Pokaż pełną wersje : WyjŚcie Z Rookgardu!!
Utherpol
05-12-2004, 18:13
mam pytanie jak wyjść z Roka? Ostatnio grałem i zdobyłem 8 poziom :cup: , patrze na mapke ok ide do Wyroczni... Chce przejśc przez most (zapomniałęmm że tylko dla Pacca), ok ide niżej do młynarza... chce przejść górą zamknięte! JAK OTWORZYĆ TE DRZWI!? JAK DOJŚĆ DO WYROCZNI PROSŻ EO SZUBKĄ ODPOWIEDŹ
PS GRAM NA FORTERZE
Stratos[PL]
05-12-2004, 18:15
Najglupszy temat roku
Idziesz na gore biblioteki sejmora i jest orcale i wylazisz z rooka
A!
Jak wychodzisz na maina to widzisz takiego gostka jak wyjdziesz z swiatyni
Moze miec kazde imie
Musisz go rozwalic i bedziesz mial magic set
Dr.Unknown
05-12-2004, 18:19
@Stratos
Nie odbiegasz poziomem twórcy tematu...
Na rooku są dwie wyrocznie, dla facc i pacc, aczkolwiek posiadacze pacc mogą kożystać z tej dla facc(ale zamotane).Różnica polega na tym, że wyrocznia dla facc może Cię przenieść do Thais/venore/carlin, a ta dla pacc do Dharmy i dalej nie wiem, niech posiadacz pacc powie.
Wyrocznia dla facc jest nad biblioteką. Idziesz do niej, witasz się i ona zadaje Ci pytania dotyczące tego, jaki zawód chcesz wykonywać, w którym mieście mieszkać... (nie będę ich przytaczać - poradzisz sobie ;)).
ps. i nie "rozwalaj" żadnych gostków, których spotkasz po wyjściu ze świątyni ;) (co jak co, ale magic seta nie dostaniesz :P)
Utherpol
05-12-2004, 18:26
To mapka na tibia.pl jest niedokładna! Tam jest tylko ta dla pacc!!! Acha a temat wcale nie jest tak głupi! Dla tych co grają 1 raz(jak ja) to może być faktyczny problem i mozna sie X(
mam chara na rooku na forterze jak sie nazywasZ?
Utherpol
05-12-2004, 18:58
sorka ale już wyszedłem do Verony
PS nazywam się Utherpol
Stefan Mocny
05-12-2004, 19:48
Heheh no forum jest po to by pytać i pisać no ale nie powiem żeby było to za mądre pytanie jak sie czegoś nie wie pierw przeczytaj poradnik itp na tibi.pl masz wszystko napisane o rooku mainie itp a jak tam tego nie mato poszukaj czy takiego topicu już nie było a jak nie było to dopiero pisz takie posty bo nie bedziesz wyśmiany bo nie będzie to takie tepe pytanie he.
ps. Wychodzi sie z rooka na 1 pietzre biblioteki tam masz taki pomnik i mówisz hi i potem sobie wybierasz kim chcesz grac i w jakim miescie chcesz być nic to tyle 8o
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.