zaloguj się

Pokaż pełną wersje : 90rp warlord arena

Leira
07-08-2008, 00:13
Witam, po wbiciu 90lev wybieram sie warlord arene. Jednak nie wiem ile ze soba wziasc smp, shp, assasin star. Prosil bym tez instrukcje czy posiadac wlaczony mana shield czy nie, jesli nie to czy uzywac exury san czy shp. Skile mojej postaci to 91 dist i 73 shield. Za wszystkie posty ktore pomoga mi z gory dziekuje.

Przepraszam za bledy i za brak polskich znakow - tak jestem leniem.

@down jak bym nie napisal przepraszam to by wpadlo 1312412 noobow - nie uzywa polskich znakow (raz tak mialem i dmucham na zimne) a masz moze jakies filmy na camie jak rp robia arena a i jeszcze ile ass wziasc. a potionty to wiem ze full cap ale mi chodzi wlasnie w jakim stosunku o ile wiecej brac manasow itp

Howard-Webb
07-08-2008, 00:25
przepraszanie za brak polskich znakow?
Chłopie.. PORAZKA ;)

@Topic
Wez tyle potionkow, ile uniesiesz - proste.. wez wiecej smp niż shp!

Utamke najlepiej miej na Minosku i smoku (mi osobiscie smok walnal kombo za 1,1k na wejscie o.0 87 ek)

Asunul
07-08-2008, 12:11
wez energy ringa najlepiej, zaloz go sobie na minosie i na dragu, na demku mysle, ze mozesz leczyc sie exura san

CaptainAmerica
07-08-2008, 12:38
bierzesz ze 300 smp, 100 ass, kilka stone skinów i ze 2 might ringi
ciegle leczysz sie exura san/vita a na minosie uzywasz might ringów, na undeadzie stone skiny,

Picinhoxs
07-08-2008, 13:13
Zobacz na co sa wrazliwe i kup pare run Fire Wall Rune i Energy Wall Rune. Zmniejszy ci waste o 60% niż biegac w kolko
Uzyj runy odrazu po wejscu do teleportu powino ci w lini prostej ty bedziesz mogl przez to przechodzic ,a monster obiegac ale nie dziala to na wszystkie jak cos

140 assasinek i 280 smp i po kilka run typu wall

Leira
07-08-2008, 15:45
@up tak tyle ze ja gram na swiecie npvp i ten trick nie przejdzie :(
@down nie da rady znikja bardzo szybko na 1 potwora poszedl by mi bp...

robek
07-08-2008, 18:40
why not? moze potrwaja fieldy troche krocej, ale tak czy tak waste pomniejszy