Pokaż pełną wersje : Poradnik dla Knight'a !
Silmendo
09-08-2008, 10:24
Witam wszstkich.
Poniewaz widzialem na tym Forum jeden dozy i dobry poradnik dla knight'a,postanowilem zrobic nowy z kilkoma osobami.Wiec zapowiadam szukam 3 osub ktorzy maja postacie profesji:Knight , lvl : nie ma zanczenia , Duzo wiedzy natomiast knighta .
Zgloszenia wysylas na GG nr.:9797297 lub na email:
[email protected]
Lub postowac w temacie.
Temat moze nie na mejscu ale nie wiedzialem gdzie go dac.Jesli to komus przeszkadza to Bardzo przwepraszam;(
moge coś tam dopomóc - ale kontakt przez PW bo GG mi szwankuje a poczte rzedko sprawdzam
ps - przenieście to do poradniki albo zacznij to robić u siebie na kompie a potem dasz na forum
Poradnik dla knighta dostosowany do najnowszej tibii by Aggro (http://tibia.pl/poradniki/1968598)
Ultimate knight guide by Karate (http://tibia.pl/poradniki/1120047)
Spóźniłeś się ;<
Silmendo
09-08-2008, 20:12
Poradnik dla knighta dostosowany do najnowszej tibii by Aggro (http://tibia.pl/poradniki/1968598)
Ultimate knight guide by Karate (http://tibia.pl/poradniki/1120047)
Spóźniłeś się ;<
No popacz znalazles 2.Fajny jestes ale z takich postow my niechcemy !X(
no moge pomoc, nie patrz na moj 27 lvl, mialem 100 knighta
Witam wszstkich.
Poniewaz widzialem na tym Forum jeden dozy i dobry poradnik dla knight'a,postanowilem zrobic nowy z kilkoma osobami.Wiec zapowiadam szukam 3 osub ktorzy maja postacie profesji:Knight , lvl : nie ma zanczenia , Duzo wiedzy natomiast knighta .
Zgloszenia wysylas na GG nr.:9797297 lub na email:
[email protected]
Lub postowac w temacie.
Temat moze nie na mejscu ale nie wiedzialem gdzie go dac.Jesli to komus przeszkadza to Bardzo przwepraszam;(
Zamiast robić takie poradniki lepiej byś popracował nad ortografią.
Już są 2 porządne poradniki dla knighta i tyle w zupełności wystarczy. Jeśli masz jakieś własne uwagi to napisz do Aggro, a on to umieści w poradniku.
HubertPol
09-08-2008, 20:53
Dokładnie na tym forum się dostaje upomnienia za brak znajomości ortografii ...
Więc lepiej doucz sie ortografii a nie dzieci po 13 lat i grają w tibie ...
@up
a co zabronisz grać 13 latkom ???? :] nie jesteś GM-em od typowania wieku do gry w tibie. Sam pewnie masz 5 latek i dogadujesz. zajmij się wpierw sobą a potem pisz mądre a nie idiotyczne posty ( tylko się kompromitujesz )
sam mam 13 lat i się tego nie wstydzę. Znam dobrze ortografie i znajduje czas na naukę i tibie.
@topic
poradników nigdy za wiele ...
rób rób może coś z tego wyjdzie
osobiście za dużo bym nie pomógł, ponieważ mój staż w grze tibii nie przekracza roku ;) lecz chętnie pomogę ;)
Gothanor
09-08-2008, 21:43
Ehhm już sobie wyobrażam ten wasz poradnik.. Lepszego niż te co są nie zrobisz, więc nie widzę sensu robienia go.
Poszukał byś worda na kompie...
@Sitshia Talaidon
Jak już to "znalazłaś", naucz się rozpoznawać płeć użytkownika po nicku. Poza tym, najpierw naucz się pisać, a później zwracaj mi uwagę, dzieciaku.
Aha i jeszcze jedno: my nie chcemy Twojego poradnika ;<
nie_slucham_ludzi
09-08-2008, 22:47
A rób sobie po*adnik jak Ci to sprawia przyjemność.
Silmendo
10-08-2008, 11:01
Marla666 i Arcel wy myslicie ze macie 17 latlub wiecej i jestescie fajni ,bo zabraniacie 13/14 latkom robic poradnik albo i gorzej zalożyć nowy temat?
To jestescie w błędzie ! Nie bedziemy sluchac waszego krytykowania postów/tematów !X(X( Konieć z Tym ! Pomysł będę kontynołować ! Niezwracając uwagi na wasze posty.! X(X(
Ps.Szukam jeszcze jednej osoby do zrealizowania pomysłu !
Alanus Lutinum
10-08-2008, 11:48
Na podstawie sposobu wypowiadania się autora tematu, wieku oraz czytania ze zrozumieniem, mogę powiedzieć, że ten poradnik już przed powstaniem dostanie ode mnie ocenę 0/10.
Nie oni zabraniaja dzieciom neostrady robic poradnik tylko regulamin forum zabrania zasmiecania.
Pseudoporadniki i tak sa regularnie kasowane wiec wypada sie zastanowic czy chcecie stracic te 15 minut na cos co malo kto przeczyta, czy lepiej w tym czasie zrobic cos konstruktywnego np obejrzec wieczorynke na TVP 1.
Silmendo
10-08-2008, 13:40
Ale wy jestescie inteligentni .
Temat do usunieca!!X(
Ale wy jestescie inteligentni .
nie narzekam, a u ciebie jak ?
Eh, mlodzienczy bunt zaczyna sie u coraz to mlodszych dzieci.
Eh, mlodzienczy bunt zaczyna sie u coraz to mlodszych dzieci.
Szkoda, że jest to bunt przeciw ortografii i innym takim "fajooskim zeczom" >.>
btw, kocham Twojego avatara <3
@topic
Nie ma co się rozpisywać. Domyślam się, że jeśli taki poradnik by powstał, zostałbyś wyśmiany, więc może to i lepiej dla Ciebie...
lubiekasze
12-08-2008, 22:38
Jak dla mnie cały temat to prowokacja
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.