Pokaż pełną wersje : Ghoule obok kazoo?
Borko120
09-08-2008, 10:37
Witam:) Niedawno,kiedy byłem na wakacjach nad morzem,okazało się,że mój kumpel też tam jest.Okazało się,że grał on w tibię na 8.1.Pytałem się go gdzie expić i szybko zdobyć kasę na kamienie i mam małe skille.
Pytanie jest takie:
Czy istnieje jakiś większy lub średni resp ghouli obok kazoo?
Jeśli tak,to czy dam radę 14 pallem z skillami tylko 44/35?
Chodzi mi głównie o kasę,ponieważ potrzebuję na stones do skillowania.
Świat: Guardia.
Za wszelką pomoc dziękuje.
Nie ma w kazz żadnych ghouli, aczkolwiek jest przejście na Mount sternum, gdzie jest pełno ghouli (przejście jest przez dwarfy każdego rodzaju, z wyjątkiem geomancera). Myślę, że dałbyś tam radę, jednakże będzie ciężko. Przede wszystkim wbij 60 dista minimum, a potem wybieraj się tam na pożądny exp.
Dragon-Fly
09-08-2008, 10:44
Nie ma w kazz żadnych ghouli, aczkolwiek jest przejście na Mount sternum, gdzie jest pełno ghouli (przejście jest przez dwarfy każdego rodzaju, z wyjątkiem geomancera). Myślę, że dałbyś tam radę, jednakże będzie ciężko. Przede wszystkim wbij 60 dista minimum, a potem wybieraj się tam na pożądny exp.
Ja podobnym paladynem dawałem radę po całym "tombie", biegając z 6 potkami. Jeżeli będzie uciekał, to spokojnie poradzi sobie na ghoulach, NAWET z takim distem :).
Ja podobnym paladynem dawałem radę po całym "tombie", biegając z 6 potkami. Jeżeli będzie uciekał, to spokojnie poradzi sobie na ghoulach, NAWET z takim distem :).
Mi niestety nie pasowało tak, wolałem wbić ciut większy dist i mieć więcej kasy na przyszłe wydatki.
Tu jest wejście od strony kazz.
Tibiaearth nie jest zaktualizowana to nic tam nie widać. Jak dotrzesz zobaczysz domek ze schodami, ghule sa na -2 chyba.
http://tibia.pl/earth.php?x=32408&y=32008&z=0&q=28.67
Przypomniał mi się jeszcze resp na Traingle Tower, trochę dalej od kazz, jednak na +2 są 3 ghoule. 2 możesz sobie wybić, a na 1 trenować. Nawet fajnie jest, ale noobki lubią zamykać wierzę (można wyjść przez tp na -1 gdzie jest beho) oraz wybijać resp.
Na pozimach gdzie są ghoule i szkielety dasz rade. Na niższe poziomy starcza 60+, 25 level i rsy.
Borko120
09-08-2008, 15:24
Dziękuje za pomoc.Dzisiaj dostanę od kumpla 4k,sam sobie nazbieram 2k i kupię za to 300 ss.Doskilluję do 60 i będę all po kolei czyścił.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.