Pokaż pełną wersje : Backpack
Zdarzyło się wam, że nie wypadł wam bp przy dedzie? Bo ja padłem i mi nie wypad;o Czy jest to możliwe?
Istnieje taka szansa, aczkolwiek zdarza się bardzo rzadko. Zamiast BP może wypaść coś z eq. Wszystko zależy od szczęścia w nieszczęściu.
Fred_Flintston
09-08-2008, 17:23
Przecież BP zawsze wypada :o
BP spada zawsze, o ile nie masz aol'a...
Item Loss
Any container, like bags and backpacks and all its contents will be dropped when you die.
z tibia.wikia.com ^
KACpero_1994
09-08-2008, 17:53
Bp niezwykle rzadko nie spada. Za to, może spaść coś z eq lub to był bug xD
Fred_Flintston
09-08-2008, 19:04
Bp niezwykle rzadko nie spada. Za to, może spaść coś z eq lub to był bug xD
Nie wprowadzaj innych w błąd. Backpack spada ZAWSZE, o ile nie ma się AoLa.
Kleczajek
09-08-2008, 19:14
BOSHE JAK NIE WIECIE TO NIE MÓWCIE, OK?
Bp zawsze wypada a ty, kokosq chyba na OTSie grales jak ci nie wypadl...
Istnieje taka szansa, aczkolwiek zdarza się bardzo rzadko. Zamiast BP może wypaść coś z eq. Wszystko zależy od szczęścia w nieszczęściu.
Jak sie nie znasz to nie pisz.
@topic Może nie wypaść jeśli masz go w miejscu na strzały 8o, a tak to zawsze.
Fred_Flintston
09-08-2008, 19:34
Kolejny "szystkowiedzoncy"...
Jeśli nie nosisz AoLa backpack (a także wszystko co ma jakąkolwiek pojemność) wypada zawsze, niezależnie gdzie go włożysz!
Uhuhu to powiem jeszcze kilka informacji.
1. Nie gram na OTS-ie bo dla mnie ots jest serverem dla ludzi którzy nie potrafią nic osiągnąć na oficjalnych serverach i muszą się dowartościować - podsumowując NIE GRAŁEM\ NIE GRAM NA OTSIE:]
2. Backpack miałem w miejscu tam gdzie zawsze jest backpack, nie w miejscu na strzały, etc
3. Kumpel może potwierdzić, że jak zbierał mojego deda to zebrał tylko buty, które mi spadły, a ja backpack dalej miałem przy sobie!
Myślę, że te info wam się przyda do dalszej konwersacji i rozwiązania "zagadki"<?>
Bp zawsze spada nawet jak jest na miejscu strzaly... jelsli wzocisz tam eq to nie spada ale bp zawsze bez wyjatkow no chyba ze bug ;d
Czyli jak nic, musiał to być bug...
Egon_Abus
09-08-2008, 21:26
Kiepska prowokacja jak dla mnie...
Enjoy!
Andrealfus
09-08-2008, 21:35
Czyli jak nic, musiał to być bug...
albo miales niezly sen
Lord_Piterek
09-08-2008, 21:42
"3. Kumpel może potwierdzić, że jak zbierał mojego deda to zebrał tylko buty, które mi spadły, a ja backpack dalej miałem przy sobie!"
aha to fajnie, wysyłałes kumpla zeby ci zwykle buty przyniosl? 0_o
Kokoseq nie wydaje mi się typem prowokanta, aczkolwiek bp i wszystko inne co ma pojemność zawsze spada przy deadzie. Może rzeczywiście bug? Dziwne.. :\
Przepraszam ;( Jeśli będe go trzymał w butach, to wypadnie mi? :/
*topic
Jeśli masz AOL - nic nie wypada. Jeśli go nie masz ISTNIEJE MAŁE PRAWDOPODOBIEŃSTWO, że plecak nie wypadnie. Czytałem gdzieś testy kolesia (umarł ponad 100 razy noobcharami, a w każde miejsce miał coś założone - zdarzyło mu się raz, że plecak nie wypadł).
To, że wam zawsze wypada, nie znaczy, że on zawsze wypada bez AOLa.
Lord_Piterek
09-08-2008, 22:29
@up
dobra wez juz nie filozofuj, i tak to nie ma wiekszego znaczenia w grze ...
dlugopis11
09-08-2008, 22:32
Zal mi was wszystkich.
Dlaczego po nim jedziecie ? Obrazacie go ze gra na otsie, on sie broni ze nie gra na otsie itp. Albo mowicie ze sie mu to snilo, smieszne, ale my tu sie nie mamy smiac, on was nie prowokuje !!! Czego od niego chcecie ? Te wasze forum schodzi na psy, na takim tibia.net.pl to mozna pogadac, a tutaj to bez komentarza..
JAK MOZECIE MOWIC ZE MOZE MIAL AOLA ? CHYBA MU BUTY SPADLY NIE ?
Andrealfus
09-08-2008, 22:37
Przepraszam ;( Jeśli będe go trzymał w butach, to wypadnie mi? :/
*topic
Jeśli masz AOL - nic nie wypada. Jeśli go nie masz ISTNIEJE MAŁE PRAWDOPODOBIEŃSTWO, że plecak nie wypadnie. Czytałem gdzieś testy kolesia (umarł ponad 100 razy noobcharami, a w każde miejsce miał coś założone - zdarzyło mu się raz, że plecak nie wypadł).
To, że wam zawsze wypada, nie znaczy, że on zawsze wypada bez AOLa.
jakos gram od poczatku 2003r. w ta gre i jakos zawsze ale to zawsze wypadal bp i czytajac kiedys na staarym tibia.com wyczytalem ze w 100% zawsze wypada bp gdzie bym go nie mial
Zal mi was wszystkich.
Dlaczego po nim jedziecie ? Obrazacie go ze gra na otsie, on sie broni ze nie gra na otsie itp. Albo mowicie ze sie mu to snilo, smieszne, ale my tu sie nie mamy smiac, on was nie prowokuje !!! Czego od niego chcecie ? Te wasze forum schodzi na psy, na takim tibia.net.pl to mozna pogadac, a tutaj to bez komentarza..
JAK MOZECIE MOWIC ZE MOZE MIAL AOLA ? CHYBA MU BUTY SPADLY NIE ?
Nareszcie ktoś normalny. Szacunek dla ciebie;)Co do zejścia tego forum na psy, to zgadzam się. Ciągle ginące posty, dużo tematów TABU, pełno noobow, którzy zamiast pomóc, porozmawiać, to jeszcze zjadą człowieka. A reszta niech mi powie jak to jest, że ja prowokuje? Pytam się, do czego mam prowokować? Do to tego żebyście sobie więcej postów ponabijali? Bez jaj...
Jak już mówiłem nie spad mi Backpack, i to jest fakt. Spadły mi tylko crocodile boot. Nie warto się wracać? Dla mnie PRAWIE zawsze warto, chociażby po to 1k.
I jeszcze raz powtarzam, nie gram na otsie. Jedyne co mi na myśl przychodzi, to to co już ktoś napisał, że istnieje minimalne prawdopodobieństwo, że nie wyleci.
Nie miałem AOLa
Andrealfus
10-08-2008, 10:34
@up
jak chcesz gadac o botach etc. i wszystkim co nielegalne w swietle praw tibijskich to idz na torga
loooool
Nie chce gadać o zadnych botach. Powtarzam, nie grałem na otsie, nie uzywałem cheatow,odkad dostałem bana.!!!!!!!!!!!!!
Rany, wy nawet byście rozpoczęli bezsensowną konwersacje jeżeli by ten koleś napisał że padł mając plate armor i pojawił się w świątyni z mpa na klacie >.<" Marna prowokacja
Ktoś coś pisał, że jakiś koleś padał 100 razy nubcharami i raz mu plecak nie wypadł. Jaki to by miało sens padać 100 razy?Nawet jeśli to od tego mógłby nie zauważyć że nowy plecak nałożył i myślał, że nie spadł... że wam można tak wszystko łatwo wcisnąć...
Ale jestes gosciu zalowy. Spytałem sie tylko czy komus sie takie cos wydarzylo, bo mi sie stalo, a wy odrazu ze ja cos wciskam, jakis prowokator, no gosc co pisal wczesniej mial racje, ze to forum schodzi na psy!
Ale jestes gosciu zalowy. Spytałem sie tylko czy komus sie takie cos wydarzylo, bo mi sie stalo, a wy odrazu ze ja cos wciskam, jakis prowokator, no gosc co pisal wczesniej mial racje, ze to forum schodzi na psy!
Eh... Chodzi o to, że bardzo trudno jest uwierzyć w coś takiego, zwłaszcza, że ostatnio powstaje bardzo wiele prowokacji,. W końcu nikomu coś takiego się nigdy nie zdarzyło (a każdy padł więcej niż jeden raz). Najpewniej był to jakiś błąd, czy coś w tym stylu.
@down
Mi jakoś też nikt nie wierzył i co? ; P.
@Hawusss
Na Infernie nie ma aoli. Po prostu zostały usunięte ze wszystkich światów enforced.
Andrealfus
11-08-2008, 10:05
byly juz prowokacje typu b-robe w racie (gosciu nakrecil filmik i wszystko wygladalo by ok tylko zapomnial ze widac jego kolege ktory kladzie rata z b-robe na zabitego)
był mms w dragonie , tez marna prowokacja, chcoaiz filmik niezle zmontowali
to czemu mialbym ci uwiezyc ? ;p jak przez tyle lat nikt nic takiego nie zauwazyl
@down
moze nic na sobie nie mial?
Może to marny przykład, ale...
Kiedyś zrobiłem sobie palka na infernie, tak 4 fun. Zabijam jakiegos 14 druida, w końcu padł, a w dedzie NIC nie było ! A przecież powinien spaść chociaż bag/backpack... a aola raczej nie miał ;P
No i po co mi taka prowokacja, chcialem sie tylko tym z wami podzielic, nie mam zadnego filmiku, mowie jak bylo, nie wierzycie, nie musicie. Po to jest forum zeby sie podzielic swoimi doswiadczeniami etc.
sueroski
11-08-2008, 13:04
ja uważam iż to był zwykły bug
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.