Pokaż pełną wersje : Glupota czlowieka
Witam chcial wam zademonstrowac glupote ludzi na servera szczegolnie jednego pana Simona The Almighty.
18:18 tutaj byl moj nick [10]: ty masz loan czy wlan?
18:18 tutaj byl moj nick [10]: lan*
18:18 tutaj byl moj nick [10]: lan?
18:18 Simon the Almighty [79]: debil
18:18 Simon the Almighty [79]: za mi ie
18:18 Simon the Almighty [79]: haahhahaha
18:18 tutaj byl moj nick [10]: co masz?
18:18 Simon the Almighty [79]: modem 60kbs
18:18 tutaj byl moj nick [10]: jestes w lan czy wlan?
18:18 tutaj byl moj nick [10]: kruwa jakie to tempe
Niektorzy tylko potrafia bic innych i sa wilekimi dziecmi servera tibijskiego jak nie jaki Szymek 20 lat Sopot pozdrawiamy6 skonczyl Gimnazjum mama pracuje w German tata Dead.Przykre prawda?ok *** z jego tata chcial bym tylko pozdrowic chlopca neo który skonczyl gimnazjum i siedzi 24 na kompie :) czeka az babcia zdechnie zeby miec 500 tys. czy to nie jest posozytnictwo?
Jestes Dupa szymek
Ale o so chozi ? Powiedz mi komu się chce odpowiadac na pytania 10 lvlowi, pewnie beke kręcił.
Ale o so chozi ? Powiedz mi komu się chce odpowiadac na pytania 10 lvlowi, pewnie beke kręcił.
niestety ale to moj real i on jest pro plejerem w tibi i szuka kafli dla starej
niedulgo bd go mozna spotkac pod mostem znany jako tibijski pro plejer sopot zlodziej
Witam chcial wam zademonstrowac glupote ludzi na servera szczegolnie jednego pana Simona The Almighty.
''chcial bym?wam''
''ludzi na servera szczegolnie'' <-nie kminie :confused:
Niektorzy tylko potrafia bic innych [pewnie dostales pare hitow i placz masz] i sa wilekimi dziecmi servera tibijskiego jak nie jaki Szymek 20 lat Sopot [a co my na komisarjacie jestesmy? 20letni Szymek z Sopotu brzmi zrozumialej] pozdrawiamy6 skonczyl Gimnazjum mama pracuje w German tata Dead.Przykre prawda?ok *** z jego tata chcial bym tylko pozdrowic chlopca neo który skonczyl gimnazjum i siedzi 24 na kompie :) czeka az babcia zdechnie zeby miec 500 tys. czy to nie jest posozytnictwo?
Jestes Dupa szymek
Patrzac jak bezblednie i z zachowaniem gramatyki oraz interpunkcji napisales post, stwierdzam ze pewnie ukonczyles szkole wyzsza. [ironia]
A tak apropo moze przyblizysz nam, w jaki sposob niejaki Szymek z Sopotu jest w stanie odziedziczyc pol duzej banki za smierc swojej babuni ?;o
Jak dla mnie propaganda o\
Prawie tak tępe jak ty. Nie wyszło Ci, ziomek.
Niektorzy tylko potrafia bic innych i sa wilekimi dziecmi servera tibijskiego jak nie jaki Szymek 20 lat Sopot pozdrawiamy6 skonczyl Gimnazjum mama pracuje w German tata Dead.Przykre prawda?ok *** z jego tata chcial bym tylko pozdrowic chlopca neo który skonczyl gimnazjum i siedzi 24 na kompie :) czeka az babcia zdechnie zeby miec 500 tys. czy to nie jest posozytnictwo?
Jestes Dupa szymek
No, niektórzy to są na serio głupi... >.>
''chcial bym?wam''
''ludzi na servera szczegolnie'' <-nie kminie :confused:
Patrzac jak bezblednie i z zachowaniem gramatyki oraz interpunkcji napisales post, stwierdzam ze pewnie ukonczyles szkole wyzsza. [ironia]
A tak apropo moze przyblizysz nam, w jaki sposob niejaki Szymek z Sopotu jest w stanie odziedziczyc pol duzej banki za smierc swojej babuni ?;o
Jak dla mnie propaganda o\
Mieszkanie :] zal mi go
Prawie tak tępe jak ty. Nie wyszło Ci, ziomek.
Ok Bledy sie zdazaja Ja wiem ja cie rozumiem i takie osoby jak ty ze poprostu nie wiedza co napisac wiec wykazuja sie ze strony zle to tamto napisales chca zeby cie zauwazyli na forum ok rozumiem to
Jacekkkkk
15-08-2008, 20:35
Czyli jednak bedzie miał gdzie mieszkac. Zaprzeczasz sam sobie koles. Zazdroscisz koleszce z podworka, ze potrafil wbic 70lvl podczas gdy Ty meczysz sie na 10. GZ!
Jestes Dupa szymek
Tępy dialog , wybacz przeczytalem go 10 razy i nadal nie rozumiem jaki był sens zakładać ten temat i obrabiać komuś dupe na forum ;F
Herbitussin
25-11-2008, 21:59
Hę?
Nie zrozumiałem tego tematu...
Wnioskując po twojej wypowiedzi....jesteś po prostu zazdrosny
Niektorzy tylko potrafia bic innych i sa wilekimi dziecmi servera tibijskiego jak nie jaki Szymek 20 lat Sopot pozdrawiamy6 skonczyl Gimnazjum mama pracuje w German tata Dead.Przykre prawda?ok *** z jego tata chcial bym tylko pozdrowic chlopca neo który skonczyl gimnazjum i siedzi 24 na kompie czeka az babcia zdechnie zeby miec 500 tys. czy to nie jest posozytnictwo?
Jestes Dupa szymek
To raczej ty pokazałeś głupotę człowieka
Temat do zamknięcia
Drago2009
24-02-2009, 17:57
Proszę temacik CLOSE .
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.