Pokaż pełną wersje : Scamerzy
Gornik14
11-08-2008, 01:48
Proszę o pomoc ze scamerami,otóż jest 2 kumpli którzy dziennie kradną niewyobrażalną sumę CC.Robią taki trick że 1 mówi że kończy z tibiią i daje itemy za darmo -.- i jego kolega (niby nie znajomy) "gra" i mówi że on chce,ok obaj podchodzą do depo i ten co niby daje free itemsy mówi że najpierw trzeba mu zaufać i dać eq na środek noi on oczywiście daje żeby inni uwirzyli I RZECZYWISCIE INNI DAJA ;(((((((.Ja pisze że to kumple itd. i inni nie słuchają pisze do admina i nic !!!JAK ICH UDUPIĆ??
Piranezi
11-08-2008, 01:50
Proszę o pomoc ze scamerami,otóż jest 2 kumpli którzy dziennie kradną niewyobrażalną sumę CC.Robią taki trick że 1 mówi że kończy z tibiią i daje itemy za darmo -.- i jego kolega (niby nie znajomy) "gra" i mówi że on chce,ok obaj podchodzą do depo i ten co niby daje free itemsy mówi że najpierw trzeba mu zaufać i dać eq na środek noi on oczywiście daje żeby inni uwirzyli I RZECZYWISCIE INNI DAJA ;(((((((.Ja pisze że to kumple itd. i inni nie słuchają pisze do admina i nic !!!JAK ICH UDUPIĆ??
Niemozliwe =) Stary i glupi sposob na kradziez
@down
Napewno sprzedaja to na allegro i maja 30 zl na pol roku z tego =s
Naucz sie edytowac posty + avatar z google grafika roxi
Gornik14
11-08-2008, 01:54
ale ludzie się ciągle nabierają i ci goście pewnie jeszcze tą kase na allegro sprzedają i mnie to najbardziej wkurza że oni sobie kradną i nic nie mogę zrobić!
Elo_Dziadzior
11-08-2008, 02:00
ale ludzie się ciągle nabierają i ci goście pewnie jeszcze tą kase na allegro sprzedają i mnie to najbardziej wkurza że oni sobie kradną i nic nie mogę zrobić!
ojooj a moze po prostu zazdroscisz?:cup:
To co robią nie narusza żadnej z zasad Tibii, więc pisanie do "admina" (domyślam się, że chodzi o GM?) nic nie da. Możesz jedynie ostrzegać ludzi i ewentualnie ich zabić/poprosić kogoś o to :p
To żałosne, że tak często jedynym sposobem na zarabianie pieniędzy jaki widzą tacy ludzie jest kradzież. Z drugiej strony dziwi naiwność ludzi, którzy wierzą, że w tibii jest tak łatwo coś dostać za nic.