Pokaż pełną wersje : Inne Massacre
Fajny filmik niezła bitka
http://www.tibiacam.tv/cams.php?id=qbtsbv0jrnjyu90x
Jeśli chodzi o nazwę tematu to nie miałem pomysłu więc dałem taki tytuł jak ma filmik.
Zrobili im z dupy jesien sredniowiecza :p
polecam ;)
Rekin Master
04-08-2008, 23:43
;< ale tym razem przeżyłem!:P i tak wygramy, się nie bójcie, Hard Plan to boterzy
Co do samego filmu, to dużą rolę odgrywało ułożenie obu drużyn, zwróćcie uwagę, że FTP(ci bici) nie mieli jak się wycofac, nie mieli jak się ruszyć ;P.
Rekin Master a Ty jaki masz nick??
1 słowem mogę to opisać : ROZPIERDUCHA.
Film miodzio , polecam ;) Nazwa mówi sama za siebie.
Rekin Master
05-08-2008, 10:09
Rekin Master a Ty jaki masz nick??
1 słowem mogę to opisać : ROZPIERDUCHA.
Film miodzio , polecam ;) Nazwa mówi sama za siebie.
ja nie wyszedłem nawet ze statku ;) wyszła tylko brazylijska ekipa+paru polaków. niestety...Swoją drogą szkoda, że nie ma filmu z początku wojny, gdy rozwaliliśmy ich 20:0 xD
To bylo na początek i kiedyś, ważne co jest teraz: P
Massakra to to nie byla, lacznie 19x8 we fragach, co innego jakby nas do zera rozjebali, z drugiej strony malo czans mielismy nas bylo 20~~ ich 40~, a my w trapie oni na wolnym polu. :S
Valariazz
05-08-2008, 14:02
patrzac na temat myslalem ze chodzi o bossa jugge...
żal mi tej ekipy co blokowała kładke.. jak można było dopuścić do tego żeby tyle ludzi od przeciwnej ekipy wyszło z kładki..
kurcze
przestancie nazywac filmy o wojnie "Massacre"
-.- jak juz to masakra
bo Massacre to boss juggernautow T_T
mysle sobie ze to boss a tu wchodze i gowno
żal mi tej ekipy co blokowała kładke.. jak można było dopuścić do tego żeby tyle ludzi od przeciwnej ekipy wyszło z kładki..
Hi, Please Bring Me Kick :S
i jestes out z pz
psyhopatka
05-08-2008, 20:41
Ładny battle;p
Rotfl, ale do dupy ta ekipa co strapowala tych kolesi przy kladce. Wy uzywacie vt/ts? Bo nie widzialem tam zadnego comba, kazdy bil kogo chcial. Całą akcje mozna bylo zrobic w 10 minut a nie 26... no ale...
Uwielbiam bitwy na okolnir <3
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.