Pokaż pełną wersje : Dragi dla knighta
Od którego lvl'a można expić knightem na dragach bez waste ?
Skille 80+ i 70 lvl wtedy dragi powinny sie zwracac :P
Level 50, skille ~73 lootbag i dragi będą często się zwracać, rzadkie waste.
najlepiej z giant swordem czyli na 55 levelu - weź najmocniejszą broń w zależności od typu - jeśli chodzi o atak. - możesz próbowac koło 30 levela ale bedzie waste
przetestuj sie najpierw na wivernie 1 jak nie bedzie waste po 10 to spróbuj draga
Dziękuje za szybką pomoc, nie chce zakładać nowego teamtu więc tutaj się spytam. Od jakiego lvla knight może expić na gs'ach, guardach i Elf Fortess. :)
Dziękuje za szybką pomoc, nie chce zakładać nowego teamtu więc tutaj się spytam. Od jakiego lvla knight może expić na gs'ach, guardach i Elf Fortess.:)
Ef - 25-30 lvl [przydaja sie bohy do gonienia scoutow]
Guardy - 30-35 ze skilami kolo 75/75 zeby nie dostawac za mono i je szybko zabijac
GSy - mysle ze to nie jest zbyt oplacalne expowisko dla knightow
Endrek_Knight
09-08-2008, 13:18
Elf Fortress - ja osobiście chodziłem na 50 lvl, poziomy -1, i pokój questowy + dragi, skille mialem 82/82, 0 waste w miare szybki exp w zależności od osób i noobów expiących tam...
Guardy - mysle ze od 40-45 lvl możesz spokojnie bez wastowo (nawet i wczesniej, zależy jaki masz skill) lootbagi, opłacalnie z postmanem ( troszke sie zagalopowałem xD)
Dragi- jak będziesz go brał mniej więcej na 5 hitów( skille 80)
Elf- koło 30 levelu skille 70+
Guardy- jako bloker to na 25 z shieldingiem 65;], sam skille 70+ i 30 level.
GSy ogólnie się nie opłacają, a jak chcesz to skille 80+ i 55 level(Giant Sword)
GSy ogólnie się nie opłacają, a jak chcesz to skille 80+ i 55 level(Giant Sword)
HAHHAHAHAHHA
GSA Z GIANT SWORDA!
jak to sie mowi? u made my day...
kazdy hit (200+) bedzie wchodzil w niego jak maslo bez tarczy. osmieszyłes sie. zeby poexpic z 80 lv, skile 80+ , mms albo ave (bo ma duzo defa ; P)
Dziękuje za szybką pomoc, nie chce zakładać nowego teamtu więc tutaj się spytam. Od jakiego lvla knight może expić na gs'ach, guardach i Elf Fortess. :)
Zacznę od dragów: 50 lvl z skillami 70+/70+ i przy dobrym respie zarobisz.
GSy - nawet nie próbuj, szkoda wszystkiego tj. czasu, energii, kasy itp.
Guardy - 75/75 z lvlem 40 minimum, jak ma być masowo 80+/80+ i z 60 lvl.
Elf Fortress - expiłem tam knightem na 17 lvlu z skillami 70/70. 3 BP MF - 10k zarobione.
Przepraszam że odświeżam ten temat, lecz nie chce zakładać nowego. A więc teraz pytanie dotyczy pala. Od jakiego lvla bez waste pal może expić na :
- Elf Fortess
- Guard'ach
- Dragach
- Dl'ach
- GS'ach
szczur_of_guardia
11-08-2008, 22:40
Przepraszam że odświeżam ten temat, lecz nie chce zakładać nowego. A więc teraz pytanie dotyczy pala. Od jakiego lvla bez waste pal może expić na :
- Elf Fortess
- Guard'ach
- Dragach
- Dl'ach
- GS'ach
ef od 25 lvl minimum 60 dyst
guardy 30 lvl 70 dyst choc ja expilem od 26 lvlu ze skillami 57 :D i nie bylo waste
dragi 45 na d lair a pojedynczy resp juz od 25 mozna
dle mysle ze juz od 60~ skille 80 mozna sprobowac na fibuli
gsy 50~ 75 dyst
baryla8686
13-08-2008, 05:55
hmm...dragi dla knighta? polecam Amfe bo na zielsku raczej nie pociągnie,będzie duże waste :)
na 60 lev ze skilami 80 cos takiego ;p
Z dragami dla ek lipa, bo kiedy juz sie zwracaja to exp dla nich do dupy chyba ze bijesz z dl'eami ale dl'e sie juz nie zwracaja ;p
fafikolowy
18-08-2008, 01:13
1.Czy na 43 lvl'u dam rade expic dobrze na dragach bez zadnego waste?
2.Czy bardziej mi sie oplaca expic na elf fortest?
Eq : DSM, BoH, RH, Vampire Shield, C-Legs, Cranical Basher/Dragonbone Staff.
Odp prosze tutaj lub na moje gg: 3728893
Jak komus sie zechce odpowiadac:p
1.Czy na 43 lvl'u dam rade expic dobrze na dragach bez zadnego waste?
2.Czy bardziej mi sie oplaca expic na elf fortest?
Eq : DSM, BoH, RH, Vampire Shield, C-Legs, Cranical Basher/Dragonbone Staff.
Odp prosze tutaj lub na moje gg: 3728893
Jak komus sie zechce odpowiadac:p
Skille? Z resztą, z taką bronią, jaką dysponujesz na tym lvlu, to dragi bez waste graniczą z cudem. Lepiej siedź na ef.
edit:
Wbij najlepiej 55 i potem z GSem
Tutaj najważniejsza jest broń.
fafikolowy
18-08-2008, 01:28
Skille 77/77 5mlvl (10% do 6:p)
W sumie masz racje ale np: jak pojde z kolega 50druid na dle albo dragi to nie bedzie waste. Juz probowalismy :p
Ja tez probowalem solo Dragi i jak narazie nie mam waste duzego ogulnie z 3h huntu wyciagnalem 2 woi kasy 2,4k i 3x broad sword.
Ale powoli robi sie waste:/
Wiec do 50lvl posiedze na EF a potem bede mogl na dragi isc?
Bo w sumie do 50lvl dobije mi sie sam skill.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.