Pokaż pełną wersje : Nowa gra CipSoftu
Od pewnego czasu krążyły plotki jakoby CipSoft planował przebudować silnik graficzny Tibii i uczynić ją grą 3D. Ludzie zawzięcie głoszący tę teorię bazowali na ogłoszeniu umieszczonym na ich oficjalnej stronie (http://www.cipsoft.com/home/index.php?language=en), o poszukiwaniu utalentowanego grafika 3D przez niemiecką firmę. W końcu jeden z pracowników rozwiał obawy graczy i zdradził, iż osoby tej szuka się na potrzeby nowego projektu. Długo trzymano graczy w niepewności nie zdradzając żadnych szczegółów. Stan ten uległ zmianie 1 lipca, kiedy to pojawiła się pierwsza oficjalna notka na ten temat:
FictionFighters to interaktywny komiks w którym gracz przenosi się do równoległej, komiksowej rzeczywistości aby rozwiązać zadania od których zależy bezpieczeństwo świata, spędzić wspólnie czas z przyjaciółmi, walczyć przeciwko sobie nawzajem, odkrywać lub zmieniać niezliczone rozdziały historii tego świata, bądź nawet tworzyć własne historie i paski komiksu! Albowiem to właśnie one stanowią serce Fiction Fighters. Każda czynność i wszelka interakcja realizowana jest w komiksie.
Będzie to gra MMO oparta na przeglądarce internetowej z wszystkimi trójwymiarowymi komiksami renderowanymi po stronie serwera. Strona informacyjna (http://www.fictionfighters.com) oferuje na razie jedynie możliwość subskrypcji oficjalnego newslettera, dzięki któremu można śledzić na bieżąco status postępu prac nad grą.
Na chwilę obecną trudno cokolwiek powiedzieć o nowym projekcie twórców Tibii - pomysł wydaje się być oryginalny, a sama gra przypominać będzie zapewne Runescape pod względem technicznym. Czy ich pomysł wypali? Dowiemy się za jakiś czas.
Hmm, bardzo, ale to bardzo oryginalne :D I to jeszcze mmo ! ;p szkoda ze na przeglądarce ...
Dragon-Fly
04-08-2008, 12:40
Ciekawe. Koniecznie muszę zagrać. : )
Gra moze byc ciekawa, ale nazwa lipna ;p
Morgaroth
04-08-2008, 13:16
Skoro będzie podobna do Runescape to na pewno będzie lipa. Mogliby wymyślić coś lepszego.
orromiss
04-08-2008, 13:24
lepiej dobrze zrobić jedną grę, a nie dwie beznadziejnie X(
Hmm... Ciekawe, ciekawe... Mam nadzieje, że grafika będzie lepsza niż w RunEscape =.="
Sorcerereq
04-08-2008, 13:44
Ciekaw jestem czy to będzie tak jak WoW, że trzeba płacić za gre :> W końcu CipSoft już tak daleko się posunął przez żadzę pieniędza... nvm
Who knows? :>
Ale przynajmniej wiemy, że będzie 3D, coś nowego :D
I kolejna gra, w której Szwedzi, Brazylijczycy i Polacy będą się nawzajem zwalczać :p
Moim zdaniem gracze nie będą się różnić od tych w Tibii, więc kolejna gra w którą przestanę grać po miesiącu, może dwóch :-))
Lepszy eksperyment z nową grą, niż żeby z tibii robić 3D.
Ale jak znam cipsoft, to na poczatku będzie fajne a potem po update'ach (jeśli jakieś będą) to wszystko
zjebią :)
Knight65748
04-08-2008, 14:14
Mam nadzieję że ubędzie trochę noobów z Tibii :D.
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=187809
Skoro będzie podobna do Runescape to na pewno będzie lipa. Mogliby wymyślić coś lepszego.
"sama gra przypominać będzie zapewne Runescape pod względem technicznym"
To tylko domysły Rothesa.
lepiej dobrze zrobić jedną grę, a nie dwie beznadziejnie X(
Oni już zrobili bardzo dobrze jedną grę, a teraz robią coś dla tych, którzy lubią grać przez przeglądarkę- nowi ludzie= nowe pieniądze. Będzie konkurencja dla Gameforge'a. Właściwie CipSoft zrobił już więcej gier. To nie jest ich drugi projekt.
Hmm...Bardzo ciekawe ,o ile znam cipki bedzie napewno będzie tam PACC :D
No to chyba oczywiste? Jaki sens miałoby robienie takiej gry i nic na niej nie zarabiać? I tylko nie gadaj, że dla przyjemności... >.>
Ciekaw jestem czy to będzie tak jak WoW, że trzeba płacić za gre :> W końcu CipSoft już tak daleko się posunął przez żadzę pieniędza... nvm
Who knows? :>
Ale przynajmniej wiemy, że będzie 3D, coś nowego :D
I kolejna gra, w której Szwedzi, Brazylijczycy i Polacy będą się nawzajem zwalczać :p
Moim zdaniem gracze nie będą się różnić od tych w Tibii, więc kolejna gra w którą przestanę grać po miesiącu, może dwóch :-))
1. Prawie wszyscy twórcy takich gier MMO posunęli się jeszcze dalej przez żądzę pieniądza i nie ma w tym nic dziwnego. Jak się nie podoba, to nie płać i graj w Tibię na FACC. Miliony ludzi płacą co miesiąc abonament w WoWie i nie narzekają.
2. Może w ogóle nie zaczynaj?
Lepszy eksperyment z nową grą, niż żeby z tibii robić 3D.
Ale jak znam cipsoft, to na poczatku będzie fajne a potem po update'ach (jeśli jakieś będą) to wszystko
*cenzura* :)
Widocznie słabo znasz CipSoft.
Przeglądarkowo to trochę kijowo...:S Z resztą pożyjemy, zobaczymy Cipsoft 10~ lat temu (jak tworzyli Tibie) a tera to HoHo...
Tak właściwie, to zastanawiam się czy ktoś już przymierza się do stworzenia strony fanowskiej. Gra wyjdzie, a tu pewnie multum stron powstanie, bo wszyscy będą chcieli mieć swoją stronę w supported fansites.
KokosowyWojownik
04-08-2008, 15:26
Teraz cipki mają mało kasy to trzeba zarobic...jezu...X(
Teraz cipki mają mało kasy to trzeba zarobic...jezu...X(
A ty w przyszlosci bedziesz pracowal za darmo. Prawda?
@Topic: nie lubie gier przez przegladarke :P
rządzę
żądze, bo żądać, a nie rządzić
topic:
Zapowiada się całkiem ciekawie. Może być fajne. :)
rządzę
Nie wychylaj się do poprawiania błędów, wcale nie rządzisz.
Mam nadzieję, że silnik 3d nie oznacza w pełni trójwymiarowego świata - bo gdzie tu komiks?
Nie podoba mi sie to =/
w przeglądarce... :S
Szybki'lols
04-08-2008, 16:10
A ty w przyszlosci bedziesz pracowal za darmo. Prawda?
@Topic: nie lubie gier przez przegladarke :P
Ty teraz pracujesz za darmo na pozycji moderatora :D
babcia666
04-08-2008, 16:40
Cipki mają za mało cash, pomysł będzie pewnie coś pomiędzy Runkiem i Silko-lineagowo podobnymi badziewiami.
Granie w przeglądarce - poza ogame'em;d - to debilizm, ale cóż...
Gl z pomysłem, oby był lepszy niż Tibia dzisiaj.
Freezy Eddie
04-08-2008, 16:40
ojp (*)
Co do giery - pewnie sprawdze.
juran_se_spychowa
04-08-2008, 16:44
i patrzcie na jakie gówna idą nasze pieniądze z pacc... zamiast bawić sie w jakieś beznadziejne gierki to by zrobili w tibi jakiś fajny update z nowymi terenami -.-
topic@
beznadzieja, klapa itp itd
GreenPeace
04-08-2008, 16:52
Za ta kase mogliby nowe servery zrobic a nie jakis badziew (pewnie) produkuja
:( komiksowy ;( :(;(:(:(;(
i patrzcie na jakie gówna idą nasze pieniądze z pacc... zamiast bawić sie w jakieś beznadziejne gierki to by zrobili w tibi jakiś fajny update z nowymi terenami -.-
topic@
beznadzieja, klapa itp itd
A na co ty chciałeś aby szły wasze pieniądze z pacc? Musza zapłacić pensje pracownikom, opłacić prąd itp. itd.
I tak macie dobrze, 2 update w kazdym roku(zimowy i letni) I każdy update jest bardzo widoczny dla każdego gracza. W grach takich jak MU czy Ragnarok, updaty są rzadko, a malo ktory update wprowadzi cokolwiek dla przeciętnego użytkownika...
@topic
Co do gry, na pewno zobacze co z tej gry wyjdzie, lecz myśle że taka firma jak CipSoft potrafi sie wysilić i nie wypuści jakiegos totalnego niewypału:)
Mam Nadzieje że tibii 3D nie zrobią xd
Cipki mają za mało cash, pomysł będzie pewnie coś pomiędzy Runkiem i Silko-lineagowo podobnymi badziewiami.
Granie w przeglądarce - poza ogame'em;d - to debilizm, ale cóż...
Gl z pomysłem, oby był lepszy niż Tibia dzisiaj.
W ogóle kiedyś grałeś w Lineage? Bo raczej to nie jest syf ;]
Przestańcie w końcu narzekać na to, że tibia dzisiaj jest chu*** itp. i co wam to da? Myślicie, że to zmieni coś?
@topic
Chyba oczywiste, że jak jakaś firma robi grę to po to by zarobić? To jest ich praca, a nikt nie pracuje za darmo chyba, że jest wyzyskiwany...
Może gra będzie znośna wszystko się zobaczy.
Arvalius
04-08-2008, 17:35
Mi tam sie nawet podoba ... tylko jak już to niech dobrze dopracują szczegóły itp bo runescape jest *******
Pan i Wladca
04-08-2008, 18:57
Poczekamy zobaczymy. Najbardziej mnie zastanawia to, jak będzie można tworzyć własną historie(własne strony komiksu). To, że gra będzie na przeglądarce wcale nie jest wadą. Tego typu gry są równie popularne jak i te "exe".
babcia666
04-08-2008, 19:08
@caveki
Grałem, ale mi chodzi o formułę/wygląd gry, a gier wzorujących się na Line było w ch...
Ah i wychodzę z założenia "lepiej robić jedną rzecz kur..sko dobrze, a nie brać się za parę i jako tako lub partolić".
A pieniądze z pacc powinny iść na nowe serwy itd, i mam nadzieję że Cipy tak robią, a nie na koszt tibijczyków wezmą się za jakąś inną grę...
Baaardzo ciekawe, napewno ja sprawdzę :D
Radzio95
04-08-2008, 19:20
a ja się cieszę, że zrobili nową gierkę; a teraz +
1. Mniej noobów będzie grało w Tibie (o ile ta gra się noobom spodoba)
2. Przynajmniej Tibii 3D nie będzie :) (narazie bo niewiadomo jak potem :o )
Wyliczajcie + i - tego że zrobili tą gre; czas na -
1. Z naszej kasy z PACC'a zrobili takie badziewie(może później będzie lepsze)
2. Mam problem z wejściem na tą strone (pprzy wejściu trzeba podac e-mail i wpisuje moj e-mail daje submint i jakis bład :( )
MnichU1007
04-08-2008, 20:28
Mi się bardzo podoba ten pomysł z nową grą a tym bardziej że będzie 3D.
Może zmniejszy się ilość noobków na tibi... <marzyciel>.
A co do kasy za PACC, i tak dużo robią, 2 upy na rok wam nie wystarcza??
Do wszystkich ktorzy mowia "Nasza kasa z pacc poszla na jakies gowno":
nie plaćcie, trudne? nie.
Do wszyskich ktorzy mowia "Gowno, po co to komu, badziewie":
Graliscie?
Andrealfus
04-08-2008, 21:03
orginalny pomysl i to sie ceni :) przegladarke przeboleje
a co do kogos kto mowi ze za tibijskie pieniadze, to jest ich gra, zarobili uczciwie, maja prawo robic co im sie podoba
to tak jak by twoj szef na budowie powiedzial "zarobiles tutaj te kase wiec za nia powinienes kupic nowe spodnie robocze, rekawice i kask a nie jakis tandetny telewizor"
siniestro
04-08-2008, 22:24
"żądze, bo żądać,"
ROFL, zeby nie bylo, rządzić jest poprawne :D
niewiele mozna jeszcze napisac, nikt nie wie jak to wyglada wiec mozna sie powstrzymac od komentarzy :)
a co do kogos kto mowi ze za tibijskie pieniadze, to jest ich gra, zarobili uczciwie, maja prawo robic co im sie podoba
to tak jak by twoj szef na budowie powiedzial "zarobiles tutaj te kase wiec za nia powinienes kupic nowe spodnie robocze, rekawice i kask a nie jakis tandetny telewizor"
Ma koleś racje przecież szef daje wypłatę i nie mówi na co masz wydawać pieniądze. Jeśli komuś sie nie podoba to niech w nią nie gra? A w ogóle dlaczego nie chcecie Tibii 3D? Bo wam nie pójdzie na kompach czy co? Fajnie by było jeśli by zrobili w Tibii grafikę 3D bo w tedy bym na pewno grał w Tibie.
Serious Sam
04-08-2008, 22:31
Ale fajnie.Tylko ciekawe kiedy powstaną boty ;S
moim zdaniem zeby zrobili cos w podobnie doi metin 2
linage2
na tej zasadzie ale jest jedno jak bieże sie postać żeby można wybrać ubranie jakie jest na dzien dzisiejszy w tibi ten mage wizzard itd
ale zeby tez dało się zeby ubranie składało sie z samych itemek
Evil Maul
04-08-2008, 22:36
http://gry.onet.pl/3622,83085,,penny_arcade_adventures_on_the_rain_sl ick_precipice_of_darkness,recenzja.html
Ehym Ehym... nie żebym mówił że Cip chce zrobić plagiat czy coś...
Kolega troche sie pomylil bo podal zly przyklad. Bo my nie pracujemy w CipSofcie ani oni nie pracuja dla nas.. My placimy premium acc do firmy ktora nam zapewnia gre itd. I oczekujemy ze oni beda ja rozwijac zarowno w samej grze jak i nowymi serwerami. A teraz porownaj to do tego: My placimy czynsz za mieszkanie i na klatce schodowej zepsula sie zarowka albo winda. My placimy za wymiane zarowki i windy? niby tak bo uzbierane srodki na zakup zarowki i naprawe windy pochodza z naszych czynszow. A nikt nie kaze Ci mieszkac w bloku a tym bardziej w ogole gdzies mieszkac. Teraz odnies sie z tym do tibi. Nikt nie kaze Ci kupowac pacc (mimo ze jest z nim wygodniej) placisz za pacc "czynsz" i wymagasz by pewne rzeczy byly zrobione za twoje pieniadze. Np kupno nowych serwerow bo stare sa juz chyba zajechane i sa bardzo konfliktowe. A co do updatow to sa 2x do roku i nie trzeba wiecej tak samo jak ciecie 1x dziennie sprzataja na klatce. Tylko jesli maja placone to niech sie przyloza do pracy i nie zrobia tego na odwal sie (wiec niech do update'u przyloza sie solidnie i zaskocza nas wielkimi terenami expowiskami outfitami questami itd itd)
Ma koleś racje przecież szef daje wypłatę i nie mówi na co masz wydawać pieniądze. Jeśli komuś sie nie podoba to niech w nią nie gra? A w ogóle dlaczego nie chcecie Tibii 3D? Bo wam nie pójdzie na kompach czy co? Fajnie by było jeśli by zrobili w Tibii grafikę 3D bo w tedy bym na pewno grał w Tibie.
Tibia ma swoj urok 2D duze glowy male postacie duze potworki komiksowy wyglad. Smieszne aspekty itd itd. Jest wiele gier 3D silkroad, Guild Wars, Diablo itd itd. Nikt nie przeszkadza Ci grac w nie przeciez sa 3D. CipSoft nie bedzie ryzykowac i zamieniac kultowej gry 2D co ma popyt na 3D gdyz wtedy moze stracic na grywalnosci. Ale to ich sprawa i moze jak sie dorobia kasy to zaryzykuja kiedys. Lecz ja osobiscie nie wyobrazam sobie 3D tibi i np jak tu na wojnie widziec wszystkich. A takto kazdy ma swoja kratke itd itp.
Progmaniak
05-08-2008, 11:12
Jeśli myslisz, że co pół roku da się walnąć nowe tereny, które zadowolą każdego od tak, z "palca" to chyba jednak powinieneś zmienić oczekiwania co do "spółdzielni mieszkaniowej".
Nie piszcie "jakieś gówno" itp. bo w grę nie graliście jeszcze więc nie macie prawa tak gadać :)
No i dobrze, niech CipSoft się rozwija. Po to też i wprowadził coś takeigo jak premium account.
Napewno zagram :)
Aha no i z paccow, wypłacana jest pensja dla 36 pracowników CipSoftu. Nie zapomnijmy też o 74 serverach... Za darmo one nie pracują, a i postawienie nowego do tańszych inwestycji nie należy... WIĘC JAPA
X-Anylon
05-08-2008, 14:29
Nie piszcie "jakieś gówno" itp. bo w grę nie graliście jeszcze więc nie macie prawa tak gadać :)
No i dobrze, niech CipSoft się rozwija. Po to też i wprowadził coś takeigo jak premium account.
Napewno zagram :)
Aha no i z paccow, wypłacana jest pensja dla 36 pracowników CipSoftu. Nie zapomnijmy też o 74 serverach... Za darmo one nie pracują, a i postawienie nowego do tańszych inwestycji nie należy... WIĘC JAPA
Gadać tak mają prawo. A Ty nie masz prawa im zakazywać, bo kim Ty dla nich jesteś ?
Zobaczymy. Zagrać, zagram. Mam nadzieję, że "pociągnie" mnie ta gra.
P.S Co macie do Rune~? ; oo
Elite-Mondello
06-08-2008, 18:07
Hmmm, ciekawe co CipSoft stworzy ;)
Gra moze byc ciekawa, ale nazwa lipna ;p
a "tibia" to fajna nazwa? ;f
Szczerze to lipa będzie...
Tibia straci swój klimat <grafika z góry>
Hmm.. Outfit ??
Wyobraźcie sobie pk team <porażka>
Jak się będzie skilować
Ciekaw jestem jak bedzie sie kladlo itemki na podloge
Jak będzie dp wyglądalo ?
Jak się będzie przesuwać ludzi
Loot bagi
I wogule <PORAŻKA>
Lepiej jakby zrobili Tibie 2D i 3D
Szybki'lols
06-08-2008, 19:59
Hmm.. Outfit ??
Jak się będzie skilować
Loot bagi
I wogule <PORAŻKA>
Mówi to pan który nie wiedział jak przejść samouczka na rooku..
& Thal: To nie będzie kolejna tibia. Będzie to nowa i niezależna gra o kompletnie innych zasadach i świecie.
Czym wy sie przejmujecie co? Przecież to będzie nowa 2 gra a nie nowy uptade na 3d czy inne spokojnie tibia zostanie a nowa gra będzie pewnie próbna :D
Hmm.. Outfit ??
Jak się będzie skilować
Loot bagi
I wogule <PORAŻKA>
Gdybym miał miejsce w podpisie, to bym cię dodał.
Eh... troche to się lipne wydaje.
Picinhoxs
07-08-2008, 11:05
Kolega troche sie pomylil bo podal zly przyklad. Bo my nie pracujemy w CipSofcie ani oni nie pracuja dla nas.. My placimy premium acc do firmy ktora nam zapewnia gre itd. I oczekujemy ze oni beda ja rozwijac zarowno w samej grze jak i nowymi serwerami. A teraz porownaj to do tego: My placimy czynsz za mieszkanie i na klatce schodowej zepsula sie zarowka albo winda. My placimy za wymiane zarowki i windy? niby tak bo uzbierane srodki na zakup zarowki i naprawe windy pochodza z naszych czynszow. A nikt nie kaze Ci mieszkac w bloku a tym bardziej w ogole gdzies mieszkac. Teraz odnies sie z tym do tibi. Nikt nie kaze Ci kupowac pacc (mimo ze jest z nim wygodniej) placisz za pacc "czynsz" i wymagasz by pewne rzeczy byly zrobione za twoje pieniadze. Np kupno nowych serwerow bo stare sa juz chyba zajechane i sa bardzo konfliktowe. A co do updatow to sa 2x do roku i nie trzeba wiecej tak samo jak ciecie 1x dziennie sprzataja na klatce. Tylko jesli maja placone to niech sie przyloza do pracy i nie zrobia tego na odwal sie (wiec niech do update'u przyloza sie solidnie i zaskocza nas wielkimi terenami expowiskami outfitami questami itd itd)
dot podpisu...
gz najlepszego chara na tibiabot.com o,o
Komiks w 3D :D ale wymyślili :D
ciekawe ile ludzi będzie czytać ;)
Aha czyli ta tibia będzie ?? Ten pan co powiedział "to ten co samouczka nie umiał przejść" Już przeszedłem nie wiedziałem tylko o co z ta galezia hodzi. A ten pod nim to co myślisz że mocny jesteś
jesli cipsoft da gre podobna do tibi ale grafika 3D to koncze z tibia ;(;(
nie no do rsa podobna nie będzie bardziej myśle że to będzie podobna do tibi lub margonem tylko że 3D.
albo coś podobnego do knightonline,kalonline,metin2.
Deramirr
18-08-2008, 21:55
Uhuhu no normalnie zaraz padnę ze śmiechu :D Myślałem, że CipSoft wymyśli jakąś lepszą bardziej utalentowaną w grafice... A tu sie okazuje, że jakąś grę na podstawie komiksu będą robić...
No ale cóż... Zobaczymy co z tego wyniknie :p
-Liutik-
18-08-2008, 22:20
@UP
może dla ciebie komiks to nic wielkiego ale dla inncyh ( w tym mnie) komiksy to rodzaj sztuki ;]
Fox.Hope
20-08-2008, 17:01
Powinni Się Zajmować Tibiom, a Nie Tworzyć inne gry Tibia Im Starczy :p
Coraz Gorzej Na Servach :(
KlonAdam
20-08-2008, 18:06
Powinni Się Zajmować Tibiom, a Nie Tworzyć inne gry Tibia Im Starczy :p
Coraz Gorzej Na Servach :(Nie nie powinni zajmowac się Tibiom tylko mósirz iźć do szkoły...
^^ SŁOWNIK !!!
#Thread
Być może CipSoft ma zamiar odciążyć nieco Tibię nowym pomysłem ?
Albo po prostu jak już ktoś wcześniej powiedział "mają za mało cash" :P
Jak mają takie gówno jak Tibia zrobić...
Tym z CipSoftu chyba się nudzi. Nie mają poprostu co robić z kasą. Zamiast ulepszyć Tibie np. Dodać jakieś odgłosy wydawane przez potwory lub characterów.:confused:
Andrealfus
21-08-2008, 17:11
Tym z CipSoftu chyba się nudzi. Nie mają poprostu co robić z kasą. Zamiast ulepszyć Tibie np. Dodać jakieś odgłosy wydawane przez potwory lub characterów.:confused:
ICH KASA ROBIĄ CO IM SIĘ ŻYWNIE PODOBA A WAS TO NIE POWINNO OBCHODZIĆ ! wam rodzice albo szef w robocie mowia na co macie wydac pensje/kieszonkowe?
Juchasek
21-08-2008, 17:32
Nie martwcie się! Pieniążki mają i będą mieć doputy dopóki tibia istnieje :P
A to, że szukali utalentowanego grafika oznacza, że grafika powinna być lepsza niż w tibii.. Tylko przeraża mnie ta przeglądarkowość, nie cierpię takich gierek typu plemiona a tym bardziej Runescape!:o
Deramirr
21-08-2008, 21:14
No niech robią jakieś inne gry ale przynajmniej niech to będzie z dobrą grafiką...
Mogę dać rękę uciąć :p że to będzie grafika taka sama lub (wątpię w to trochę lepsza).
sphinx123
21-08-2008, 22:51
@up
Poszukują wykwalifikowanego grafika, czytaj ze zrozumieniem.
XxBulzorxX
22-08-2008, 13:40
Ciekawe czy to będzie taki sam hit jak Tibia ;]
mam pytanie wchodzę W Link I pisze zeby podać E-mail podaje E-mail i wyskakuje <Dziekuje ... Blablabla> Oczywiście po Eng... No i klikam Ok i dalej pisze by podać E-mail,, Wiecie moze o co chodzi ? Nie Mowcie O E-mailu bo potwierdzilem ....
mam pytanie wchodzę W Link I pisze zeby podać E-mail podaje E-mail i wyskakuje <Dziekuje ... Blablabla> Oczywiście po Eng... No i klikam Ok i dalej pisze by podać E-mail,, Wiecie moze o co chodzi ? Nie Mowcie O E-mailu bo potwierdzilem ....
I w ten sposób uruchomiłeś subskrypcję... Będą Ci wysyłali informacje o tym, ja gra powstaje, gdyż jej jeszcze nie ma.
tibia i 3D te 2 slowa nie lacza sie w calosc
Vlad Dracula
12-09-2008, 21:11
No niezle idą prace nad tym projektem. Ja jeszcze nie dostałem ani 1 newslettera... a mam zarejestrowany e-mail praktycznie od początku.
Deramirr
12-09-2008, 21:16
To będzie wielkie jedno sux ;s... Przez przeglądarkę is sux...
No niezle idą prace nad tym projektem. Ja jeszcze nie dostałem ani 1 newslettera... a mam zarejestrowany e-mail praktycznie od początku.
Jak widać CipSoftowi do Blizzardu daleko, jeśli chodzi o podsycanie atmosfery przed wypuszczeniem gry :P
hah, kolejny runescape z grywalnoscia 100-letniej pilki do nogi z pecherza zdechlej swini. thats it
No to jakaś grywalność chociaż będzie!
Deramirr
12-09-2008, 23:02
Chyba w D***e :p
szulerecki_patryk
13-09-2008, 10:49
topic:
Zapowiada się całkiem ciekawie. Może być fajne. :)
Żąd czy Rząd ? :) Zjebałeś ;p
Dobrze napisał 'rządzę'. Ortografia się kłania.
Chyba że chodziło o 'żądze pieniędzy' czy coś takiego. W każym razie ja zrozumiałem 'rządzę' w stylu 'jestem fajny i w ogóle cool' ;p Tak jedno słowo wyrwane z kontekstu nic nie daje ;p
Sądzę, że ten pomysł nie wypali, ale kto wie... ;p
Duda1992
07-10-2008, 12:03
Hmm.. Outfit ??
Jak się będzie skilować
Loot bagi
I wogule <PORAŻKA>
Ty myślisz, że to będzie gra na wzór Tibii? To jest całkiem inny projekt, co za tym idzie, inna fabuła, grafika, inne czasy! ;>
Pierwszy newsletter ukazał sie 3 pazdziernika, wiec nie dziwie sie, że nie dostałeś, jeśli pisałeś to we wrzesniu ;)
Jeśli kogos interesuja te newslettery przetłumaczone, to zaraz podam link do strony, gdzie to wszystko jest, tylko znajdę.
edit:
Here it's: Fiction Fighters Forum (http://fiction-fighters.net)
Fejkowiec
10-07-2009, 18:16
To żes odswiezyl stary temat... swoja droga sam jestem ciekaw tej gry. Na tym forum, ktore podałeś znalazłem wiecej zdjęc z tamtego filmu z wnętrza Cipsoftu :p
http://fiction-fighters.net/graphics/CipSoft2.jpg
http://fiction-fighters.net/graphics/CipSoft3.jpg
http://fiction-fighters.net/graphics/CipSoft5.jpg
http://fiction-fighters.net/graphics/CipSoft6.jpg
http://fiction-fighters.net/graphics/CipSoft7.jpg
http://fiction-fighters.net/graphics/CipSoft8.jpg
http://fiction-fighters.net/graphics/CipSoft10.jpg
http://fiction-fighters.net/graphics/CipSoft11.jpg
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.