Pokaż pełną wersje : Serwer hi >full knight> yes
http://tibiacam.tv/cams.php?id=wsykpfoao2wsfxiw
Nie myślcie, że chodzi o kogoś kto robi addony.
ahahaha ja w to nie wierze :O
zeby takie dzieci grały xDD
00:00 Aleethya [157]: lol
00:00 Alart Doli [8]: hi
00:00 Aleethya [157]: juz wiem
00:00 Aleethya [157]: czekaj
00:00 Aleethya [157]: bo nie wyjdzie
00:00 Alart Doli [8]: hifull knight
00:00 Alart Doli [8]: hi
00:00 Aleethya [157]: czekaj ziom
00:00 Aleethya [157]: ogarnij sie
00:00 Alart Doli [8]: full knight
00:00 Aleethya [157]: ogarnij sie
00:00 Alart Doli [8]: zes
00:00 Aleethya [157]: poczekaj ziomal
00:00 Alart Doli [8]: yes
00:01 Alart Doli [8]: hi
00:01 Alart Doli [8]: full knight
00:01 Aleethya [157]: poczekaj
00:01 Alart Doli [8]: yes
00:01 Aleethya [157]: albo nie zrob tak
00:01 Aleethya [157]: hi - (twoje imie i nazwisko) - ile masz lat- yes
00:02 Alart Doli [8]: hi patryk koszela 10
hahahahahahahahahahah 10/10!
Sailen_Syll
05-08-2008, 00:29
Buhahaha dobre hahaha
Ale dzieciaki graja haha 10 lat !!!
Dla itemek we wszystko uwieżą ;d
00:09 Aleethya [157]: albo nie zrob tak
00:09 Aleethya [157]: hi - (twoje imie i nazwisko) - ile masz lat- yes
00:09 Alart Doli [8]: hi patryk koszela 10
/\
ROX !
Co tu więcej mówić? 10/10 :D!
xXxKaiserxXx
05-08-2008, 00:43
Hahaha co każdy może se pograć.... Own3d :D
Duda1992
05-08-2008, 01:11
00:51 Aleethya [157]: 1. jakie jest twoje ulubione eq w tibii
00:51 Alart Doli [8]: miecz
00:52 Aleethya [157]: tylko?
00:52 Alart Doli [8]: no
Hahahaha OWNED! :D
Pozdrawiam,
Duda1992
Capality
05-08-2008, 01:12
przelol xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD ale swoje dostał xD
Film jest The Best ! Po prostu przerasta wszystkie :D
podejdź i powiedz do szafy <3
Arth Sija
05-08-2008, 01:36
Buahahaha. Nie moge!! 11/10. moze niech to ktos podklei:PP
1:27 Aleethya [157]: a wiesz ze jak
01:27 Aleethya [157]: napiszesz do mnie
01:27 Alart Doli [8]: co?
01:27 Aleethya [157]: ja (imie i nazwisko) pozdrawiam uzytkownikow tibiacam.tv mam 10 lat i chce itemy
01:27 Aleethya [157]: dostaniesz cos fajnego
01:28 Alart Doli [8]: gdzie to mam napisac?
01:28 Aleethya [157]: do szafy
to mnie rozjebalo:d
01:51 Aleethya [157]: 2. ile masz lat i jak sie nazywasz?
01:51 Alart Doli [8]: 10 lat i mam na imie patryk
01:51 Aleethya [157]: super !
01:51 Toshihiko Tanaka [52]: pwn3d
Ale itemki dostal! :D
Film miesiąca! :D
Mattheweczek
05-08-2008, 07:33
Ale dzieciaki graja haha 10 lat !!!
Dla itemek we wszystko uwieżą ;d
Zdaje mi sie, ze on jest twoim rowiesnikiem.
Filmik miesiaca i tyle, ale k legi za to dostal ;)
Niezły ziomek xD
Patryk <3
witmac44
05-08-2008, 09:18
no ta moze i smieszne ale z 2 strony zalosne nie ma jak sie na*******ac z dziecka Aleethya rox...
no ta moze i smieszne ale z 2 strony zalosne nie ma jak sie na*******ac z dziecka Aleethya rox...
on nie wiele starszy... a przynajmniej tak sie zachowuje
Beznadziejne. Koleś pisał tylko to co mu kazali, nie miał własnych noobowskich teksów. A teksty nagrywającego też powalające. Dużo lepszy film nagrali kiedyś kolesie w AB jak przesuwali jakiegoś nooba, a tamtem krzyczał, że ktoś go hackuje ^^
Mr.Dodzios
05-08-2008, 11:26
hehe, koles dobry ; p
nawet itemki dostal ; d
Marecki666
05-08-2008, 11:38
11:30 ja : cze patryk koszela
11:30 Alart Doli [8]: ej
11:30 Alart Doli [8]: dasz mi knight armor
Taki sobie filmik... bardziej śmieszyły mnie te 50 lvle które chciały upokorzyć chłopaka za wszelką cenę ;/
Works__1985
05-08-2008, 12:01
Nie wiem czy to ja jestem jakiś odmienny, bo widzę że nawet Etoric śmiał się z tego badziewu, ale mnie jakoś to ani trochę nie rozbawiło. Większość z was by się pewnie zachowała tak jako newbie w jego wieku...
;(
ludzie przyklejcie to :DDD
Croucherek
05-08-2008, 12:08
Się uśmiałem . . .
W tekstach tego co to kręcił nie było nic upokarzającego dla tego newbie, więc równie dobrze ten Alart może powiedzieć, że robił to tylko po to aby pokazać głupotę hlvi na guardii. A jak dostał jeszcze za to jak na jego lvl fajne itemki to ich obsrał i sobie poszedł.
12:31 Alart Doli [8]: ja (patryk koszela) pozdrawiam uzytkownikow tibiacam.tv mam 10 lat i chce itemy
Owned xD
Duch Guardi
05-08-2008, 12:46
HAHAH to ten noobek któremu prawie k legi podwędziłem :D
12:42 Alart Doli [8]: gliwic
hańba dla śląska !
Ja nie widze w tym nic śmiesznego. dziecko noob-pvp nabija się z newbie, taak newbie nie nooba i się zieje z tego, na moje oko kręcący ma max 2 lata więcej od tego drugiego.
@down
Nie napisałem że jestem lepszy, wyraziłem tylko SWOJĄ opinie na temat tego filmiku. Od oceniania kto jest lepszy kto gorszy są sędziwie czy tam Bóg. Chociaż może przesadziłem z tym "typowe", wkońcu nie znam graczy tego świata aż tak dobrze (tylko z filmików). Btw takie teksty to na prv bo spamujesz tylko
Szybki'lols
05-08-2008, 12:54
Ja nie widze w tym nic śmiesznego. Typowe dziecko noob-pvp nabija się z newbie, taak newbie nie nooba i się zieje z tego, na moje oko kręcący ma max 2 lata więcej od tego drugiego.
Myślisz ze jak grasz na pvp jesteś lepszy newbku?
Myślisz ze jak grasz na pvp jesteś lepszy newbku?
Nie, ale ja myśle że on gra na PVP, i dlatego jest lepszy, a ty pewnie kolejny pro powah obrońca npvp bo cię tam nikt nie tknie ;s
AdiZgOlek
05-08-2008, 14:27
Aleethya [157]: 5. z jakiego miasta jestes w tibii i na real
Alart Doli [8]: o co chodzi?
Palladyn Imperium [55]: gdzie mieszkasz w tibi
Palladyn Imperium [55]: i na rl?
Alart Doli [8]: nie wiem
HAHAHAHAHAHAHAHAH 50/10!!!!
Ja nie widze w tym nic śmiesznego. dziecko noob-pvp nabija się z newbie, taak newbie nie nooba i się zieje z tego, na moje oko kręcący ma max 2 lata więcej od tego drugiego.
@down
Nie napisałem że jestem lepszy, wyraziłem tylko SWOJĄ opinie na temat tego filmiku. Od oceniania kto jest lepszy kto gorszy są sędziwie czy tam Bóg. Chociaż może przesadziłem z tym "typowe", wkońcu nie znam graczy tego świata aż tak dobrze (tylko z filmików). Btw takie teksty to na prv bo spamujesz tylko
Jak nie widzisz nic śmiesznego to wyjdź! Idź se lepiej poexpij i zrób pg! uhsduashd. Lepiej abyś tego nie cytował >.>
Tentotrix
05-08-2008, 15:07
Jak nie widzisz nic śmiesznego to wyjdź! Idź se lepiej poexpij i zrób pg! uhsduashd. Lepiej abyś tego nie cytował >.>
dlacego ma wyjsc?dlatego ze ma odmienne zdanie od innych?ma prawo komentowac,a Ty musisz wiedziec ze komentarze moga byc pozytwyne jak i negatywne.Jeśli tego nie wiesz, to Ty powinnies wyjsc a nie on.
@topic.
moim zdaniem to nie jest ani troche smieszne,żałosne i tyle ,ale wiadomo ze kazdy ma nieco inne poczucie humoru
10-cio latek śmieje się z 10-cio latka. Typowe.
Tentotrix
05-08-2008, 15:30
hehe też prawda :D
PaTrOsEK
05-08-2008, 17:33
Takie se o...
nie trafiłeś bo w tym momencie posta pisała jego mama, a on już spał
MasterMor
05-08-2008, 18:54
HAHAH to ten noobek któremu prawie k legi podwędziłem :D
12:42 Alart Doli [8]: gliwic
hańba dla śląska !
Hańba dla mojego miasta :(
Aleethyabr
05-08-2008, 18:57
@down
po 1. nie jestem dzieckiem noob-pvp
po 2. dla mnie jestes zerem
po 3. nie mam 12 lat
po 4. nie wiem czy nawet na swiecie non-pvp potrafilbys mi to napisac bo poprostu bym cie ...sami wiecie ^^
Alee~
Aleethyabr
05-08-2008, 19:04
Ehh Izzul jestes typowym polaczkiem, ktory potrafi sie tylko madrowac.
Skoro jestes taki pro evul mastath dorosly, dojrzaly to zrob filmik ( o ile masz cam.tv) i pokaz go nam jaki to starszy kolega jest madry
Alee~
Tentotrix
05-08-2008, 19:09
@up
naucz sie edytowac posty to raz..a po 2 ..nom pewnie nie masz 12 lat ...10 to max :[
btw.
jakbym mial wybierac to bym wzial 50 rp na pvp niz 150~~ na noob-pvp.
kthxbye.
Hahaha spoko, ziom z non-pvp mi grozi, włącz na luz. I zaraz nazywasz mnie zerem, czyli jednak miałem rację co do wieku. Jeżeli Cię obraziło stwierdzenie "dziecko noob-pvp" zmienie na dziecko non-pvp. Widać niektórych trzeba dowartościowywać na każdym kroku, co nie zmienia faktu że film jest denny. Txt typu "zrób lepszy film" świadczą że już nie masz jak się bronić przed obiektywnymi komentami, domyślam że niedługo dojdzie do wyzwisk. MY tu tylko komentujemy a nie robimy filmów. Może dla kogoś dobre jest śmianie się z czyjejś nie wiedzy, dla MNIE nie! pozdrawiam
@edit
Jak już spam leci to może byś mi wytłumaczył o co kaman z tym "po 4".
@up
Jedyny obiektywny użytkownik w tym topicu...
Ehh Izzul jestes typowym polaczkiem, ktory potrafi sie tylko madrowac.
Skoro jestes taki pro evul mastath dorosly, dojrzaly to zrob filmik ( o ile masz cam.tv) i pokaz go nam jaki to starszy kolega jest madry
Alee~
Nawet dobrze nicka nie umiesz przepisać. Nie mądrkuje się tylko wyrażam swoją opinie, a chyba od tego jest coś tak niezwykłego i tajemniczego jak forum nie? Film mi się nie podoba, bo wg. mnie nie jest śmieszny, twoje teksty były żałosne, a ten newbie jak tylko dostał to co chciał to odszedł, bo dalej nie chciał robić z ciebie błazna. Tyle.
Killuminati
05-08-2008, 20:37
A już myślałem, że tylko ja się z tego nie śmiałem ;-p
Ludzie sa dziwni ...... tak samo jakbys 10 latkowi na rl probowal cos wmowic zeby zrobil za 10 zl -.--- Fakt tibia to brutalny swiat ;d ale zeby sie smiac z dzieciakow .... Koles napewno nie jest noobem ... tylko poczatkujacym ....Ja wiem , ze wy jak wlaczyliscie 1 raz tibie i wbiliscie 8 lvl to byliscie juz pro graczami .. bo np. ja jak zdobylem scimitara umieralem z dumy :)
xD!
http://img386.imageshack.us/img386/6646/eloziomyrv1.jpg (http://imageshack.us)
BingooCola
06-08-2008, 00:10
Haha
00:04 Aleethya [157]: hi - (twoje imie i nazwisko) - ile masz lat- yes
00:04 Alart Doli [8]: hi patryk koszela 10
lmaaaao!
Blokerof
06-08-2008, 08:02
Moim zdaniem itemy dostał za ostatnią odpowiedź... zresztą ja też bym mu dał za tą odpowiedź itemy chociaż nie wiem jak bardzo by sie podlizywał.
07:53 Aleethya [157]: 6. zabil bys mame za najlepsze eq w tibii i duzo kasy?
07:53 Anek Palladyn [100]: np za 1kk
07:53 Alart Doli [8]: nie
Pozdro dla Alarta
Prawomysl
06-08-2008, 10:21
<3 Patryk hahahahahahha owned :DDD
Aleethya [157]: 5. z jakiego miasta jestes w tibii i na real
Alart Doli [8]: o co chodzi?
Palladyn Imperium [55]: gdzie mieszkasz w tibi
Palladyn Imperium [55]: i na rl?
Alart Doli [8]: nie wiem
21:41 Aleethya [157]: hi - (twoje imie i nazwisko) - ile masz lat- yes
21:41 Alart Doli [8]: hi patryk koszela 10
litości... :D
03:44 Mistrz bowmaster [71]: powyzywamy sie?
tam na guardi jak sie wam nudzi to sie wyzywacie?
08:55 Alart Doli [8]: ja (patryk koszela) pozdrawiam uzytkownikow tibiacam.tv mam 10 lat i chce itemy
HAHAHAHHAAHHHAHAHAHHHH
jedno słowo:
pwn3D
@Bambs
Coś w tym jest,
ale powiedz, że to nie było śmieszne;)
03:44 Mistrz bowmaster [71]: powyzywamy sie?
tam na guardi jak sie wam nudzi to sie wyzywacie?
taa ;] guardia taka jest, dziwny swiat ale fajny :)
Doombanor
07-08-2008, 19:33
Filmik nawet smieszny, poprostu newbie ale dobrze wychowany:D nie przeklnal by i obrazil mamy za eq, a potem nawet chcial dac za free p legi 0_o.
Zasłużyl na nagrode:D
Pozdro dla kamerzysty za pomysl.
Hahaha spoko, ziom z non-pvp mi grozi, włącz na luz. I zaraz nazywasz mnie zerem, czyli jednak miałem rację co do wieku. Jeżeli Cię obraziło stwierdzenie "dziecko noob-pvp" zmienie na dziecko non-pvp. Widać niektórych trzeba dowartościowywać na każdym kroku, co nie zmienia faktu że film jest denny. Txt typu "zrób lepszy film" świadczą że już nie masz jak się bronić przed obiektywnymi komentami, domyślam że niedługo dojdzie do wyzwisk. MY tu tylko komentujemy a nie robimy filmów. Może dla kogoś dobre jest śmianie się z czyjejś nie wiedzy, dla MNIE nie! pozdrawiam
@edit
Jak już spam leci to może byś mi wytłumaczył o co kaman z tym "po 4".
@up
Jedyny obiektywny użytkownik w tym topicu...
E tam to i tak nic xDD.Yoozek na forum Monouth(?) za to ,że napisałem w jego temacie ,że jest żałosny <nie pamiętam już czemu> najpierw wysłał do mnie na priv wiadomość mówiąca o tym ,że jestem hunted na Valori <nawet jakby miał tam znajomych co jest niemożliwe nie zna nawet mojego nicku> a wczoraj sprawdziłem swoje notki i zobaczyłem ,że jeszcze mi notkę wystawił ,że jestem debilem ,idiotą itd xDD.
Jak dla mnie polewkowy film :p
Pozdrowienia dla Patryka Koszeli o/ :D
Kluska_ziom
08-08-2008, 17:49
Nawet dobrze nicka nie umiesz przepisać. Nie mądrkuje się tylko wyrażam swoją opinie, a chyba od tego jest coś tak niezwykłego i tajemniczego jak forum nie? Film mi się nie podoba, bo wg. mnie nie jest śmieszny, twoje teksty były żałosne, a ten newbie jak tylko dostał to co chciał to odszedł, bo dalej nie chciał robić z ciebie błazna. Tyle.
hmm izull albo mi sie wydaje albo stwierdzenie ze ktos ma 10 lat to to nie jest twoja opinia? wieku sie nie opiniuje raczej, tylko stwierdza
to tak jak ja bym powiedzial ze wedlug mojej opini masz 7 lat. dlaczego? daltego ze gdy jzu mowisz Nawet dobrze nicka nie umiesz przepisać. to powienienes odmienic "nicka", gdyz jest to zapozyczone slowo czyli "nick'a;nicku'a; nick-a"
to tyle ode mnie ;) wyrazcie swe opinie na temat mojego wieku prosze bardzo ;]
No toż stwierdziłem nie? Stwierdziłem na podstawie tego co napisał...
to powienienes odmienic "nicka", gdyz jest to zapozyczone slowo czyli "nick'a;nicku'a; nick-a"
To w końcu jak to jest? Nicka nie mogę napisać, ale nicku jak najbardziej...? Nie ma takiego słowa jak nicku, więc nie mądrkuj się tak jak sam nie wiesz jak poprawnie to napisać.
BUAHAHAUHAA!!!!!
"I napisz do szafy "Hi"
O boooze! :D
Ten
"Palladyn Imperium" Musiał jeb*ć ze śmiechu ^^
W sumie jakbym miał zagrać od zera, i byłbym na miejscu Patryka ;d , to bym zmyślił imię i nazwisko, i miasto. xd przynajmniej bym miał k legi:cup:
W sumie jakbym miał zagrać od zera, i byłbym na miejscu Patryka ;d , to bym zmyślił imię i nazwisko, i miasto. xd przynajmniej bym miał k legi:cup:
być morze on nie jest głupi tylko wyrypał tego alethyego i teraz sie śmieje !!!
SzybkiCzas
09-08-2008, 23:52
Takiego cam'a jeszcze nie bylo :> Gratulacje pomyslu xd
Explorer of Hell
10-08-2008, 23:16
Zalosne jest to, ze chlopak z mojego kochanego miasta ( Gliwice )
Film pokazuje, kto w dzisiejszych czasach gra w Tibie. Kiedys srednia wieku wiekszosci graczy utrzymywala sie na poziomie okolo 15-17... Teraz 8-13? Oczywiscie szanuje starszych graczy, ale takie sa fakty. Tibie staje sie taka bajkowa... taka latwa, przez co przyciaga coraz mlodszych graczy. Mozliwe, ze Cipki ulatwily gre celowo, poniewaz takie dzieciaki raczej kupia kiedys pacc " Mamusiu a dasz mi na taka fajna gre w ktorej mozna zabijac szmoki? "
Moze i ten Patryk zrobil z siebie idiote, ale dostal swoje kochane itemki. Szkoda, ze z addonem sie nie udalo.
Zalosne jest to, ze chlopak z mojego kochanego miasta ( Gliwice )
Film pokazuje, kto w dzisiejszych czasach gra w Tibie. Kiedys srednia wieku wiekszosci graczy utrzymywala sie na poziomie okolo 15-17... Teraz 8-13? Oczywiscie szanuje starszych graczy, ale takie sa fakty. Tibie staje sie taka bajkowa... taka latwa, przez co przyciaga coraz mlodszych graczy. Mozliwe, ze Cipki ulatwily gre celowo, poniewaz takie dzieciaki raczej kupia kiedys pacc " Mamusiu a dasz mi na taka fajna gre w ktorej mozna zabijac szmoki? "
Moze i ten Patryk zrobil z siebie idiote, ale dostal swoje kochane itemki. Szkoda, ze z addonem sie nie udalo.
Signed.Mówcie o nim o chce ale dostał itemki czyli to co chciał.Jednocześnie <w co wątpię> może być tak ,że to po prostu czyiś noobchar.Jakie jest potwierdzenie tego ,ze ten ziomek naprawdę ma na imię Patryk a na nazwisko Koszela?
Variato0
11-08-2008, 11:19
QRWA! do jakiej to jest tibii i czym to ogladac?
QRWA! do jakiej to jest tibii i czym to ogladac?
OMG WTF????????????????? http://images.tibia.pl/static/monsters/troll.gif
Chyba http://images.tibia.pl/static/monsters/trollchampion.gif
Hhbaauaubaubuah brecha ale mamy by nie zabił ani nie zajebał jej xD 11/10
Dla mnie mało śmieszne. Przynajmniej ziomek ma godność i pod koniec filmu nie pisał tego czego mu kazali w zamian za itemy... (połowa forum pewnie by napisała)
22:27 Alart Doli [8]: kto chce p legi?
22:27 Alart Doli [8]: kto chce p legi?
<33
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.