Pokaż pełną wersje : Akcja: STOP POLACZKOM!
Witam
Po raz kolejny wchodzę do depo i pierwsze co widzę to: "plx daj coś", i dziś powiedziałem dość!.Chcę zacząć akcję: "Stop Polaczkom" Proszę aby ci którzy są Za ustawić sobie w opisie tą ikonke http://images32.fotosik.pl/339/6df62468ff31fb80.jpg (www.fotosik.pl).Ikona ta będzie reprezentowała że Mamy dość ciągłych "polaczkuf" ,oraz ciągłego błagania o itemy.Pokażmy noobom że Tibia nie należy do nich!!!Oczywiście dopiero zaczynam tę akcję.
Aby wesprzeć akcję nie wystarczy wrzucić do podpisu ub'a.Trzeba walczyć z noobstwem, polaczkami i chamstwem którego jest za dużo.Polaczki/noobki będą "słabnąć" jeżeli nie będziecie odpowiadać na ich "plx itanz" itp. Ignorujcie to, bo odpowiedź typu "spie****j tylko ich nakręca! Nie bądźmy chamscy w stosunku do newbie (przypominam newbie to nie noob!!!) Jak o coś zapta cierpliwie odpowiadać może kiedyś będzie dobrym graczem.Nie dawajcie noobkom itemów (bo jak wielu myśli że mu coś rzuci to się zamknie, Nic bardziej mylnego, będzie teraz biegał po całym depo i błagał o więcej.). I ostatnia ważna rzecz Nie Wyzywajcie się z polaczkami/noobami itp. Bo nie dość że się zdenerwujecie na jego prawdopodobne obelgi o rodzinę, to jeszcze nic tym nie osiągniecie (jest wspaniała opcja Ignore ;D )
PS:
Jeżeli akcja nie będzie się cieszyć powodzeniem ,popularnością skasuję/poproszę o skasowanie tematu.A jeśli będziecie chcieli aby acja działała będę dalej pracował nad jej rozwojem
PS 2:
Na tej stronie w odpowiedzi #11 są inne ub'ary do wyboru :p
Mam taką prośbę: Jak macie zamiar wpisywać w tym temacie takie debilstwa jak: stop akcji stop polaczkom to proszę piszcie sobie to na jakimś temacie do tego założonym aby krytykować innych.
Pamiętaj: Jeden głos nic nie zmieni... ale chór tak!
Strona internetowa akcji już powstała!: www.stoppolaczkom.tnb.pl
Skąd ta pewność? Akcja "piszę poprawnie po Polsku" odniosła sukces a zaczynali tak jak ja.
Brzydki bar ; <
Te STOP powinno być własnie czerwone.
Brzydki bar ; <
-.- pisałem czytaj uważnie "początek akcji"
będą go dopracowywał oraz robił różne rodzaje ale tego nie da się od tak.
Dragon-Fly
08-08-2008, 23:36
Zią, zrób ładniejszy bar, to może i ja wrzucę do podpisu.
Akcja "piszę poprawnie po Polsku" odniosła sukces
Szczególnie na tym forum XDDDDDDDD
Myślisz, że jak ktoś zobaczy ten zajebiaszczy bar to przestanie krzyczeć 'fri itanz'!? Rotfl...
Hmm pomysl nie jest zly:-) "Nie od razu w polsce wybudowano autostrady"8o
Polaczki to nie tylko osoby, które stoją pod dp prosząc o free items. To także osoby, które kradną w loterii, 'szybkich łapkach', którzy zabijają innych oraz biją lvl na bocie i szpanują. To także osoby, które kaleczą zarówno język polski, jak i angielski.
Akcja jest fajna, jednak nie przyniesie skutku z 1 powodu, a raczej głównej cechy 'polaczka: Zamknięty na świat zewnętrzny. Jak sobie coś wbije - nie ma bata, żeby to wybić mu z głowy.
Jednakże, życzę powodzenia i zmiany ubka (na prawdę sux :S).
przeczysz sam sobie =*
depozytowo spamujące 'polaczki' to jedno zło, gorsze są 'polaczki' próbujące zmienić świat i tępić tych pierwszych ;]
Z powodu Nagannego wyglądu mego ub'a Zrobiłem nowe będę je dodawał w tej odpowiedzi co jakiś czas (robocizna :D)
Oto one:
http://images24.fotosik.pl/263/733d22f1c8598b55.png (www.fotosik.pl)
http://images27.fotosik.pl/261/e653e3f8e4e8b450.png (www.fotosik.pl)
http://images31.fotosik.pl/346/54ab9fd908c1a948.png (www.fotosik.pl)
http://images26.fotosik.pl/262/93f0502c92568b22.png (www.fotosik.pl)
http://images28.fotosik.pl/265/505694571797ca10.png (www.fotosik.pl) - Zrobiony przez: Ferno
http://images24.fotosik.pl/263/c772efeacd6fcc78.png (www.fotosik.pl)
http://images23.fotosik.pl/261/5fdb4382d3c23e8c.png (www.fotosik.pl)
http://images29.fotosik.pl/262/06a68f1c8fc9b17e.png (www.fotosik.pl)
Zawiodłem się. Myslałem, że to będzie na większą skalę. A tyczy się tylko Tibii.. Jakby tylko tam były "polaczki"..
hah, gdy zobaczylem tytul to wiedzialem ze zalozyl go ktos z guardii ;D ale i tak lubie ten swiat ;]
wklejam w podpis
Czytasz mi w myślach xD, postaram się to rozprzestrzenić na inne fora, gry itd. ale to już jutro xD, po znajomościach najpierw muszę to rozreklamować :D
@up obecnie ukrywam się na Guardi xD, jestem z innego świata :P
SirAdasii
09-08-2008, 00:51
pomysł dobry ;) popieram popieram :D
Polaczki to nie tylko osoby, które stoją pod dp prosząc o free items. To także osoby, które kradną w loterii, 'szybkich łapkach', którzy zabijają innych oraz biją lvl na bocie i szpanują. To także osoby, które kaleczą zarówno język polski, jak i angielski.
Akcja jest fajna, jednak nie przyniesie skutku z 1 powodu, a raczej głównej cechy 'polaczka: Zamknięty na świat zewnętrzny. Jak sobie coś wbije - nie ma bata, żeby to wybić mu z głowy.
Polaczki własnie nie biją lvla na bocie, tylko biją go ręcznie, tracąc RL przed monitorem.
mwrox_789
09-08-2008, 02:27
http://img176.imageshack.us/img176/5684/noobkibh7.jpg
Lord_Piterek
09-08-2008, 09:59
@up
marna szopka/prowokacja
@topic
popieram akcje, wrzucilem do podpisu;)
Polaczki własnie nie biją lvla na bocie, tylko biją go ręcznie, tracąc RL przed monitorem.
Prawie dobrze. Bot im bije lvl oni - patrzą się na to. Część bije lvl ręcznie, ale używają bota do światła. expa, zbierania kasy. Jak sami mówią - dla nich takie coś, to nie bot.
mwrox_789 - Zwykła prowokacja, nie komentuje.
mwrox_789
09-08-2008, 10:46
ty koles jestes nienormalny myslisz ze cos zdzialasz?? juz moze lepiej wyslij do cipsoftu list zeby za kazde wyrazenie typu "free iltes plz" bylo zabierane 10 hp a za kazdy blad ortograficzny po 50 hp
mi to nie robi roznicy czy ktos pisze z bledami czy bez
Popieram, stop itemom a zaufanie!
13:14 Gacelinio [11]: dawaj kurwa jakas tarcze huju zajebany
Gralem w inne mmorpg, ludzie siedzieli w miescie na laewczkach, gadali sobie mozna bylo podejsc, zapytac o cos i odpowiedzieli. Poszedlem na exp wszystko bylo lux dopoki nie przyszedl pewien czlowiek i nie zaczal wybijac mi potworow, na msg 'dont kill my monsters' uslyszalem 'co'.
X-Anylon
09-08-2008, 10:58
Pomysł dobry, lecz marnie wykonany. Większość tak zwanych "polaczkuf" niewchodzi na to forum. Zrób więcej pomysłów, bo jeżeli ma to się skończyć tylko u'barami to daj spokój.
Życzę powodzenia - Mam nadzieję,że akcja rozkwitnie.
@up
Mówiłem już dwa razy zaczynam dopiero akcję postaram się aby dotarła nawet do polaczkuf
PS: aktualizacja mojej 1 Odpowiedzi.
Na początku oni muszą przyjąć to do siebie, w co szczerze wątpie.
Andrealfus
09-08-2008, 12:39
wbrew pozorom akcja ma sens, tam jakiś użytkownik wyżej co wyskoczył z tą szopką jest żywym przykładem "polaczkuf". Dodam do sygnatury jeden ub, popieram akcje, bo dość mam kozaków, którzy na początku robią to co robią, czasem nie którym uda się wybić i myślą że w 4-5 z 3 cyfrowym lvl zawładną serwerem, kończy się potem jak kończy, każdy kto jest z polski ma problemy. bynajmniej na moim serwerze tak jest. Co najważniejsze odrózniajmy newbie od nooba, bo można komuś odpowiedzieć gdzie znajduje się depo, wskazać expowisko itp a nie odrazu wyzywać go od noobów, co on sobie wtedy o nas myśli?
RailChris
09-08-2008, 14:07
Popieram akcję w 100% :)
Na początku oni muszą przyjąć to do siebie, w co szczerze wątpie.
Pisałem główna cecha polaczka - jak coś wbije sobie, to Ty nie wybijesz to jemu.
Już wole popierać akcje Stop dzieciom NEO - większa i wszędzie już chyba dotarła.
@up
Dzieci neo się tłumaczą tym że nie mają neostrady :p
Pomysł dobry, jak wrócę ok 20 mogę porobić parę barów w Photoshopie (umm ma się tego skilla :D) a zwiększyć skalę tej akcji jest bardzo łatwo (choć by taka stronka, łańcuszek na GG xD "prześlij dalej a w przeciągu 3 dni otrzymasz MPA" :D
Gelt przyjmą :)
ew można by na większość MMO powiększyć :p
Alanus Lutinum
09-08-2008, 18:29
Akcja dużych szans na działanie nie ma. Newbie, nooby, złodzieje to część gry i nie zmienisz tego. Uzyskasz za mały rozgłos, a akcja długo nie potrwa tak jak np. bykom-stop. Cóż, nie gram już w tibię, więc pozostaje mi życzyć wam powodzenia.
Piotr_XXX
09-08-2008, 18:49
Popieram w 100%. Tylko czy to do "polaczkuf" dojdzie. Sam pisałeś nie wyzywaj się z noobkiem i nie prowokuj go, bo będzie jeszcze gorzej uciążliwy. Może ta akcja ich tylko rozjuszyć. Na pierwszej stronce mieliśmy taki przykład. Ale z drugiej strony nie byłoby się z kogo śmiać. :D
@up
Ehh oczywiście nie będę komentował "wybryku" polaczka na pierwszej stronie.Może ich to rozjuszy a może nie...Tak czy inaczej jeżeli uda się dzięki akcji pozbyć chociaż 5 polaczków będę już zadowolony.Mimo że 5 polaczków to kropla w morzu...:(
ujme to tak- dużo chcesz, gówno możesz. good luck anyway ;d
Również popieram akcję, tylko czy polaczki zrozumieją wreszcie swoje błędy.... wątpię ;)
P$ychop@ta
11-08-2008, 23:37
Ja tej akcji wogule nie popieram :/ popatrzcie tibia straciła by swój klimat gdy by nie było noobów.
Patrzcie stoicie w depo zawsze można sie pośmiać, pokłucić z nimi a tak było by troche nudno.
Dobra, dołączę się do akcji! Ale mi tamten się nie podoba to wkleję Twój xD
Dziś w depo spotkałem paru "polaczkóf" później padli na respie.
sueroski
12-08-2008, 10:29
@mwrox_789
więc najpierw się naucz lepszą grafikę robić a później prowokuj. no i jeszcze naucz się ortografii
@topic
no to z tym botem wędruje mi do podpisu. jestem przeciwnikiem botów i podoba mi się ta akcja.
Dołączam się do akcji i zamieszczam mojego USERBARA:
http://img218.imageshack.us/img218/4083/uesrbarrb9.png
Ja tej akcji wogule nie popieram :/ popatrzcie tibia straciła by swój klimat gdy by nie było noobów.
Patrzcie stoicie w depo zawsze można sie pośmiać, pokłucić z nimi a tak było by troche nudno.
No ja już osobiście mam dość takich jak Ty.
Andrealfus
12-08-2008, 12:57
No ja już osobiście mam dość takich jak Ty.
signed _/ :)
właśnie z powodu takich jak ty drogi psychopato na moim serwerze wszystko co PL hunted
@down
oczywsice report juz poszedl ale na forum :)
Prawie dobrze. Bot im bije lvl oni - patrzą się na to. Część bije lvl ręcznie, ale używają bota do światła. expa, zbierania kasy. Jak sami mówią - dla nich takie coś, to nie bot.
Jak moj przyjaciel bot bije mi level, to ja w miedzyczasie czytam sobie fora, przegladam www, gadam na gg itd. sie bawie, ewentualnie gdzies ide albo śpie, więc niekoniecznie trzeba sie na to patrzeć.
Najsmieszniejsze jest to, ze wiekszosc osob wypowiadajacych sie tutaj to tez są polaczki. Niestety. Przyganiał kocioł garnkowi.
Lol, niektórzy chyba do końca nie zrozumieli o co w tej akcji chodzi ;/
Mnie też drażnią hasełka nupkuf typu "daj coś" itp... Najlepszym rozwiązaniem jest zignorowanie takich przykrych dzieci (moja lista ignorowanych graczy sporo przewyższa listę VIP'ów). Wszelkiego rodzaju akcje zapopiegawcze tej pladze na forum nic nie dadzą.
Andrealfus
12-08-2008, 13:14
4x up
a potem płaczesz na forum że hack/ban
@3x up
dobra gdyniaczku wyjdz
@up
ignore to dobra opcja ale potem obraz polaka nie tylko w tibi ale w realnym swiecie jest jaki jest ;/
@Edit
Dobra ziomek się pomylił ;d
Moim zdaniem jedynym wyjściem jest wprowadzenie przy zakładaniu konta krótkiego testu IQ oraz testu z znajomości praw Tibii (oczywiście po angielsku).
Wykluczyło by to 90% nobów, bo znają oni jedynie parę słów po "angielskiemu" : Hi, Yes, No, Bye, Buy, Sell, etc.
10:48 Marcin dargon of ziomek [8]: TIBIA BENDZIE PUKI POLACY SOM!!!!!!!!!!!!!!!
10:51 Marcin dargon of ziomek [8]: MAZ COS DO POLAKUF MAZ COS DO MNE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11
(on to mówił na serio)
a potem płaczesz na forum że hack/ban
Gram w ta gre 4 lata, uzywalem TA/NG/BlackD i ani razu nie mialem hacka, bana raz, ale nie na glownym koncie i na pewno nie plakalem na forum z tego powodu, POLACZKU ;;
$orcerer
12-08-2008, 16:49
Moim zdaniem jedynym wyjściem jest wprowadzenie przy zakładaniu konta krótkiego testu IQ oraz testu z znajomości praw Tibii (oczywiście po angielsku).
Wykluczyło by to 90% nobów, bo znają oni jedynie parę słów po "angielskiemu" : Hi, Yes, No, Bye, Buy, Sell, etc.
Niedosc ze szybko by powstaly to tego spoile,to jeszcze shit$oft by na tym sporo stracil,a biedacy nie moga sobie na to pozwolic bo i tak ledwo wiaza koniec z koncem.
Co do akcji to ofc popieram chociaz sadze ze gowno da,ale jesli chociaz pare osob zastanowi sie zamiast przed depo bedzie wyc "pls fri itenz" to i tak bedzie sukces.
PS. przypomnijcie sobie jak sami zaczynaliście grać w tibia.
Jak zaczelem grac to tylko moj angielski byl troche slaby,na pewno nie blagalem o itemki bo wolalem miec satysfakcje ze sam na cos zapracowalem a nie w jakis lamerski sposob dostalem.
Jak mam wybierać między polaczkiem a botterem, to stwierdzam:
pl?????
Mam nadzieje, że coś osiągniemy =]
Z tego co tu napisałeś to połowa ludzi na tym forum to "polaczki"
a co, może nie?
Ja pamiętam, że nic nie mówiłem, jeśli nie byłem zmuszony. Głównie z NPC gadałem. Nawet nie wiedziałem co to noob, i miałem to szczerze gdzieś; p
mwrox_789
No Comment...
#Topic
Akcje jak najbardziej popieram.Na Harmonii jest pełno taki osób które piszą "plxxx daj cos"
Np:
Stoje sobie w Venore pod Depo, nagle gość spamuje "dajcie cos"
Ja sie go pytam czemu sam nie idzie zbierać na EQ, on na to: "nie chce mi się"
Taki ludzi tylko "rzal" i "bul"
Andrealfus
13-08-2008, 06:29
siedzialem cicho i zwiedzalem mape , napewno nie marnowalem kilku godzin w depo drąc się "frii itanz" bo wieksze prawdopodobienstwo ze nazbieram gp na dany item niz cos wyzebram co mi sie na nic nie przyda
Ja też popieram tą akcję , ale nie dodam obrazka do podpisu ponieważ nie wiem jak się hostuje obrazki.
Nie musisz hostować :)
Wystarczy ze dasz na obrazek PPM i właściwości i skopiujesz link i dasz w [ img ] [ /img ] Te "[]" maja być bliżej :)
nie wiedzialem za duzo i moze nawet nie chodzilem pozbierac na jakies eq bo poki mi kumpel nie pokazal gdzie moge expic to nie wiedzialem... ale nie stalem pod tym dp i nie prosilem ludzi o jakies itemy bo sie nie bede ponizal zebrzac
Undeadzik
13-08-2008, 10:54
STOP POLMOZGOM !!! STOP SPAMMEROM !!! STOP AUTOROWI !!!
1 dziecko podniecilo sie ze robi usebary to cza zaszpanowac no nie ?
2 sam masz pewnie 13 lvl i plate set latasz po depo i plz daj cos
3 gowno tym osiagniesz
4 spam na forum
5 zal mi cie
6 Kthxbye
wiewioreq_are_back
13-08-2008, 10:59
co prawda nic tym nie osiągnie (tak myślę) ale liczą się chęci
3 gowno tym osiagniesz
4 spam na forum
5 zal mi cie
6 Kthxbye
a Ty pewnie jestes jednym z tych, ktorzy stoja pod dp i prosza o free items...
5 zal mi cie
n/c
3 gowno tym osiagniesz
4 spam na forum
5 zal mi cie
6 Kthxbye
STOP IDIOTOM !!!!!! STOP IDIOTOM !!!!!! STOP IDIOTOM !!!!!!
po co ten post??
Hmm czytam i czytam wasze wypowiedzi i odpowiem na kilka z nich:
1) bez "daj cos!!111" Tibia traci klimat!
Odp: Widać nie grasz w Tibię zbyt długo...
2) Staram się o zrobienie strony internetowej dla akcji;).
3) @up a może założyć lepiej forum o akcji? Można by tam dawać propozycje, zastrzeżenia itp. - Czekam na wasze propozycje i zamieszczam sondę. (będzie ona w temacie przez tydzień)
sueroski
14-08-2008, 16:07
ja tam wolałbym strone ale z możliwością dodawania komentarzy.
OMG
Sorry za błąd ortograficzny w ankiecie :D
Owned... znaki
a ja myslalem ze gelt to dziewczyna rofl
@ akcja nonsensowna...
Andrealfus
14-08-2008, 20:17
jesli z gory zalozymy ze akcja nie ma sensu to oczywscie jest "nonsensowna" tylko po co tak zakladac?
Dobrym początkiem akcji może być poradnik o zasadach pisowni, który pojawił się ostatnio w odpowiednim dziale:). To, jak niektórzy nie umieją pisać mnie czasem dobija.
Tekst, który zobaczyłem jakieś 2-3 dni temu: " Oglondasz olimpiade w Hinah? " 8o <---identyczny z tym umieszczonym na stronie z "cytatami z życia codziennego" (nie chcę reklamować :D )
Cygan Slejter
14-08-2008, 22:09
Akcja jak najbardziej pomysłowa, ale niestety nie przejdzie bo zawsze znajdzie się paru idiotów, dzieci ;)
na pvp to jeszcze jakoś można, ale na non-pvp to odpada :p
Duda1992
14-08-2008, 23:29
Co ty chcesz tym osiągnąć? Ludzie pierdolą i pierdolą o "polaczkach" ale tacy ludzie się znajdują w każdych nacjach i to w takim samym stopniu, wiec chill out ; < Myślisz, że jesteś taki pro bo swojego (rodaka) obrazisz? temat powinien być nazwana "Stop Noob'om" a nie polaczkom.
Pozdrawiam,
Duda1992
@up
Celem moim nie jest obrażanie narodu.Ale niestety mnie do kładzie np kłócisz się z jakimś pajacem (nie wiem np o to że jest noobem i polaczkiem itd.) On się zaczyna drzeć że POLACY ROX itp. a potem: "choc pszetszepie ci skure" - I to mnie kładzie skoro tak bronią że sa honorowymi polakami to by chociaż Pisali poprawnie w j.polskim! i jakoś inne kraje nie są takie noob'skie tylko "polaczki" są takie nadgorliwe. (ostatnio właśnie o to poszło z polaczkiem mojemu koledze), Niestety tibia już straciła swój klimat! Przynajmniej na moim świecie POLACZKI SA WSZĘDZIE, to jest okropne wszędzie możesz się dogadać po polsku a jak zaczynasz miło w jakimś innym języku zaraz ci odwala taki text: PL??. Nie wiem może jestem staro modny i tęsknie do starej tibi albo to tibia schodzi na psy.
PS: Co jest pierwszą rzeczą jaką robi dziecko które dopiero co dostało neta?
Proste: ściąga Tibie!!!
Duda1992
14-08-2008, 23:42
@up
Celem moim nie jest obrażanie narodu.Ale niestety mnie do kładzie np kłócisz się z jakimś pajacem (nie wiem np o to że jest noobem i polaczkiem itd.) On się zaczyna drzeć że POLACY ROX itp. a potem: "choc pszetszepie ci skure" - I to mnie kładzie skoro tak bronią że sa honorowymi polakami to by chociaż Pisali poprawnie w j.polskim! i jakoś inne kraje nie są takie noob'skie tylko "polaczki" są takie nadgorliwe. (ostatnio właśnie o to poszło z polaczkiem mojemu koledze), Niestety tibia już straciła swój klimat! Przynajmniej na moim świecie POLACZKI SA WSZĘDZIE, to jest okropne wszędzie możesz się dogadać po polsku a jak zaczynasz miło w jakimś innym języku zaraz ci odwala taki text: PL??. Nie wiem może jestem staro modny i tęsknie do starej tibi albo to tibia schodzi na psy.
Ale tu już nie chodzi o kłótnie, ani o tibie. Chodzi o to że ludzie obwiniają nas o rozpowszechnianie noobostwa. a prawda i wina jest przecież po środku ; <
Pozdrawiam,
Duda1992
Przynajmniej na moim świecie POLACZKI SA WSZĘDZIE
Są i będą...
jakoś inne kraje nie są takie noob'skie tylko "polaczki" są takie nadgorliwe.
A może są tylko Ty tego nie widzisz bądź nie chcesz widzieć, albo grasz na świecie na którym graja sami Polacy.
to jest okropne wszędzie możesz się dogadać po polsku a jak zaczynasz miło w jakimś innym języku zaraz ci odwala taki text: PL??.
Jeśli ktoś jest polakiem dlaczego mam z nim nie rozmawiać po polsku??
PS. Ty masz może jakieś kompleksy na tym punkcie, zrobili Ci coś kiedyś Polacy?? I masz teraz koszmary, budzisz się w nocy, bo Ci się śniło jak stoisz w Dp w Carlin i piszesz do każdego "free item plx" a nikt nie chce nic dać???
@autor
Pisze sie "lepsze" nie "leprze"
@top
Mi tam to tak bardzo nie przeszkadza, polski język bardzo rozbudowany, dlatego te wyjątki, itp nie są konieczne, i trochę błędów może byc, ale podstawy mogli by ludzie niektórzy znac, bo ostatnio słyszałem w tibii zdanie "ja nie haker ty haker, kce to tesz kogos chakne", to już jest chyba lekka przesada? Co do samej akcji jest ona bez szans.
Andrealfus
15-08-2008, 08:10
@autor
@top
Mi tam to tak bardzo nie przeszkadza, polski język bardzo rozbudowany, dlatego te wyjątki, itp nie są konieczne, i trochę błędów może byc, ale podstawy mogli by ludzie niektórzy znac, bo ostatnio słyszałem w tibii zdanie "ja nie haker ty haker, kce to tesz kogos chakne", to już jest chyba lekka przesada? Co do samej akcji jest ona bez szans.
jezli z gory zalozymy ze bez szans to tak bedzie.
a autor przeprosil za blad 2-3 posty wyzej
danon112
15-08-2008, 08:54
A ja popieram :) podoba mi sie ta akcja ;)
Meghann-Ola
15-08-2008, 09:13
Mi się podoba ...
Może coś z tego będzie :P
Strasznik
15-08-2008, 13:16
leprze
kthxbye<znaki>
@autor
@top
Pisałem gdzies że się pomyliłem w ankiecie czytaj uważnie :P
Są i będą...
A może są tylko Ty tego nie widzisz bądź nie chcesz widzieć, albo grasz na świecie na którym graja sami Polacy.
Jeśli ktoś jest polakiem dlaczego mam z nim nie rozmawiać po polsku??
PS. Ty masz może jakieś kompleksy na tym punkcie, zrobili Ci coś kiedyś Polacy?? I masz teraz koszmary, budzisz się w nocy, bo Ci się śniło jak stoisz w Dp w Carlin i piszesz do każdego "free item plx" a nikt nie chce nic dać???
1) Jak chcesz rozmawiać po polsku to sobie rozmawiaj, ja nie mówię że to jest złe
2) Założyłem temat żeby walczyć z noob'stwem a nie żebyś snuł tu podejrzenia co mi się śni... (i zapewniam cię że nie mam takich proroczych snów)
3) Powiem krótko jak komuś się nie podoba akcja to - EXIT, bo nie potrzebuję tutaj takich troll'ów którzy tylko mnie prowokują (tu oczywiście myślę o mwrox_789 i Mallice)
huhuh
Own3d ! :D
Akcji oczywiście nie popieram.
A o to Userbar:
http://images47.fotosik.pl/1/ddde33ef37e0f41b.jpg
Noto żyj tak dalej z noobami:baby:
Popieram!
Na początku byłem za tą akcją.. Ale teraz jak czytam posty autora to po prostu.. Ehhh.. Kto tu źle pisze po polsku.? Ta akcja nie ma sensu. Żeby miała to "polaczki" musiałyby przyznać się do błędu. Co jest niemożliwe ^^ No i jak pisałem sam autor nie daje dobrego przykładu ; <
Dobrze. A zatem wypowiedz mi moje błędy postaram się je naprawić i oczywiście jeżeli faktycznie, to się do nich przyznaję :p (jednak wątpię że poza ankietą (owned) znajdziesz jakieś błędy ortograficzne w moich wypowiedziach)
PS: Z tą rozmową i poprzednią moją długa wypowiedzią trochę faktycznie przesadziłem xD
1) Jak chcesz se rozmawiać po polsku to se rozmawiaj, ja nie mówię że to jest złe
To se nie brzmi po polskiemu.
Nie jestem tu od wytykania błędów. I nie chodzi tylko o ortografie. Nie wiem po co wdajesz się każdą kłótnię. Chillout. Olej prowokatorów.
Ok, też tak patrzyłem na to że jakoś dziwnie brzmi xD, co do kłótni (to teraz do wszystkich którzy mają zamiar spammować w temacie) Idźcie se spamować w innym temacie, bo tu was nie potrzeba.
3) Powiem krótko jak komuś się nie podoba akcja to - EXIT, bo nie potrzebuję tutaj takich troll'ów którzy tylko mnie prowokują (tu oczywiście myślę o mwrox_789 i Mallice)
Być może sami są "polaczkami" i na atak odpowiadają atakiem??? ;);););)
Dobrze, zakończmy tą niepotrzebną wymianę poglądów...
psyhopatka
15-08-2008, 19:49
Ja tam z Polakami nie mam problemów , może dlatego że gram na Amerykańskich serverach.
Według mnie ten temat i niby akcja to ostry trolling.
Lunarej pewnie sam jest polaczek i cała ta retarded akcja nie ma sensu ;;
Andrealfus
15-08-2008, 20:43
Ja tam z Polakami nie mam problemów , może dlatego że gram na Amerykańskich serverach.
Według mnie ten temat i niby akcja to ostry trolling.
tez gram na amerykanskim i mam z nimi same problemy
tez gram na amerykanskim i mam z nimi same problemy
Może problem nie leży w "polaczkach" tylko w Tobie???
Lunarej pewnie sam jest polaczek i cała ta retarded akcja nie ma sensu ;;
nie rub flejma polaczku!!!!!!!!1111 ic s tont bo spamujerz a my tu zwalczamy polaczkuw a ty przerzkadarz w zwalczaniu polaczkuw!!!!!1
@do tych antypolaczków
naprawde, dajcie sobie spokój, jedyne co możecie zrobić to siedzieć cicho i miec nadzieje na lepsze jutro a takie stękanie i robienie durnych tematów nic wam nie da!
Andrealfus
15-08-2008, 21:19
czy problem lezy we mnie? nie wiem czy problemem jest zarezerwowana kopalnia/ expowisko postawiony list i kazdy inny gracz z poza polski przeczyta i napisze do mnei to proste "how long ?" polak wejdzie, wyczysci respa i jeszcze bedzie sie rzucal ze go z mojego respa wywalam, więc Jose93 zastanów się co piszesz (http://forum.tibia.pl/member.php?u=160995)
polak wejdzie, wyczysci respa i jeszcze bedzie sie rzucal ze go z mojego respa wywalam, więc Jose93 zastanów się co piszesz (http://forum.tibia.pl/member.php?u=160995)
To chyba na "Świat: Trimera" tak jest, gram na aldorze i takie sytuacje się nie zdarzają, możliwe też że wśród Polaków na timerze jesteś uważany za "nooba" i dlatego każdy Ci włazi na expa, bo wie że nic mu się nie stanie, a zawsze kilka % wleci :):):) ???
No tak, pan up ma racje. Zapomniałeś Andrealfus, że Tibia to gra z "charakterem"..
gram na aldorze i takie sytuacje się nie zdarzają
na aldorze nie zabijają ci potworów, tam od razu zabijają ciebie ;d
Hmm czytam i czytam wasze wypowiedzi i odpowiem na kilka z nich:
1) bez "daj cos!!111" Tibia traci klimat!
Odp: Widać nie grasz w Tibię zbyt długo...
Prędzej powiedziałbym to o Tobie. Gdybyś znał i widział wybryki noobków z starej tibii to byś za nimi tęsknił :P
2) Założyłem temat żeby walczyć z noob'stwem a nie żebyś snuł tu podejrzenia co mi się śni... (i zapewniam cię że nie mam takich proroczych snów)
Niestety noobstwa się nie pozbędziesz, aczkolwiek akcja się przyda.
Po to jest forum by dyskutować. Jak CI się nie podoba ta dyskusja to sam wydź.
Serio? Z 2 lata grałem na Aldorze i nikt mnie nie zabił ani mojego potwora :P Jak świat się szybko zmienia...
Andrealfus
16-08-2008, 14:49
To chyba na "Świat: Trimera" tak jest, gram na aldorze i takie sytuacje się nie zdarzają, możliwe też że wśród Polaków na timerze jesteś uważany za "nooba" i dlatego każdy Ci włazi na expa, bo wie że nic mu się nie stanie, a zawsze kilka % wleci :):):) ???
to nie tylko mnie sie zdarza to po 1. była grupka graczy z polski która twierdziła ze nikt i nic ich nie ruszy, jak zauważyłem mylili się bo weszli komuś na respa i w podobnym stylu probowali wyrzucic z respa i teraz grzeją podłogę w depo/statku
po 2 polaków na trimerze została garstka w tym ja, poniewaz zanim zacząłem działać pomyślałem i nie dostałem 1kk paymentu i 3 deadow bez aol i blessow.
a jaki ma to związek z akcją? ponieważ tacy myślieli, że mają 3 cyfrowe lvl i mogą robić co im się podoba zachowując się przy tym jak 10 latki
popieram akcje, ale może mi ktoś powiedziec jak sie robi opis, jestem nowy
Naprawde??? Tak jest w twoim przypadku :)
Prędzej powiedziałbym to o Tobie. Gdybyś znał i widział wybryki noobków z starej tibii to byś za nimi tęsknił :P
Niestety noobstwa się nie pozbędziesz, aczkolwiek akcja się przyda.
Po to jest forum by dyskutować. Jak CI się nie podoba ta dyskusja to sam wydź.
Serio? Z 2 lata grałem na Aldorze i nikt mnie nie zabił ani mojego potwora :P Jak świat się szybko zmienia...
Oczywiście tu się zgodzę forum jest do dyskusji, Ale na temat! Ja nie pamiętam ile gram, ale pamiętam od jakiej wersji Tibi...była to 7.6
Jesli strona ma byc wykonana na tak wysokim poziomie jak userbary to nawet sie za to nie bierz.
Gram w tą grę od wersji 4.0. Tibia zmieniała się z dnia na dzień. Nie zniszczyły jej updaty, lecz... kilku panów, którzy wprowadzili usługę Neostrada TP. Właśnie w tym momencie uwaliły się hordy rozwydrzonych 12 letnich szczeniaków. Przykładowo na Candii jest gildia łącząca wszystkich manieczkowych gejów, dresiarzy, fanów skubania słonecznika przed blokiem, baleciarzy, kozaków z fotki.pl, dzieci wrzucających wszystkim na rodzinę, bachorów wbijających innym na respa. Wystarczy, że spróbujesz takiego jednego wyrzucić ze swojego expowiska, to po chwili dostajesz spamy od 140+lvli, którzy prosto z pod ławki przed blokiem, trafili na Tibię. Są to groźby w stylu "HCESZ WPI***OL DAWAJ ADRES P*ZDO". Jakoś mnie to nie rusza. I powiem, że wolał bym znów chodzić na Demony na Mintwallin i na GSy na Calcanea w 12 osób, niż znosić to co teraz się w tej grze dzieje. Wtedy gdy polski plebs zalał serwy, nikt jeszcze nie nie przewidywał na jaką skalę ta chołota się rozpanoszy.
Andrealfus
16-08-2008, 22:55
@up
masz racje , ten plebs prosto z pod ławki przed blokiem albo tzw. napinacze to jedna wielka masakra, wolał bym tak jak ty grać ludkiem złożonym z 2 kwadratów nie poruszającym nogami ale mieć przyjazną atmosferę a nie bandę rozwydrzonych dzieci
Co leprze strona o akcji czy forum?
'leprze'
Kthxbye. Widać Ty jesteś dumnym Polakiem, który nienawidzi tego całego motłochu, nie umiejącego nawet napisać poprawnie kilku słów po polsku.
. Przykładowo na Candii jest gildia łącząca wszystkich manieczkowych gejów, dresiarzy, fanów skubania słonecznika przed blokiem, baleciarzy, kozaków z fotki.pl,
To że ktoś jest "gejem, dresiarzem, skubie słonecznika pod blokiem i ma zdjecie na fotka.pl" jeszcze nic nie znaczy.
po chwili dostajesz spamy od 140+lvli
Koledzy to podstawa. Np. na Aldorze bez ziomków 150+ aktualnie najlepiej z Animy nie wbijesz 50 lvl
Są to groźby w stylu "HCESZ WPI***OL DAWAJ ADRES P*ZDO".
Nie którzy graja w tibie bo Rl są nikim, bez kolegów itp. a w tibi nikt ich nie zna i mogą poczuć się lepiej i stać sie kimś kim w Rl nigdy nie byli :)
A ogólnie należysz do ludzi którzy uważają że tibia powinna być od 18lat dla ludzi z min. średnim wykształceniem.
JestemZRoku2050
17-08-2008, 00:49
Gram w tą grę od wersji 4.0. Tibia zmieniała się z dnia na dzień. Nie zniszczyły jej updaty, lecz... kilku panów, którzy wprowadzili usługę Neostrada TP. Właśnie w tym momencie uwaliły się hordy rozwydrzonych 12 letnich szczeniaków. Przykładowo na Candii jest gildia łącząca wszystkich manieczkowych gejów, dresiarzy, fanów skubania słonecznika przed blokiem, baleciarzy, kozaków z fotki.pl, dzieci wrzucających wszystkim na rodzinę, bachorów wbijających innym na respa. Wystarczy, że spróbujesz takiego jednego wyrzucić ze swojego expowiska, to po chwili dostajesz spamy od 140+lvli, którzy prosto z pod ławki przed blokiem, trafili na Tibię. Są to groźby w stylu "HCESZ WPI***OL DAWAJ ADRES P*ZDO". Jakoś mnie to nie rusza. I powiem, że wolał bym znów chodzić na Demony na Mintwallin i na GSy na Calcanea w 12 osób, niż znosić to co teraz się w tej grze dzieje. Wtedy gdy polski plebs zalał serwy, nikt jeszcze nie nie przewidywał na jaką skalę ta chołota się rozpanoszy.
Jak ja zaczynałem grać to od jakiejś 7.3/7.4 to jeszcze wtedy nie było noobów tak jak jest teraz. Ogólnie nie ma sensu grać na żadnym non pvp bo te światy obległy nooby. Naprawdę grałem kilka razy na npvp i dramat, na pvp też się znajdą rodzynki ale o wiele mniej.
Z resztą dawniej można było dużo głupich rzeczy robić, a teraz to nawet Grorlama nie można do thais przyprowadzić żeby sobie pozwiedzał miasto :]
@up
No tak, Dramat...
Nie, ja po prostu jestem zdania, że tę grę zniszczyli jej gracze. Znaczy sama gra sama w sobie jest całkiem niezła, aczkolwiek osoby które w nia grają doprowadziły ją do skrajnego upadku. Totalne dno. Uważam, że powinno być coś takiego jak test na inteligencję przed potwierdzeniem założenia konta.
A ogólnie należysz do ludzi którzy uważają że tibia powinna być od 18lat dla ludzi z min. średnim wykształceniem.
Po części tak uważam, ponieważ m.in na moich oczach z tej gry została kasza, a ja to wszystko od początku do końca obserwowałem z bliska. Koniec czyli stan obecny. Bo to całe pseudo-hiphopowe towarzystwo się powiększa i w pewnym momencie tylko takie osoby w tej grze zostaną. Powiedz mi kto pamięta Bubble, albo Setzera Gamblera? Nikt. Ponieważ teraz nie liczy się to co zrobiłeś kiedyś i to czego dokonałeś, tylko czy masz dobry skrypt na frosty dla swojego 300ek. Generacja "hi okolnir yes".
Przypuszczam, że na GC w/w gildii, ziooomy gadają o hiphopie i ilu dzieciakom zabrali szlugi i załóżmy, że taki Marcin Dragon Wielki wbije ci na resp i usiłuje cię z niego wykurzyć, nasyłając na ciebie swoich przyjaciół z Tibii na 140lvl, którzy zachowaniem przypominają zchamiałego smarkacza. Nie obchodzi mnie ile mają lat - ja daje im maksymalnie 12 i koniec kropka.
To że ktoś jest "gejem, dresiarzem, skubie słonecznika pod blokiem i ma zdjecie na fotka.pl" jeszcze nic nie znaczy.
Prawie każdy manieczkarz i dres ma konto na tym żałosnym portalu i zauważyłem, że zachowanie takich osób w Tibii ma pewne powiązania z tym jakie te osoby są poza ekranem.
JestemZRoku2050
17-08-2008, 01:46
~Xer ale musisz przyznać, że gra poziomem dostosowywuje się do takich dzieci, a co do fotki to w zupełności się zgadzam, nasza klasa też powoli schodzi do tego portalu jeszcze za jakiśczas dodadzą ocenianie zdjęć i idealny portal dla różowych chłoptasiów i napalonych gorących jedenastolatek dających Ci ocenę 11 i czekających na rewanż w postaci tej samej oceny...
dowartościowywanie się na siłę ilością znajomych, oceną i "komciami" o bOshE!!!!11111
Dragones5
17-08-2008, 02:54
Powiem szczerze, ze akcja gowno pomoze bo co z tego, ze my na forum sobie gadamy jak w tibi sie dzieje co sie dzieje. To tak jak by pisac na tym forum prosbe do cipow o NP!.: exp x2, a nie jest to nawet sf...
Powiem tyle, ze mozna zrobic cos typu zanimnapiszesz.info i na kazde zapytanie nooba wysylac mu adres danej strony po czym dac ignore.
Proponuje dac sobie spokoj i i jak ktos napisal, "Liczyc na lepsze jutro".
@edit
Ps. Proponuje isc grac na pvp bo sam gram, a raczej gralem na npvp i wiem, ze tych "polaczkuf" to sie najwiecej chowa wlasnie tutaj. Na pvp to takich malo bo pojdzie taki rodzyn i po kilku kozackich textach typu "Twoj stary" padnie...
sueroski
17-08-2008, 08:40
To że mają 12 lat to nic nie znaczy. Ja mam 11 lat i pewnie mam IQ większe od tych noobów i sam się za nooba nie uważam. Z resztą wypowiedzi się zgodzę.
EDIT
Myśle że jak spotkamy takiego ,,polaczka'' możemy wysłać na niego raport do Game Mastera (Ctrl+R) po pierwsze za używanie na czacie ogólnym innego języka poza angielskim, a po drugie za SPAMowanie.
Wylansowany
17-08-2008, 10:06
Ja mam pytanie do autora...
Czy ty myślisz, że wciśniecię do podpsiu zdania "stop polaczkom!" (czy jakoś tak) z dp zniknie jeden noob? To nie jest pajacyk, że po kliknięciu jest obiad. Tutaj nic nie pomoże, jedynie możesz dawać ignore na takich. Nie ma głupich..
Ponieważ teraz nie liczy się to co zrobiłeś kiedyś i to czego dokonałeś, tylko czy masz dobry skrypt na frosty dla swojego 300ek. Generacja "hi okolnir yes".
Znam ludzi którzy grają palami z zamiast spearow itd. biorą sov'a i idą botować na chekoye.
n/c
@edit
Ps. Proponuje isc grac na pvp bo sam gram, a raczej gralem na npvp i wiem, ze tych "polaczkuf" to sie najwiecej chowa wlasnie tutaj. Na pvp to takich malo bo pojdzie taki rodzyn i po kilku kozackich textach typu "Twoj stary" padnie...
Czy ja wiem albo padnie albo jak napisał Xr3 dostaniesz spama od 150+lvl i potem sam padniesz...
@shoq
3 raz już odpowiadam na to, zaraz po napisaniu ankiety napisałem przeprosiny za ten błąd....
@Wylansowany
Chodzi głównie o uświadomienie rozumnym graczom żeby nie prowokować innych bo tylko zaostrzamy.
@Xr3
I tak oto ująłeś całą historie polaczków/noobów i chamów w Tibi , naprawdę trafna odp.
Kabaczeek
17-08-2008, 21:07
@ UP
NOOB
TEMPCIE GO NOOBY
ZAPRASZAM DO MOJEGO TEMATU
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=189597
http://img201.imageshack.us/img201/7250/poalczki2mn2.png
sueroski
18-08-2008, 06:42
@ UP
NOOB
TEMPCIE GO NOOBY
ZAPRASZAM DO MOJEGO TEMATU
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=189597
http://img201.imageshack.us/img201/7250/poalczki2mn2.png
twój piękny temat jest zgłoszony do moderatora :)
Wylansowany
18-08-2008, 08:06
@Wylansowany
Chodzi głównie o uświadomienie rozumnym graczom żeby nie prowokować innych bo tylko zaostrzamy.
Ci "rozumni" gracze (jeśli są w ogóle tacy...) już dawno zauważyli, że noobów nie trzeba tępić, trzeba ignorować. Natomiast ci, którzy wyżywają się na nich, będą wyżywali się nadal a taką akcję - wyśmieją. Jeden temat, z którego jest więcej kłótni i śmiechu niż pożytku - niczego nie zmieni...
@sueroski
Jego tematu chyba już nie ma :D, nie zdążyłem nawet do niego zajrzeć.
Wg. mnie ta akcja ma sens, osobiście się do niej przyłączę ponieważ taki ,,n00bek'' to prosty przykład jakiegoś zakompleksionego 12 latka który nie potrafi zastanowić się nad tym co pisze. Kaleczenie polskiego języka i zero znajomości angielskiego to już norma u takich ludzi, co prawda znam kilka osób które naprawdę są normalne i można z nimi porozmawiać, ale to już naprawdę wyjątki...
hej polaczki, jak wam idzie tępienie polaczków?
czy może mi ktoś powiedzieć jak sie robi opis?:confused:
Offtop@
UP@
Panel kontrolny użytkownika>Ustawienia opcje> Edytuj Podpis
Topic@
Akcja jest dobra ale żeby była skuteczna trzeba ją rozszerzyć. Choć i tak wątpie, że trafi do tych "polaczkuf" ta akcja.
Ale można próbować. Liczą się chęci B)
Jesli strona ma byc wykonana na tak wysokim poziomie jak userbary to nawet sie za to nie bierz.
Dokładnie. xD
@topic
Akcja jest lou, a userbary jeszcze bardziej lou... Nie popieram akcji, ale może w wolnym czasie zrobie jakis lepszy userbar od tych co autor robil, bo poprostu zal mi na forum patrzec jak ktoś ma takie gówno w podpisie (sry dla autora)
Btw, jak nie masz talentu do userbarów, to jak ten kolo powiedzial, za strone sie nie zabieraj nawet. Zrób forum.
@edit:
Coś na szybkiego xD
http://img175.imageshack.us/img175/745/userbardddyi7.gif
szczur_of_guardia
20-08-2008, 14:42
@Lunarej
mam takie pytanie ,powiedz mi czy ta akcja wogule ma sens? bo wedlug mnie chciales tylko zablysnac na forum i zrobic jakis glupi temat ktory ma zerowe szanse na powodzenie gdybym ja byl modkiem to natychmiast ten temat bym skasowal .
Mi tam noobki nie przeszkadzaja chodza i zyja z wyludzania pieniedzy :p
moze jakis 1 noobek przejdzie na strone dobra czyli bedzie zwyklym playerem ,pewnie kazdy z nas(graczy w tibie) ma w sobie takiego nooba ktory jest ukryty i ujawnia sie jesli jakis dobry itemek zostanie polozony na ziemi ,
to tyle z mojej strony PZDR All
@up
I właśnie dlatego nie jesteś widać modem ;p, skoro ten temat jest taki do dupy to w nim nie pisz, a jak widzisz zainteresowanych moim pomysłem jest wielu.
jak dasz na jakąś stronę xxx.br to na pewno CI pomogą xD
@up
No br raczej nie przepadają za polaczkami ^^
A kto za nimi przepada? ;)
Ej podaj kody do tych usebarów!
Andrealfus
22-08-2008, 17:50
drugim przyciskiem na userbara, kopuj adres obrazka i dodaj sobie do podpisu ;p
10:48 Marcin dargon of ziomek [8]: TIBIA BENDZIE PUKI POLACY SOM!!!!!!!!!!!!!!!
10:51 Marcin dargon of ziomek [8]: MAZ COS DO POLAKUF MAZ COS DO MNE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11
(on to mówił na serio)
No proszę.... A takiego gracza na serio nie ma w tibi.....:baby:
Podpisuję się pod akcją wszystkimi pixelami :P
Popieram w 100 %.
Może co niektórym sie wydaje, że to nie ma sensu, ale zacz jakiś noob będzie przeglądał forum i natknie sie na posta z ub "Stop Polaczkom!" zaciekawi się chociaż tym dlaczego niby polaczkom ? Wejdzie poczyta, może sie zmieni na lepszego gracza ;D Pozdrawiam !
@up
Ale był
Wiesz co? Nie pogrążaj się już :baby:
Chciałeś być fajny- niestety ci nie wyszło...
Mam Tylko Jeden Problem Klikam W To I Mi Sie Wyświetla :
"Błąd Wczytywania Strony"
<Może Ktoś Pomóc> .?
Co do akcji... Nic nie da. Jak już ktoś wyżej pisał - polacy są zamknięci na "głosy z zewnątrz" ... To tylko marnowanie czasu na próbowanie wpajania im że tak się nie powinno postępować;)
Co do botów... Wszystko jest dla ludzi, w określonych ilościach.
Po to zostały stworzone żeby ułatwiać ludziom gre, obrażanie graczy używających je powstało prawdopodobnie przez Cip(ko)soft oraz ludzi zrażonych keylogami w botach z niewiadomego pochodzenia;)
Pomysł na nową akcję: Nie botuję, jestem fajny. Ale nie obrażam każdego bottera bo ułatwia sobie życie.
ervinius
24-08-2008, 09:20
'Co jest leprze(...)'
Gratulacje!
Mówię stop tobie i innym polaczkom. (;
btw. O Xr3, widzę, że tutaj też chciałeś być fajny, ale się nie udało,
ale mi przykro );
'Co jest leprze(...)'
Gratulacje!
Mówię stop tobie i innym polaczkom. (;
btw. O Xr3, widzę, że tutaj też chciałeś być fajny, ale się nie udało,
ale mi przykro );
Omfg następny Piszę to po raz setny: Odpisywałem że pomyliłem się w ankiecie CZYTAĆ UWAŻNIE POSTY , na czas ankiety dodaje na główną str tematu to info. bo już nie mogę...
Strona jest już w budowie ale mam pewien problem, mianowicie z Logiem stronki. Proszę chętnych o pomoc - przesyłajcie linki z propozycjami loga na priv (własnoręczne tylko) Ponieważ mi nie wychodzi xD Oczywiście jeżeli będzie z czego wybierać wybiorę 1 i osoba które je nadesłała zostanie uhonorowana na stronce.
@up
Podaj wymiary (w pixelach), to sie pobawie i moze cos zrobie, bo nie mam co robic xD
A i musisz jeszcze pokazac mi wyglad strony, żeby te logo bylo dopasowane jakos;p
Dobra już nie trzeba xD już ktoś mi zrobił.
Strona internetowa o akcji jest gotowa, Zapraszam ;]
www.stoppolaczkom.tnb.pl
Macie racje z tą akcją.
Raz w depo spotkałem naprawdę spoko Brazyla.
Powiedział mi tak:
"Z polskiego języka znam 3 słowa:s*******aj,ku**a,ci*o.
O czym to świadczy?:(
Alanus Lutinum
08-09-2008, 21:39
Dziwne, jakoś nie spotkałem w tibii zakompleksionego 12-latka, który uważa, że jest "spoxik" hip-hopowcem, a przechodząc się po depo, nie znajduję osoby spamującej o itemy. Większość ludzi z tej akcji to osoby, które rzekomo bronią polskości, nie zrobisz z dziecka dorosłego. Wierzycie w stereotyp nooba 12-latka który słucha hip-hopu, który "podobno" pojawia się w grze. Nie ma takiego czegoś - ta akcja nie ma czego tępić. Dajcie sobie spokój.
Andrealfus
09-09-2008, 07:16
Dobra już nie trzeba xD już ktoś mi zrobił.
Strona internetowa o akcji jest gotowa, Zapraszam ;]
www.stoppolaczkom.tnb.pl
logo macie fatalne... nie posiadacie tam gimpa/photoshopa aby to ładnie skorygować?
Aevolana
11-09-2008, 18:10
Ja pier**le sorry za ostre słowo nei przywykłem do tego, ale jak to zobaczyłem to myślałem że się zaraz spierdzę na tego gościa co założył ten temat... Bije od ciebie (lunar coś tam) taki typowy styl 10, 11 latka który się napali na "Akcję" i na jakimś forum spamuje, a potem mówi kumplom z klasy że "jest na tym forum znany i kochany bo robi akcje które przynoszą efekty" . Wystawiasz d*pę to ci ją trochę skopię...
1)Myślisz że jesteś fajny bo powiedziałeś że nienawidzisz "Polaczków" tak jakbyś ty sam nie był nim... (tak dla przypomnienia - polaczek to inaczej polak, nei zależnie od tego jak sie zachowuje) i mówisz o tym na forum, gdzie przeważnie ich nie lubią i wrzucają na nich (a więc na siebie wzajemnie).
2)Zapomniałeś że dla gości którzy kradną loot bagi, dla gości którzy mówią "pllaaaaxxx itaans" itp, nazwa już istnieje. I w pisowni wygląda ona tak: "Noob" (czyta się nub, nup) a nei polaczki...
3)mówisz o kradzeniu loot bagów, o straszeniu qmplami a założę się że ty sam tak robisz, a wkurzyłeś się bo ci ktoś kilka dni temu ukradł twojego lootbaga który robiłes cały dzień (czyli pewnie 2 bagi z mace ^^)
4) Ile ty masz lat? 10? czy 11...
(tu oczywiście myślę o mwrox_789 i Mallice)
Achaaa To pewnie za ten post dostałeś warna drogi Lunareju ..., taki czerwioniutki prostokącik :<
A z jakiego powodu mam być trollem?
Bo zrobiłem userbara który reklamuje akcje nie po Twojej myśli?
I strona beznadziejna, dlaczego?
Głupi Szablon
Głupie Logo
Darmowy Hosting
Cygan Slejter
12-09-2008, 09:26
Ja pier**le sorry za ostre słowo nei przywykłem do tego, ale jak to zobaczyłem to myślałem że się zaraz spierdzę na tego gościa co założył ten temat... Bije od ciebie (lunar coś tam) taki typowy styl 10, 11 latka który się napali na "Akcję" i na jakimś forum spamuje, a potem mówi kumplom z klasy że "jest na tym forum znany i kochany bo robi akcje które przynoszą efekty" . Wystawiasz d*pę to ci ją trochę skopię...
1)Myślisz że jesteś fajny bo powiedziałeś że nienawidzisz "Polaczków" tak jakbyś ty sam nie był nim... (tak dla przypomnienia - polaczek to inaczej polak, nei zależnie od tego jak sie zachowuje) i mówisz o tym na forum, gdzie przeważnie ich nie lubią i wrzucają na nich (a więc na siebie wzajemnie).
2)Zapomniałeś że dla gości którzy kradną loot bagi, dla gości którzy mówią "pllaaaaxxx itaans" itp, nazwa już istnieje. I w pisowni wygląda ona tak: "Noob" (czyta się nub, nup) a nei polaczki...
3)mówisz o kradzeniu loot bagów, o straszeniu qmplami a założę się że ty sam tak robisz, a wkurzyłeś się bo ci ktoś kilka dni temu ukradł twojego lootbaga który robiłes cały dzień (czyli pewnie 2 bagi z mace ^^)
4) Ile ty masz lat? 10? czy 11...
Pierwsze co, to naucz się pisać :)
a może to ty jesteś 10 latkiem jak tak ostro reagujesz...wali od ciebie styl takiego skate co chodzi w szerokich spodniach i yo yo elo elo
myślisz, że jesteś fajnym użytkownikiem bo komuś pojedziesz ironią
teksty typu "spierdzę się" mówią same za siebie o twoim wieku
nie pojedz mi za ostro bo się "spierdzisz"
@topic
tak jak już mówiłem, ta akcja ma dobrą idee, ale raczej nie wyjdzie :)
1)Myślisz że jesteś fajny bo powiedziałeś że nienawidzisz "Polaczków" tak jakbyś ty sam nie był nim... (tak dla przypomnienia - polaczek to inaczej polak, nei zależnie od tego jak sie zachowuje)
Nie, polaczek to _pogardliwie_ Polak ( z reguly nawet pisany z malej litery ), a ta pogarda musi sie skads brac ( przy czym war. Mozna tez isc o krok dalej i uzywac, przelamujac niechec do Ziemkiewicza, terminu "polactwo" ktory kojarzy sie wiadomo z czym.
Aevolana
12-09-2008, 14:38
Nie, polaczek to _pogardliwie_ Polak ( z reguly nawet pisany z malej litery ), a ta pogarda musi sie skads brac ( przy czym war. Mozna tez isc o krok dalej i uzywac, przelamujac niechec do Ziemkiewicza, terminu "polactwo" ktory kojarzy sie wiadomo z czym.
tak tak, wiem o tym, ale odnosi się do wszystkich Polaków, nie do Noob'ów polaków;](gdyby to sprecyzował to by już znaczyło o konkretnej grupie, ale no cóż...)
Monstablokaz
12-09-2008, 15:46
Masz cus do polakuf masz cos do mnie X( X( X( X( *. xDDD
wiewioreq_are_back
12-09-2008, 18:51
strona jest naprawdę fatalna...
Mat_erialista
19-09-2008, 09:59
Co za zakompleksiony frajer robi takie tematy.. przez takich jak on tibia.pl schodzi poniżej swój poziom. I co robisz akcję ale zauważ że ta akcja jest także przeciwko tobie bo swoimi tematami to ukazujesz. Albo po prostu powinien ktoś ci porządne wpierdol spuścić w rl może wtedy zrozumiesz życie i odejdziesz od kompa , odpoczniesz i pójdziesz na browar.
Lechista
19-09-2008, 14:18
Pierwsze co, to naucz się pisać :)
a może to ty jesteś 10 latkiem jak tak ostro reagujesz...wali od ciebie styl takiego skate co chodzi w szerokich spodniach i yo yo elo elo
myślisz, że jesteś fajnym użytkownikiem bo komuś pojedziesz ironią
teksty typu "spierdzę się" mówią same za siebie o twoim wieku
nie pojedz mi za ostro bo się "spierdzisz"
@topic
tak jak już mówiłem, ta akcja ma dobrą idee, ale raczej nie wyjdzie :)
Nie wiem jaką dobrą idee widzisz w tym temacie?? Gośc ktorego zacytowałeś świetnie to wszystko ujął i określił autora. Dla mnie ten temat, jak i "zwalczajmy tibia black ice" to największa porażka. Przyłączają się do niego ludzie którzy mają jakąś chorą idee, zmiany świata na lepsze. Jak ty autorze i popierający cię ludzie chcecie zwalczy "polaczków" "noobów" "brazolków" itp?? To tak jakbyś szukaj leku na debilizm ^^ Tego się nie da zwalczyć. Nie przemówisz do małolata, że ma ręce, nogi, rozum i może sam sobie poszukac itemow, zrobic lootbaga, że kradzież expa jest "niegrzeczna" i "hamska" i nie chciałby być na miejscu ofiary. Może zrobicie kolejną akcje "Zwalczajmy pedałów", albo zwalczajmy pk !!! To jest nie możliwe, to już powstało, rozpowszechniło się i jest nie do zatrzymywania. Puszka pandory się otworzyła i wysypała. ;) Dla mnie temat jest do kasacji, bądź do zamknięcia xD
1) Szczerze to g. mnie obchodzi co myślicie o wyglądzie strony. Ma Zawierać to co zawiera i pozwalać na wypowiadanie się osób które mają dość polaczków.
2) Warna dostałem za Double-posting do waszej wiadomości.
3) Jak macie tu włazić i obrażać Mnie i akcję to życzę udanego wychodzenia z tematu,
Zwięźlej? Prościej? - Jak macie tu włazić i pisać że to ja mam 10 lat to najlepiej zastanówcie się co piszecie Ten kto tak pisze i uparcie jeszcze z każdą odpowiedzią coraz bardziej się pogrąża to wiadomo kto to jest.
Na forum, w tym temacie nie będę już pisał, ograniczę się do reklamacji strony, a co za tym idzie samej akcji. Dziękuje i życzę miłych kłótni -.- .
PS:
@Mat_erialista
Taki mądry jesteś? - to sam idz na browar a nie spama jak debil walisz
3) Jak macie tu włazić i obrażać Mnie i akcję to życzę udanego wychodzenia z tematu,
Oh ah no bo ty masz władze ZIOM!
Andrealfus
25-09-2008, 21:03
1) Szczerze to g. mnie obchodzi co myślicie o wyglądzie strony. Ma Zawierać to co zawiera i pozwalać na wypowiadanie się osób które mają dość polaczków.
tak ale na to logo nie da się patrzeć, wali pikselami na kilometr
mówię weź, że photoshopa/gimpa albo inny program i zrób to do porządku
Ametystowec
26-09-2008, 23:03
Co do tematu, powiem krótko: fajno, ale tak naprawdę NIKT nie zajmie się tym na serio (przynajmniej ja tak uważam). Mnie osobiście bardziej drażnią mnie dupolizy i boty (a najgorsze co może być to dupiloz + bot + paladyn = 0 szacunku z mojej strony, nie wiem czemu ale znienawidziłem paladynów od update 8.0[może dlatego, że tak jak kiedyś sorc czy druid jest to ulubiona klasa noobów]).
Może mi ktoś powiedzieć dlaczego utożsamiacie noobow z dresami i "hip-hopowcami"? Ja sam słucham rapu, siedze na ławce z koleżkami, skubie słonecznik (nie mam konta na fotce ani N-K) i jakoś jak noob sie nie zachowuje (przynajmniej nikt mi tego nie mówi, a jeśli właśnie wpadłeś na pomysł by to zrobić, to sprawdź kto jest liderem mojej gildii, i zastanów się czy przyjął by on nooba do siebie [nie, wcale nie mam zamiaru sie chwalić, tylko zatrzymać nadciągające fale "zajebistych ironii", i nawet nie próbuj mówić, że sam przed chwilą użyłem "zajebistej ironii"]). Drażni mnie takie uogólnianie.
Co do tematu, powiem krótko: fajno, ale tak naprawdę NIKT nie zajmie się tym na serio (przynajmniej ja tak uważam). Mnie osobiście bardziej drażnią mnie dupolizy i boty (a najgorsze co może być to dupiloz + bot + paladyn = 0 szacunku z mojej strony, nie wiem czemu ale znienawidziłem paladynów od update 8.0[może dlatego, że tak jak kiedyś sorc czy druid jest to ulubiona klasa noobów]).
Może mi ktoś powiedzieć dlaczego utożsamiacie noobow z dresami i "hip-hopowcami"? Ja sam słucham rapu, siedze na ławce z koleżkami, skubie słonecznik (nie mam konta na fotce ani N-K) i jakoś jak noob sie nie zachowuje (przynajmniej nikt mi tego nie mówi, a jeśli właśnie wpadłeś na pomysł by to zrobić, to sprawdź kto jest liderem mojej gildii, i zastanów się czy przyjął by on nooba do siebie [nie, wcale nie mam zamiaru sie chwalić, tylko zatrzymać nadciągające fale "zajebistych ironii", i nawet nie próbuj mówić, że sam przed chwilą użyłem "zajebistej ironii"]). Drażni mnie takie uogólnianie.
Prawdopodobnie takie uogólnianie wynika ze słownictwa noobów. Używają wielu "podwórkowych" zwrotów, co często sami przerabiają, i powstaje taki stereotyp nooba.
Może coś osiągniesz tą akcją. Tylko co?
Strona technicznie fajnie zrobiona, ale graficznie tak, że
http://img75.imageshack.us/img75/6523/japierdolesl5.jpg
Dziwne, jakoś nie spotkałem w tibii zakompleksionego 12-latka, który uważa, że jest "spoxik" hip-hopowcem, a przechodząc się po depo, nie znajduję osoby spamującej o itemy. Większość ludzi z tej akcji to osoby, które rzekomo bronią polskości, nie zrobisz z dziecka dorosłego. Wierzycie w stereotyp nooba 12-latka który słucha hip-hopu, który "podobno" pojawia się w grze. Nie ma takiego czegoś - ta akcja nie ma czego tępić. Dajcie sobie spokój.
Zapraszam na Candię.
sueroski
03-10-2008, 20:57
no nooby są straszne. jak mój kolega zaczął w depo krzyczeć ,,plx item'' to prawie się spaliłem ze wstydu :confused: Naszczęście szybko się poprawił i przestał być noobem :)
Mr.Bombastic
03-10-2008, 20:59
Sam gram na Candi i sam zostałem kilka razy okradziony i wkurzony przez "polaczka" i popieram ten temat!!
@up
A co? Jesteś na tyle naiwny, że myślałeś, że gdy położysz eq na środek, to dostaniesz item tak?
Mr.Bombastic
03-10-2008, 21:06
Nie,jakiś polaczek mi ukradł lootbaga itp.
Mnie ostatnio Brazol oklamal!!
Zabilem brazola jak ciupał na bocie!!
Ukradl mi lootbaga!!
Brazole też nie tacy świenci!!
sueroski
04-10-2008, 08:43
Mnie ostatnio Brazol oklamal!!
Zabilem brazola jak ciupał na bocie!!
Ukradl mi lootbaga!!
Brazole też nie tacy świenci!!
nie uogólniaj niektórzy polacy też nie są święci a nikt nie pisze że polacy to złodzieje w tibi. znam bardzo dużo spoko brazylijczyków. ale też się hamy przytrafiają
Mr.Bombastic
04-10-2008, 09:58
@up potwierdzam ! masz rację bo też kiedyś miałem kumpli brazylijczyków i nie tylko.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.