Pokaż pełną wersje : hack - konsekwencje hackera
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Vasudanin
02-08-2008, 21:03
Fajnego masz kumpla, jeśli chcesz pobić za itemy, odpuść sobie tą grę.
Nie jestem pewien, ale to chyba nie podlega pod hacking i kumpel jest bezpieczny jeśli chodzi o konsekwencje prawne (nie zawirusował ci kompa itp.) Najlepiej zrób mu wjazd na chate, jak cie zobaczy to na 99% odda, co ukradł. Zawsze możesz też go nabrać, że coś mu grozi za to co zrobił.
niby kradziez poufnych danych, nie masz dowodow
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Piranezi
02-08-2008, 21:32
najeb mu xD
Nawet jeżeli jest to kradziez wirtualna to wciaz jest to kradziez, nie rozgranicza sie tego na "slabsza" czy "mocniejsza". Radzilbym Ci kolesia dorwać i mu porzadnie na**bać. Będzie biegiem oddawał i to z procentem 8o
Dragon-Fly
02-08-2008, 23:38
Zawsze możesz także udać się do jego rodziców. Rozegrasz odpowiednio rozmowę i koleś ma przekichane.
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Technick
03-08-2008, 07:15
nie mamy po 13 lat jak Ty (;
Gdybyś był dorosły tobyś nie pytał na forum jak się takie sprawy rozwiązuje.
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Zgadzam się z kimśtam up. Nie wiem jak bliski to 'kumpel', ale dobrze by było gdybyś mu poprostu naje**ł. Jeśli po takiej 'rozmowie' poprosisz o oddanie passów, mówiąć, że jak nie odda to znów mu nawalisz, to odda. Gorzej jeśli to on Cię sklepie. Ale ten problem możesz rozwiązać przez wzięcie ze sobą kumpli...
powiem tylko tyle ze kumpla to masz super...
poprostu dorwij go, oklep go porzadnie i po sprawie
1. Ile masz lat?
2. Ile On ma lat?
3. Kto jest silniejszy?
4. Jeśli On to chyba masz kumpli?
Vlad Dracula
03-08-2008, 12:29
Idz na pały to nie jest zaden hacking tylko kradziez.
#UP
Buhahhahha. tylko go wyśmieją...
#Top
Nawal mu ja tak zrobiłem jak mi kumpel hacknol konto, to najprostszy sposób
od razu oddawał
Amorekboy
03-08-2008, 13:08
ja pirdole tos se kumpla znalazl ;p
wyklepac miche i tyle... totalne swinstwo co ci zrobil... no masakra...
No więc po 1 bym poszedł do niego i kulturalnie pogadał, a jeżeli to nie poskutkuje to bym go zaje**ł. Bo to jest jakiś żart aby kumpel kumplowi tak zrobił...
nie mamy po 13 lat jak Ty (;
A wiesz, że to byłoby najlepsze co mógłbyś zrobić.?; ) Bo jakoś wątpię, że go pobijesz; ) A tak to może zadziała; )
._.
1. Gdyby był silniejszy, to by na forum nie pytał.
2. Dragon-Fly ma rację.
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Technick
03-08-2008, 15:58
A próbowałeś go straszyć policją? Bo jak jest chop mało rozgarnięty to czasem wystarczy trochę postraszyć, że zadzwonisz do rodziców/oskarżysz o kradzież/zadzwonisz na policję/obijesz mu gębę i po sprawie.
Jak jest trochę sprytniejszy to nie da się tak łatwo zastraszyć i takie bicie może się skończyć dla ciebie gorzej niż dla niego. On kiedyś będzie z kumplami, ty sam, spotkacie się przypadkiem...bla bla bla.
A i jeszcze coś - on ci ukradł ten zeszyt czy tylko odczytał z niego to hasło?
@down
Albo sprowokuj go, on sie rzuci, ty się obronisz, pojedizecie na policję i zeznasz.
Ja tam wolałbym oddać mu tego chara niż samemu oberwać D=.
wiewioreq
03-08-2008, 16:58
Jeśli to już jest kradzież mienia powyżej 200 zł to raczej go nie wyśmieją. Mogliby wyśmiać go jak by jego "kumpel" ukradł 50k warte ~20zł.
Albo sprowokuj go, on sie rzuci, ty się obronisz, pojedizecie na policję i zeznasz. ;)
Aventriss
04-08-2008, 23:39
Wez mu daj pozadny wpierdol :D
Albo zaplac komus.. daj mu z 40 dychy i go najebia
@up
400zł?:O
@topic
Jeżeli oboje jesteście mniejwięcej równi siłowo, to trzeba wykorzystać element zaskoczenia 8o.Przyczaj się gdzieś na niego,wyjdź zza rogu, 1 hit w twarz koleś upada słyszysz "nou kil aj paj"i eq masz z powrotem :D
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.