Pokaż pełną wersje : eq dla pallka
Prawomysl
02-08-2008, 15:03
Wiem ze jest taki temat ale musze miec szybka odpowiedz. Mam 100k i Bohy i za te 100k kupic:
1. G Armor, K Legi, Demon Shield, Crus Helmet, P Amm, Obsidian Knife
2. B Robe, K Legs, Demon Shield, Crus Helmet, P Amm, Obsidian Knife, i za cala reszte kamienie
3. B Robe, B Legs, Demon Shield, Crus Helmet, P Amm
Prosze odpowiadac w punktach i nie pisac ja bym kupil to i tamnto albo zamiast b robe, dsm itp. prosze odpisac mi w punktach.
Marvelo13
02-08-2008, 15:19
Wg mnie najlepsza opcja 2.
2, ale zamiast knight legów wez plate
Prawomysl
02-08-2008, 15:30
Moglbys napisac dlaczego zamiast k legsow, plate?
Pzdr.
Szczur_Guardii
02-08-2008, 16:48
k legi maja tylko o 1 wiecej arma a waza 70 oz a p legi 50 oz
opcja 3 z tym ze zamiast demonki kup vampirke a reszte co zostanie na kamienie ;>
__Kaczorek__
02-08-2008, 16:58
Sądzę, że opcja nr.2 będzie najrozsądniejsza z wszystkich.
k legi maja tylko o 1 wiecej arma a waza 70 oz a p legi 50 oz
poza tym sa sporo drozsze ;]
Sir'Wlodziux
02-08-2008, 18:04
Ja mam 3 opcje i mi sie dobrze gra :D
nr 3 ale zamiast crusa crown helm
nock keciron
02-08-2008, 19:33
nikt nie wybral opcji 1, wiec bede oryginalny - bierz jedynkę.
@edit: Wybierz sobie opcję z Twojego poradnika
8-12 lvl - Plate Legs, Dwarven Shield, Leahter Boots, Steel Helmet
12-15 - Plate Armor, Plate Legs, Dwarven Shield, Leather Boots, Steel Helmet
15-20 - Plate Armor, Plate Legs, Guardian Shield, Leather Boots, Steel Helmet
20-25 - Blue Robe, Plate Legs, Dragon/Guardian Shield, Leahter Boots, Crown Helmet
25-35 - Blue Robe, Plate Legs, Medusa Shield, Leather Boots, Crown Helmet
Dalej to rob co chcesz. Polecilbym zebranie kasy na BOH'y(30-35k) i nastepnie na Blue Legi(20k), Vampire Shield(16k)
nr 3 ale zamiast crusa crown helm
Wiem ze jest taki temat ale musze miec szybka odpowiedz. Mam 100k i Bohy i za te 100k kupic:
1. G Armor, K Legi, Demon Shield, Crus Helmet, P Amm, Obsidian Knife
2. B Robe, K Legs, Demon Shield, Crus Helmet, P Amm, Obsidian Knife, i za cala reszte kamienie
3. B Robe, B Legs, Demon Shield, Crus Helmet, P Amm
Prosze odpowiadac w punktach i nie pisac ja bym kupil to i tamnto albo zamiast b robe, dsm itp. prosze odpisac mi w punktach.
Nie umisz czytać?
@topic Opcja 2.
jedrolek
02-08-2008, 20:41
Opcja 2 najlepsza.
aby nie zaśmiecać forum dam tu moje zapytanie ?? czy warto 13 lvl pallem ze skillami 50/40 nosic vampire shield , b robe , p legi , crus helmet ?? czy lepiej zaczekać do 20 lvla czy jakiegoś bo jakbym padł to mogłoby coś wylecieć a na nowe mnie nie stać. prosze o odp:p
Lizix'Wizan
02-08-2008, 21:10
aby nie zaśmiecać forum dam tu moje zapytanie ?? czy warto 13 lvl pallem ze skillami 50/40 nosic vampire shield , b robe , p legi , crus helmet ?? czy lepiej zaczekać do 20 lvla czy jakiegoś bo jakbym padł to mogłoby coś wylecieć a na nowe mnie nie stać. prosze o odp:p
schowaj do depo to eq ;) nie zakisi się ani nie zepsuje (i nie szpanuj na forum :|| ze kupujesz na allegro.pl kase...) a teraz lataj w P-secie :] ja nawet na 38 na exp bralem lipniejsze eq palkiem bo mozna pasc na lagu :]
schowaj do depo to eq ;) nie zakisi się ani nie zepsuje (i nie szpanuj na forum :|| ze kupujesz na allegro.pl kase...) a teraz lataj w P-secie :] ja nawet na 38 na exp bralem lipniejsze eq palkiem bo mozna pasc na lagu :]
y a to odrazu musi kupowac kase?
sam mialem lepsze eq na 8 pallku bo mam kumpli ktorzy mi pozyczyli items,
mozesz nosic to eq ;]
hah no to mnie do bólu rozśmieszyłeś
a innego chara nie moge mieć nie ?? ee odrazu allegro kid -.- ?? mam 25 sorca i 27 knighta na tym samym servie -.-
łączna suma z tych 2 charów wynosi około 50k :confused: a za 50k nie moge kupić takiego eq ??? pomyśl logicznie
Prawomysl
05-08-2008, 15:03
Dzieki za odpowiedzi ale od napisania posta tak mnie tibia wciagla ze mam 160k i kupuje:
G Armor, B Legi, Royal Helmet, Demon Shield, Obsidian Knife, P Amm, i za reszte kamyczki ;-)
eee mam jeszcze jedno pytanie czy watro kupić b robe za 12k czy lepiej belted cape która ma o 1 arm mniej ale kosztuje 3k czy może mamooth fur cape która ma 10 arm i kosztuje 5k lecz jest lżejsza od b robe i belted cape ??
ktora zbroje najlepiej wybrać dla palla ?? help :baby:
Moim zdaniem belted cape o ile wiem jest przeznaczone dla palla i jakie tanie!
Prawomysl
06-08-2008, 09:24
Jesli masz mniejszy poziom niz 15 to mamooth fur cape, jesli wiekszy niz 20 to Blue Robe, potem przy 30 G armor i na 45lvl na Dragon Lordzie lootnij sobie dsm.
@up
nie preferuje wersji czołga a więc kupuje tylko lekkie eq. lvl mam aktualnie 16 :confused:
LookamZzaRogu
06-08-2008, 12:04
Jesli masz mniejszy poziom niz 15 to mamooth fur cape, jesli wiekszy niz 20 to Blue Robe, potem przy 30 G armor i na 45lvl na Dragon Lordzie lootnij sobie dsm.
no pewnie, przecież na 45 lvlu z łatwością swoim palkiem rozgromisz DLe bez waste, i wcale nikt Ciebie nie trapnie/nie zabije! Idź tam jak najprędzej, i lootnij z pierwszego DLa ten ważący w chuj oz. armor żebyś mógł robić za tanka!
@topic
za 160k to już można się w miarę obkupić, ale nie przesadzaj :-) za kolejne 50k kup sobie aola bo z twoim lvlem już pewnie sam bp jest trochę warty...
Ghard Lage
06-08-2008, 12:20
UP
Aola się kupuje jak masz dwie rzeczy warte minimum 50k każda.
Topic:
Proponuje ci zestaw nr 3 bardzo dobrze się sprawdza. Potem jak paladin armor stanieje (z czasem na pewno to się stanie) wymień b robe na paladin arma.
bliink91
06-08-2008, 15:48
Zdecydowanie opcja 3... po co dla palka k legi? tylko capa zajmuja;/ strata kasy... b robe, crown helmet, p-ammy,b legs, boh, vamp shield/demon shield i to wszystko i masz owiele wiecej capa;)
Opcja 3, chyba, że b legi to brass legi
Kileros fire'son
06-08-2008, 19:18
Zdecydowanie opcja 3. Dlaczego? CAP, CAP i jeszcze raz CAP.
Tylko zamiast tego crusa, weź crown helma, albo hotm.
Tiberianus
09-08-2008, 15:18
Ja na 40lvlu latam w:
crusader helmet (zmienie na RH lub crown helmet)
blue robe
blue legs
vampire shield
BOH
platinum amulet
+obsidian knife (kup jeśli chodzisz na Mintwallin/POH/Mino Tower koło Kazzo)
Latam w takim eq i nie narzekam :)
Moim zdaniem latanie w takim czy takim eq na tym czy na wyzszym lvl to bzdury. 8lvl ma taka sama szanse pasc jak 50lvl bo oboje wybiora expowiaska na ktorych dadza rade.
@topic
jak masz tyle kasy to ja bym kupil :
Crown Helmet (tani, lekki)
Blue Robe (Lekkie a 11arm)
Blue Legi (Lekkie)
Bohy (bez komentarza)
Demonka (lekka)
p amm (2 arma, ktore tracisz nie kupujac crusa a crown)
Ja na takim eq, latalem od 24lvl swoim ms'em, do az 59lvl i nie narzekam, jezeli masz takie eq to w sumie juz nic nie musisz zmieniac chyba ze sie potem dorobisz, to wtedy wg. uznania.
Zapomnij o tym ze bedziesz sobie mocne potwory lał, twarza w twarz bez waste bo masz na sobie dsm :P
Prawomysl
11-08-2008, 17:46
Kupilem :
Dragon Scale Main
Blue Legs
Royal Helmet
Demon Shield
Obsidian Knife
Platinium Amulet
i Boots Of Haste juz mialem
@UP
Wczoraj z 22 lvl skille: 60/44 z czarem mana shield, bp of mana potions i bp of ih poszedlem na dragona. Ani jednego potionka uzylem, a walilem ze zwyklych spirow bo nie chcialo mi sie kupywac hunting ;d
PS. Na dodatek dragon hammer za 1 razem mi polecial.
Johny_Pineska
11-08-2008, 20:21
według moich obserwacji i czytania poprzednich postów wynika że jest oko lo50 % na 50% na zestaw 2 i 3 ale ja wybieram 2 pzdr
Sprzedaj ten dsm, na blue robe, puki duzo na tym nie stracisz, i reszte przeznacz na kamienie, dobrze ci radze :)
Prawomysl
12-08-2008, 14:19
Juz kupilem dsm i go nie wymienie na b robe a kamyczki to ja juz wole sam pozbierac.
Gram na n-pvp a chcialbym szybko skille wbic i gdyby nie dsm nie moglbym na cyclopach skillowac.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.