zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Prośba o rade :P

LibellAstus
06-08-2008, 23:06
witam taka sprawa jest :)

Mam 40lvl druid mlvl prawie 45 i mam zamiar kupić pacca :P i żeby go nie tracić zbytnio jaki powinienem mieć mlvl? dodam że w wakacje mało gram bo praca codziennie i bicie mlvl trochę uciążliwe ;/ jaki powinienem miec przed kupnem? a moze kupic odrazu i bic na nim ? ale jaki ?:P takie troche glupie pytanie :P:baby::baby:

Leira
06-08-2008, 23:54
kup pacc, promocje i exp a mlev wpadnie z uzywania manasow :)

LibellAstus
07-08-2008, 00:16
tak właśnie myślałem :) przed chwilką wbiłem 45mlvl wbije 46mlvl i kupie pacc :P wtedy przy robieniu jakis run na hunt albo używaniu manasów mlvl sam sie wbije :) a w razie czego to przy jakimś równym lvl typu 45 50 wbije sie mlvl i bedzie gites :)

@DOWN
Szybko pisałem :P aby coś napisać taki przykład jak z tymi manasami... :P

ripper
07-08-2008, 00:20
Robienie run na hunt? Przez parę godzin robisz runy na godzinę expienia.

Maciekxd
21-08-2008, 11:30
tak właśnie myślałem :) przed chwilką wbiłem 45mlvl wbije 46mlvl i kupie pacc :P wtedy przy robieniu jakis run na hunt albo używaniu manasów mlvl sam sie wbije :) a w razie czego to przy jakimś równym lvl typu 45 50 wbije sie mlvl i bedzie gites :)

@DOWN
Szybko pisałem :P aby coś napisać taki przykład jak z tymi manasami... :P

Nie, nie będzie gites. Bez skillowania mlvl bedziesz miał co najmniej lipny. Kup pacc i promocje i rób runy, może na przykład icicle??
Ja na 35ed mam 45mlvl:)

Serafin-San
21-08-2008, 13:34
hymm kup przy expieniu sam mlvl sie treni nawet jak z roda walisz to leci a na paccu jest wiele niebezpieczeństw więc dużo many ci schodzi na leczenie itp no i możesz robić runki i chodzić solować leprze potworki przy użyciu summonuw

hapnik
21-08-2008, 18:31
Masz bardzo dobry mlvl, uwierz mi B) Do tego możesz kupić (jeśli jeszcze nie masz) Hat of the Mad i Focus Cape, co da Ci dodatkowe 2 mlvl :]

Jose93
21-08-2008, 23:56
Nie, nie będzie gites. Bez skillowania mlvl bedziesz miał co najmniej lipny. Kup pacc i promocje i rób runy, może na przykład icicle??
Ja na 35ed mam 45mlvl:)

Na 45 lvl 50mlvl wcale nie bedzie taki zły. A to że Ty masz "35ed z 45mlvl" to nie musisz się tym chwalić bo nikogo to nie obchodzi

@top
Wbij ten 50mlvl kup pacca i idz expić, a jak nie będzie Ci się chciało expić to bij mlvl i tak w kółko ;)

Piotrek Marycha
23-08-2008, 11:57
kup pacca od razu, idz expic, mlvla nie skiluj

i nie sluchaj tych bzdur ze niby masz skilowac do jakiegoś tam mlvla

Kluska_ziom
23-08-2008, 16:19
wiec tak m lvl masz dobry, poprawiac go nie musisz, a nie sluchaj tych Up tylko graj po swojemu ;) jak slabe hity beda wg Ciebie to porob icicle bo najlatwiej schodza

troyanX
31-08-2008, 20:52
mlvl wcale nie trzeba wlasnie skilowac ja mam 32 lvl i 38mlvl i bije nie wiele mocniej niz jak mialem rowne lvl i mlvl raptem pare jednostek mocniej zamiast np 90 o 97 :p:p:p bij i bij az wbijesz mlvl a jak juz masz te 4 lvl przewagi mlvl nad lvl to git :):)B)

siwy6666
01-09-2008, 13:34
ja mam pytanie co to jest summon i convince chcialbym wiedziec co to jest prosze o odpowiedz i jeszcze chcialbym sie dowiedziec jak zagrac na swiecie OTS plx o odpowiedz

troyanX
01-09-2008, 13:47
OTS to nie swiat tylko nielegalny serwer Tibi tworzony przez graczy na ich kompach ;p Ogolnie gracze na OTSach nie sa szanowani bo byle debil moze tam nabic 500lvl i najtem 20mlvl :baby::baby:
Zeby zagrac na OTS musisz znac Ip servera i miec jakis tam program dop Ip changer ale sa tez ostatnio gotowe juz klienty OTs pod tibie np Orion OTS

A twoje Pytania to tak:
Summon czyli przywolywanie potwora prez Sorca/Druta i sa one jego i sie ich sluchaja i wykonuja polecenia 9atak, blok,itp) zsumonowac mozna tylko kilka wybranych potworow

a Conviennce czyli zauroczenie inaczej za pomoca runy mozna przejac kontrole nad dzikim potworem tez nie nad kazdym :);)

siwy6666
01-09-2008, 13:50
jak zagrac na OTS i czasem widze ludzi przebranych za potwory naprzyklad cyklopy jak oni to robia ze sie tak przebieraja

troyanX
01-09-2008, 14:01
to jest taki specjalny czar Chameleon dla sorca i druta ze moga sie zmienic w co tylko zechcca z caaalej tibi czesto ludzie sie zmieniaja w przedmioty ;p tak dla jaj ale ogolnie przydaje sie tylko dla pacc graczy przy ucieczce przez pk sam raz tak robilem xD zmieniasz sie w smiecia jakiegos i wskakujesz na dach budynku i wtedy nie widac twojego nicka i mysli ze to tylko jakis smieciowy item :):):):):cup:

Molof
01-09-2008, 15:09
jak zagrac na OTS i czasem widze ludzi przebranych za potwory naprzyklad cyklopy jak oni to robia ze sie tak przebieraja
Wykup czar :) Dla sorca lub druida i wpisz np. utevo res ina "rat

Leader'Acrix
01-09-2008, 15:25
Ja bym poskillał do 55 mlev i wtedy kupił pacc z pewnością będzie ci łatwiej a 10 mleveli to nie tak dużo a wtedy masz już high skilla ;], ale rób jak uważasz.

Maciekxd
01-09-2008, 15:25
@Jose93
nie chwale się tylko podaje przykład:o

zbh
17-09-2008, 14:07
kup pacc, promocje i exp a mlev wpadnie z uzywania manasow :)

z tym się zgadzam

grzesio512
01-10-2008, 20:12
ja mam pytanie co to jest summon i convince chcialbym wiedziec co to jest prosze o odpowiedz i jeszcze chcialbym sie dowiedziec jak zagrac na swiecie OTS plx o odpowiedz
jaki to ma związek z tematem ???8o
wpisz w google to pytanie (o ots) i bedziesz miał ;p

Sarsen
08-10-2008, 10:42
na paccu szybciej mana rosnie i bedziesz przeczesz robil runy wic kup duzo mfs i rub runy:mag::mag:

P.S
kupujcie naliepiej kinghitem mfs i exure rubcie to szybciej m lvl wejdzie;)

draquu
05-11-2008, 22:10
to jest taki specjalny czar Chameleon dla sorca i druta ze moga sie zmienic w co tylko zechcca z caaalej tibi czesto ludzie sie zmieniaja w przedmioty ;p tak dla jaj ale ogolnie przydaje sie tylko dla pacc graczy przy ucieczce przez pk sam raz tak robilem xD zmieniasz sie w smiecia jakiegos i wskakujesz na dach budynku i wtedy nie widac twojego nicka i mysli ze to tylko jakis smieciowy item :):):):):cup:

chameleon to runka...
kup pacc idz na jakiegos tomba -3 i jak masz duzo forsy to mozesz w wolne 2 level dziennie bic. m lev to masz dobry jak hity nie beda cie zadowalaly to pusc bota na nocke i bedziesz tez miec runki na exp (najlepiej iccle i na dl)