Pokaż pełną wersje : Stamina nie rośnie.
Witam. Z tego co słyszałem 2 minuty bycia niezalogowanym to przybytek 1 pkt staminy.
I mam problem, bo czekam juz 20 minut a przybylo mi tylko 2 staminy. Mam 14.01. A 20 minut temu mialem 13.59.
Pytanie jest takie. WTF?
Ekhm 14 staminy :o
Przepraszam za ten offtop, ale mnie zatkało ile ty grasz (lub bot).
Mi nigdy nie zeszła poniej 50, ale gdzieś słyszałem, że po przekroczeniu pewnego progu odnawia się wolniej.
to nie zalezy od tego ile gram tylko ile expie.
a jak juz gram to zawsze expie i szybko mi spada-.-
pasuje?;p
to nie zalezy od tego ile gram tylko ile expie, nobku.
a jak juz gram to zawsze expie i szybko mi spada-.-
Tak to jest jak próbuję pomóc, wyzywa od "nobków". Wdzięczność jest ci raczej daleką cechą.
Chyba ja jak gram to wciagle botuje bo tak bys gral potem bys spal i by ci sie odnawiala ;]
Chyba ja jak gram to wciagle botuje bo tak bys gral potem bys spal i by ci sie odnawiala ;]
Odezwal sie znawca. A botów chłopcze nie uzywam bo gram rp. Rzal i bull.
@ up
Weź może sobie poczytaj słownik co? Na pewno poprawi się przez to Twoja pisownia i może przez ten czas podrośnie ci stamina...
PS: Sory nie mogłem się powstrzymać...
Odezwal sie znawca. A botów chłopcze nie uzywam bo gram rp. Rzal i bull.
Po twoich wypowiedziach wnioskuję, że nie masz raczej prawa mówić do niego "chłopcze", tym bardziej nie masz prawa tak najeżdżać na forumowiczów, którzy stwierdzają fakty - botujesz, lub siedzisz ponad 15h/24h przy tibii. Gdybyś grała nawet te 10 godz. dziennie to i tak trudno by było ci zużyć tyle staminy.
@up
Wyjaśnij jej jeszcze co to słownik, bo patrząc na niektóre posty z forum mam wrażenie, że słownik jest dawno zapomnianą księgą.
Czy kochane dzieci nie zauważyły w moim poście ironii? Oczywiste ze tam powinno być ż i ó.
A co do waszych komentarzy - gram maksymalnie 8 godzin dziennie - z czego 8 godzin przeznaczam na expienie.
Przez pozostale 16 godzin, moze mi urosnąc 8h staminy.
I problem jest w tym, ze podczas expienia ta stamina niewyobrazanie szybko mi spada. Natomiast kiedy jestem wylogowany - prawie w ogole nie rośnie.
Myslalem ze 2 minuty poza tibia to 1 minuta staminy. A tu zonk. Zalogowalem sie po 20 minutach i uroslo 2 staminy.
konstantynopolitanczyk
05-08-2008, 23:39
Ja znam gościa co gra 10h/24h i już mu zostało 14.00 staminy :] od 14.00 dostaje exp dwa razy mniej za potwora
A co do wzrostu to wydaje mi się , że przez 1h w real wzrasta ci 00.30 staminy , więc żeby 1.00 wzrosło musisz czekać 2h :]
sprawdz na innych harach czy tez tak samo leci
Couranger
06-08-2008, 00:38
@ up
Weź może sobie poczytaj słownik co? Na pewno poprafi się przez to Twoja pisownia i może przez ten czas podrośnie ci stamina...
PS: Sory nie mogłem się powstrzymać...
rzaaaaaaaal i buuuuuuuul to jest takie powiedzonko ostatnio dosyc znane na tibi wiec napisal to jak by powiedziec dobrze ale zle xD
Aby santamina (?) ci urosła musisz zabijać ^^ xD expic ;)
proste i tyle gadania...
Aby santamina (?) ci urosła musisz zabijać ^^ xD expic ;)
proste i tyle gadania...
AHAHHAAHHAAHHAHAH poprawiles mi dzien chlopczyku..
2 min wylogowanym - 1 min staminy..
a czy nikt nie słyszał, że ta minuta staminy za minutę bycia niezalogowanym zaczyna rosnąć dopiero po 10 minutach po log oucie?
@edit dopra, pomyłka o 5 minut :pp
http://tibia.pl/strona/manual-game#soul
Manual naprawdę nie gryzie.
Wskaźnik wytrzymałości pokazuje pozostały czas do całkowitego zmęczenia postaci, uniemożliwiającego jej zdobywanie doświadczenia. Postacie mogą polować przez 56 godzin, zanim stracą możliwość pozyskiwania doświadczenia. Jednakże podczas ostatnich 14 godzin, potwory zabite przez gracza będą dawały jedynie połowę doświadczenia normalnie z nich pozyskiwanego. Wytrzymałość regeneruje się, gdy postać jest wylogowana. Za każde 2 minuty poza grą, postać odzyskuje wytrzymałość na 1 minutę. Warto jednak zauważyć, że wytrzymałość zaczyna się regenerować dopiero po upłynięciu 10 minut od wylogowania.
Cosinus1990
06-08-2008, 13:24
na drugi raz nie botuj całymi dniami
I o to mi chodzilo. Dzieki.
na drugi raz nie botuj całymi dniami
Na drugi raz zamknij twarz.
Ty no ale jak mówisz, że Ci spadła stamina do 14.00 to jednak musiałeś grać trochę więcej niż 8h dziennie. Bo nie uwierze w bajki, że jak expisz to Ci spada szybciej niż powinna. Obraziłeś w tym temacie mnóstwo osób, które pewnie słusznie zarzucają Ci bota. A na koniec, wylogowałeś się na 20min, logujesz się patrzysz, cholera mogę tylko 2min poexpić ? Co z Ciebie za człowiek jak nie możesz bez tibii 20min wytrzymać.
/Bykunn
A wystarczyło zażyć viagrę - od razu by urosło.
szulerecki_patryk
06-08-2008, 17:03
Ty no ale jak mówisz, że Ci spadła stamina do 14.00 to jednak musiałeś grać trochę więcej niż 8h dziennie. Bo nie uwierze w bajki, że jak expisz to Ci spada szybciej niż powinna. Obraziłeś w tym temacie mnóstwo osób, które pewnie słusznie zarzucają Ci bota. A na koniec, wylogowałeś się na 20min, logujesz się patrzysz, cholera mogę tylko 2min poexpić ? Co z Ciebie za człowiek jak nie możesz bez tibii 20min wytrzymać.
/Bykunn
Co z ciebei za człowiek osądzając innych nie będąc tego pewnym ?
Technick
06-08-2008, 17:17
Cała strona tematu jest spame. Nieźle wam idzie - modzi.
Idźcie pousuwać tematy o PACCu xD.
bo jak masz pacc to wszystko jest gorsze i wolniejsze i nawet kolejek nie ma, musisz mieć facc bo w tych latach to facci mają o wiele lepiej i nie muszą się niczym przejmować, bo stamina regeneruje się 10x szybciej
najlepiej pozmieniaj płeć w tibii żeby pozbyć się szybciej tego syfiastego paka
@edit daj mi numer konta i passy to Ci naprawię
&Myślisz, że coś osiągniesz pyskując na innych?? Wzróc im po prostu uwagę.
Aha i jeszcze: Jeśli nie bocisz to nie masz w ogóle życia poza prostą, nudną i staroświecką grą, zwaną tibią??
&down: Byc może obchodzi. Sam po wielu latach gry stwierdziłem, że gra w tibia to " WASTE"
Couranger
06-08-2008, 18:43
&Myślisz, że coś osiągniesz pyskując na innych?? Wzróc im po prostu uwagę.
Aha i jeszcze: Jeśli nie bocisz to nie masz w ogóle życia poza prostą, nudną i staroświecką grą, zwaną tibią??
a chuj cie to boli ile gra ? masz swoje zycie to sie onie martw nie ingeruj w czyjes.
http://img110.imageshack.us/img110/3536/donotfeedthetrollqv1.png
Technick
06-08-2008, 20:52
Ano drogi kolego, który bredzisz od rzeczy.
Na tym forum się tematów nie zamyka, ani nie usuwa. Chyba, że dot. one ceny PACC na tibia.com. Umierają same.
&down: Byc może obchodzi. Sam po wielu latach gry stwierdziłem, że gra w tibia to " WASTE"
Ja po wielu latach gry żałuję, że od razu nie zainwestowałem w PACC >.>
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.