Pokaż pełną wersje : Azura Family pvp
Witam,
Miałem skończyć z tibią na dobre, ale niestety są takie nudy, że aż z niechcenia się robienia nic wpadłem na pomysł by stworzyć rodzinkę na "rl" tibii. Proponowałbym server pvp, właściwie tylko taki wchodzi w grę. Chciałbym zebrać jakąś grupkę ludzi i stworzyć "Rodzinkę" na serverze pvp, by później wbić ok. 100 lvli i zacząć wojnę (wzoruję się na rodzincę "Del'toro"), w razie czego gdyby się znudziło na mniejszych lvlach można zawsze zrobić odjazdowy pk team ;).
Nie chce by mój czas i, że tak powiem w miarę dobre "pvp" się marnowało dlatego właśnie zakładam ten temat.
To tak, prosiłbym byście proponowali servery pvp na których można grać, najlepiej jakby było coś na start i JESZCZE LEPIEJ jakby były nie duże lvle by kiedyś tą wojnę zacząć bez "dużych strat". ;)
Ja osobiście preferuję Azurę lub Aureę, gdyż nie ma tam ogromnych lvli i są super wojny. Oczywiście biorę wasze propozycję pod uwagę ;>.
Każdy członek "rodzinki" dostanie ip oraz port do servera programu ventrilo, na którym byśmy siedzieli (jest to coś jak team speak, lecz jak dla mnie lepszy i poręczniejszy, sądzę, że większości znany :P).
Teraz taka mała "tabelka" do wypełnienia;
1. Jakie masz doświadczenie z tą grą? (mniej więcej ile już w nią grasz i [według ciebie] jak dobrze się w niej orientujesz).
2. Jak traktujesz tibię? Jako zwyczajną grę, czy może jako coś poważniejszego, za co oddał byś życie? xd (wzoruje się na temacie Piotra_XXX, by nie było, że plagiat i tak dalej) [Nie chcemy maniaków i dzieci, które będą płakać na ventrilo i wszystkich wyzywać oraz nie chcemy mieć matek dzieci grających w tibie na sumieniu xd].
3. Czy zamierzasz kupić PACC'a? (To nie jest ważne i nie zależy od dojścia, chce po prostu mniej więcej wiedzieć kto będzie w stanie zakupić premium account i działać dalej w grze :>, ja sam kupie dopiero na wyższym lvlu zapewne)
4. Jak oceniasz swoje "pvp"? (oczywiście twoje własne zdanie, zawsze w rodzince można się podszkolić, ja czasem lubie pograć na serverach "OTS" pvp-enforced lub war by się pobawić, chętnie zagram z wami).
5. Jaki świat i dlaczego preferujecie? (Uzasadnij, daj jakieś fajne propozycje i przykłady, napewno się przyda :}).
6. Nazwy rodzinki możecie podawać w temacie, ale lepiej na koniec to zostawić i proszę, jakieś sensowne propozycje, a nie np. Power RAngers, albo mighty warriors xd. (NIE OBOWIĄZKOWE)
7. Jak wam się podoba pomysł? xd (TEŻ NIE OBOWIĄZKOWE, napisałem by było 7 pkt xd.)
Liczę na kilka zgłoszeń oraz pozytywnych komentarzy.
P.S ŻEBY NIE BYŁO, ŻE NIE CHCECIE DZIECI W TEAMACH I TAK DALEJ, MÓWIE Z GÓRY, ŻE MAM 13 LAT.Lecz nie wiek się liczy, prawda? Jeśli ktoś ma coś do wieku, to niech lepiej nie pisze nawet w tym temacie. Tutaj liczy się umiejętność gry oraz powaga, nie to ile masz lat, czy jak wyglądasz.
JAKO SERVER WYBRALIŚMY KELTERĘ! Nicki każdy ma własne. Jeśli ktoś jeszcze chciałby dołączyć do rodzinki, to można pisać tutaj posty, ale lepiej na pw wysyłać.członkowie proszeni są o wysyłanie mi nicków na pw.
Pozdrawiam, Milak~.
Lista zapisanych (zapisani do rekrutacji):
1. *Frugoo @
Teraźniejsza lista członków (przyjęci):
1. *Milak (Ja, Ponntius, Lady Dillinger, 78 EK, 66 RP, sold, Hiberna)
2. *Patalinio (Memory of Sauron the dark, 108 RP, active, Hiberna)
3. *Irycho (Iryal, 83 ED, hacked, Chimera [niestety nie wiadomo czy będzie grał ze względu na naukę w roku szkolnym.])
4. *Laus (Annis Lubre, 101 EK, active, Hiberna)
5. *Vamanaun (191 EK, deleted, Secura, 122 EK, active, Valoria, pare 100+ i mniejsze [PROSIŁ O NIE ZAPISYWANIE NICKÓW, mi je podał)
6. *Jaz' (Arcy Volltio, 145 EK, active, Morgana, Aquish, 127 RP, active, Morgana)
7. *R4mz3s (55 RP, nick i server oraz stan postaci nieznany)
8. *Nie posiada [mój rl] (Sellemon, 107 RP, sold, Selena, Peterer, 97 EK, hacked, Selena)
@Po prostu zapisał się w temacie, lecz jeszcze nie przyjęty
*Nick na forum
() Jeśli znamy nick w tibii, lvl, stan konta i serv
I masz zamiar wybotowac ten 100 lvl? Nie wmawiaj tu ze bedziesz gral recznie.
Lecisz pod moja obserwacje, czekam na nicki :)
Haha, ema Sausik ;>
Nie przejmuj się, jestem grzecznym chłopcem i nie botuje, NG miałem scrackowane a nie mam kasy na nie tera ;s
I nie bądź "ujem", bo Ci nie przesłałem silnika, a nicków członków i tak nie złapiesz, tak więc pozdro :*
Patalinio
10-08-2008, 16:17
Saus Do Dp Won
edit: na mnie mozesz liczyc , jak cus to gg
Patalinio
10-08-2008, 16:23
lecisz do temple ehoaeh
MOŻECIE NIE SPAMOWAĆ W TYM TEMACIE? ZARA WAM MODEK BANY WALNIE I BĘDZIE ŹLE xd
Proszę o zgłoszenia i przepraszam za bałagan w temacie!!
Pozdrawiam, Milak~
Patalinio
10-08-2008, 16:26
milak dobry lider _/
Hmm chciałem też swoją rodzinkę założyć, ale nie wyszło :/
Więc tak:
1. Raczej niewielki, gram w nią około roku,ale orientuje się nieźle.
2. Tibię traktuje jak zwykłą grę.
3. Raczej kupie.
4. PvP hmm, raczej średnie, ale zawsze mogę się podszkolić.
5. Obojętnie najlepiej coś w miarę nowego.
6. Nie wiem o co kaman.
P.S. Może mój rl kolega będzie też grać.
Najlepsze preferencje to nie są, ale jak obiecałem każdego biorę pod uwagę, na razie cię zapisze do listy, ale uzgodnić trzeba potem ze wszystkimi (jak ktoś w ogóle będzie xD)
Pozdrawiam, Milak~
Vamanaun
10-08-2008, 19:36
GRAMY JUŻ NA KELTERZE :)
1. Gram od ankh update, ponad dobre 4 lata, orientuję się b. dobrze - uwierz na słowo
2. Tibia to shit od kiedy stała się popularna w gronie 10-12 latków, gram dla przyjemności i dla pokazania, że nie jestem dzieckiem 8.0+
3. Mam pacca nieprzerwanie od 3lat.
4. Wojna na Malverze, Kyrze i Valorii. Niestety za każdym razem knightem, do tego kilka pk team'ów (45+ sorce). Uwierz mi, że się nie zawiedziesz o ile ja się nie zawiodę ;]
5. Świat pvp usa, ze względu na pro pvp br (nie żebym miał coś przeciwko, wole br niż Polaków ze względu na ich stosunek i podejście do gry. Polacy to najgorsze naród grający w Tibie, lecz nie tu i nie teraz jest na to czas. Po prostu oni nie umieją nic zrobic z pvp :))
6. Preferuje nie robic nazwy rodzinki, po prosstu grac na osobnych nickach. Za duzo razy bralem udzial w podobnym projekcie i jak tylko ktos zauwazy ze potrafimy grac, beda nas bic.
7. Pomysł dobry, lecz zaraz tutaj dołacza 21lv'e którzy 'może' kupią pacc jak zaoszczędza na chipsach w podstawówce. Radziłbym jakiś provement dla chcących dołączy np. udowodnienie przynajmniej 100+ na innym servie, ew. 70+ jeśli sam nie posiadasz większego (prosiłbym o nie pisanie 'miałem 108 ale delated')
jeśli tylko zauważe ze będzie conajmniej 6 konkretnych osób z chęcią dołącze i zobaczymy co z tego wyjdzie, jak co to po prostu pw. cyu
vamanaun aka bohater ;]
Hmm W sumie bardzo ładnie, ja sam przyznam, że mój największy lvl to 88 elite knight na Guardii i 78 ek na Hibernie oraz 66 rp na Hibernie. Może na szybkim expie u mnie się trochę zawiedziesz, tym bardziej z braku pacca, lecz pvp uważam, że mam dobre i potrafię ogarnąć.
Jeśli ekipa Ci się spodoba, bardzo chętnie cię powitamy w naszej drużynie.
Co do servera i "pro br pvp". Ja do br nic nie mam, też ich szanuję m.in za podejście do gry i tak dalej, lecz co do pvp to tak bardzo się nie zgodzę. Znam naprawdę bardzo wiele osób, które ogarniają jak po****by, nie zauważysz jak będziesz już w trapie xd
Co do nazwy rodzinki to jednak po to jest ta "rodzinka" żeby była ta nazwa, lecz hmm, jak chceta. Ja będę patrzeć na odpowiedzi członków ekypy, nie na własnym zdaniu. Zależy od wszystkich co zrobić z nazwą, lecz byłoby naprawdę fajnie jak by wyszło coś ala "Del'toro" pro rodzinka pvp elo elo _/ Taka rodzinka właśnie na podstawie "nazwy" przeszłaby do historii jak oni, nie gildia.
Proszę o kolejne propozycje. I naprawdę nie musisz posiadać wysokiego lvla, tu bardziej chodzi o uczciwość i ogarnięcie na pvp.
Pozdrawiam, Milak~
Vamanaun
10-08-2008, 21:55
nie wiem czy kojarzysz Dancing Shadows (Kyra) ;]
W sensie, że taki nick, gildia, czy nazwa rodzinki?
Nie, nie kojaże, w ogóle. Nie grałem na Kyrze nigdy.
Pozdrawiam, Milak~.
Yhm Milak, ty PvP, ehe.
/Vavi
VAVI!!!!
suahushaushuahsuahsuhaushaushuassuahushaushuahsuah suhaushaushuassuahushaushuahsuahsuhaushaushuas
O lol, ale zomga wywaliłem na krześle ; D
haha o lol xD
A teraz poważnie, Vavi, jeśli nie chcesz dołączyć, ani poważnie komentować to nie pisz w temacie bo burdel robisz. Proszę cię. A co do pvp, to walczyliśmy tylko 2x i mnie nie znasz dobrze, więc się nie odzywaj, dobrze?
Pozdrawiam, Milak~.
1. Gram około 3 lat, sądzę, że orientuję się całkiem dobrze w tej grze. Z resztą pewnie w miare to zauważyłeś grając ze mną. Mój najlepszy char to 83 elder druid na Chimerze, Iryal. Z resztą sam wiesz. Niestety hacknięty i deleted.
2. Jako gre, jak padnę nie płacze i nie bije mamy krzesłem, lub najbliższą rzeczą pod ręką
3. Posiadam już pacc
4. Nie jestem genialny, lecz uważam, że podołam Z resztą grałeś ze mną często to sam sobie odpowiedz na te pytanie.
5. Obojętne mi, każdy server pvp jest w miare dobry. Przystosuję się do was.
6. Nie mam pomysłu
7. Bardzo dobry
Dobra. Jako jeden z największych wrogów Milaka moge powiedzieć, że PvP ma lekko powyżej przeciętnego. Ale PRO bym go nie nazwał.
Dobra Vavi, nie kłóćmy się już. To nie ma najmniejszego sensu kłótnia o to czy mam dobre pvp, czy złe. Dla jednych dobre, dla jednych słabsze, poza tym nie od tego jest ten temat oraz napisałem, że mam "w miare dobre pvp", nie pro i proszę cię, nie rób mi tu śmietnika.
Poza tym, aj em pro _/ Koniec kropka, proszę nie odpisuj na posta.
Proszę o więcej zgłoszeń!
@Irycho
Ponieważ cię znam, przyjmę cię do teamu. Można powiedzieć, że całkiem ładnie ogarniasz, przynajmniej robisz co Ci się mówi i co należy. Wiesz co to m wall, uh (potion) i trap, a to już coś u polaków xd. Potrafisz ogarnąć, to mi wystarczy póki co, po prostu się postaraj. :)
Pozdrawiam, Milak~.
KaCzKa.pl
11-08-2008, 01:05
Ok, po primo:
1. 76 RP z full hunterem, sprzedałem na WT za 36cc (miałem kończyć z Tipją), 46 ek sprzedany
2. Tak o, jak dednę to się nie cieszę ale jak padne z całą kasą bo byłem idiotą i nie brałem aola a kasy nie dałem do banku to wyżywam się zazwyczaj na czymś czego nie można rozdupcy
3. Jasne, jak tylko będzie forsa to odrazu.
4. Nie takie złe, na 8 levu, przy Tibi 7.92 ubiłem solo 20lev knighta, w dodatku miał poty, 9 najtem, ze zwykłym hand axem ubiłem 21 drutka, i tak był afk :P
ogólnie nie pkuje bo nie ma z kim.
5. Dolera, pvp-e, bendziem expić na ~~~Dragonach Wielkich
6. Nazwa to może być Cobra xD :P
7. Nie podobi mi się z tym team speakiem bo mam 14 lat i w trakcie mutacji tak więć głod do dupy nie podobny :P
A jak na pvp-e to moja propozycja, zaprzyjaźnić się z innymi ludźmi, chodzić w grupie z eq: best ROOK na początek, potem będą już p sety :] i atakować z wandów, lasek każdego noobka 8/10+ nie pamiętam od którego się liczy, ale na taką rodzinke to pvp-e najlepszy + na rooku tanie itemy od rookzostajców.
uahsuahsuha Pwned. xD
Added to list, hahahahah xD o kurna sram tu xDDD
KaCzKa.pl
11-08-2008, 01:37
euehehehe, dzieci już myślą że ja na serio, ogólnie głupszych pytań nie dało się chyba wymyślić, a pvp takie bo, potem grałem z kumplem na npvp
Hmm W sumie bardzo ładnie, ja sam przyznam, że mój największy lvl to 88 elite knight na Guardii i 78 ek na Hibernie oraz 66 rp na Hibernie
Bot byl w ruchu?
Dobra, Saus daj se już siana, bo zachowujesz się jak dziecko. Nie przesłałem Ci silnika do ots'a i odpierdzielasz smuty na forum. Jak coś do mnie masz teraz to se miej, ale, albo pisz na gg, albo na pw. Nie musisz mi robić śmietnika w tym temacie.
Poza tym największy lvl jaki "wybotowałem" to 32 knight na Guardi, więc pozdro panie Saus.
Pozdrawiam, Milak~.
Vamanaun
11-08-2008, 11:45
1. 76 RP z full hunterem, sprzedałem na WT za 36cc (miałem kończyć z Tipją), 46 ek sprzedany (czyt. 22 druid na harmonii)
2. wyżywam się zazwyczaj na czymś czego nie można rozdupcy (czyt. płaczę jak stracie 30k)
3. Jasne, jak tylko będzie forsa to odrazu. (czyt. nie będzie)
4. Nie takie złe, na 8 levu, przy Tibi 7.92 ubiłem solo 20lev knighta, w dodatku miał poty, 9 najtem, ze zwykłym hand axem ubiłem 21 drutka, i tak był afk :P
ogólnie nie pkuje bo nie ma z kim. (czyt. nie umiem PKowac)
5. Dolera, pvp-e, bendziem expić na ~~~Dragonach Wielkich (czyt. nigdy nie widziałem smoka i nie wiem co to pvp-e)
6. Nazwa to może być Cobra xD :P (czyt. jestem nub)
7. Nie podobi mi się z tym team speakiem bo mam 14 lat i w trakcie mutacji tak więć głod do dupy nie podobny :P (czyt. jestem dzieckiem i nie nadaję się tutaj)
A jak na pvp-e to moja propozycja, zaprzyjaźnić się z innymi ludźmi (czyt. zanubiam w carlin)
atakować z wandów, lasek każdego noobka 8/10+ nie pamiętam od którego się liczy (czyt. nie wiem od którego się liczy)
pvp-e najlepszy + na rooku tanie itemy od rookzostajców.
(wowo, jak robisz rooka 2dni to powodzenia)
człowieku idź zapisz się na darmowe pacc'e, jak się uda to będzie fajnie
Added to list
to jest żart?
Tak, to jest żart. Koleś mnie roz**ał xD.
Proszę o zgłoszenia, bo na razie są tylko 3 pewne osoby :\!!.
Pozdrawiam, Milak~.
Vamanaun
11-08-2008, 12:40
W sensie, że taki nick, gildia, czy nazwa rodzinki?
Nie, nie kojaże, w ogóle. Nie grałem na Kyrze nigdy.
Pozdrawiam, Milak~.
to jest guild, który swego czasu miażdżył. za czasów kiedy pk teamy jeszcze nie były tak często tworzone, ehh to było coś ;] uwierz ;p
Hehe, fajnie wiedzieć :). Mają może jakieś filmiki? Chętnie bym obejrzał w sumie, i tak nie mam co robić :PP
Pozdrawiam, Milak~.
@edit
No, no filmik całkiem ładny. Lubie Old stajl ; D Mają całkiem ładne zgranie, dziwie się, że o nich nie słyszałem gdyż lubię bardzo pk teamy i oglądać filmiki ;p
Vamanaun
11-08-2008, 13:06
wiem, że gdzieś mam nagrany official dancing shadows wmv, link z forum.pl nie działa, na youtube też tego nie ma. a szkoda, że niewiele osób wie o takiej legendzie jak ds
http://www.youtube.com/watch?v=bqxt7y5wD3c
to jest jakiś inny film, totalnie źle wykonany i nie daje czegoś takiego jak official - ale można obejrzec. official wmv był elegancko wykonany, trwał 15minut i miał genialnie dobraną muzyke. jak znajdę to może zuploaduje ;]
Powodzenia wam życze ;d
Pozdro:D
Siemka Milusiu, kupo moja kochana :baby:,
widzę, że znów się bawisz w Tibię a na dworze opowiadasz jakieś pierdoły, że tej gry nigdy nie uruchomisz. Kiedyś tam nawet słyszałem, że mama sprowadziła informatyka, żeby ci blokady pozakładał, bo tak maniaczyłeś. Na jakiś czas się wyleczyłeś, mama wszystko odkręciła i Milaku kochany wróciłeś do dawnej formy. No cóż, niefajnie. Ja w sumie też nie mam co robić, więc się tutaj podpiszę ;P
1. Największe osiągnięcie "samemu" 63RP na Luminerze, nick Ravuro The Bowman. Przyznam się także, że miałem 82 MS'a niestety był on kupiony na 64 a potem ponownie sprzedany. ( nie nazywajcie mnie nubem plix ;( )
2. Ogólnie rzecz biorąc to mam ją w dupie. Jak będziemy PKować czy coś, a ktoś podejdzie po mnie i się spyta czy wychodzę, to nie zdziw się, jak dam exita na polu walki.
3. Możesz mi paka kupić bo mi żal na to siana. Ogółem, mam ważniejsze wydatki.
4. Pvp nie wiem, trudno ocenić. Grałem na tych waszych otsach i nie padałem często jak mnie dorwali ale raczej nie jest za mocne.
5. Obojętne.
6. Da Pwner ;p
7. Wszystko Milaku, co wymyślisz, jest idiotyczne.
PS : i tak nie dostaniesz żółtego amuletu ;*
Haha Oktaś rox _/ xD Pozdro :*.
Witamy w teamie panie mr gaj.
Dawać more, more!
Jeśli w tym temacie napisze coś Szmug, to znaczy, że jest jeb**ym w dupkę gejuchem i wszyscy go będą pocinać na dworze! \o/
ja proponuje iridie gra tam malo osob , 1/2 pl + swe , esp.
najwiecej ludzi na servie dochodzi do 600 osob , w carlin nie oplaca sie mieszkac poniewaz bongo team a tak to bardzo fajnie ;) .
ja moge dolaczyc ale nie bede uzupelnial tego czegos , bo mi sie nie chce .
To jak mamy cię przyjąć jak nic o tobie nie wiemy? Niestety drogi panie kolego, nie ma nic za darmo Iks de. Wypełnij, pokaż coś o sobie to się zastanowimy :>
Pozdrawiam, Milak~.
Vamanaun
11-08-2008, 17:22
mam nadzieję, że jak wróce 30 sierpnia to wszystko będzie wiadome i będziemy mogli zacząć ;]
Będziemy? xd Czemu nic o tym nie wiem? :D Napisałeś, że dopiero zobaczysz czy będziesz chciał być, to tak, czy nie? :}
Pozdrawiam, Milak~.
Vamanaun
11-08-2008, 17:51
bałem się, że przyjmiesz każdego kto tylko napisze. Póki co i tak (chyba) sami rl i ja, no ale czemu nie dać by temu szansy :] jestem tylko ciekaw jakie voc będą ;] wiadomo, że jak mamy być nastawieni na pk to raczej sorc/druid :)
jeszcze jedno: jakby jakiekolwiek decyzje zapadły radzę nie pisać tego tutaj tylko wysłać pw z nickami/serverem na jakim zamierzacie grać - gdyż podanie tego tutaj odrazu nas skreśla ;]
tylko jedno mnie ciekawi - Wiek: 13?? :>
Signed.
Ja wiem, nie ma co się przejmować. Gdy będą "mnejwięcej" wszyscy, dam wam na pw, czy gdzieś ip i port venta, to wejdziemy i all uzgodnimy.
Co do teamu, to wszystkich znam minimum 2 lata i tylko Nyksus to rl :P.
Nie mam nic przeciwko nowym znajomością, jesteś mile witany u nas ;)
P.S jeśli chcesz dołączyć, to napisz swój największy lvl, nick, server i stan postaci :P Tak dla info ;)
@Edit
Tak, 13. Napisałem to w 1 poście. Jeśli Ci taki wiek w teamie nie odpowiada, to nie masz tu czego szukać ;). Memory of Sauron~ z tego co pamiętam również ma 13 lat, ale jednak nie zachowuje się jak dziecko. W tym temacie liczy się powaga i "umiejętność" gry nic więcej, wiek nie ma nic do rzeczy ;>.
Pozdrawiam, Milak~.
Vamanaun
11-08-2008, 18:07
ważne że znasz podstawy ortografii i nie zanubiasz;p
na pw masz chary, i dont care czy wierzysz czy nie ;] zresztą nie o to tu chodzi, możesz miec 260ek a zanubiać ostro ;] przekonamy sie o wszystkim jak zaczniemy
jeśli bym mógł prosić o nie wpisywanie tych charow na pierwszej stronie, gdyż zdeka są hunted ;)
Nie wierze Ci!! JA!!!
Nie no dżołk, czemu mam nie wierzyć, co w tym takiego do "nie wierzenia"? xD
ale szczerze, to troszke zomga zaliczyłem z tym 191 ek, jednak nie często ktoś z takim lvlem bierze się na takie pierdoły, a może nie pierdoły? ;>
Dodaje cię do listy.
Gdyż, ponieważ, dlatego, że jest już 6 w miare poważnych osób w teamie, trzeba by się poważniej zastanawiać nad nazwą rodzinki, o ile w ogóle miałaby być, oraz nad serverem (WAŻNEE!!!).propozycje proszę wysyłać do mnie na pw.
Pozdrawiam, Milak~.
No niestety, poszukujemy bardziej konkretnych osób, przykro mi. Lecz możesz poczekać na opinię innych członków rodzinki, jeśli oni wyrażą zgodę, to nie widzę żadnych przeszkód ;).
Liczę na kolejne zgłoszenia!!!
Pozdrawiam, Milak~.
1.Gram od czasów tibi 7.4 wtedy były moje początki, nubiłem jak każdy ale nigdy nie zapomnę tych rot huntów sorkiem z war hammerem, albo jak złociłem dwarvenke z solda heh :) Jeśli chodzi o najwyższy lv jaki miałem robiąc od 0 to nie będę ukrywał, że był to 55 rp. Grałem wszystkimi postaciami na rożnych światach. Jednak myślę, że jesteś rozsądny i wiesz że lv sie nie liczy a to co kto ma w głowie :)
2.Tibie traktuję jako umilenie życia gram jak mam ochotę nie gram na przymus. Wychodzę na dwór spotkać sie ze znajomymi, pograć w nogę itp.
jak już wspomniałem tibia to tylko dodatek.
3. Jak będziemy sie dobrze trzymać to na pewno kupie.
4. dobre+- teraz tak naprawdę pvp nie istnieje, wszystko zależy od dobrze zgranego teamu.
5. Azura może być, tak w ogóle każdy niemiecki server.
6. Bez rodziny każdy robi nicki jakie chce bo jak będziemy mieli podobne nicki zobaczą, że dobrze bijemy lv i hunted 100%
7. Dobry, tylko żeby to sie nie rozpadło i nie brać byle kogo pierwszego lepszego co mówi że miał 100+ ale hacked czy coś w tym stylu.
Teraz sił chciałbym sprobować jak sorcerer ;)
Po 1. Masz rację, bardziej się liczy co kto ma w głowie, ale do tego teamu trzeba mieć (tu po 2.) PVP, które nadal istnieje, tylko trzeba umieć ogarnąć, mieć pomysły i wykorzystać to co się ma.
Dodam cię do zapisanych, reszta teamu niech zdecyduje, ja się przystosuje do innych, na NIE raczej nie jestem, ale na zupełnie TAK też nie, ale bardziej tak;)
Jak możesz podaj nick tego 55 rp i serv, i stan postaci (czy aktywny, sprzedany, hacknięty i tak dalej ;>)
Pozdrawiam, Milak~.
Vamanaun
11-08-2008, 22:12
a ja jestem na tak za ramzesem, i tak każdy będzie miał inny nick, chłopak może pograć z nami - skoro i tak chce zacząć od nowa. chciałbym jeszcze zorganizować może jakieś spotkanie na ircu czy czacie żeby zobaczyć wasz angielski i znajomość gry, a także zobaczyć jakimi osobami jesteście ;]
Hmm, możesz mi wytłumaczyć co to jest "Irc"? Na vencie można pogadać zawsze, a co do angielskiego, how do you want to check us? xd
Jeśli jeszcze 1 osoba się zgodzi za Ramzesem to na 100% Zostanie przyjęty ;).
Pozdrawiam, Milak~.
Vamanaun
11-08-2008, 22:42
@up IRC (Internet Relay Chat) to narzędzie do porozumiewania się "na żywo" w sieci. po angielsku można po prostu popisać ;]
Postanowiłem zrobić taki mały spis serverów, które (moim zdaniem) mogły by się nadać (erig.net). Pod uwagę wziąłem każdy server pvp od marca 2005 (3,5 roku istnienia).
server // status // lv do top 300 // moja opinia
Selena empty GER 98 nowo rozpoczęta wojna, 45 osób czynnie 'expi'
Silvera empty USA 95 bardzo dużo br, wojna na 500 fragów - raczej nie :)
Morgana empty GER 101 polski serv, dużo targetów
Zanera normal USA 105 deklaracja wara na forum ;], sporo targetów
Shanera empty USA 97 panujący pk team = trudno expić 70+
Nebula empty GER 103 wojna, nie ma panującego pk teamu - serv w miare
Saphira empty GER 77 b. niski poziom top 300 - nikt nie gra, coś nie tak :p
Empera empty USA 105 zero jakichkolwiek uwag, pozatym że spora ilość osób expi
Berylia empty GER 106 panuje wojna, innych uwag nie mam
Grimera normal USA 115 czemu nie ;)
Neptera empty USA - z doświadczenia odradzam
Thoria empty GER - z doświadczenia odradzam
Furora empty GER 106 nieeee :p
Balera empty USA 117 panuje wojna, wszystko co wyczytałem
Askara empty GER 113 z doświadczenia odradzam pk team na tym servie
Malvera empty USA - z doświadczenia odradzam
Obsidia empty GER 109 nie mam najmniejszego pojęcia
Vinera empty USA 114
Kyra normal GER - z doświadczenia odradzam
Ocera normal USA 113 prócz małej wojny, zero zastrzeżeń
Xerena empty GER - pk teamy
Keltera empty USA 108 dunno
To teraz tak
@Selena - tutaj jest w miarę ostre pa, mam tu kilku kumpli, w czym mój rl miał tu 100+ rp, 90+ ek i jakieś inne chary. Wszystkie dobrze znane.
@Silvera - Słyszałem, że nawet ciekawy server, nie wiem trza by się zastanowić.
@Nebula - jakaś inna rodzinka, bodajże "frosthearts" zaczęła tam grać, więc nie ma sensu już :P
@Saphira - mam tutaj kilku kumpli 100+. Ogólnie server w miarę w porządku, ale jakoś mnie nie korci na niego. Nie wiem czemu, może jednak nie jest w porządku? xd
@Obsidia - Tutaj również mam paru kumpli 100+. Grałem na tym servie kiedyś z nimi właśnie, miałem 32 msa. Całkiem ciekawy świat, lecz sądzę, że coś nie wypali ;P
reszta to servy mało mi znane, o których dużego pojęcia nie mam.
Ja bym się jednak naprawdę zastanowił nad Azurą, Aureą gdyż są to strasznie fajne servy pod względem warów ;d, nie wiem, nie wiem :P
Czekam na opinie innych
Pozdrawiam, Milak~.
1. Jakie masz doświadczenie z tą grą? (mniej więcej ile już w nią grasz i [według ciebie] jak dobrze się w niej orientujesz).
3 lata i myślę, że całkiem dobrze się w niej orientuję ;P
145ek (Arcy Volltio), 126rp (Aquish), 80+ms
2. Jak traktujesz tibię? Jako zwyczajną grę, czy może jako coś poważniejszego, za co oddał byś życie? xd (wzoruje się na temacie Piotra_XXX, by nie było, że plagiat i tak dalej) [Nie chcemy maniaków i dzieci, które będą płakać na ventrilo i wszystkich wyzywać oraz nie chcemy mieć matek dzieci grających w tibie na sumieniu xd].
Nie jestem maniakiem/dzieckiem wyzywającym wszystkich jak strace plejt armor
3. Czy zamierzasz kupić PACC'a? (To nie jest ważne i nie zależy od dojścia, chce po prostu mniej więcej wiedzieć kto będzie w stanie zakupić premium account i działać dalej w grze :>, ja sam kupie dopiero na wyższym lvlu zapewne)
Mam już pacca.
4. Jak oceniasz swoje "pvp"? (oczywiście twoje własne zdanie, zawsze w rodzince można się podszkolić, ja czasem lubie pograć na serverach "OTS" pvp-enforced lub war by się pobawić, chętnie zagram z wami).
Nienajgorsze ;]
5. Jaki świat i dlaczego preferujecie? (Uzasadnij, daj jakieś fajne propozycje i przykłady, napewno się przyda :}).
A nie wiem
6. Nazwy rodzinki możecie podawać w temacie, ale lepiej na koniec to zostawić i proszę, jakieś sensowne propozycje, a nie np. Power RAngers, albo mighty warriors xd. (NIE OBOWIĄZKOWE)
Bez rodzinki.
Added to list. Musisz poczekać tylko na odpowiedź członków, czy się zgadzają ;)
Pozdrawiam, Milak~.
Vamanaun
12-08-2008, 01:21
6. Nazwy rodzinki możecie podawać w temacie, ale lepiej na koniec to zostawić i proszę, jakieś sensowne propozycje
Bez rodzinki.
noo, kolejna osoba myśli :)
Ekhem ja tak apropo... bo widze w opisie na gg a nudzi mi sie nvm.
Ja tak chcial bym ludzi uprzedzic iz milak mial owszem chary tam 70+ 80+ itp. ale nie zrobil ich sam!! wiecej niewbil zadnym z nich ponad 5 lvli~~ wiec zeby potem nie bylo wielkeigo WOW!! a tu lipa.
P.s : Pisze nie poto zeby popsuc wam plany itp tlyko dla jasnosci :) bo pare osob irytuje to ze milak mowi iz sam robil Chary:confused:
A i na mojego posta raczej nie odpowiadac bo watpie zebym jescze odwiedzil ten temat ;) no i wogule forum :confused:
moja pszygoda z tibiom zaczela sie w 2003 roku, kiedy stworzylem to legendarnom postac na serwerze VALORIA.
chce być najlepszym tibijczykiem w histori! bende maniaczyl 15/h dobe na ekspowiskach !
a co to jest pacc?????
kurcze normalnie wystrzelone w 10 kosmosów
no-pvp
Fanclub cukierków
7. Jak wam się podoba pomysł? xd (TEŻ NIE OBOWIĄZKOWE, napisałem by było 7 pkt xd.)
denny
hahaha milak pro kk ~~ idzim na cukierki
milak czymaj battel z sinteri kk [ja dzielny wojownik neveri]
http://www.***********.com/368615501.html
Vamanaun
12-08-2008, 09:33
6 sierpnia sam zalozylem temat a w nim nikt nie odpisywal ;p
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=188201
plany sie zmienily ;] wracam 25 sierpnia.. cu
@ Aiven
Pro kk.
@Loocaash
Danke. Przekonamy się czy będzie tak jak mówisz.
P.S Napisałeś post, który właśnie Psuje plany.
P.S2 Nigdy nie mówię, że sam zrobiłem chary, których tak naprawdę nie zrobiłem.
Ktoś jeszcze do rodzinki? Bo na razie tylko 6-8 osób jest.. (bez popierd**nych postów jak Aiven czy Kaczka.pl, będą po prostu ingnorowane).
Pozdrawiam, Milak~.
Vamanaun
12-08-2008, 12:41
ja bym się zastanowił nad nebulą i saphirą ;]
a najbardziej nad kelterą >> http://forum.tibia.pl/showthread.php?p=2225438
Dobra, to zdecydujcie się nad światem przed 18dziś, bo jutro wyjeżdżam i brat by mi chara pobocił w tym czasie..
Aha, i odradzam Keltere ze względu na zbyt dużą liczbę "hlvli"..
Vamanaun
12-08-2008, 13:32
ja bym grał na kelterze, 103 do top300 to w miare mało. zrobiłem postać na kelterze :)
przypominam o nie pisaniu nickow na forum :)
W sumie można by jak coś. Ja bym też chętnie już dzisiaj zaczął, ale najbardziej mnie interesuje Azura, ew. Aurea. Na Azurze paru moich kumpli zaczęło grać i są to 2 najlepsze servy pod względem wojny xd
Zastanówcie się blx ;>
I proponuję żebyśmy jakoś na vencie pogadali, jak coś to pw, dam wam ip ;]
Pozdrawiam, Milak~.
A czemu nie Saphira?
@Eee, jednak Saphira odpada :P
Taki dziwny server, nie wiem jak reszta chce nie mam nic przeciwko ;)
Valoria _/
Saphira jest pojebana.
Na Keltrzerze są same chuje.
Milak jest pierdolnięty.
A ogółem to ja bym poszedł na piwo. Idzie ktoś?
Vamanaun
12-08-2008, 13:59
najwyzej bede grac sam na kelterze :|
Dobra, moje 2 proponowane servy to Aurea i Azura, z tym, że bardziej jestem za Aureą.!!
DOBRA, czy li tak. Głosowanie
1. Keltera
2. Azura (1)
3. Aurea (1)
Ja jestem za Azurą
Tak, jesteś przyjęty, tylko napisz teraz za którym z serverów jesteś i dlaczego jest to Aurea.
Głosuję na Burning Legion w WoWie a jak wam to nieodpowiada to może być także osiedle na Oporowie. Oczywiście ja mam Blacksmithing to mogę wam porobić drewniane hand axe'y oraz jak znajdziecie kamienie to skleję wam chain armor.
dobra Oktaś, albo na poważnie to traktujesz, albo mam cię wypisać z listy? Bo nie ma sensu robić śmietnika i zamieszania, że potem to nie wypali bo wbijesz 8 lvl i koniec, lepiej od razu cię usunąć, zastanów się.
Vamanaun
12-08-2008, 15:15
jeśli można to 2 głosy na Keltere- za mnie i za rl brata :)
Dobra, to nic. Idę na tą Kelterę. ;P Zaraz zrobię chara. Milak napisz na 1 str. że poszliśmy na Kelterę xd Nicki na pm.
@Milak
Ja nie robię sobie jaj. Mówię całkiem poważnie. Nie wierzysz w moje zdolności kowalskie? Przyjdź a się przekonasz.
@cały ten szit
Po dziada wy gracie w tą gupawą grę? Wbijecie wszyscy 10-15lvl i wam się znudzi. Tak to widzę i tak będzie.
Vamanaun
12-08-2008, 15:49
żebyś przypadkiem się nie zawiódł :<
JAKO SERVER WYBRALIŚMY KELTERĘ! Nicki każdy ma własne. Jeśli ktoś jeszcze chciałby dołączyć do rodzinki, to można pisać tutaj posty, ale lepiej na pw wysyłać.członkowie proszeni są o wysyłanie mi nicków na pw.
Jeśli ktoś chce namiary venta, proszę pisać na pw do mnie.
Pozdrawiam, Milak~.
ODŚWIEŻAM! Dawać dawać! brakuje ludzi xd
Boty tez fundujesz czy tylko ty bedziesz uzywal samolubie?
Witam.. ;]
Chcialbym dolaczyc do takiej ekipy, profesjami jakimi moge grac : Palladyn,Knight
Mam spore doswiadczenie jesli chodzi o gre pallem,knightem.
Gram czesto..
Jak cos to napiszcie do mnie na gg-8739226.
Btw. chyba nie musze odpowiadac na te pytania ??:D, mysle ze dogadamy sie na gg
@EDIT
1.67pall Refugia.
2.Gram w Tibię często, ale to tylko gra.
3.Zamierzam.
4.Raczej male doswiadczenie w pvp, ale wszystko da sie nauczyc
5.Azura
6.
7.Nigdy nie byłem w rodzince, ale myślę, że to dobry pomysł, gdyż można poznać spoko ludzi .
mnich troche skopiowalem;D
MnichU1007
23-08-2008, 11:47
1.66 knight Nerana i 38 pallek Arcania (niestety hack)
2.Gram w Tibię często, ale to tylko gra.
3.Zamierzam.
4.Pvp hmm duże doświadczenie na OTS,(grałem na 3 i tam moja guilds zawsze była numer 1) a na rl tibi rzadko pekuje xD.
5.Azura, mało ludzi, spoko ziomki, mam tam chara ;p
6.Driver Demons
7.Nigdy nie byłem w rodzince, ale myślę, że to dobry pomysł, gdyż można poznać spoko ludzi :D.
Jakby co to możemy pogadać na gg(podam na pw).
Texterus
23-08-2008, 17:13
1. 4 lata gry, w miarę dobra orientacja chociaż było lepiej, aktualnie nie gram chyba, że można popykać z fajną ekipą, jakby ktoś o lvl pytał to 61, wiem wiem nie duży, ale liczę na pozytywne rozpatrzenie
2. zwykła gra
3. wątpię
4. nie jest źle chociaż bywało lepiej
5. bez różnicy
6. bez różnicy
7. fajnie, tylko żeby była porządna ekipa
w ogóle rekrutujecie jeszcze ??
@all up
W sumie to niby przestałem grać gdyż z całej rodzinki grał tylko Jaz' i ja. Tak wiem Va~ wraca 25, ale co z tego? w 3 osoby? To jednak nie to samo... Nawet ani razu nie gadaliśmy na vencie, rzadko w ogóle gadaliśmy..
Ale jeśli chcecie grać, to server Keltera, nicki jakie chcecie. Mogę dalej kontynuować grę tutaj, ale potrzebuję ludzi. Obecnie mam 18 lvl paladin. Tak wiem, mały, ale uwierzcie szybko się znudziło z takimi warunkami.
Tak więc jeśli naprawdę chcecie to ciągnąć piszcie na gg 1852716 (spamy będą ingorowane). W wiadomości podać swój nick z forum.
Ja chcę się dołączyć!
1.Gram 8 miesięcy mój największy level to 20.(nie śmiać się bo grałem wszystkimi profesjami i na wszystkich typach serwerów)
2.Dla mnie Tibia to zwykła gra.
3.Na duzym levelu.
4.Potrafię się obronić:].
5.Wybraliście Kelterę nie?
6.Nic mi nie przychodzi do głowy.
7.Fajny pomysł.Też byłem w rodzince ale się rozpadła:(.
Kasiaa69
14-09-2008, 17:17
Grajcie grajcie... Trochę wytrwałości ;x
Rodzinka już jest założona czy jeszcze nie?;> Bo nie wiem czy składać "podanie" hehe pograłbym na pvp ;)
@up
Nie masz składać podania, tylko robić postać na Kelterze. Czytanie kilku postów ap rox :S
@topic
Powodzenia.
Kasiaa69
15-09-2008, 14:01
No dalej dalej :D
Tak mało osób gra... ;x
@Argen No... MAsz racje, czytanie postów rox _/
Właśnie ma składać podanie, a nie robić chara, to po 1. :]
@Cindy
No.. Tak jakby nikt już nie gra bo 1 z członków mi powiedział, że ponoć Ruby miała hacka i chce sprzedać chara itp itd i nie widziałem Ruby ok. 2 dni na tibii (nie wiem, może zbieg okoliczności), dlatego zrezygnowałem i za mną reszta.
Pozdrawiam, Milak~.
uminski97
07-10-2008, 20:41
szukacie jeszcze chetnych?
Hmm też bym się dołączył ;D spoko jest xDDD ja też wrock hmm gram na azurze :D 52 ms niestety hacked drugi ban za pk a o ile mi wiadomo 3 to już delete =/ wiec robię sobie paladyna hmm... jak byśmy tu grali to załatwił bym dobra gildie :D jestem leaderem gildi w której sa 70-80 + nawet 2 100+ gildia jest szanowana ~~Pk ;D chyba dobre :D~~
Mam kupe itemów do rozdania :D mam kase na pg.
Mam zamiar wbić w 30 dni 60-70 pala ze skilami 90-95/80
Malak.... :D dodaj mnie jeżeli grasz na azurze..
pisz PW. do mnie na azurze spokojnie załatwie z 5-10 osób które ogarniają pvp+vento :D Azura Rox _/
PS. Może obgadamy to na rl ^^
Jestem ownerem 79 rp na azurze wiec kasa będzie każdemu dam z początku po 5 k i p seta dwarven itp...
pozdro...
PISAC NA PW
ehh szkoda że kaltera a nie danubia ;p
klemens991
19-08-2009, 16:21
saaaaaaa aa a
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.