Pokaż pełną wersje : --> Tibia.pl najładniejsza <--
Tak... Moim zdaniem (i wielu innych userów) Tibia.pl ma najładniejszą oprawę graficzną ze wszystkich dostępnych stron www w Polsce na temat Tibii.
The great K
02-12-2003, 19:44
Tak...no chyba to wiadomo, a poza tym nie ma zbyt wiele polskich stron o Tibii...
Dla mnie temat bez sensu ... :|
PS. Zabraklo srodkowej opcji : Nie mam wlasnego zdania albo nie wiem ... =]
Bez sensu? Ja się wypowiadam na temat strony a ty mówisz bez sensu. Ty weź gościu nie denerwuj mnie :/
Jak chcecie sie poklucic to na PW plx :P
Bosal pracuje nad nowa grafa tak wiec bialo-niebieskie kolorki pojda w niepamiec. Miejmy nadzieje ze wykombinuje cos ciekawego.
Oprawa graficzna jest bardzo mil dla oka, a jezeli trwaja prace nad nawa oprawa to napewno ona jeszcze bardziej on uatrakcyjni wyglad.
Mam nadzieję że nowa oprawa graficzna będzie miała coś związanego z niebieskim, bo to mój ulubiony kolor...
Higokes widze że wreszcie przejrzałeś na oczy i już nie wyszukujesz błędów tibia.pl aby ją ośmieszyć (tak to wygląda)
Oryginalnie dodany przez eerion
Mam nadzieję że nowa oprawa graficzna będzie miała coś związanego z niebieskim, bo to mój ulubiony kolor...
Higokes widze że wreszcie przejrzałeś na oczy i już nie wyszukujesz błędów tibia.pl aby ją ośmieszyć (tak to wygląda)
Tak... postanowiłem się nieco zmienić w stosunku do tibia.pl . Po prostu ładnie wykonana strona (jak i forum).
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.