Pokaż pełną wersje : knight i co dalej..?
Jest to pytanie kierowane do wszystkich wiecej wiedzacych odemnie ;) (jesli bylo nie bic )
Gram knightem na Eternii.
Lvl 17 skile: 47/43
Stuff:
-p-set
-beholder shield
-dragon hammer
Pytanie brzmi:
Co mam zmienic ?-prosze o pomoc. :)
(oczywiscie oprocz skilow i lvl-a ;-)
pozdr
Hmmm.... Zastanów się nad kupieniem/znalezieniem butów, helmeta i scarfa.
Nie bardzo rozumiem jaką chcesz uzyskać odpowiedź w tym temacie.
i dodam jeszcze cos od siebie: jakimi finanasami dysponujesz?
re down: mzoesz dokupic d-shield ( ew. guard shield ) a co do helmu: jest sens jego zmiany wiec powiedz nam jaki masz:)
A wiec:
Pytam co mam zmienic z wymienionego sprzetu..
(helm i buty mam ale mysle ze zmiana ich nie ma sensu.)
Moje finanse to narazie ok 10 k ale jezeli cos zaproponujecie to zawsze mozna dozbierac ;)
pozdr
moim zdaniem kup se skullstaf i dragon shield a potem k set
Popieram!
Kup sobie skull staff. Pozniej jak uzbierasz to lepsza tarcze (>=30def), platinum amulet, k-armor.
Nie wiem jak czesto giniesz ale jezeli zadko (minimum co 10-15 godzin gry) to zostaw sobie tez kase na promocje po updacie (kazdy 1% skilli mnie przy smierci trzeba bedzie wykupic za 10-15k GP).
Przyda Ci sie także doświadczenie ;] idz na bk ;] i zobacz jak sie blokuje :p dozbieraj do 30 lvl skille cos okolo 60-70 shielda i idz sam z jakism magiem albo palkiem
Bloody_Izual
04-12-2003, 16:34
Sprzęt masz dobry w miare,możesz kupić lepszom tarcze i skull stuff,potrenuj,kup k-set,zależnie na co idziesz możesz kupić platinium amulet/scraf,a jak na dragi to wez dragon neckles.Możesz sobie kupić warhammera jest porównywalny do GS a jest o wiele tańszy i dzięki niemu szybciej poexpisz.
dzieki za pomoc.
A wiec zakupilem Guardian Shield i zbieram na skull staffa a moj helm to dark helmet i wlasnie nie wiem czy oplaca sie go zmieniac na lepszy ...
Mugł byś kupić warior helmet 8def za 8k.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.