PDA

Pokaż pełną wersje : Serwer Hunty Dark'Sorcerora

witmac44
10-08-2008, 08:01
http://tibiacam.tv/cams.php?id=8ng5fg0qdqchnxlw

http://tibiacam.tv/cams.php?id=u1qq7oe3fx88jmxv

http://tibiacam.tv/cams.php?id=zx5eqntjldz75r8y

Miłego oglądania...:)

Ganci.
10-08-2008, 08:54
Zedytuj i napisz jakie to filmiki. :P

Fajnie się expi w ten sposób/ogląda ale szybko się oczy męczą.

mwrox_789
10-08-2008, 11:41
zauwaz jak on szybko zabiera kase z tych monsterow czy to bot?

Kleczajek
10-08-2008, 11:58
zauwaz jak on szybko zabiera kase z tych monsterow czy to bot?

A jak nawet to co? Daruj sobie bo zaraz będą 3 strony spamu o bocie...

film jak film ,huncik jak huncik ; p

Lililady
10-08-2008, 12:13
2 dni temu skonczyl mu sie ban za bota wiec trzeba byc ladnym glupiem zeby po ostatnim ostrzezeniu uzywac bota.

PsiakoS
10-08-2008, 12:50
A jak nawet to co? Daruj sobie bo zaraz będą 3 strony spamu o bocie...

film jak film ,huncik jak huncik ; p

Okey 90% graczy używa bootów z czego 100% ed/ms i ty tak samo więć wmawiaj sobie, że niechcesz być gorszym od innych i też musisz mieć :)

do filmu : Gdyby nie boot ten holender by z 150 nie wyszedł :)

Krajzel
10-08-2008, 13:08
@up
A skąd wiesz ze ile % używa? yhym bez bota byłby nobkiem z calin z max 30 lvllem
Fajnie się to ogląda tylko loot słaby

PsiakoS
10-08-2008, 13:09
@up
A skąd wiesz ze ile % używa? yhym bez bota byłby nobkiem z calin z max 30 lvllem
Fajnie się to ogląda tylko loot słaby

bo kogo pytam to każdy mówi że używa :)

Vademecum
10-08-2008, 13:21
a ty uzywasz?

Kileros fire'son
10-08-2008, 13:25
Boże, ludzie wy zazdrościcie tych botów? Jeżeli tak to sobie też ściągcie i używajcie, a nie zawracacie ludziom głowę!! TO SIĘ JUŻ KURWA NUDNE ROBI!!!!!!!!!!!!!

Shokei
10-08-2008, 14:16
a ty uzywasz?

A kto nie używa. Demony, behe, hff itp wszystko to stairhopping. NG + Xray + Skrypt na hold attack. :P A większość EK to wszystko blackd. Połowa wojen to ElfBot lub MageBot

Koszyk
10-08-2008, 14:53
A kto nie używa. Demony, behe, hff itp wszystko to stairhopping. NG + Xray + Skrypt na hold attack. :P A większość EK to wszystko blackd. Połowa wojen to ElfBot lub MageBot

True true.

co do filmikow, dawno takich nie bylo, cieszy oko ;)

PsiakoS
10-08-2008, 15:20
a ty uzywasz?

nie bo do niczego mi nie potrzebne.

Master-Mada
10-08-2008, 15:41
Szczerze mowiac takie same filmiki byly juz krecone zaraz po updacie w lepszym stylu bo przez Embermane i mial lepszy exp/h

SzybkiCzas
10-08-2008, 22:27
Jak ma bota to niech ma jak tez chcesz zeby ci tak kase zbieral to se scigni a jak nie to nie zazdrosc mu :> Film fajny ino loot slaby ale moze byc xd

paluch89
10-08-2008, 23:40
Okey 90% graczy używa bootów z czego 100% ed/ms i ty tak samo więć wmawiaj sobie, że niechcesz być gorszym od innych i też musisz mieć :)

Masz bota = jesteś lepszy? W czym? Raczej głupszy.

Jakoś ja, moi kumple z serwera nie używają botów, a są ms,ed i znam ich z rl. To, że większość teraz używa bota bo nie potrafią grać to jest największa głupotą na świecie, a jeszcze sie tym chwalić to trzeba być ładnym idiotą.

I te %%% to w dupe sobie wsadź.

Dragones5
11-08-2008, 00:26
Hunt jak hunt ale takim stylem jak on hunci to sie zastanawiam skad kase bierze. Przeciez te gmp to w chuj kosztuja, malo many daja i w ogole kapa. On chyba w celach zarobku to idzie na demony ;d.

paluch89
11-08-2008, 12:31
@up
A Ty sobie w dupe wsadz palucha

No tak dziecko nie ma innych argumentów to zaczyna wyzywać.

Żałosne.

szczur_of_guardia
11-08-2008, 12:51

ja jeszcze nie uzywam ,ale na jakims 70~ zamierzam kupic :p
wedlug mnie wiecej ludzi kupuje boty niz pacc

Krajzel
12-08-2008, 23:01
Up
Za takie posty powinny być bany... Kogo to obchodzi czy i kiedy kupisz bota? I tak dostaniesz za niego odpowiednią "zapłatę" i nie myśl że jak grasz na non-pvp to juz jesteś nietykalny bo jeszcze się zdziwisz. Btw skąd ty mozesz wiedzieć ile ludzi kupuje bota a ile pacc? to jest typowy troling który tym bardziej powinien być tępiony

frick
14-08-2008, 11:39
Bot poprostu ulatwia gre :) dla mnie jak ktos ma 100 + na pvp i uzywa bota, to jest ok, ale na non pvp to tylko same nooby poprostu i tylko cave hunting

leopard
14-08-2008, 12:18
Masz bota = jesteś lepszy? W czym? Raczej głupszy.

Jakoś ja, moi kumple z serwera nie używają botów, a są ms,ed i znam ich z rl. To, że większość teraz używa bota bo nie potrafią grać to jest największa głupotą na świecie, a jeszcze sie tym chwalić to trzeba być ładnym idiotą.

I te %%% to w dupe sobie wsadź.

Ja np używam ng, bo bardziej pasuje mi ułożenie hotkey'ów, insert(heal), del/end/pg dwn/(sd,expo,hmm), zdażało mi się używać skryptów, że pod jednym hotkeyem miałem wszystkie strike'y(flam, vis, friego) itp. nie czuję się jakoś i lepszy i gorszy używając do takich celów bota. Nie jest to ułatwienie gry, po prostu inne ułożenie hotkey'ów których nie oferuje nam cipsoft, jak bym wszystko miał zmieścić w F1-F12 to masakra, co to za przyjemnośc w grze wciskając jakś głupią kombinację shift+F4, bo dla mnie nie ma w tym żadnej przyjemności.

Krajzel
14-08-2008, 14:23
@up
Jak nie pasi ci to, wykasuj tibie, wykasuj konto na tibia.pl i bye. Nikt nie będzie płakał za tobą. To tak samo jakbym poprosił kolege o przejście driftów w nfs "bo tego nie lubie" żal i tylko żal.

hzaq
14-08-2008, 15:00
@up
To tak samo jakbym poprosił kolege o przejście driftów w nfs "bo tego nie lubie" żal i tylko żal.

Nie porównuj myszki 500 dpi z myszką która ma ich 4000, bo to nie jest tak samo - on sobie tylko ułatwia gre, a żałośni są anty-botterki które chwala sie hajdz lvlem bez bota i proboja ''jezdzic'' botterom, a nie obchodzi ich czy liżą dupe hlvlowi który jest wybocony czy który grał manualnie.

Mezive
14-08-2008, 15:02
@ 2xup
Mi brat przechodzil drifty :D

I czy nie powinniscie zamiast bota komentowac film?=o
W kazdym kolejnym filmie toczy sie tylko rozmowa o botach...

Regoor
14-08-2008, 15:28
Fajne filmiki. Przyjemnie się oglądało. Tylko mógłby trochę nad magic levelem popracować.

A tutaj coś o naszym bohaterze filmów:
Banished: until deletion because of offensive statement

Z tego wynika, że to były ostatnie "dzieła" w jego karierze.

raven
15-08-2008, 11:09
Bot poprostu ulatwia gre :) dla mnie jak ktos ma 100 + na pvp i uzywa bota, to jest ok, ale na non pvp to tylko same nooby poprostu i tylko cave hunting

no pewnie , same nooby, bo takim 100ms/ed to mozna tak na cavebocie jechac że miliard k/h wbijasz nie? idiota

Luis Drax
15-08-2008, 19:30
Character Information
Name: Dark'Sorceror
Sex: male
Profession: Master Sorcerer
Level: 203
World: Guardia
Residence: Venore
House: Lucky Lane 1 (Shop) (Venore) is paid until Sep 01 2008
Last login: Aug 13 2008, 23:09:50 CEST
Comment: ________________________________________________

First in Guardia to kill a fire overlord.
First in Guardia to complete the Inquisition quest.
First in Guardia with full demon hunter outfit.

Account Status: Premium Account

Account Information
Created: Dec 06 2005, 20:56:09 CET

cya

psyhopatka
15-08-2008, 19:38

Zapomniałeś dodać :90% graczy na no-pvp.

Za przekleństwa na forum lub trade.

witmac44
16-08-2008, 09:05
Ktos już przed tem powiedział ze zaraz zacznie sie spam na temat botow :]

Tentotrix
18-08-2008, 15:07
zjebany kutas jesteś i tyle Ci powiem.

haha to sie nazywa mocny argument i konstruktywna krytyka.Odrazu po poziomie Twojego posta,można się zoriętować na jakim poziomie intelektualnym stoisz,co w sposob jasny pozbawia innych chęci do jakiejkolwiek konwersacji z Toba,dlatego nie wysliaj się i nie odpisuj mi na mojego posta.

@Krajzel
popieram Cie w 100% :) Już teraz tibia jest banalnie łatwa,a ułatwianie sobie,już i tak bardzo prostej rozgrywki ,jest totalnym przejawem debilizmu i kalectwa.Z całym szacunkiem,ale jeśli komuś cięzko wcisnąc F2 to tylko tak to można nazwać.Gram od tibi 7.3~~ i nigdy nie uzywałem bota,a zapewniam wszystkie dzieci z tibi 8.0+ że kiedyś o wieeeeelleee trudniej się grało,a botów bylo ZNACZNIE mniej niż teraz...co tylko świadczy ,że średni wiek graczy,jak i poziom intelektualny z każdym uptade drastycznie spada.

misiowatyxxx
18-08-2008, 15:35
Filmiki fajne a co do botów to ponad 70% wszsytkich knightow powyzej 100lvl to wybocone postacie, teraz to tylko blackd i cavebot hunting nic wiecej, gówno sie porobiło ;/

Abexx
18-08-2008, 16:37
moim zdaniem dużo ludzi którzy mówią "bot zuy" sami używają, tylko nie chcą się przyznać i uchodzą za świętych ;), nie dziwi mnie, że Dark'Sorceror używał bota bo znam dużo hlvli którzy używają. Ale w sumie szkoda, że ma delete.

Tentotrix
18-08-2008, 18:41
@up
aha,czyli według Twojego rozumowania to wszyscy ci co mowia : zabijanie,kradzieże,gwalty "zue" tak naprawde sami zabijaja,kradną i gwałcą ale nie chcą sie do tego przyznać-uchodzą za świętych ;[

ps
Tak naprawde baaardzo mi zalezy zeby wam zaimponowac,drodzy koledzy z forum,dlatego mowie ze nie uzywam bota a tak naprawde tu uzywam !!! ale sie nie przyznaje bo przestaniecie mnie lubiććć :{

psyhopatka
18-08-2008, 21:59
Filmiki fajne a co do botów to ponad 70% wszsytkich knightow powyzej 100lvl to wybocone postacie, teraz to tylko blackd i cavebot hunting nic wiecej, gówno sie porobiło ;/

Mylisz się...
Może na no-pvp tak ale na serverach pvp to różnie.
Przykłady:
Premia - zabijają wszystkich boterów nie zależnie od tego czy kumpel czy nie , czy w gildii czy nie...

Innych serverów nie będę wymieniał bo wbiją tam boterzy.
Bo gdzie najlepiej botować? - na serverach gdzie nie ma innych boterów lub ich jest mało.
A co do premii - tam zabijają nawet 20lvle botujące.

Mam kumpla około 307lvl Ek . Nigdy nie używał bota. - Skąd to wiem? - Bo cały czas jak gra pisze na priv channellu.
Jak taki level osiągnął bez bota ?. Po prostu gra tylko jedną postacią .

Więc niech " obrońcy botów " nie piszą mi tu że wszyscy botują bo mnie wkurza jak czytam takie posty.

Valest
18-08-2008, 23:27
Mam kumpla około 307lvl Ek . Nigdy nie używał bota. - Skąd to wiem? - Bo cały czas jak gra pisze na priv channellu.
Jak taki level osiągnął bez bota ?. Po prostu gra tylko jedną postacią .

No bo pilnuje bota, jakbym miał takiego Ek to też bym go pilnował i u nas Hlv knighty też tak robią , nic nowego

psyhopatka
19-08-2008, 06:30
Znasz go ?
Nie to zamknij pysk.

Ps. Znajdź mi bota co luruje po 4 frosty i bije exori gran...

Abexx
19-08-2008, 22:22
aha,czyli według Twojego rozumowania to wszyscy ci co mowia : zabijanie,kradzieże,gwalty "zue" tak naprawde sami zabijaja,kradną i gwałcą ale nie chcą sie do tego przyznać-uchodzą za świętych ;[

może nie wszyscy ale zdecydowania większość, to tak jak z chodzeniem do kościoła i przykazaniami, kto ich przestrzega? no kto.. ;)

Spaghetti
20-08-2008, 16:15
sory za offtop ale moze ktos ta nowa tibiaca.tv rehostanc na rapida albo ***********? bo nie chce mi sie zaladowac :/
-----
skonczcie <cenzura> o botowaniu sa botterzy i nie botterzy a ten bez ota niekoniecznie musi miec wiekszy lvl ja mam 60 lvl i nie uzywam i nie uzywalem bota
i nie boje sie przyznac ze uzywam bo bym musail oszukiwac samego siebie

Gothanor
20-08-2008, 23:12
ja mam 60 lvl i nie uzywam i nie uzywalem bota
i nie boje sie przyznac ze uzywam bo bym musail oszukiwac samego siebie

Przeczytaj to raz jeszcze i pomyśl czemu nie ma sensu...

@wy od drifftów
Przecież driffty to najlepsze co może być ;o

Jorg Bruce
21-08-2008, 19:38
Dorzuce swoje trzy giepe ;)
Wg. mnie ludzie którzy mówią że bot jest evul zuy 666, po prostu nie mają bota, albo nie wiedzą z kąd wziąć bota.. Taka prawda, ze teraz na prawde duzo ludzi jeździ na botach, bo bardzo łatwo można ściągnąć/kupić, kiedyś było inaczej, dlatego teraz nie gram w tibie ;)
Pozdro dla pro eful hakeruffff ;>