Pokaż pełną wersje : Inne Pierwszy 11 mlvl xO
Jak w tytule
http://uploads.tibiabr.com/?page=download&id=38586
oraz pierwszy 350 lvl xD
http://uploads.tibiabr.com/?page=download&id=38585
Silver Kay
02-08-2008, 13:39
ciekawe na ile lat ma blacd
on chodzi z taką predkością, że zatrzymuje się na co drugiej przeszkodzie, hahah
boxer125
02-08-2008, 13:52
oraz film z tibia.de
On ma wyjebane na takie eq poniewaz cynowal kiedys kasą to niewiem ile mial ale 34kk?
Prison_Break
02-08-2008, 15:41
Na wbicie tego 1% z 10 mlv na 11 zuzyl 3000 mana potion :OOOOO
Ale wbicie takiego lv to nie sztuka jak sie uzywa bota.
Bot wbil za niego 8 magic leveli wiec co to dla niego wbic 3 mlv?
Moze zamiast gratulowac wbitego 11 mlv to gratulujmy ze nie dal sie zlapac na bocie :]
Herezjusz
02-08-2008, 15:45
Moze zamiast gratulowac wbitego 11 mlv to gratulujmy ze nie dal sie zlapac na bocie :]
Jak to jest takie latwe to dlaczego ty nie postawisz swojego pro msa na bocie i nie wbijesz 80~ mlvl swoim msem?:(
Prison_Break
02-08-2008, 15:50
Bo ja gram uczciwie wobec innych, a nie pomagam sobie botami :]
sam chcialem wstawic te filmiki ale widze ze juz sa ;)
@topic
ta postac wyglada jak z otsa o.O
ps: ja tylko czekam az wkoncu skonczy sie miejsce gdzie jest 'experience' i co wtedy zrobi CipSoft ;) pewnie wpisza 'exp.' i juz
Jestescie debilami .... Sorry nie wszyscy ... jak slysze ta wasza gadke przy kazdym poscie jak ktos da ich film ... zal bo boot or smth to chyba nie macie co robic w domu albo im zazdroscicie ... skoro to takie latwe postawic boota to wbijce 350 lvle ;d
Co z tego, że pierwszy jak wybotowany i to przy pomocy NG :|
#pan up
przeczytaj to nad Twoim postem ;F
paluch89
02-08-2008, 18:11
Czym tu sie zachwycać? Botem?
Na pasku zadan na screnie z advem widac bota, jednak na screenie na tibiabr.com ucieli pasek zeby nie zblaznic swojego gracza.
To tyle na temat 'supported fansite' ktora kupuje pacce za promowanie.
O ile mi sie wydaje, to srednia wieku tutaj wynosi jakies 15/16 lat, 3 klasa gimnazjum, ewentualnie 1 klasa liceum/zawodowki/technikum czy innej szkoly.
Powiedzcie mi, kto z was może wbić w normalny dzień, po szkole 3mln expa? Kto z was bez żadnego przypału może iść o każdej porze na czyszczenie PoI , nie zawalając przy tym szkoły?
Was to pewnie wprawi w oburzenie, ale mogę powiedzieć, że większość hleveli(100 level teraz nie jest high, on teraz nawet nie jest medium;))jest kierowanych jeżeli nie przez bot to przez idiotów i imbecyli.
Mały odsetek jest ludzi którzy mają 250+, mają przy tym prace/szkołe/dziewczyne i nie używają przy tym bota.
edit
jeżeli ktoś zacznie skakać tu z zazdrością, to będzie tylko fakt tego, że nie rozumiecie frazy "życie poza komputerem", bo za godzine idę z kolegami na piwo, a 'zazdrość' o czyjś 300 level minie mi za jakieś 2,5 sekundy,wraz z wyłączeniem przeglądarki:[
paluch89
02-08-2008, 18:34
Tu nie chodzi o zazdrość - bo nie ma czego. Tylko o uczciwość - a tego gimnazjaliści nie rozumieją, natomiast "dorośli" gracze myśle, że tak. Komu by sie chciało wbijać tylko lvle?
Valariazz
02-08-2008, 18:41
@up
mi xD
co do filmow.. a co tu w ogole mowic? wszystko jak na tacy ;p
@down
udowodnisz to?
nie?
kthxbye
Piastol93
02-08-2008, 18:53
http://img256.imageshack.us/img256/9334/noobzeleryew1.jpg
mmm, klata jak u sportowca x)
Yossarian
02-08-2008, 19:13
Jeżeli to zdjęcie nie jest jakimś oszustwem, to wyjaśnia ono dużo, bardzo dużo.
No cóż jedni wolą kobiety, wino i śpiew (kolejność dowolna) a inni wolą pograć "troszkę" w doskonale Wam znane piksele. Ich wybór.
Dobra ja zmykam, bo muszę dobijać kolejne poziomy. Cya!
@down
udowodnisz to?
nie?
kthxbye
to jest on..
Looknalem na tibiabr.com i jeden z tematow to chyba jakies sprawozdanie z meetingu. Podali tam tez link do fotek. Na wielu jest ten caly lord~ sprawdz sam;]
Swoja droga nieprzecietna mine zrobil na tym zdjeciu z naszego forum xDD
cos jak :"blahahha, mam najwiekszy lvl w Tibii i jestem debesciak!!!!<evuuuuul>"
Piastol93
02-08-2008, 19:27
@Tristo
Moglbys podac link do tematu , gdzie jest wiecej jego zdjec?
Co ta zazdrość zrobi z ludźmi ... Nawet jak to on , to co? Nobody is perfect...
Filmy kozackie xD Kolo w 3 h wastuje tyle manasów ile w całej swojej grze nie posiadałem ^^
Yossarian
02-08-2008, 19:31
Oj od razu zazdrość. Większości z nas jako wzorowym Polakom obce jest to uczucie, chociaż jakieś czarne owce pewnie sie znajdą.
A z tym, że nikt nie jest idealny oczywiście się zgadzam.
sleazyneor
02-08-2008, 19:36
zdjecieeeeeee
To trzeba być tobą żeby zazdroscic lvl, mlvl i wyglądu na rl.. Hah (;
Jak ma wygladac? Ma byc koksem i miec 24 lata czy 12 lat tak jak Ty..?
@Tristo
Moglbys podac link do tematu , gdzie jest wiecej jego zdjec?
http://www.flickr.com/photos/28795780@N02/ wystarczy troszke poszukac xP
Wyglada na sympatycznego kolesia
xXxKaiserxXx
02-08-2008, 19:40
Wygląd nie świadczy o tym jaki on jest... Może jest spoko ziomem?
psyhopatka
02-08-2008, 19:45
Powiem tyle nie wiem czy to on czy nie ale wiem na 100% że ma 39 lat i jak przegrywa wojny to kupuje kilka charów z gildi z którą ma wojnę i po wojnie;d
Ci co grają na elerze wiedzą o co biega;p
Piastol93
02-08-2008, 19:46
To trzeba być tobą żeby zazdroscic lvl, mlvl i wyglądu na rl.. Hah (;
Jak ma wygladac? Ma byc koksem i miec 24 lata czy 12 lat tak jak Ty..?
Co ty kruuupniolu bedziesz mi wciskal jakis kit ze ja napisalem niby zdjeeeeeeeecie i mu zazdoscilem lvla ? tylko wkleilem jego zdjecie w tagach.
No ale coz krupnioki tak juz maja.
No to ziomo zajebisty i musi być nadziany xD
@psyhopatka
to info pewne ? ^^
Kileros fire'son
02-08-2008, 20:00
Powiem tyle, GÓWNO was to powinno obchodzić jak gra, ile gra, czym gra, co robi poza tibia(to jego życie, zajmijcie się lepiej sobą, a nie gadacie na innych.) i jak wygląda(bo to nie jego wina, a poza tym nie wygląda żle)!!!
Stigandi-89
02-08-2008, 20:07
To wbij to nawet na bocie :) potem możesz pogadać o tym ^^
Jeszcze ci zostalo 150 lvl James ale dajesz rade ;d
Gz 200 ;d
Tentotrix
02-08-2008, 20:59
ktos powiedzial ze 3k mfów na 1 % ..gówno prawda ,nie pomysleliscie ze ten 1 % mogl miec od dluugiego czasu? sprawdzilem na kalkulatorze :
Aby awansować z poziomu magicznego 10 na 11 musisz spalić 94478400 punktów many.
Używając Mana Potion wydasz na to ~47239200 gp, co daje 944784 miksturek.
i teraz liczba tych miksturek przez 99 % daje okolo 9k...wiec tyle L'P potrzebuje na wbicie 1 % mlvlu ;s
i teraz liczba tych miksturek przez 99 %
przez 100, z taka matma matury nie zdasz
Tentotrix
02-08-2008, 21:22
przez 100, z taka matma matury nie zdasz
co za roznica?i tak wychodzi ~~9k
czucz123
02-08-2008, 21:40
Hail 350 ek z GHP :wiking:
@up ocb? jak juz to GHP i mana poty, a nie GMP
Powiedzcie mi, kto z was może wbić w normalny dzień, po szkole 3mln expa? Kto z was bez żadnego przypału może iść o każdej porze na czyszczenie PoI , nie zawalając przy tym szkoły?
Was to pewnie wprawi w oburzenie, ale mogę powiedzieć, że większość hleveli(100 level teraz nie jest high, on teraz nawet nie jest medium;))jest kierowanych jeżeli nie przez bot to przez idiotów i imbecyli.
Mały odsetek jest ludzi którzy mają 250+, mają przy tym prace/szkołe/dziewczyne i nie używają przy tym bota.
edit
jeżeli ktoś zacznie skakać tu z zazdrością, to będzie tylko fakt tego, że nie rozumiecie frazy "życie poza komputerem", bo za godzine idę z kolegami na piwo, a 'zazdrość' o czyjś 300 level minie mi za jakieś 2,5 sekundy,wraz z wyłączeniem przeglądarki:[
on podobno z rodzicami sharuje haha
od 15 do 18 - ON SAM
od 18 do 24 - MAMA (najbardziej doświadczona, wbija najwięcej expa)
od 24 do 6 - TATA
od 6 do 15 - DZIADEK (pada jak noob w trapach i chodzi na skos w chwili paraliżu)
W niedzielę cała rodzinka odpoczywa i stamina się regeneruje. Ewentualnie grają noob charami i sprzedają loot bądź urządzają piknik na pohu.
Babcia już nie gra bo dostała zawału jak ją trapnęli i padła i w grze i w rl.
A ten filmik to podobno ktoś inny kręcił, chyba kuzyn.
21:40 Lord'Paulistinha [350]: bot
HAha odezwał sie evool m4st3r.O mało nie spadłem z krzesła jak zobaczyłem 350lv spamujacy bot bot bot bot!
Ten boter trzemaał się dłużej, niż paulistinha na open battle ;[
@2UP
BLAHHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHHAHAH!!!!!!!!!!!!!!!!
dobra juz chyba Cie dowartosciowalem moim SZCZERYM smiechem z Twojego ZABAWNEGO postu...
on podobno z rodzicami sharuje haha
od 15 do 18 - ON SAM
od 18 do 24 - MAMA (najbardziej doświadczona, wbija najwięcej expa)
od 24 do 6 - TATA
od 6 do 15 - DZIADEK (pada jak noob w trapach i chodzi na skos w chwili paraliżu)
W niedzielę cała rodzinka odpoczywa i stamina się regeneruje. Ewentualnie grają noob charami i sprzedają loot bądź urządzają piknik na pohu.
Babcia już nie gra bo dostała zawału jak ją trapnęli i padła i w grze i w rl.
A ten filmik to podobno ktoś inny kręcił, chyba kuzyn.
HAHAHAHAHAHAAHHAAHHAHAHAHAHAHAHAH UUUUUHA ALE ZABAWNE:D
stary, ten żart mnie rozłożył, a...chyba że to była cięta riposta, aua, mocno mnie ona skaleczyła.
@down
;/ ostra jazda
HAHAHAHAHAHAAHHAAHHAHAHAHAHAHAHAH UUUUUHA ALE ZABAWNE:D
stary, ten żart mnie rozłożył, a...chyba że to była cięta riposta, aua, mocno mnie ona skaleczyła.
ciebie juz dawno ksiadz skaleczyl.
@top
gra nim caly dom dziecka i tyle ;x
Prison_Break
02-08-2008, 22:34
Stary jakbym bocil ciagle to w jego wieku bym mial chyba z 5000 lv, wiec nie wiem czy wbicie tego 350 lv i 11 mlv jest tak wielkim wyczynem.
Popatrz na jego skille 100/96 no tutaj sie nie popisal akurat.
Pasc na 250 lv bez blessow i stracic 7 lv przy tym to chyba szczyt noobostwa
Silver Kay
02-08-2008, 22:44
mmm, klata jak u sportowca x)
a co ty myślisz laptop na brzuch i talerz z workiem ziemniaków i sie przybił chlop
http://img501.imageshack.us/img501/1760/lolpy4.png
@up
To żaden dowód ;s na lajcie można grać 20h, przy czym nie ma takiego wyniku w następny dzień.
Widze że na tym forum siedzą tylko niedowartościowane polaczki którzy myśla że jak ktoś jest lepszy od nich to MUSI oszukiwać. Ja nie jestem po niczyjej stronie ale te dowody na bota (zdjęcie fake i erig) mnie nie przekonuje bo botować na takim lvl na świecie pvp to by był nie lada wyczyn. Gz dla niego za wbicie mlvl i lvl a od sprawdzania botów sa gm'y pozdrawiam
@edit
Ilość hp, mp i szybkość poruszania zrobiły na mnie wrażenie xD
Palladyn von hellgate
03-08-2008, 00:21
wszyscy sie kluca o bota a czy ktos zuwazyl ze on ma bp Sam z thais niema to jak latac sobie z takim rarem :](reszta to nie raz bo z qestow a bp leci raz na jakis czas:])
Rockelness
03-08-2008, 00:33
Aff, ale głupoty co niektórzy zamieszczają w tym temacie hyh...
Po 1. On używa NG a nie blackD.
Po 2. "Luucky" wraz synem sharują L'P.
Po 3. Słyszałem o tym, że matka i bodajże córka tez grają, lecz jakimiś low-lvlami i poświęcają na grę bardzo mało czasu.
Po 4. L'P nie jest ich jedynym charem, nie mówiąc knightem bo mają ich wielu .
Po 5. Co to jest na niego 3 mln expa skoro (z red skullem) w bp nosi 8 par softow, full eq, 1500mp +/- i 400 GHP/UHP - bierze 6 frostów na klatę z E.grana i ma ~~13k expa z miejsca, a na fotce z 347 lvl na pasku tibii NG wskazuje 370k/h expa czy cos okolo ....
skoro to takie latwe postawic boota to wbijce 350 lvle ;d
paru postawilo i juz calkiem niewiele im do tego 350 brakuje, nadal maja sie dobrze.
to ze malo komu sie chce klepac exp bez sensu nie jest zadnym argumentem przeciw tezie ze jest to latwe.
#pan up
przeczytaj to nad Twoim postem ;F
Wole mieć ręcznie wyexpionego 61 ms niż wybotowanego 350 ek ;]
Couranger
03-08-2008, 02:05
bos gupi ^^
Kto w dzisiejszych czasach nie botuje ? chyba jakies naiwne dzieci ktore sobie ubzduraly ze "BENDE KIMS BEZ BOTA I BENDE SPRAWIEDLIWY WOBEC TIBI" pfff zalosne w takim razie powodzenia wam ^^ marnujcie czas bijac 14 h tego samego potwora w tym samym miejscu zeby wbic glupi lvl potem wrocic do depo zapakowac sie na nowo i znuff ale tym razem przez 16 h bic to samo a tak gram na bocie ustawiam "wejpojnty" odopowiednie skrypty ide spac , ogaldam tv nie wiem obojetnie co przychodze po 16 h i ciesze sie z nowego lvla. Pozatym po co byc sprawiedliwym skoro Cipsoft nie jest fair wobec nas ?
to by bylo na tyle , mam nadzieje ze urzekla was moja historia.
Propan Butan
03-08-2008, 09:10
bos gupi ^^
Kto w dzisiejszych czasach nie botuje ? chyba jakies naiwne dzieci ktore sobie ubzduraly ze "BENDE KIMS BEZ BOTA I BENDE SPRAWIEDLIWY WOBEC TIBI" pfff zalosne w takim razie powodzenia wam ^^ marnujcie czas bijac 14 h tego samego potwora w tym samym miejscu zeby wbic glupi lvl potem wrocic do depo zapakowac sie na nowo i znuff ale tym razem przez 16 h bic to samo a tak gram na bocie ustawiam "wejpojnty" odopowiednie skrypty ide spac , ogaldam tv nie wiem obojetnie co przychodze po 16 h a lvl cieszac sie nowym lvlem. Pozatym po co byc sprawiedliwym skoro Cipsoft nie jest fair wobec nas ?
Nigdy nie pisze postów na tym forum z powodu bandy dzieciaków ale teraz się przełamie,
Zgadzam się z tym "panem" w 100% kiedyś tez grałem tylko ręcznie ale jest szkoła jest rl życie a za długo gram w tą grę żeby nie mieć wysokiego lvl, teraz ucząc się do szkoły mogę w między czasie bocić, i tak juz nie czerpie takiej przyjemności z expienia jak kiedyś a lvl na warach (które nadal lubię) sie przydaje
Ja też nigdy nie pisze tutaj postów ale się przełamie.
Boty, ssiecie.
A panu LP gratuluję.
Herezjusz
03-08-2008, 09:48
ja też wolę mieć maga i dlatego botuje sobie ed :\
Couranger
03-08-2008, 12:13
Ja też nigdy nie pisze tutaj postów ale się przełamie.
Boty, ssiecie.
A panu LP gratuluję.
to sie mecz tym swoim 68 najtem ktorego na bocie moge zrobic w 2 dni xDD
Up@
Jak zrobisz w 2 dni 68 ek zaplace ci 2 tyś zł.
Couranger
03-08-2008, 12:23
Up@
chyba nie odczules tego ze powiedzialem to tak jak by w ironi , w 2 dni moze nie ale w bardzo krotkim czasie owszem :]
Niewiem co jest przyjemnego w botowaniu... Granie to rozumiem, no ale widze te preteksty.. :/ kiedys to sie normalnie gralo i nie bylo botow. Tez troche botowalem ale ogolnie wole normalna gre, ale ostatnio jestem w Tibii nieaktywny ze tak powiem :)
Up@
tyśące powiadasz? tyśonc haha
Tentotrix
03-08-2008, 14:51
mysliscie ze bylo by mozliwe zostawic 350 ek , (z rsem,w warze,z full eq, na swiecie pvp) na cavie bocie?jesli tak , to idz sie lecz, jesli uwazasz ze nie to jestes normalny..kurwa zrozumncie ,moze uzywa NG (jak 90% tibijczyków) ale na 100% nie hunci na cave bocie,bo jakby tak bylo to kazdy by chcial go zajebac noob charem i by co chwile padał,lub co chwile raporty by na niego leciały...a GMowie z cała pewnoscia trzymaja na nim oko ..tak wiec jest to nie mozliwe,a mu zazdroscicie , dlatego mowicie ze wyboocil tego chara..ta strona przez was powinna sie nazywac noobs.pl a nie tibia.pl ...i sie kurwa dziwicie jeszcze dlaczego inne narodowosci nie lubia polaków..zal mi was !
Btw. ja sie ciesze ze L"P jest najwyzszym lvlem a nie jakis noob , o noobowskim nicku na noobowskim noob pvp :{
Wiec tak obejrzałem filmik, zaczołem czytac komenty i normalnie ręce opadają.
Ludzie, przecież to widac że poprostu mu zazdroscicie!! Jesli mówicie że wolicie grac uczciwie i miec czas na imprezy itp. to do cholery zrób se tego 200 najta na bocie i sprzedaj(kasa na imprezki a Ty nadal bd grał swoim uczciwie zrobionym 50 msem). Co do jego wyglądu w rl, nikt nie jest idealny choc fakt możliwe że przez tibie się roztył itp. ale to JEGO sprawa. Moim zdaniem jesteście zwykłymi pajacami co mu zazdroszczą lvla (zrobionego przez bota czy też nie jego sprawa).
Pozdrawiam pajacyki.
Szybki'lols
03-08-2008, 15:08
mysliscie ze bylo by mozliwe zostawic 350 ek , (z rsem,w warze,z full eq, na swiecie pvp) na cavie bocie?jesli tak , to idz sie lecz, jesli uwazasz ze nie to jestes normalny..kurwa zrozumncie ,moze uzywa NG (jak 90% tibijczyków) ale na 100% nie hunci na cave bocie,bo jakby tak bylo to kazdy by chcial go zajebac noob charem i by co chwile padał,lub co chwile raporty by na niego leciały...a GMowie z cała pewnoscia trzymaja na nim oko ..tak wiec jest to nie mozliwe,a mu zazdroscicie , dlatego mowicie ze wyboocil tego chara..ta strona przez was powinna sie nazywac noobs.pl a nie tibia.pl ...i sie kurwa dziwicie jeszcze dlaczego inne narodowosci nie lubia polaków..zal mi was !
Btw. ja sie ciesze ze L"P jest najwyzszym lvlem a nie jakis noob , o noobowskim nicku na noobowskim noob pvp :{
Ta zanim zlejszz 20druidem kolesia co ma 5,7k hp 300GHP/UHP I 3K MP i leczy się exura po 200+ to minie cały dzień.
Prison_Break
03-08-2008, 15:13
Tak sie sklada ze gram na tym servie co LP i kazdy wie ze on boci na frostach, tylko GMowie go zlapac nie moga na botowaniu bo on jest zawsze blisko kompa jak mu bot expi i sa tam alarmy.
Co do zabicia go nb charem to powodzenia, zanim go zabijesz to save server predzej bedzie, a zebrac team na niego. On padnie raz, a potem Ty padniesz 10 razy wiec to nie ma sensu.
Poza tym jakby go ktos zaczal bic to alarm mu oznajmi i nic z tego nie wyjdzie, bys gral na tym swiecie to bys wiedzial.
Pozdro
Po pierwsze on nie zawsze ma rs, po drugie teraz wbijał 350 lvl i 11 mlvl dlatego chodził w takim eq i wtedy jak widać po zbieraniu loota i innych mankamentach grał wtedy bez bota, po trzecie nie zabijesz go tak łatwo w pojedynkę bo po zaatakowaniu go bot atakuje Ciebie (sprawdzone), po czwarte ŻAL WAM haha
@no mój 30 druid który padł w drodze do niego od frosta, doszedł z 29 lvl i padł w kilka sekund po zaatakowaniu go ze snakebite roda :]
Herezjusz
03-08-2008, 15:26
@up
O kurde i pewnie jak Cię zaatakuje to dentka odrazu od samego mieczyka co?:\
Couranger
03-08-2008, 15:33
Tak tak zabic go noob harem , chyba ze uwazasz noob hara za 200 msa ktory i tak pewnie by go nie zajebal , po pierwsze on boci na frostach po 2 trzeba miec na to questa ktory w sumie nie jest ciezki po trzecie dostan sie noob harem i wejdz na te frosty to gwarantuje ci ze dlugo sie nie potrzymasz jak ci wyskoczy na leb 10 frostow ^^ wiec nawet on cie nie bedzie musial zabijac a po czwarte ma wlaczone 100 alarmow na "plajer atack" "gieem detected" etc. no chyba ze masz zamiar wbic tam swoim pro evul 9 drutem ze snake bitem i go karac przez 20 lat to powodzenia ale on chodzi tak ze bys mu nawet 1 hita nie zadal bo za*******a szybciej od Ferrari Enzo.
Valariazz
03-08-2008, 15:42
Hmm. No cóż, coś wtrącę, być może komuś coś wyjaśnię.
@Bot.
Swego czasu w internecie pojawił się ss przedstawiający zrzut ekranu z komputera L'P kiedy to stał na jakiejś pustyni "błyszcząc" swoim 347 lv. (Zdobywając go stał się największym lv w Tibii) Widać było dumny napis u góry... Tibiabot NG.
Jak wszyscy wiedzą zdjęcie zawsze może być sfałszowane i w tym przydaku sfałszowanie go nie byłoby trudne.
Póki co nie mamy dowodów świadczący o tym, że L'P kiedykolwiek bocił. Być może ktoś wie więcej... ktoś kto gra na elerze albo któryś z jego kumpli. No ale ja - osoba interesujaca sie - nic o tym nie wiem.
Póki co 0 dowodów
@Morda L'p
Jezeli ss przedstawiony w tym temacie jest prawdziwy to moj komentarz jest taki :
Dobrze byłoby gdyby reszta tibijczyków wygladala przynajmniej tak jak on.
@Sharing?
Psko i to ile expa wbija L'p swiadczy o tym, ze ta postac czesto byla online...
Daloby sie tyle wysiedziec?
Pewnie.
Czy L'p bocil?
0 dowodow. No ale, nie zdziwilbym sie jakby tak bylo ;p
@czeste, zalosne wpadki L'p
Jeden dzień. Dwa deady... na 262 i 260 lv. Drugi dead bez blessow, muaha! L'p zapewne stracil eq na rs i padl po raz drugi ;]
Jeden dzien. Dwa deady.. obydwa na Morga~ Healing system, czy brak zgrania wsród ekipy ;]
Jeden dzień. Dwa deady... jeden na demonie, drugi... z powodu palenia sie ;p
Dead na demonie = porazka podczas "ubijania" (a raczej proby ubijania) Ferumbrasa. 0 zgrania, totalna porazka
Tym razem 1 dead. L'p chodzi po ukosie podczas paralize... i pada od wrogow. "Leczyl się" exetą res.
znow jeden dead. Sytuacja na hellgate ;] Tym razem Healing system zawiodl
ale nie da się ukryć - L'p po prostu dał się zabić!
Czym te porazki byly spowodowane? Botem (tzn. jesli postac boci to nie mozna sie dziwic, ze nie ma pojecia o grze)? Sharowaniem? (postacia gral owner, ktory nie umial grac)?
Czy po prostu tym, ze l'p umie tylko bocic i w innych sytuacjach nie zawsze mu wychodzi?
Tentotrix
03-08-2008, 15:56
Hmm no rzeczywiście zabicie go noob charem nie było by mozliwe,źle to napisałem.Ktoś tam napisał ,że zawsze jest blisko kompa...no możliwe,ale tak naprawde nigdy tego nie sprawdzimy i rownie dobrze mozna powiedzieć ze boci , jak ze nie boci...L'P jest w warze,wiec wrogi team moglby pojsc w momenscie kiedy boci i go ujebac +zobaczyć jak sie zachowuje w pierwszych sekundach ataku(czy probuje tylko uciec,czy nadal bije frosty).Nie wiem jaka jest sytuacja tam ,bo tam nie gram,ale jak ktos jest w warze to według mnie nie moze sobie swobotnie bocić,bo caly czas musi sprawdzac/exivować czy tamci nie lecą po niego...
Ladnie przybocil GieZet
@lamerstow co mowi ze on nie boci UP
jak mial 1% do 350lvl to wiadomo na manualu se smignie czy tam 1% do mlvl ale jak ma z 6mln expa do lvl to puszcza [cenzura cipkomodkow czyli zakaz pisania NG] i leci exp, choc na rs pewni tylno MMS zaklda i SOVa i cheja
Jak wszyscy wiedzą zdjęcie zawsze może być sfałszowane i w tym przydaku sfałszowanie go nie byłoby trudne.
Nie jest sfałszowane, bo ng ma na 100%, pytanie do czego go używa - czy tylko do licznika expa, zbierania loota, opisywania backpack'ow czy może do expienia?
Dowód:
http://img352.imageshack.us/img352/8875/schowek02ed4.jpg
@up
Mialem tu nie pisac, ale jak pare osob sie przelamalem, bo w chuj dzieciarni tutaj lata i pisze swoje teorie,m ale TY KURWA jestes juz totalnie przyjebanym kolesiem zeby wypowiadac sie na jakis temat nie majac zadnego pojecia na dany temat a moze masz ale na pewno znikly. o kruwa ale polewa hahahahahahahahahahahaajahahahahha\hahahahahahahaa
I ON JEST PRZYKLADEM ZE POLOWA LUB WIEKSZOSC Z WAS KTORA SIE TU WYPOWIADA GOWNO SIE ZNA I PISZE SWOJE TEORIE JAKIE TO W GLOWIE NA SNUL ALE PO PROSTU JESTESCIE POJEBANI
"ja sie nim interesuje on nie boci"
"ej jak to wq warze z eq na rsie lata o kruwa to nie bot"
"o kurwa ale wybocony eczek jejku mam mokra pizdeczke hashaa ja moge w 2 dni"
"oale jak to taki level to boter oszczerstow"
"Alez on nie boci bo przeciez jak to niemozliwe nie ma dowodow klmiecie"
"Zlamasy zadrosciciee jejciu przeciez to fajny ziomek zazdfrosc polaczki zazdorsc"
"co do jego wygladuuu hmm ale grubiutku fajniutki myszorek, ale to nie JEGO WINA!!!!!!(ja tez taki jestem dlatego to pisze)"
" ZERO TOLERANCJI PRZECIEZ ON SIE TAKI URODZIL!!"
"ALE GRUBA KRZYWA CIOTA TO TIBIA MU ZNISZCZYLA TAK RYJ!!! ZAL MI GOO"
"ZAL.PL ale ZALOSNY.... PHI GLUPKU TO IRONIA BYLA!!! ALE Z CIEBIE DZIECKO"
etc.
KAzdy z was ma najwieksza racje kazdy!!! JESTESCIE NAJLEPSI W SWIECIE
a krul to wasz krol :baby: taka jakby bejbi sister
TIBIA.PL/FANSITE=4=CHILDREN
PS. Wiem, ze nie jest juz mianem fansitu.
PPS. Wiem, ze post przypomina posty tych lamusow typu "krul" ale musialem sie znizyc do tego poziomu, bo sledze ten temat i k...cy dostaje jakie przyjeby tutaj lataja
@Down
nie prawdzasz, ze wygral, ze to najwiekszy lamus tego tematu ahahahaha h :):):))))) , a NG nie ma bo pewnie nie umie zainstalowac krul wielki FORUMOWICZ KRUL WIELKI
NIE MOGE PRZESTAC SMIAC SIE Z JEGO DEBILIZMUUUUUUUU hguasgasasuahsa
I Wiekszosc tutaj uwaza ze racja, ktora sam przedstawia jest jedyna i najprawdziwsza, a w rzeczywistosci to pierdolce zajebane sa i tyle.
btw. Swoja droga ciekawe czemu co poniektorzy pisza w temacie "EO dead" (czy jakos tak) pisza "Szkoda tak szanowanego gracza". On tez jest br tylko, ze LP nie porownuje sie do niego. LP w porownaniu z EO to nic. Zreszta ogolnie nie ma zadnego doswiadczenia oprocz wytrwalosci a byc moze szczescia. Tylko to jak duzo czasu poswieca na Tibie ma wplyw na nakrecenie tych filmow.
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH KRUUL POBIŁ WSZYSTKO
hahahahahahaaaha
opisywanie BP? Ty kredko, włącz sobie tibie, otwórz BP i zobacz że też jest opisany, pomimo że z pewnoscią nie masz NG.
Herezjusz
03-08-2008, 16:48
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH KRUUL POBIŁ WSZYSTKO
hahahahahahaaaha
opisywanie BP? Ty kredko, włącz sobie tibie, otwórz BP i zobacz że też jest opisany, pomimo że z pewnoscią nie masz NG.
Ej noo odczep się od jego niezbitych dowodów :/
Szybki'lols
03-08-2008, 16:55
Moze i niewiecie ale jak masz NG to pisze nie jakies purple backpack tylko BP -1 itd...+ na filmie gdy wbijal 350lvl i 11ml nie mial NG bo jak masz NG to pisze na bialo w default ile masz mf przy używaniu itp.
Niektorzy maja swoj swiat i kolorowe kredki ;)
bulamen7
03-08-2008, 17:02
to sie mecz tym swoim 68 najtem ktorego na bocie moge zrobic w 2 dni xDD
zabawny jestes ... jezeli wybocisz w 2 dni 40 lvl to juz bedzie cos ...
Moj kumpel na rooku 3 (moze 2, niepamietam)dni na ratach wybocil 21lvl xD
Moj kumpel na rooku 3 (moze 2, niepamietam)dni na ratach wybocil 21lvl xD
Ale jestes fajny :O
Zablysneles na Forum! :]
Próbowałem się wstrzymywać przez wiele rożnych tematów o no liferach/boterach itp ale z braku zajęcia w niedzielne popołudnie postanowiłem napisać jednak tego posta...
Moze i niewiecie ale jak masz NG to pisze nie jakies purple backpack tylko BP -1 itd...+ na filmie gdy wbijal 350lvl i 11ml nie mial NG bo jak masz NG to pisze na bialo w default ile masz mf przy używaniu itp.
W opcjach NG masz by tego nie było. PZDR
Co do bocenia... Jeśli któryś z was bez bota wbił 200lvl. To niech idzie się jebnąć w łeb i to zdrowo... Choć i tak pewnie tylko kilki 100+ można naliczyć spośród przeglądających temat. Reszta to forumowe mądrale...
Co do L'P gz dla niego, za cierpliwość w tej monotonii, btw ciekaw jestem ile on kasy robi dziennie na frostach z lotu x_X.
A co do tego czy bocie czy nie... i tak musi siedzieć w pobliżu kompa i co 8-12h to duzo na kompie niby? Zależy jaką kto ma prace... ja na wakacje dorwałem taką ze 12h spędzam przed kompem za godziwą stawkę i nie ma problemów z botowaniem w tle. tak a propos tych co twierdzą że to no lifer.
a co do jego foci, to wg mnie wygląda jak normalny człowiek. No może troszkę odstaje od niektórych forumowiczów bo widać że ma pogodną naturę z racji licznych uśmiechów na zdjęciach czym jak najbardziej plusuje
AncientOblivion
03-08-2008, 17:47
Tym razem 1 dead. L'p chodzi po ukosie podczas paralize... i pada od wrogow. "Leczyl się" exetą res.
Czlowieku, zastanow sie zanim cos napiszesz. Uzyl exety res zeby mu paralize zniklo..
Mogl uzyc np Exury? I po co szedl na skos ^^?
Pancio_Tomcio
03-08-2008, 18:00
ale wy macie zryty baniak .... zaloze sie ze 90% z was uzywa bota i jeszcze mi tu pierdo*** ze uzywa?? ludzie ogarnijcie -.- a niech se uzuwa i neich wbija 242343244234 k expa / h to ejst jego postac ... ze sie nie boi ze go zbanuja to dla niego respect a nie ze 20 lvl na deserta ida z auto uhem ogarnijcie plax ;(
dzieki.
byee k
Marecki666
03-08-2008, 18:00
Do tych, co się chwalą, że sobie mogą wybotować chara i są fajni:
Po co botować, jeżeli grać to ręcznie, nie grać to wyłączyć Tibię.
I pytanie: co Wy macie z tych botowanych charów? Jakąś przyjemność?
Herezjusz
03-08-2008, 18:29
@up
A ty lubisz bić roty/dworki? ja jakoś wole ręcznie pobić frosty/dle itp.
no i ofc w pvp się wiekszy lvl przyda ;)
Couranger
03-08-2008, 19:44
zabawny jestes ... jezeli wybocisz w 2 dni 40 lvl to juz bedzie cos ...
gowno wiesz o tej grze a zabierasz glos , naucz sie czytac ze zrozumieniem mlocie a co do 40 lvla to w 2 dni no problem.
Herezjusz
03-08-2008, 19:54
gowno wiesz o tej grze a zabierasz glos , naucz sie czytac ze zrozumieniem mlocie a co do 40 lvla to w 2 dni no problem.
to zrób ten 40 lvl ; o
40 lvl - 1kk exp
1kk/48h 20k~ k/h
Nie możliwe biorąc pod uwage że na rooku zrobisz z 2k/h~ a przed 20 lvl też cięzko będzie zrobić te 20k/h~
up@
sorc z blokerem na poi dl's/hydrach z duża ilością run i mp i zero problemu, masz kase to możesz szybko expić ;)
top@
fajnie by było gdyby częściej nagrywał filmiki, bo te 2 akurat mi sie bardzo podobały, takim charem to on może iść wszędzie w końcu :)
rozmowa o tym czy używa bota@
pewnie trochę tego cavebota używał, a przynamniej nie jest to niemożliwe, wystarczy że siedzi na jakimś dalszym spawnie a kumpel z gildii neidaleko wejścia i jak coś daje znać że ktoś na niego idzie a tamtemu wyłazi alarm, albo (to już raczej moje wymysły bo nei wiem czy coś takiego da radę zrobić za pomocą bota) daje exivę na różnych graczy których się obawia i gdy komunikat pokazuje że są zbyt blisko to wyłazi mu alarm :baby:
rozmowa o botach ciąg dalszy@ xP
a ja bota nie używam do expienia, leczenia i innych takich, bo to mi w tej grze sprawia przyjemność i jakby jakiś program miał to za mnie robić to byłaby to strata zabawy (co innego go skillowaniem, tego manualnie się robić nie da xD)
psyhopatka
03-08-2008, 21:24
Lol...
Większość ludzi na elerze wie że LP używa bota...
On nawet tego nie ukrywa za bardzo ale więcej nie powiem:P
Prison_break wie o czym mówię.
up@
sorc z blokerem na poi dl's/hydrach z duża ilością run i mp i zero problemu, masz kase to możesz szybko expić ;)
Ta jasne z 8 lvlem ma isc na te dle? nawet jesli by mial isc na 20 czy 30 to watpie czy by dlugo pożył, a nawet jesli to by pierw musial wbic mlv zeby cos robic tym dl'ą/hydra, a to by mu juz zajelo z dzien
A tak poza tym to jest mowa o boceniu....
PaTrOsEK
03-08-2008, 21:47
Ale gdyby to był polak, to nikt nie oskarżył by go o bocenie, był by na niego taki sam szał (albo i jeszcze większy) jaki był na MDW... Wbił ten 350, wy takiego nie wbijecie, koniec tematu...
takim charem to on może iść wszędzie w końcu :)
Mógł iść wszedzie, przed updatem z potami.
sleazyneor
03-08-2008, 22:41
@UP
Teraz tez moze.
paluch89
03-08-2008, 22:49
No własnie - teraz też może. Nikt mu nie zabrania.
@UP
Teraz tez moze.
chodziło mu raczej o to, że teraz z potionami jest dość łatwy do zabicia w jakimś trapie, a kiedyś jak jeszcze uhy miały swoją moc to nawet w trapie nie zabiliby go tak szybko. Skoro teraz ludzie padają na 340 levelach, to co u niego zmienia te 10 leveli?
Anvortis
04-08-2008, 00:26
A tam ludziska, mnie nie obchodzi czy bot, wazne, ze i tak jest noobem :). Fakt, potrafi expic, ale co do jego pvp to chyba wybral zly typ swiata, anyway graatz, hehe.
BTW: Etoric, widze, ze 18 skonczyles, wszystkiego naj, naj :) :)
Herezjusz
04-08-2008, 00:35
A tam ludziska, mnie nie obchodzi czy bot, wazne, ze i tak jest noobem :). Fakt, potrafi expic, ale co do jego pvp to chyba wybral zly typ swiata, anyway graatz, hehe.
BTW: Etoric, widze, ze 18 skonczyles, wszystkiego naj, naj :) :)
przez 18 etorika Lynx dostal dozywotniego bana ://
up@
Racja!! masz Racje Sorc bedzie bic Hydry z Hmm i ruzgi!! :evul:
Anvortis
04-08-2008, 01:37
Nie znam Lynx'a chyba, ze chodzi tutaj o textowa przegladarke pod Linuxem :).
A ja interesujem siem ortografiom :) PS: nie wysilajcie się..każdy ma swoją opinię i tego nie zmienicie :D (jak mają wam wyskakiwać 'igreki' na czole to dajcie sobie spokój :D Btw: małe Gz dla niego bo to EK..
Widze, że LP koksuje xd a co do filmu to temu "Koksowi?" gratuluje czy to bot czy nie bot. Gl
Ale jego klata to jak u w*****onego komara xD :PP
Poda mi ktos namiar na tibicam 8.2 ? bo chcialem obejrzec ten film :D
http://www.tibiacam.tv/download.php <znaczki>
Prison_Break
04-08-2008, 17:05
A ja interesujem siem ortografiom :) PS: nie wysilajcie się..każdy ma swoją opinię i tego nie zmienicie :D (jak mają wam wyskakiwać 'igreki' na czole to dajcie sobie spokój :D Btw: małe Gz dla niego bo to EK..
LoL "male gz bo EK omg", no wiesz wkoncu sorcem by tak nie bocil na frostach, bo by mial za duzo deadow.
Jakbys zauwazyl to filmy na ktorych zabijaja ludzi na bocie to sa sami EK w 99%
AdiZgOlek
04-08-2008, 20:42
to zalatw sobie bota i wbij 200 lvl.
LoL "male gz bo EK omg", no wiesz wkoncu sorcem by tak nie bocil na frostach, bo by mial za duzo deadow.
Jakbys zauwazyl to filmy na ktorych zabijaja ludzi na bocie to sa sami EK w 99%
weź sie człowieku ogarnij bo ms/ed/rp bez NG to jak EK bez broni :)
Prezydent_czuwa
04-08-2008, 22:55
wrzućcie na youtuba ;p
Wygląd nie świadczy o tym jaki on jest... Może jest spoko ziomem?
Sadze ze br nie moze byc twoim ziomem.(nie chodzi mi o rasizm)
To dla inteligentnych.
cieszycie japy z jego fotek ale gdyby sie siebie wstydził to by ich nie dawał do neta :]
cieszycie japy z jego fotek ale gdyby sie siebie wstydził to by ich nie dawał do neta :]
to on dodał czy mongoły organizujące meeting?;)
paluch89
05-08-2008, 10:12
weź sie człowieku ogarnij bo ms/ed/rp bez NG to jak EK bez broni :)
HA ha dobre :D Boty są dla nabków i tyle.
Paulistinha ma dozywotnia licencje na blackd
za friko dostala
xd najs muvie
ale skille to ma gowniane
i chodzi zajebiscie szybko
i wolno zabija
i slabe ma hity
i wolno lvl rosnie
i nie zna angielskiego
i fajnie takiego haknac
bos gupi ^^
Kto w dzisiejszych czasach nie botuje ? chyba jakies naiwne dzieci ktore sobie ubzduraly ze "BENDE KIMS BEZ BOTA I BENDE SPRAWIEDLIWY WOBEC TIBI" pfff zalosne w takim razie powodzenia wam ^^ marnujcie czas bijac 14 h tego samego potwora w tym samym miejscu zeby wbic glupi lvl potem wrocic do depo zapakowac sie na nowo i znuff ale tym razem przez 16 h bic to samo a tak gram na bocie ustawiam "wejpojnty" odopowiednie skrypty ide spac , ogaldam tv nie wiem obojetnie co przychodze po 16 h i ciesze sie z nowego lvla. Pozatym po co byc sprawiedliwym skoro Cipsoft nie jest fair wobec nas ?
W takim razie po co w ogole egzystujesz na tibii, na serwerze, skoro wolisz sobie isc spac a reszte zrobi bot.
Cipsoft nie jest fair wobec graczy?
A dlaczego - wlasnie przez takich jak wy.
Powiem tyle, GÓWNO was to powinno obchodzić jak gra, ile gra, czym gra, co robi poza tibia(to jego życie, zajmijcie się lepiej sobą, a nie gadacie na innych.) i jak wygląda(bo to nie jego wina, a poza tym nie wygląda żle)!!!
Na prezydenta ! :D
Signed :)
BingooCola
06-08-2008, 00:03
Co z tego, że pierwszy jak wybotowany i to przy pomocy NG :|
wybotuj taki to ci pogratuluje.
otrzymalem zdjecie od palesztyny
Zlot Tibijczykow z Elery w Zimbabwe
Schowany na prosbe @ down)
http://img253.imageshack.us/img253/9365/palestynaiy8.jpg
z tego zdjecia widzimy ze zbyt dlugo gra ze nawet nie ma czasu sie ogolic
Tentotrix
08-08-2008, 10:16
otrzymalem zdjecie od palesztyny
Zlot Tibijczykow z Elery w Zimbabwe
http://img253.imageshack.us/img253/9365/palestynaiy8.jpg
z tego zdjecia widzimy ze zbyt dlugo gra ze nawet nie ma czasu sie ogolic
o kurcze ty wez jakies ostrzezenie w tym poscie daj,bo jeszcze ludzie sie ze smiechu uduszą!A tak serio,chciales byc zabawny?to ci nie wyszlo..
@up
zdjęc się nie cytuje ziom
śmiejcie się, śmiejce ale każda osoba z tego zdjencia ma conajmniej 10 000 000 000 $ na koncie, a ten w lewym dolnym rogu tylko 58 000 000 000 $ microsoft rzondzi!!!111 wy przes całe rzycie nie bendziecie mieć nawet 1/100 z tego hahahaha a ja jusz idem sie uczyć, bo tylko nauczeni som lepsi w rzyciu papa
bendziecie kroić arbózy w sklepah a ja bende was poganiał z siekierkom i kosom
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.