zaloguj się

Pokaż pełną wersje : święta tuż tuż!!

rampah
02-12-2003, 18:47
Heh, nie uwazacie, ze fajnie by bylo, zeby na święta nie Mikołaj, a highlevelowcy, rozdali troche prezentow! Np. taki 34, dalby dla 10lv plate armor. Chyba nic by mu sie wielkiego nie stało?! :) Może i za taki pomysł zostane zbluzgany ale co tam, wedlug mnie jest wporzadku!

PS; prezenty ofkoz, tylko miedzy Rodakami!!!

Rampah - 18lv - Daniubia!

vade
02-12-2003, 18:52
Dobry pomysł. Ale to nie wypali. Ja sam jestem za.

PS; W którym mieście mieszkasz ?

rampah
02-12-2003, 19:03
Czy to nie wypali, moze kogos ruszy, ze jakis 9-10lv nie ma nic dobrego na sobie + ze jeszcze PK tylko na takich czekaja. Ja sam z wlasnej inicjatywy, i choc niewiele mam, to porozdaje przedmioty niskolevelowciom!

Ludzie, jezeli jestecie za, tak jak "kolega" wyzej. (kolega napisalem w " " , bo nie wiem czy by sie nie obrazil:P) to dajcie znac, a nastepnie w swieta, nie zapomnijcie o graczach z malym levelem!

Magus
02-12-2003, 19:04
Niewielu by zasługiwało na prezent, żeby dostać trzeba być przecież grzecznym, a większość Polaków to złodzieje, PKowcy, albo tacy co nie warto im dawać czegokolwiek bo i tak zaraz stracą (dostanie taki 10 lvl plate armo i pomyśli ze da rade smokowi solo a takim super sprzętem).
Ale tak czy inaczej może komuś cos sprezentuje (okazał człowiek troche dobroci raz i teraz ma gromadke rodaków proszących o sprzet za free).

rampah
02-12-2003, 19:10
jeszcze ac do zruzumienia, ze to prezent i tylko tego dnia, czyli w Swieta wlasnie go dostaje, jak niejest głupi, ablo ma juz te 13 lat to zrozumie... Pozatym, watpie, w to jak powiedziales, ze od razu z p armorem wysokczy na smoka, chyba sam w to niewiezysz, ale nie mowie, ze stracic tez nie moze. Moze, ale przynajmniej sie ucieszy, gdy dostanie od jakiegos Polaka prezent, moze to go troche zmotywuje?! Pozdrawiam z góry wszystkich, którzy przyłączając się do tej akcji dadzą komuś o nijskim levelu jakis prezent...

PS: Jezeli nie chcesz dawac p armora, daj nawet takiemu 8lv wedke, tez sie ucieszy (ewnetualnie Hmm-ka:P) A moze lepiej nie, jeszcze sepuku popelni?! - jakby sie dalo to i to mozliwe:P

Wiecek juz nie pisze, bo moze to zostac uznane, za nabijanie postow! Co chcialem powiedizalem i wytlumaczylem, cya all!

!!!Ruch Wysokie Mazowieckie!!!
pozdro dla : Mariusza mazury ::moj caloroczny santa:::)

vade
02-12-2003, 19:10
Bez obrazy :). moge dać

1 Scale armor
2 Dragon hammer (ale już chyba zaklepany)
2. soldier helmet
2. poison dagger
1. łuk
8. świeczników.
może
kilka brass armor jak bede miał

Może coś jeszcze będzie ale nie jestem pewien bo nie jestem teraz na tibii i nie wiem .

Nie wszyscy polacy są PK bo ja chce zabić tylko 2 postacie tego samego gracza

Szatan-zg
02-12-2003, 20:53
To extra pomysł! Sam mam niewielki poziom (patrz podpis), ale jak spotkam jakiegoś ziomka, to dam co mam w zapasach! Może za to, że będe taki dobry dostane od Mikołaja misia...:P (ale nie będe dawał dla tego oczywiście)

nawigator
02-12-2003, 21:04
Oryginalnie dodany przez Magus
Niewielu by zasługiwało na prezent, żeby dostać trzeba być przecież grzecznym, a większość Polaków to złodzieje, PKowcy, albo tacy co nie warto im dawać czegokolwiek bo i tak zaraz stracą (dostanie taki 10 lvl plate armo i pomyśli ze da rade smokowi solo a takim super sprzętem).
Ale tak czy inaczej może komuś cos sprezentuje (okazał człowiek troche dobroci raz i teraz ma gromadke rodaków proszących o sprzet za free).

HMM masz racje ale ja pomagam polakom niewazne czy sa swieta czy nie ale tylko takim którzy nie biegaja po depo i nie żebrają bo to jest zalosne (chyba ze mieli hack)

p.l
02-12-2003, 21:30
może jak mnie najdzie to porozdaje troche prezentów ...
może po prostu troche gp, dla palów speary i takie pierdółki w miare przydatne (łuk, kusza). A żeby było świątecznie to wykorzystam postać na rooku żeby zebrać paczki świąteczne :D, tylko muszę się zaczaić na restart serwa

Bloody_Izual
02-12-2003, 22:06
Jak chcecie moge dać na dunabi 4 luki i jedna kusze wyślijcie mi prywatną wiadomość na forum bo róznie gram:).

Wietnam
03-12-2003, 02:26
hehe ciekawy pomysl tylko jeszcze nie widze zadnego hight levela zeby se na ten temat wypowiedzial:/ wiedz raczej nie ma co na nich liczyc bo tak maze o w-helmetku ze hyba go nie dostane albo moze kupie:P albo proponuje mniejsze ceny w swieta np w-helmet po 3k by lazil

Oxygane
03-12-2003, 12:08
Gram na Liberze i chętnie coś dam ubogim rodakom, chętni niech piszą do mnie na gg

Mam do rozdania:
2k złota
pare plate armorów
steel helmy
bolty
strzały
itp.

Anubis
03-12-2003, 14:13
mi sie podoba ale ja mam 11lvl a wiec mi chyba ktos muszi cos dac :P
popieram :]
ale dla 8lvlów cos dam choc sam w scale armorku zasuwam :(