Pokaż pełną wersje : Porządny zarobek - druid.
Mam pewien problem. Dzisiaj dostałem pacca, od razu pobiegłem sobię na roty na Darashii. Teraz mam 17 lvl. Problem polega na tym, że zarabiam na nich około 1,2k samej kasy, na godzinę, czyli na lvl. Z każdym lvl do kupienia są czary, kilka mp, a jakieś lepsze eq też by się przydało. Promocję też bym potrzebował ^^ Poradźcie, co zrobic, by miec więcej kasy, niż teraz? Z góry dzięki.
moglbys zrobic Postman Questa i gonic na Mino Tower . robisz tam lootbagi, zbierasz kase z mino. exp moze słabszy/taki sam, ale w godzinke wyrobisz tam 2~5k
Postman warto wykonac. Tylko, ze jest jeden maly problem. Narazie nie wykonam ostatniej misji ;)
Technick
08-08-2008, 18:09
Weź strong health poty (kilka) i poproś osobę która expi w Mint, żeby ci wybiła Mino. Jeśli nie trafisz na nooba to na 100% się zgodzi.
Weź strong health poty (kilka) i poproś osobę która expi w Mint, żeby ci wybiła Mino. Jeśli nie trafisz na nooba to na 100% się zgodzi.
madry jestes tylko shp sa dla kiny i pallka od 50 lvla wiec jak on moze uzywac? uzyj mózgu a nie pierdolisz glupoty
tak w ogole to na rotach mozesz zostac i wbic ten 28 lvl i potem na dragsy jak chcesz :))
a i pomysl z minoskami tez moze byc
@up
Mu chodziło o to, żeby dał osobie expiącej na mint te poty w zamian za wybicie straży króla. uzyj mózgu a nie pierdolisz glupoty
Jarasek9595
08-08-2008, 21:56
Ja bym poprosił kumpla o kasę jakiegoś z większym lvlem i zaś mu oddać jak się wbije lvl.Jeśli nie to lootbagi są jedynym sposobem oczywiście na mino, postman zawsze sie przyda a ktos na pewno ci wyczysci za małą kasę ew. kumple za free.Pozdro
Piotrek Marycha
08-08-2008, 21:57
wbic ten 28 lvl i potem na dragsy jak chcesz :))
tez sie nie popisales...
@topic: mino darashia przede wszystkim, imho nie trzeba postmana tam, mi osobiscie nigdy tam nie siekneli loota jak wracalem
Hm... ja mam dla Ciebie alternatywę na średni exp i loot. Edron, a dokładnie Goblin Cave. Exp jest ok, jednak głównie chodzi mi o kamyczki. Wiadomo, na 100 kamieni potrzeba 360 cap, jednak lootbag czyni cuda. Oczywiście, nie będziesz mógł po 3 dniach kupić hiper eq, ale jak posiedzisz dłużej zarobisz trochę, a i exp wpadnie.
Jeżeli to nie odpowiada, pozostają tomby z mnóstwem Ghouli i skeletów (np. Black Water -1).
I tak druidem po expieniu przeważnie jest się waste. Radze założyć konto na allegro:D. Chyba że ktoś dobrze umie grać druidem.
I tak druidem po expieniu przeważnie jest się waste. Radze założyć konto na allegro:D. Chyba że ktoś dobrze umie grać druidem.
Powodzenia w kupowania 'gp za rl'.
*topic
Im większy lvl na druid - tym łatwiej się expi. Hity z frigo/vis/mort/flam/tera są coraz większe, więc możesz polować na mocniejsze potworki, a co za tym idzie - masz większe szanse na większy zarobek.
Byłem na Dark Pyramid i sobie powoli zarabiam. Loota tacham samemu do miasta, jeszcze nikt nie ukradł. Ale mam następne pytanie, jakie runy w przyszłości najbardziej będą mi się opłacały na sprzedaż? Btw. mam 19lvl i 15 mlvl ;( Poczekac, az bede mogl robic runy i wtedy nabic mlvl, czy juz teraz sie tym zajac?
Chyba że ktoś dobrze umie grać druidem.
Smuty pierdolisz. Dobrze umieć grać druidem? Żeby nim zarabiać trzeba mieć dużo szczęścia/robić lootbagi, wiec przestańcie pierdolić ze kto umie grać druidem ma dużo kasy.
@rajaput
czekaj do icicle/avalanche
@rajaput
czekaj do icicle/avalanche
A jak mu się nie chce, może porobić Stoneshower (coś jak gfb tylko zadaje obrażenia od ziemii - świetne na orce (na 50 lvlu druidem wyczyściłem solo OF Quest)). Mało kto to kupuje, jednakże to jak jesteś niecierpliwy.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.