Pokaż pełną wersje : Gdzie Skilowac Paladynem Po Up Date 8.21
LocoDist92
09-08-2008, 22:07
Chciałbym sie dowiedziec gdzie moge skilowac 20 palkiem ze skilami 60/44. Pytam o to poniewaz podczas skilowania na rotach bardzo szybko padaja pomimo to, ze bije je small stonami i oczywiscie na full defa. Z gory dziekuje za pomoc:) !!!Pozdrawiam
dlugopis11
09-08-2008, 22:14
W Dupie Se Skilluj !!!! SĄ Od Tego Inne Tematy Noobie Jeden !!!;(;(;(
juran_se_spychowa
09-08-2008, 22:20
ratunku... skoro roty ci nie odpowiadają, to chyba czas próbować na czymś lepszym, nie? -.- Spróbuj na slimach albo misnokach...
Polecam Minotaury. Moim skromnym ex-pallem (21 lvl, 60 dist) biłem je, i było fajnie (aczkolwiek padały po dość krótkim czasie). Możesz spróbować slimy, a na wszelki wypadek weź stealth ring (jakby okazały się za silne).
Fakt faktem, na światach pvp - monki górują.
nie_slucham_ludzi
09-08-2008, 22:41
Znajdź Se przyjaciela co postawi Ci monki(monk), ablo przezuć się na sorca lub druta. :mag:
LocoDist92
10-08-2008, 00:10
W Dupie Se Skilluj !!!! SĄ Od Tego Inne Tematy Noobie Jeden !!!;(;(;(
Co sie rzucasz!! NIe pasuje ci to nie czytaj a pokazuj jaki jesteś mądry.
HEhehe Se skiluj!! <<<-- Wiesniak
ps.wszystkim innym dziekuje za pomoc
Chciałbym sie dowiedziec gdzie moge skilowac 20 palkiem ze skilami 60/44. Pytam o to poniewaz podczas skilowania na rotach bardzo szybko padaja pomimo to, ze bije je small stonami i oczywiscie na full defa. Z gory dziekuje za pomoc:) !!!Pozdrawiam
Nie wiem w jakim miescie mieszkasz [w Tibii oczywiscie] ale ja mieszkajac w [wielu powie ze miescie nabow :p] Carlin skilowalem na foldzie na trolach, potem tez na Foldzie na Rotwormach, a nastenie na minosach i powiem ci ze starczyly mi one do wbicia skila od 62 do 70, tyle ze ja przy 70 mialem 55 shielda. Sam nie skilowalem na slimach no ale jesli grasz na non-pvp to chyba najlepsza opcja do tego. A jak nie to kup/popros znajomego zeby postawil ci monka.
Wybieglem troche w przyszlosc, ale z twoimi skilami to Minotaur albo Dwarf chyba najlepszy wybor. [Chyba ze ktos postawi ci monka].
Milego [ironia-skilowanie nie jest mile ani przyjemne] i przyjemnego skilowania.
ELo o/
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.