Pokaż pełną wersje : Co kupić 20 Pallem za 20k
Magiik_Alon
08-08-2008, 19:02
Co najlepiej kupić moim pallem 20 lvl za 20k? <Serwer Nerana (drogie ceny)
Ja osobiście chce jeszcze troche pozbierać kasy i kupić BOHy ale niewiem czy to by był dobry wybór?
Z góry Dzięki.
Pozdr0.
ja na Twoim miejscu bym zainwestowal w skille:P
Magiik_Alon
08-08-2008, 19:12
ja na Twoim miejscu bym zainwestowal w skille:P
Jeśli chodzi o kupno kamieni to mam je za darmo <zbieram moim druidem> :) Sorry, że nie napisałem w temacie.
Spaghetti
08-08-2008, 19:12
meduske + mfc / belted cape?
Kleczajek
08-08-2008, 19:47
kup se musk
Kup 2, koeldze tez sie przyda
Kup sobie kamyczki, lepszy shield (chyba, że masz co najmniej meduse, starszy), a jak bardzo chcesz - BOHy.
*edit
Wiadomo chyba, że musi pozbierać? Tak trudno się domyślić?
Ta, za 20k na drogim serwerze to napewno sobie bohy kupi..
Mammoth Fur Cape(7k)
Medusa Shield(do 10k, zależy od serva)
Zostawić p legi( na pewno masz)
Crown helmet starczy(3k)
Bohów na tym levelu nie ma co
i tak masz 20k wydane
zbieraj na boszki ; p to pierwsze co musi miec palek (;
MiszczCyklopuwIDragonuw
08-08-2008, 22:50
a moze byc powiedzial jakie masz teraz eq ? :DDDDD
mam propozycje
http://www.allegro.pl/item412100461_avon_soft_musk_50_ml_najtaniej.html
50 ml musku,tanio ! :0
a ja mam inna propozycje
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=184610 <<< przyklejony temat!!!
tak trudno poszukać ??? mi to zajęło 5 sekund :confused:
a jak już założyłeś to ci odpowiem
ja bym kupił vampire shield
a ja mam inna propozycje
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=61885&page=76 <<< przyklejony temat!!!
tak trudno poszukać ??? mi to zajęło 5 sekund :confused:
mam Ci cos przypomniec?
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=184610
trudno bylo poszukac przyklejonego tematu?
dawidoss112
09-08-2008, 15:33
Najlepiej zainwestować tą kasę w kamienie. Przy lepszych skillach cała ta kasa zwróci ci sie w mgnieniu oka. Zakup sobie do tego belted cape. Ja na 25 lvl miałem 65 dista i śmigałem z mintwallin z lootbagiem i mam na następne kamyki.
pozdro ;)
Egon_Abus
09-08-2008, 16:09
Ja, tak jak ktoś wyżej napisał, kupiłbym vampirkę, która chodzi na naszym serwerze (Neranie) 17-18k~. Ewentualnie Blue Legs po podobnej cenie. Jeszcze jedna alternatywa - jeżeli wybierasz się na potworki, przed którymi musisz uciekać (np. piraci, smoki), to uzbieraj sobie na te boszki :P
Enjoy!
Najlepiej zainwestować tą kasę w kamienie. Przy lepszych skillach cała ta kasa zwróci ci sie w mgnieniu oka. Zakup sobie do tego belted cape. Ja na 25 lvl miałem 65 dista i śmigałem z mintwallin z lootbagiem i mam na następne kamyki.
pozdro ;)
Dawidos, powiem Ci tak. W temacie jest napisane że on nie wydaje na kamienie, ponieważ zbiera je swoim druidem.
mam Ci cos przypomniec?
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=184610
trudno bylo poszukac przyklejonego tematu?
o lol bardzo przepraszam za pomylke moja wina ;(
nie wiem co sie stało wszedłem w przyklejony temat skopiowałem link a tu moj temacik
juz poprawiam :confused:
EDIT: nie da się poprawić cały czas ten temat wyskakuje jak sie wejdzie coś sie popieprzyło
PS. popatrz na adres który ty dodałeś to samo :| jakiś błąd chyba :/
o lol bardzo przepraszam za pomylke moja wina ;(
nie wiem co sie stało wszedłem w przyklejony temat skopiowałem link a tu moj temacik
juz poprawiam :confused:
EDIT: nie da się poprawić cały czas ten temat wyskakuje jak sie wejdzie coś sie popieprzyło
PS. popatrz na adres który ty dodałeś to samo :| jakiś błąd chyba :/
na poczatku dales dobry link.. ale czemu sie Go czepiasz, ze nie poszukal skoro Ty tez kiedys tego nie zrobiles[i dlatego dalem link do tego tematu]
@up nie rozumiem twojej wypowiedzi :p do kogo masz pretensje ??? :D
@Topic
vampire shield najlepiej :)
będziesz mógł bloczyć stworki mocniejsze bo defa ma dużo :]
ja zgarnąłem kase ze wszystkich charów i kupiłem vampirke ( trzymam w dp na wyższy lvl ) bo na 18 można paść
PSSS. A od którego mógłbym założyć ??? :]
@ down
tak tak zbieraj na boszki jeszcze 20k musisz uzbierać
a jak laga złapiesz to po tobie o twoich boszkach -.-
a z vampirka przynajmiej masz większe szanse na przeżycie.
moja rada : wpierw vampirka , potem bohy
Palladyn idealny bloker. Super. Inwestuj w Bohy i nie słuchaj ich - szybciej będziesz biegał, a więc szybciej uciekniesz a co za tym idzie - będziesz mógł expić na lepszych potworach, które Cię nie dogonią.
Magiik_Alon
10-08-2008, 13:51
Dobrze no więc tak: na początku chciałbym podziękować wszystkim za odpowiedzi. Kupiłem sobie crown helmet, belted cape i zostało mi 16 k. Jeśli chodzi o expienie to będe expił na DS. Może mi ktoś doradzić co kupić na resztę, żeby się przydało na exp?
Z góry dzięki ;-)
HubertPol
10-08-2008, 13:56
Nastepnym razem pisz w innym temacie: Klik (http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=61885)
dawidoss112
10-08-2008, 19:42
Dawidos, powiem Ci tak. W temacie jest napisane że on nie wydaje na kamienie, ponieważ zbiera je swoim druidem.
Może i zbiera kamienie, ale na wytrenowanie dobrego dista potrzeba o wiele więcej. Jak starczy mu 60 dist to niech zbiera te kamyki, ale wiem z doświadczenia, że potrzeba czegoś więcej.
Magiik_Alon
10-08-2008, 23:01
Może i zbiera kamienie, ale na wytrenowanie dobrego dista potrzeba o wiele więcej. Jak starczy mu 60 dist to niech zbiera te kamyki, ale wiem z doświadczenia, że potrzeba czegoś więcej.
Nie wiem czy dobrze zrozumiałem ale chodzi ci o to, że nie nadążę ze zbieraniem kamieni? Mam skill 60/45.
Johny_Pineska
11-08-2008, 09:52
to GZ skile ale na twoim miejscu skillował bym bez ustannie do około 80/80 i przede wszystkim kup bohy myślę że wszyscy się ze mną zgodzą że bohy i dobra tarcza to podstawa dla palka sam miałem i dedałem dużo potworków
to GZ skile ale na twoim miejscu skillował bym bez ustannie do około 80/80 i przede wszystkim kup bohy myślę że wszyscy się ze mną zgodzą że bohy i dobra tarcza to podstawa dla palka sam miałem i dedałem dużo potworków
ta zgodzimy sie, ze bohy sa potrzebne dla palka, ale zrob palkiem najtowe skile 80/80 to bedziesz dobry
@down
e, napisz do modka moze zeby zamknal? bo tylko niepotrzebny spam robisz
Nie chcę wam przeszkadzać, ale dyskusja już się skończyła.
Proponuję zamknąć temat.
Magiik_Alon
11-08-2008, 18:59
Dobrze więc wkraczam ja ;) DZIĘKI WSZYSTKIM ZA POMOC !! TEMAT DO ZAMKNIĘCIA ;)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.