Pokaż pełną wersje : Inne Najlepszy filmik wszechczasow z tibii
OWNED
http://www.youtube.com/watch?v=IXYjbV9yyQc
Najlepszy filmik xD
Kleczajek
10-08-2008, 20:27
xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Jechalem na Tibia Auto to bylo zaj*****ie! Ale nie ku**a, NG lepszy, bo platny! HAAHHAA OWNED
Gz dla autora xDD niezle to wymyslil ale to napewno nie film wszechczasów napewno gdzies jest smieszniejszy :P
Szybki'lols
10-08-2008, 20:38
bylo.pl :)
Lipton'ek
10-08-2008, 20:42
bylo // filmik zje**ny // kkthxbye
OdWczorayMamNeostrade
10-08-2008, 20:44
http://ichuj.eu/
http://img520.imageshack.us/img520/2527/2582nw2.jpg
Ahahahahahaha
Rox
:d
Szkoda, ze wzorowanie na tym http://www.youtube.com/watch?v=R4loUzBkHf4&feature=related.
Ale i tak rox.
hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
ale faza
Maxis'Secura
10-08-2008, 21:25
Zajebiste 8o w trakcie filmu spadłem z krzesła :D
Zajebiste 8o w trakcie filmu spadłem z krzesła :D
Kolejny. Jakbyście tak spadali z tych krzeseł tak często jak mówicie, to w Polsce wzrósł by odsetek wstrząsów mózgu.:baby:
kapelusz5
10-08-2008, 21:31
Kolejny. Jakbyście tak spadali z tych krzeseł tak często jak mówicie, to w Polsce wzrósł by odsetek wstrząsów mózgu.:baby:
OFF TOPIC!! Bana mu! Reported to Wieszok.
Fajne krótkie i na temat ;p uśmiać się idzie, dobrze ze nie ma z 10min bo by przysnąć szło ;)
OFF TOPIC!! Bana mu! Reported to Wieszok.
Off topic. Bana mu!! Reported to Admin (instancja wyższa :P)
<ironia mode off>
Ale z Was idioci. Śmiejecie się z jakiegoś kretyna, co pewnie nic o Adolfie nie wie, i na dodatek robi z tego parodie. Jesteście żałośni. Tylko wstyd za Was...
Andrealfus
10-08-2008, 22:00
genialne :) "na*******alem ja krzeslem ile wlezie, padla na combo"
Ahahahahahaha
Rox
:d
Szkoda, ze wzorowanie na tym http://www.youtube.com/watch?v=R4loUzBkHf4&feature=related.
Ale i tak rox.
Z ust wyjete ;(
PS.
Jak chcecie sie bardziej posmiac,
radze wpisac 'wladca pierdzieli/pierscieni - idziemy expic"
I tam jest mnostwo czesci jednego autora.
Naprawde od siebie bardzo polecam;)
Pozdro.
film jest śmieszny, teksty są dopracowane, obiektem wyśmiewanym jest nałóg, podmiotem wykonywującym jest hitler-postąć znienawidzona, nic w tym złego nie widze. No ale oczywiście trzeba być fighterem jak niektóre gejki up i trzeba walczyć co?;]
kapelusz5
10-08-2008, 22:06
Trzymajcie się tematu chłopcy bo waszych kont już nikt nie odbanuje.
Andrealfus
10-08-2008, 22:12
Z ust wyjete ;(
PS.
Jak chcecie sie bardziej posmiac,
radze wpisac 'wladca pierdzieli/pierscieni - idziemy expic"
I tam jest mnostwo czesci jednego autora.
Naprawde od siebie bardzo polecam;)
Pozdro.
o ile dobrze mysle pelno tam przeklenstw i w ogole logiki sie to nie trzyma, wole to :)
SzybkiCzas
10-08-2008, 22:16
Nie wiem co was tak rozbawilo ? Bezsensu....Nudne....Niesmaczne
Bylo 9623032 Razy !
Ale z Was idioci. Śmiejecie się z jakiegoś kretyna, co pewnie nic o Adolfie nie wie, i na dodatek robi z tego parodie. Jesteście żałośni. Tylko wstyd za Was...
A co uznajesz "Wodza"? haha
Hail Hitler !
Essen machen
Wstydzisz sie za nas to wyjdz i nie wracaj to sie nie bedziesz musial wstydzic
ZapodajMuze
10-08-2008, 22:22
Ale jestes fajny . Wyslij mi na pw swoje zdjecie to pojde do fotoshopu twoj plakat sobie zrobie i nakleje na sciane.
Andrealfus
10-08-2008, 22:25
niesmaczne? a smaczne jest 99% filmow na youtube zrobionych na ivonie co 90% tekstu to nalezalo by wygwiazdkowac?
Dokładnie, wszyscy wiemy,że ivona ssie a w tym przypadku poczucie humoru jak najbardziej na poziomie.
"Padła na combo! Myślałem, że z niej coś zlootuje ale ch***" Ten tekst mnie powalił :P
A do tych co piszą, że film jest głupi: każdy ma inne poczucie humory :P pzdr
Trzymajcie się tematu chłopcy bo waszych kont już nikt nie odbanuje.
A sam dupisz pierdoly....
Topic:bylo, nawet nie dawno, ale i tak niezle
BYLO !! -.-
wcale mnie to nie smieszy
witmac44
11-08-2008, 20:43
fajne ale bylo
o ile dobrze mysle pelno tam przeklenstw i w ogole logiki sie to nie trzyma, wole to :)
Wręcz przeciwnie, filmik jest świetny ale opiera się na Silkroadzie nie Tibii.
A ten to taki dla niewyżytych dzieci.
_BERCIK_
13-08-2008, 20:56
Mnie rozwalił tekst o frostach xDDDDDDDDD nie no OWNEDXDDDDDDDDDDD polecam xDDDDDDDDDDDDDD
Nie wiem co was tak rozbawilo ? Bezsensu....Nudne....Niesmaczne
Bylo 9623032 Razy !
Nie wiem dlaczego, ale zawsze gdy cokolwiek jest wrzucane, znajdzie sie garstka je*anych moralizatorów, którzy będą na siłę myśleć, że są oryginalni głosząc zazwyczaj sprzeczne z ich odczuciami opinie.
Nie wiesz co nas tak do ch*ja rozbawiło? A co ciebie tam nie rozbawiło?
Topik: Było, ale nadal smieszne.
''Wszyscy, ktorzy nie maja PACC maja natychmiast wyjsc.'' lol o/
''Znowu mnie K.... zlapali'' 8o
''Bylem wtedy na frostach, C...... loot byl i nagle zobaczylem rh, ze az mi stanol i wtedy stara znienacka [;(:D] W....... p......... korki!'':confused:
''Padla na combo'' :baby:
Trzeba miec faze zeby cos takiego zrobic, a co do krzesla i mebli kuchennych to mi sie kojaza z 1 z 10ciu :p
Wyy*******aj i kup hitlerowi Blackd bo znowu dostanie bana.
Elooooooom
16-08-2008, 22:11
@up own33d
Ufocznik
17-08-2008, 11:56
ale nie wzrosnie z uwagi na brak mozgu u wiekszosci uzytkownikow
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.