Pokaż pełną wersje : Nowa metoda płatności dostępna w innych krajach !
neopostman
11-08-2008, 17:33
Jak wiadomo, Tibia jest darmową grą, jednakże możesz zyskać wiele innych przywilejów kupując czas premium.
Jesteśmy szczęśliwi, że możemy wprowadzić nową metodę płatności dla takich krajów jak: Australia, Nowa Zelandia, Kanada, Meksyku i dla Stanów Zjednoczonych. Gracze z tych krajów będą mogli kupić abonament za pomocą karty kredytowej. Dzięki temu, premium time będzie zawsze dochodził w czasie. W związku z tym nie będziesz się martwił o stratę swojego domku. Oczywiście, dodatkowo gracze z tych krajów mają możliwość kupienia premium time za pomocą innych sposobów m.in przelewem bankowym.
Ale to nie wszystko, planujemy jeszcze udostępnić te metody dla innych krajów.
sueroski
11-08-2008, 18:52
a szkoda że tej płatności smsem nie da się zrobić
PS jestem pierwszy :P
Divine_Impact
11-08-2008, 19:06
Ale by było zajebiście sms'em kupic pacc[mało prawdopodobne że takie coś bedzie]
Duke Dran
11-08-2008, 19:08
Ale by było zajebiście sms'em kupic pacc[mało prawdopodobne że takie coś bedzie]
No nie powiem sam bym skorzystał : P.
Cygan Slejter
11-08-2008, 19:53
To mnie rozwaliło :D
Jak wiadomo, Tibia jest darmową grą,
Knight65748
11-08-2008, 20:28
Mogliby obniżyć cenę pacca zamiast wymyślać nowe metody;)
SmS... Moim i Większości Użytkowników Forum jest to najlepszym wyjściem. :)
Kubaland
11-08-2008, 21:42
PS jestem pierwszy :P
Super, pozazdrościć :baby:
@topic: Fajnie, skorzystają na tym :)
Sms był by good rozwiazaniem ale wszystko przed namiB)
ShosVern
12-08-2008, 08:42
No fajnie rozumiem..nowe sposoby płatności. Ale dlaczego nie są też dla Polski? Czy to nie my jesteśmy najliczniejszym narodem w tibii?;/
Moze dlatego ze my juz mozemy korzystac z tych metod? :baby:
sueroski
12-08-2008, 10:21
żeby była płatność sms-em trzeba by było obniżyć ceny PACCa że kosztowało by około 20 zł no i wtedy sms ok. no bo niezbyt smsem 90 zł przesyłać
HubertPol
12-08-2008, 10:47
No fajnie rozumiem..nowe sposoby płatności. Ale dlaczego nie są też dla Polski? Czy to nie my jesteśmy najliczniejszym narodem w tibii?;/
Są już dawno dla Polski ._. nie, nie jesteśmy najliczniejszym narodem w tej grze :)
Progmaniak
12-08-2008, 16:09
PACC za SMS? Wiecie ile takie firmy, gdzie coś się kupuje za SMSa biorą? Jeszcze mają zniżyć cenę do 20zl? Lol, to by zarabiali ze 2zł na PACCu.
HMM ? To co można już kupić pacc'a na 30 days?
Gacek Knight
12-08-2008, 17:04
Już od prawie miesiąca można kupować pacc za pomocą przelewu bankowego ( cip soft posiada konto w ING ) owy pacc kosztuje około 63 złotych ( 90 dni pacca ) . Pisałem o tym już dawno jednak moderatorzy tibia.pl usilnie usuwają moje posty , ponieważ gdyby wszyscy się o tym dowiedzieli był by to początek końca firmy drom !
@down
ZLINCZUJ MNIE !
Już od prawie miesiąca można kupować pacc za pomocą przelewu bankowego ( cip soft posiada konto w ING ) owy pacc kosztuje około 63 złotych ( 90 dni pacca ) . Pisałem o tym już dawno jednak moderatorzy tibia.pl usilnie usuwają moje posty , ponieważ gdyby wszyscy się o tym dowiedzieli był by to początek końca firmy drom !
Przecież sam Drom to mówił idio... miły użytkowniku. Osobiście to pisał i dodał jeszcze wyjaśnienie na ten temat, oraz to, że nikt nikogo nie zmusza. Ma po prostu drożej, ponieważ musi dopłacać podatki itp. na rzecz naszego głu... kochanego państwa. Więc nie masz co z siebie robić męczennika, tylko powinieneś się, wedle swoich możliwości, zastanowić nad swoim oczywiście genialnym zachowaniem.
@up, pozwalam Ci wybrać sposób kary.
neopostman
12-08-2008, 18:03
HMM ? To co można już kupić pacc'a na 30 days?
Można od 2 miesięcy .
Hmm mam takie zapytanie tylko nie wyzywajcie odrazu ze to gdzies pisze bo nie znam sie na tym forum... Jak mozna kupic 30 dni pacc? na tibia.com czy co z gory dzia za odpowiedzi ;]
Najlepiej żeby PACC można było kupować u NP'c.
Hmm mam takie zapytanie tylko nie wyzywajcie odrazu ze to gdzies pisze bo nie znam sie na tym forum... Jak mozna kupic 30 dni pacc? na tibia.com czy co z gory dzia za odpowiedzi ;]
Oczywiście, że na Tibia.com. Kupuje się go za pomocą karty kredytowej (lub innej pozwalającej na wykorzystywanie jej w internecie).
Najlepiej żeby PACC można było kupować u NP'c.
tak... od razu niech wszystkim za darmo dadzą :baby:
#edit
@down czyżbyś nie zrozumiał ironii?
Lol to by CipSoft nic nie zarabial na tym ^^ tak w ogole to by tylko nawet tracili kase przez to ze u npc pacc pomysl troche ;s ^^ :baby: dziekuje za odp ;]
--Cienius--
14-08-2008, 22:12
Mogliby obniżyć cenę pacca zamiast wymyślać nowe metody;)
Moze nie wiesz ale 20 Euro to dla takiego niemca czy amerykanina wysilek rzedu "babcia daj na pizze" to dla nich zadne pieniadze... Nie beda obnizac i tak malej jak dla mnie ceny za pacc tylko dla tego ze w zlotowkach sie placi duzo bo mamy taka sytuacje... Zobaczymy jezeli tibia bedzie jeszcze istniala w 2012, Euro wejdzie do Polski okaze sie jaka bedzie sytuacja...
pozdro
Z tym Pacc U NP'c to żart :p:)
A nie miał nikt z was problemów z kupieniem PACCa na 30 dni po tej aktualizacji?
Bo mi przysłali maila, że nie pobrali nic z karty, a pobrali!:(
Wielki Mancyz
25-08-2008, 18:09
Moze nie wiesz ale 20 Euro to dla takiego niemca czy amerykanina wysilek rzedu "babcia daj na pizze" to dla nich zadne pieniadze... Nie beda obnizac i tak malej jak dla mnie ceny za pacc tylko dla tego ze w zlotowkach sie placi duzo bo mamy taka sytuacje... Zobaczymy jezeli tibia bedzie jeszcze istniala w 2012, Euro wejdzie do Polski okaze sie jaka bedzie sytuacja...
pozdro
Mam nadzieję że nie będziemy mieli Euro w Polsce... bo wtedy będzie wszystko do dupy z cenami ( które pójdą w górę ) i pensjami ( które pójdą w dół ) _/
Mam nadzieję że nie będziemy mieli Euro w Polsce... bo wtedy będzie wszystko do dupy z cenami ( które pójdą w górę ) i pensjami ( które pójdą w dół ) _/
Euro w Polsce specjaliści datują na lata 2012-2013. Oczywiście są to tylko spekulacje, obecnie Polska nie jest jeszcze gotowa na zmianę waluty. Nie masz co się martwić, wtedy już dawno Ty, no i pewnie 95% z Was już dawno skończy z Tibią ;)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.