Pokaż pełną wersje : Bubble i układy z GM - Annihilator
Karteazusz
05-12-2004, 20:03
http://photobucket.com/albums/v601/karteazusz/?action=view¤t=3b76f8ea.png
Looknijcie i proszę o komentarze. :)
No i co takiego pozmieniałeś? Wkleiłeś S-Axe?
Karteazusz
05-12-2004, 20:29
No i co takiego pozmieniałeś? Wkleiłeś S-Axe?
Nie ma jednej osoby (a w normalnej wersji jest) + S-Axe, Demon Armor (w innym miejscu) i Magic Sword + ringi i więcej fire field. Wiem, że mało (first fake...).
Vormencik
05-12-2004, 20:58
Eeee.. Zalosny :D moze zrob jakeis smieszne faki bo to nie jest ani smieszne ani ...m mmmmm w ogole jest jakies takie .... nudne :] Powklejales troche ringow, demon armora i s-axe , myslisz ze to fake ? To jest cien fake'a :D
Lamdar II
05-12-2004, 21:32
eee powiem jedno : lipa:P
Patimrok
05-12-2004, 21:41
żadna sztuka :0, zaraz tu wparuje dr Unknown i cie zbluzga za to, że ktoś znowu zrobił fake o bubble 8o
Vanhelsen
06-12-2004, 12:42
OMG, ludzie, czy wy uwarzaćie że dobry fake to taki który jest śmieszny i wogule ??
Fake z puntku technicznego może być, ale powiedz jedno:
WHY BUBBLE ??????
Rupevef of Hiberna
07-12-2004, 13:54
Dobre tylko jedno pytanko co to ma wspulnego z ukladami z GM??
Poprostudziewczyna kupila sobie wczesniej te rzeczy i je ludzion pokazuje. :p :D
Tak to już zrobić nie umiesz ???? B)
http://photobucket.com/albums/v601/...nt=3b76f8ea.png
Dr.Unknown
11-12-2004, 19:15
żadna sztuka :0, zaraz tu wparuje dr Unknown i cie zbluzga za to, że ktoś znowu zrobił fake o bubble 8oCo sobie ludzie o mnie pomyślą, słuchaj, unikając wulgaryzmów: odczepcie się od Bubble, gracz jak inny- powiem więcej, osoba chora i uzależniona od gry, współczucia dla bubble, a co do fake- nic ciekawego.
Mati Dragonshadow
11-12-2004, 21:34
Slabizna ... czytajac temat myslalem ze zrobisz jakas fajna historyjke ... ale sie niestety zawiodlem :p
Z punktu technicznego ten fake jest koszmarny... Wyciął jedną osobę i położył na ziemi pare sword ringów(do tego większość krzywo) do tego wkleił inny s-axe niż jest za bubble... Po prosty żałosne...
Dowizul z Inferny
12-12-2004, 13:52
jakies lipne i dlaczego zawsze robicie fake z bublle uwazam ten temat za http://forum.tibia.pl/images/smilies/spam.gif
Jezus...Ale mi fake, coś takiego to każdy ciota co ma 6 lat zrobi....
Powiem jedno : To jest beznadziejne....Dodałeś stonecuttera i nie ma jednej kolesiówy i myślisz ze to jest fake
/Vos
Markiz from Hiberna
17-12-2004, 14:18
Jezus...Ale mi fake, coś takiego to każdy ciota co ma 6 lat zrobi....
Powiem jedno : To jest beznadziejne....Dodałeś stonecuttera i nie ma jednej kolesiówy i myślisz ze to jest fake
/Vos
nie krytykuj , to był jego 1 fake , ciekawe jak wygladał twój pierwszy fake o ile wogule go zrobiłeś
jescze jedno::czemu wszyscy , myślą ze NIE śmieszny fake to lipa itp.
Aby fake był dobry musi być dobrze wykonany i oryginalny ,nie koniecznie śmieszny -.-
http://photobucket.com/albums/v601/...nt=3b76f8ea.png
trudno
sir_gawron
17-12-2004, 15:15
****a nie umiecie powiedziec o jakims fake'u ze jest spoko??
krytykujecie all koles zrobil first fake'a a wy mu na dzien dobry LIPA!!
OMG znowu o bubble...DAJCIE JEJ WRESZCIE SPOKÓJ
Master Sorcerer
19-12-2004, 10:41
HIHO!
Moze dodales ringi ale mogly byc inne np sword rind axe ring club energy time rozne i co takiego ze przestawiles itemki LOL moja ocena to 3/10
Isair of Xel'Rash
23-12-2004, 14:50
Własnie daleczgo akurat Bubble bo co ma najwyrzszy level i dlaetgo???
X(
Normalny gracz jak ty czy ja tylko ze ma juz maksymalny level jaki mozna miec.
------------------------------
''Gdy serce człowieka skryje sie w cieniu, dziecie utuli Grozę w ramionach.
Przez starożytne krainy przejdzie Wędrowiec, a śladem jego podązac bedzie chaos. Trzech braci ponownie sie zjednoczy, a świat śmiertelnych znowu stanie na krawędzi zagłady. Ostatni z braci przybędzie na świętym rumaku, potopic ludzi: winnych i niewinnych jednako''
LESZCZ tak na mnie mowia
B) B) B)
Własnie daleczgo akurat Bubble bo co ma najwyrzszy level i dlaetgo???
X(
Normalny gracz jak ty czy ja tylko ze ma juz maksymalny level jaki mozna miec.
''Gdy serce człowieka skryje sie w cieniu, dziecie utuli Grozę w ramionach.
Przez starożytne krainy przejdzie Wędrowiec, a śladem jego podązac bedzie chaos. Trzech braci ponownie sie zjednoczy, a świat śmiertelnych znowu stanie na krawędzi zagłady. Ostatni z braci przybędzie na świętym rumaku, potopic ludzi: winnych i niewinnych jednako''
LESZCZ tak na mnie mowia
B) B) B)
bo jesteś Leszczem !!!!! i w dodatku NOOBEM :P (jednak nie Normalnym noobem tylko Forumowym i ... omg nie będe sie rozpisywał)...
200 TO NIE JEST MAX LVL !!!! JAK W TIBII MASZ MAX LVL TO LICZBA "PI" JEST SKOŃCZONA !!!!!!
Evul Tibian
24-12-2004, 00:24
Czemu Bubble? Nie mogles zrobic fake np. jak ty robisz tego questa??? Dajcie jej wkoncu spokoj...
Rozumiem was... Że ją chronicie... Ale ona też nie gra FAIR
Za kazdym razem jak deada zaliczy to CoFkA... x/
A co moze nie?? A jak ostatnim razem dostała freeza na zerku to co...
Dlatego nie gram na AnTicE x( Nie chce miec nieuzasadnionej CoFkI
Jerkov Thundersword
29-12-2004, 22:40
Przepraszam bardzo, a gdzie ten fake o jakim wspomniałeś w temacie?? :p
Według mnie Bubble to zwykła ciota! 106 elite knight ma skille lepsze od niej! Co z tego że to najwyższy level jak mógłby ją pokonać 150 master sorcerer i to bez większych strat?
Dla mnie niestety liczą się przede wszystkim skille...
Rozwaliłem moim 13 knightem 25 elite bez UH i IH w pamietnych czasach na danubii. Dlaczego? Bo miałem lepsze skille od niego! Kolo nawet 4 magica nie miał!!
O czym to świadczy? Że wyższy level nie koniecznie jest lepszy!
To był mój osobisty sukces... Wtedy grałem Necronmanhitopoliusem knightem lvl 13 skills 58/53 mlvl 3. Teraz usunąłem tą postać bo przez pewnego BRa dostałem red skulla... kolo mówił "fuck poland" i zaliczył 15 deadów w ciągu 45 minut. Oczywiście mnie otoczyło pełno brów i bracia Rosjanie mnie UHowali. Kolo miał porządną nauczkę... no i ja też... 8o ale było warto! :evul: Brońcie Polski! Wybijajcie noobów!
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.