PDA

Pokaż pełną wersje : Fajni ludzie!!!

Bumbu
02-12-2003, 15:50
Grałem wczoraj pierwszy raz i niezabardzo się łapałem o co chodzi. Ale spotkałem gościa imieniem "Pierwotny Czips" (wielkie tank's!!!) oprowadził mnie, pokazał jak się walczy i takie tam. Jak ktoś jest początkującym powinno się naśladować "Pierwotnego czipsa". Swój chłop!!!

Cidius
04-12-2003, 11:28
He, he, nie myśl stary, że zawsze tak będzie... Ale zawsze znajdzie się ktoś, kto będzie chciał pomagać innym (moisa, na przykład :). Tylko pamiętaj, aby być równie dobry dla innych, jak inni dla ciebie!!!

poLLo
05-12-2003, 14:18
hmm......gralem kiedys w d2 i tes pomagalem ludzia ! niefiem jak bedzie z tibia!narazie nie gram bo mi sie cos zwalilo z tibia ,,,,,,,

Narzil
05-12-2003, 15:33
Dobrze, ze tacy ludzie w Tibie grają. Ale jest dużo poradników dla newbie. Na przykład w dziale "Tajemnice Rookgard'u", zawsze można z nich skorzystać.

sesaj
06-01-2004, 12:04
A ja niemialem zadnych problemow na poczatku :D
Moj kolega z reala wszedzie mnie oprowadzil itd.
Jak wszedlem na maina tesh nie mialem klopotow z sprzetem :D

Ulrek
06-01-2004, 12:36
Tak? To mieliście farta. Ostatnio zalogowałem się na chwilę, a że byłem blisko PoHu i miałem zapas bełtów w torbie postanowiłem pójść na GS'a. Patrzę, nikogo nie ma, GS'a nie ma, to czekam. Przeczekałem tak jakieś 5 minut, dopóki nie przyszła gościówka na 70 levelu. Wepchnęła się przedemnie. Spokojnie próbowałem jej wytłumaczyć, że kolejka jednak obowiązuje. Niestety nauczyłem się dwóch rzeczy:
1) W Tibii panuje prawo dżungli (silniejszy ma zawsze rację).
2) W Tibii panuje prawo mafii (jak zadrzesz ze łabiutkim, noobiotkim szefuniem, to jego kumple na 80 levelach będą cię ścigać do rooka).
3) GM'ami zostają tylko i wyłącznie ci kolesie, którzy nie grają.