Pokaż pełną wersje : wand of voodoo - NERANA
Więc takie pytanie: Ciężko jest kupić te różdżkę od kogoś, czy porostu lepiej zapłacić za nią 22k w shopie?Jeśli lepiej od graczy, to po jakiej cenie?:baby: Tutaj pytanie kieruję głownie do graczy z serva NERANA . PS: Jeśli ktoś ma ją na sprzedaż to piszcie do Kokos Von koki lub Vuro
Te różdzki to nowe są, kazdy 42+ sorc ją zapewne chce, wiec cena bedzie wysoka. Kokos to ja Asto xD
sleazyneor
06-08-2008, 23:30
@UP
Wątpie zeby kazdy ja tak bardzo chcial, a jesli nawet to poprostu kupi sobie w sklepie : )
Na hibernie za 8k mozna dostac tą dla druta od 42.
Na moim swiecie nikt tego wanda nie lootnal tak wiec od gracza nie da sie kupic. Jest ona bardzo przydatna dla sorcow i prawie kazdy jej uzywa.
Oplaca sie dac za nia 22k i kupic u NPC ;)
Mi sie zapewne przyda, bo expie glownie na mino tower:-) tak wiec dzieki za rade:-P
Kasiaa69
14-08-2008, 20:15
Jeśli jesteś cierpliwy to na pewno ktoś sellnie np (będzie to loot z pk)
Mi sie nie chciało czekać na taką okazje skoro jest to najlepszy wand dla sorka to kupuje sie go tylko raz i na zawsze wiec kupiłam w sklepie..po co czekać na ofertę o 7 k taniej...zrobisz jak zechcesz :D
Dzika_Klacz
28-08-2008, 19:26
Mi sie nie chciało czekać na taką okazje skoro jest to najlepszy wand dla sorka to kupuje sie go tylko raz i na zawsze wiec kupiłam w sklepie..
Za woi też płaciłaś te 13-15k w sklepie? Pozdro Xd
wiewioreq_are_back
28-08-2008, 20:29
Woi jest łatwiej dostępne...
ProlandROXXX
28-08-2008, 21:18
offer ?
ccelsta ;)
Lord_Piterek
28-08-2008, 21:30
offer ?
ccelsta ;)
Tutaj pytanie kieruję głownie do graczy z serva NERANA
pozdro
jebakatabakabum
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.