zaloguj się

Pokaż pełną wersje : problem z google .

Batman666
07-08-2008, 01:07
siema od dzis mam dziwny problem bo nie moge nic znalezc z google gdy wpisuje cos wyskakuje mi takie cos : http://images28.fotosik.pl/261/812e0b708d6266f2.jpg (www.fotosik.pl) ktos wie ocb ?
@down Nie no przeciez nie bede prosil kazdego o cos zeby mi znalazl, cookies wywalone , atyvir jest . Zaraz zeskanuje

Nari
07-08-2008, 01:21
Podaj mi co chcesz znaleść, a spróbuję sam. Jeśli nie chodzi o nic szczególnego to postępuj wg. instrukcji. Mam nadzieję, że antyvira masz więc możesz zeskanować, choć ja bym od razu skasował cookies.

Rayza
07-08-2008, 01:33
Powiedz co chciałeś napisać =D
nie korzystasz z żadnych urządzeń sprawdzających bezpieczeństwo stron?

Batman666
07-08-2008, 01:42
nie nic , jestem prawieze swiezo po formacie a ten problem wystepuje od dzis
@down
Mam avira antivir

Nari
07-08-2008, 01:47
Hmm podaj nazwę Twojego antyvirusa, czy innych programów "zabezpieczających". Albo lepiej je wyłącz, skasuj cookies i sprawdź na google.

Kruul
08-08-2008, 06:21
Masz stałe IP? Może twoje IP lub cały ISP wylądował w google jako intruz! Swego czasu miałem taki problem tylko, że na innej stronie i dopiero po zgłoszeniu mojego IP odblokowali mnie.

Druga opcja to zobacz czy na innych przeglądarkach jest to samo, a zwłaszcza sprawdź na Firefoxie i Operze.

Nadrill
08-08-2008, 12:36
Dostałeś bana na google :/

Emcess
08-08-2008, 14:24
Idź się potnij.
Albo używaj wp, onetu czy innych wyszukiwarek. Nie polegaj tylko na google.

poczules sie fajny jak to napisales?
przeciez wp nie wyszuka tego co google -.-

Kruul
08-08-2008, 15:49
Idź się potnij.
Albo używaj wp, onetu czy innych wyszukiwarek. Nie polegaj tylko na google.
@Down:
Tak, poczułem się fajny.

Super podejście, jeśli coś nie działa to korzystaj z innego LOL

Chyba trzeba dojść o co chodzi, poszukać na różnych forach, skontaktować się z google itp.

Koleś się pyta o co chodzi, a wy jak dzieci.

Może nie jest to takie zręczne ale możesz póki co korzystać z tego linku http://anonymouse.org/cgi-bin/anon-www.cgi/http://www.google.pl (chyba, że też nie działa ;o)

GargoinX
08-08-2008, 15:58
@Up, i 2up:

Przepraszam za moje zachowanie. Poprostu mam zły humor i trafiło na to, że tu odreagowałem. Co do tematu to też kiedyś tak miałem i z tego co pamiętam to minęło to po kilku dniach. Póki co korzystaj z tych wyszukiwarek co ci podałem.

Duke Dran
08-08-2008, 16:01
Zdaje się, że też zgłaszałem taki problem. Czasami to nie mogłem w ogóle wejść na google. Nie miałem pojęcia o co chodzi, ktoś tłumaczył mi, że podobno ktoś z mojej sieci wpisywał coś ... i dlatego taki ban. Po jakimś czasie wszystko przeszło ... jak burza.

Killuminati
08-08-2008, 16:07
@Up, i 2up:

Przepraszam za moje zachowanie. Poprostu mam zły humor i trafiło na to, że tu odreagowałem. Co do tematu to też kiedyś tak miałem i z tego co pamiętam to minęło to po kilku dniach. Póki co korzystaj z tych wyszukiwarek co ci podałem.

Musisz lizać dupę każdemu, i przepraszać za wszystko, jeśli ktoś na Ciebie najedzie? Człowieku, trochę rozumu. Brak własnego zdania gromi ;-P Czemu, jeśli odchodzi jeden lizodup (Mystlich) na jego miejsce wchodzi inny? ;o

@temat

Moim zdaniem prawdopodobna jest ta sytuacja, co podał Kruul. Rodzaj swoistego banana na google ;-D Może spróbuj sie z nimi skontaktować?

Erhion
08-08-2008, 16:28
Czemu, jeśli odchodzi jeden lizodup (Mystlich) na jego miejsce wchodzi inny? ;o

Mystlicha nie pobiją. :D

Batman666
08-08-2008, 16:42
Juz wszystko działa ,samo przeszlo ale tak czy inaczej dzieki za pomoc ;)

Glacial
08-08-2008, 19:40
To jeszcze ja dodam swoje 3 grosze, że zawsze miałem dokładnie taki sam problem, kiedy ustawiałem sobie zagraniczne proxy w przeglądarce.