Pokaż pełną wersje : Pandoria Pandoria (problem ciągle istnieje)
Witam już kiedyś pisałem podobny temat już nie pamiętam kiedy, nic on nie dał ani nie dał mi żadnej sugestii. A więc powtarzam:
Pandoria GM online: 0 razy w miesiącu (jak wejdzie na serv wszyscy są podjarani bo w końcu jest GM) a po chwili nie ma GM.
Raporty o botach piszę co dziennie mój kolega jest Tutorem też wypisuje do GM'a ciągle a GM'a albo nie ma, albo ma to w dupie.
Populacja botów na Pandorii wynosi około prerażjące 40-50% GRACZY!
Proszę o sugestie Graczy z Pandorii jak i z innych światów co mamy i mam z tym zrobić żeby GM'owie zaczęli coś robić!!
Pozdrawiam Lunarej
Jeśli chodzi i Gmów to oni sobie to olewają. Z tego co wiem to pandoria to świat pvp wiec w czym problem? poprostu trzeba zabijac botterów :]
Jeśli chodzi i Gmów to oni sobie to olewają. Z tego co wiem to pandoria to świat pvp wiec w czym problem? po prostu trzeba zabijac botterów :]
Oczywiście tylko że kiedy ja zlikwidowałem kilka botów teraz nie wyjdę z depo bo polują na mnie albo ich główne chary albo proty :(:(.I dlatego potrzebujemy GM'ów ale aktywnych xD
Oczywiście tylko że kiedy ja zlikwidowałem kilka botów teraz nie wyjdę z depo bo polują na mnie albo ich główne chary albo proty :(:(.I dlatego potrzebujemy GM'ów ale aktywnych xD
To widac że na serverze jacys P.A panują, np na pytherze jeżeli ktos botuje robisz filmik i mozesz sobie go zabijac :] radził bym zrobic taki topic na forum pandori pewnie znajdą sie gracze którzy dadzą Ci swoje poparcie. A co do gmów to możesz tylko spamowac na forum Gmów może kiedys jakis Gm sie odezwie.
Spróbuję, raz mi odpisał 1 słowem "ok" a botter jak grał tak dziś ma 50lvl
No jak ja pisalem 3 dni raport do GM'a bo 56 Druid na Amazonkach nie odpisywal i chodzil w kolko i ciagle w amazonki leje. Pisalem, ale zadnego skutku. Dalem se spokoj :/
Maly'john
05-08-2008, 16:19
[QUOTE=Z.Y.G.A;2213445]To widac że na serverze jacys P.A panują, np na pytherze jeżeli ktos botuje robisz filmik i mozesz sobie go zabijac :] radził bym zrobic taki topic na forum pandori pewnie znajdą sie gracze którzy dadzą Ci swoje poparcie.
prosze przestan::D:D:D:D:D
babcia666
06-08-2008, 09:08
Hah jak denerwują Cię boty na pandori to lepiej przestań grać, większość z nich ma mainy 100+(albo to są ich kumple).
@down
Dzięki;d
Maly'john
06-08-2008, 10:19
Hah jak denerwują Cię boty na pandori to lepiej przestań grać, większość z nich ma mainy 100+(albo to są ich kumple).
i wszystko na ten temat:);):)
emil0155
06-08-2008, 20:05
polowa sorrow botuje a moze i wiecej ;p nawwet ze tak powiem to 90% ^^
Mamy święto!!!:
http://images24.fotosik.pl/263/163a92cdf2b1f150.jpg (www.fotosik.pl)
NetowyHooligan
10-08-2008, 16:02
nie pasuje to tu nie graj proste pozdro
Niestety ten problem dotyczy wszystkich serwerów. Odrobinę większą aktywnością wykazują się gmowie na swoich "rodzinnych" serwerach, ale to i tak za mało. GMowie powinni być częściej wybierani i to z bardziej aktywnych graczy, którzy mają czas zalogować się np. wcześnie rano, kiedy problem jest największy, a delikwent śpiąc nie zareaguje tak szybko na pojawienie się GMa.