PDA

Pokaż pełną wersje : Nowy "PK" team

Bezmusk
08-08-2008, 08:22
Nowy "PK" team, jesteśmy grupką ludzi z Secury, którzy mają dość non-pvp. Planujemy wbić 30-50lvl i PKować za kasę, itemy, itp. Będą też random ^^. Wczoraj zaczeliśmy, mamy narazie niskie lvl, na secura mam 83lvl w 2 miechy, więc o stan lidera nie trzeba pytać. Przyjmujemy druid/sorc/pall 25lvl+, knight jaki chce, byle miał dobre skille. Kontakt Pureczekk. :)

Ryba00
08-08-2008, 09:55
k super fajnie cieszymy się -.-' czemu akurat na iridie?X( won na valorie z Heńkami robić wara :) !

Meteon!
08-08-2008, 11:01
a ty co ty taki nie goscinny, kto ty wogle yo ?!?

Vincento_Vampire
08-08-2008, 21:54
Nowy "PK" team, jesteśmy grupką ludzi z Secury, którzy mają dość non-pvp. Planujemy wbić 30-50lvl i PKować za kasę, itemy, itp. Będą też random ^^. Wczoraj zaczeliśmy, mamy narazie niskie lvl, na secura mam 83lvl w 2 miechy, więc o stan lidera nie trzeba pytać. Przyjmujemy druid/sorc/pall 25lvl+, knight jaki chce, byle miał dobre skille. Kontakt Pureczekk. :)

spekujcie nestaza to zaplace wam 1kk

Wasz szczerze,
Shane

~

Ryba00
13-08-2008, 11:24
spekujcie nestaza to zaplace wam 1kk

Wasz szczerze,
Shane

~

racja i jeszcze mozecie ubic mirona vyste(czyt virona myste) ;;

adnincv
14-08-2008, 09:41
Nowy "PK" team, jesteśmy grupką ludzi z Secury

dedlem na rel

<5min>

mozecie peka w karlin miszczu

Nerd
14-08-2008, 14:28
sorka boimy sie

Massior
15-08-2008, 15:44
sorka boimy sie

hahahah wyjebane konciacho mejttt :D:D:D

Eyro
27-08-2008, 17:43
bijcie bongo team to pogadamy ;] a jak cos to spieprzac na elysie/aldore

Aezmo_1994
27-08-2008, 20:02

nie stresuj mnie przed komisami plx ...

Adedin
27-08-2008, 21:10
bijcie bongo team to pogadamy ;] a jak cos to spieprzac na elysie/aldore

bongo jest nie do zniszczenia ^^
btw szybko dopisujesz się do tego tematu _/

Robinschoooodl
16-11-2008, 07:25
Nowy "PK" team, jesteśmy grupką ludzi z Secury

dedlem na rel

<5min>

mozecie peka w karlin miszczu

oni beda pekowac a ty bedziesz loota kradl :cygaro:

Akunis
16-11-2008, 20:02
Ta Przezywajcie bongosow !! To zli ludzie !! X(X(
Omg pieprzone nooby jak slysze wasze jeki na temat bongosow to mnie huj strzela pieprzone masty pvp, ktorzy sie meczycie z nimi kupe czasu , nie wiem czy im zazdroscicie czy co ale na to wyglada , robia sobie co chca,pekuja etc wy tak nie mozecie robic, musicie sie pytac o pozwolenie albo slickowac no i 3/4 z was to noobsy ktore duzo szczekaja malo robia ,pioneczki tak zwane. pozdro !

@ Bongo oby tak dalej chlopaki . Robcie ludzia na na zlosc niech sie wkurzaja,wyzywaja was etc <3

Robinschoooodl
19-11-2008, 06:08
Ta Przezywajcie bongosow !! To zli ludzie !! X(X(
Omg pieprzone nooby jak slysze wasze jeki na temat bongosow to mnie huj strzela pieprzone masty pvp, ktorzy sie meczycie z nimi kupe czasu , nie wiem czy im zazdroscicie czy co ale na to wyglada , robia sobie co chca,pekuja etc wy tak nie mozecie robic, musicie sie pytac o pozwolenie albo slickowac no i 3/4 z was to noobsy ktore duzo szczekaja malo robia ,pioneczki tak zwane. pozdro !

@ Bongo oby tak dalej chlopaki . Robcie ludzia na na zlosc niech sie wkurzaja,wyzywaja was etc <3

no niezle a ty co robis teraz pewnie z mendilem itp wpadasz po nich czy stoisz w dp kozaku?? :kat:

Akunis
21-11-2008, 17:29
teraz rypie twoja mame ;/ :cup::cup::cup::cup: Retardzie !!:baby:

Dragnit2
26-06-2009, 16:11

dajcie chociaz 1 fraga, kogo ubiliscie:cup:, moze dacie jakies ss?:baby: