zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Big Gratz dla Bubbla

---Czarny---
06-12-2004, 17:37
http://www.tibianews.net/picday/000237.jpg

Qzaczek
06-12-2004, 17:45
gz dla niej :D z kad to masz??

Misieq
06-12-2004, 17:52
Gratz dla niej , Mozna to znalezc na Antica - i tread z 200lv zalozony przez bubble , i tak tez : http://www.tibianews.net/picday/000237.jpg :]

Siweczek
06-12-2004, 17:57
@up.
Zapomniales dodac ze "wrescie" wykonala Anihalatora. Wziela Demon Armor ss mozna tez zobaczyc na www.tibia.de.

Yours Siwy.

Dr.Unknown
06-12-2004, 18:06
A ja dodam, że jesteś tysiącpięćsetdwadziewieńćsetną osobą zakłądającą taki temat...oj posypią się bany...

Rarisu|Klim
06-12-2004, 18:09
A ja dodam, że jesteś tysiącpięćsetdwadziewieńćsetną osobą zakłądającą taki temat...oj posypią się bany...
Mi sie zdawało ze wiecej 0.o

Scream
06-12-2004, 18:13
nazwa tematu mnie rosss*******ila : dla BUBBLA. LOOOOOOOOL!!!!!!!!

Qzaczek
06-12-2004, 18:13
moze nie pierwsza w mowieniu o jej 200 lvl-----
ale pierwsza ze ss-ami na stronce pl :cup:

luptus
06-12-2004, 18:42
@Up
Pierwsza z ss?? lol? chyba nie widziałeś 40-stu innych tematów które zostały skasowane a w nich były screeny.
Co do tematu to o jej adv juz każdy wie a ty lepiej uważaj bo bana dostaniesz

Chopkers
06-12-2004, 18:57
niezakladaj wiecej tematow o tym bo maj frend bubel kil ju

Kostek
06-12-2004, 18:57
http://www.tibianews.net/picday/000237.jpg
Nom Spoko Ale Szkoda ze to nie Polka

Patimrok
06-12-2004, 18:58
można było o tym przeczytać wcześniej chyba 2 dni temu, ale nazwa mnie też rozwaliła 8o

CentyBoy
06-12-2004, 19:27
wszystko cool ale...
nazwa tematu mnie rosss*******ila : dla BUBBLA. LOOOOOOOOL!!!!!!!!
Bubble to ONA nie ON -.-
a co do annihilatora to jej sie bardzo dziwie, czemu wziela demon arma zamiast sov/stonecutter :/ chyba ze jest CLUBowiczka :P

IGLOOPOL
06-12-2004, 19:33
co to ****a jest taki lvl tak sie ****a podniecacie ze jakas ****a zdobyla 200lvl z protekcjom u GM tez bym taki zrobil a ja taki lvl jak bym mial protekcje u GM i sprzent od GM to tez bym takie lvl zrobil skile są podrasowane tak jak i cała ta postac

Stalmir
06-12-2004, 19:37
Ja osobiscie nigdy o BUBBLA nieslyszalem :P. A wierz czemu demon armor wziela?? Bo ona ma tyle kasy ze se spokojnie kupi pare SoV, ale demon arma jej widocznie niechcieli sprzedac wiec dlatego go wziela.

Dr.Unknown
06-12-2004, 19:37
co to ****a jest taki lvl tak sie ****a podniecacie ze jakas ****a zdobyla 200lvl z protekcjom u GM tez bym taki zrobil a ja taki lvl jak bym mial protekcje u GM i sprzent od GM to tez bym takie lvl zrobil skile są podrasowane tak jak i cała ta postacOj, aż tak strasznie żal Ci dupę sciska, że to nie ty jesteś pierwszym z 200 lvl, napewno Bubble nie była by zadowolona, jak i każdy inny, gdyby o nim tak mówić, zresztą Przycisk "Report bad post" nie jest do ozdoby....

IGLOOPOL
06-12-2004, 19:41
mi żal dupy nie sciska tylko ****ica mnie bierze ze tak sie podniecacie jak bym mial protekcje i znajomosci u GM to tez bym, mial nawet wyszy lvl i mi k urwa nie wciskaj ze mi zal w dupe sciska bo jak bym mial protekcje u GM i znajomosci zrobil bym nawet 400lvl

Rarisu|Klim
06-12-2004, 19:46
mi żal dupy nie sciska tylko ****ica mnie bierze ze tak sie podniecacie jak bym mial protekcje i znajomosci u GM to tez bym, mial nawet wyszy lvl i mi k urwa nie wciskaj ze mi zal w dupe sciska bo jak bym mial protekcje u GM i znajomosci zrobil bym nawet 400lvl
no napewno zrobil bys nawet 900 lvl a co se bedziesz zalowal -.-.a to ze ma protekcje u gmów to cos mi sie nie chce wierzyc bylo by to poprostu nie uczciwe ...

Dr.Unknown
06-12-2004, 19:47
mi żal dupy nie sciska tylko ****ica mnie bierze ze tak sie podniecacie jak bym mial protekcje i znajomosci u GM to tez bym, mial nawet wyszy lvl i mi k urwa nie wciskaj ze mi zal w dupe sciska bo jak bym mial protekcje u GM i znajomosci zrobil bym nawet 400lvlŻal mi ciebie, naprawdę...

Res
06-12-2004, 19:48
Ty jesteś zazdrosny iglopol(z małej specjalnie)
Ty masz pewnie 6 lvl bo cie zabił "pk" wild warrior ?

IGLOOPOL
06-12-2004, 19:51
Ty jesteś zazdrosny iglopol(z małej specjalnie)
Ty masz pewnie 6 lvl bo cie zabił "pk" wild warrior ?

po pierwsze IGLOOPOL SIE PISZE PRZEZ 2 o a po drugie ty masz 10 lvl
i ma protekcje u GM bo oglondałem film ktos prubowal zabic bubble i odrazu zjawil sie GM i zabanowal mu konto

Master Of Devastation
06-12-2004, 19:57
gz dla niej :D z kad to masz??

z www.tibia.de/forum

Boże nie zakładajecie tak bezsensownych tematów , jeden był i wystarczy a to już jest bodajże 5 na tym forum,nie ma się czym podniecać że ma 200 lvl ,spox gratz dla mniej ale nie przeżywajcie tego tak.....-.-'

CentyBoy
06-12-2004, 19:58
A wierz czemu demon armor wziela?? Bo ona ma tyle kasy ze se spokojnie kupi pare SoV, ale demon arma jej widocznie niechcieli sprzedac wiec dlatego go wziela.
wlasnie problem polega na tym ze slyszalem wiele opini w stylu: "Bubble nie ma SoVa" i chcialbym zeby ktos bardziej ode mnie obeznany sie wypowiedzial WHY? na 200 lvl z brightem ? :P

ALBERT
06-12-2004, 19:59
Iglo cos tam... :glupek:
Mi ciebie jest naprawdę żal...
A jeśli to prawda co do tego filmu to jak powiedział Dr.Unknown "Żal Ci dupe ściska" I to mocno!!
Jeśli twierdzisz że ludzie się tym podniecają że ma 200 lvl i zakładają nowe tematy (chociaż mnie też to wnerwia) to się tak nie pluj bo teraz to wygląda jakbyś to TY się najbardziej tym podniecał!!

Res
06-12-2004, 20:00
po pierwsze IGLOOPOL SIE PISZE PRZEZ 2 o a po drugie ty masz 10 lvl
i ma protekcje u GM bo oglondałem film ktos prubowal zabic bubble i odrazu zjawil sie GM i zabanowal mu konto

Miałem 21 ale hack >.< A ty wkoncu masz ten 6 czy 7 ?

Maciumba
06-12-2004, 20:07
Ej ja sie dowidzialem ze bubble ma 200lvl po dniu :) ale ciekawe czy jakis Polak powturzy ten wyczyn B)

Maciumba
06-12-2004, 20:21
hej res ciekawe czy bys mial takiego loota co Paladinka :) bo ja raczej nie ale to byl cool loot Gratz!!!

morphy
06-12-2004, 21:52
wszystko cool ale...

Bubble to ONA nie ON -.-
a co do annihilatora to jej sie bardzo dziwie, czemu wziela demon arma zamiast sov/stonecutter :/ chyba ze jest CLUBowiczka :P

wali ze swordów ale o ile wiem ma duzo lepszy tzw. magic long sword

p.l
06-12-2004, 22:16
wali ze swordów ale o ile wiem ma duzo lepszy tzw. magic long sword
z tego co mi chyba wiadomo to MLS to właśnie SoV ... czyli coś około:
You see Magic Long Sword. It's a Sword of Valor

Rincewind
06-12-2004, 23:02
@UP:
SoV to jest magic sword a magic longsword to co innego.

Sketh
07-12-2004, 11:16
chcialem skomentowac..... ale mam teraz prosbe .... zamknijcie ten temat ;]

PinGOnE
07-12-2004, 11:50
Ja tam szczerze gratuluje Bubble. I co z tego ze jej maz jest GM (btw ja wiem ze to moze byc kolejna plotka ale czy Nitch~ jest jej prawdziwym mezem?). Mowicie ze ktos sie tym podnieca....jest czym! zaloze sie ze ok 98% z was nie dotrze nigdy do 150lvl a co dopiero 200...Grała to ma co tu duzo mowic....POLACY GOŃMY JĄ, BABA NIE MOŻE BYĆ SILNIEJSZA !! :D

BTW ...
SoV to jest Magic Sword (Atk:48 Def:35) 1 ręczna
a Magic LONGsword to : (wg tibia.pl) It's the magic Cyclopmania Sword (Atk: 55 Def:40) 2 ręczna :P (myslicie ze ma takie cudeńko??)

Bubble to niewyczerpany temat. Raz są filmy jak zabija jakiegos tam + - 20 lvl druida i Nitch~ ją broni, a raz jest jak soluje demonka i mowi "Ice rapier is sh**!!". Jeszcze nie jeden bedzie temat o Bubbelku :D np. "Pierwsza postac na 201 lvl !!" albo "Czy Bubble ma 15 mlvl ??". Jejku jak ma to niech sobie ma, a nam pozostaje ... grac az bedziemy od niej lepsi :> :P

Master Of Devastation
07-12-2004, 14:02
Bubble ma magic longsworda .....pewnie dostałą od nietzsche(gm'a i jej męża),a dragon slayer (150 royal pall z 99 shieldem )ma great shielda....takim to dobrze:P

Master Of Devastation
07-12-2004, 14:04
Bubble ma 8 mlvl ,pod względem skilli to lama 101/89 ....zamknijcie ten temat bo jest nudny....

Uncle Warrior
07-12-2004, 14:20
mi żal dupy nie sciska tylko ****ica mnie bierze ze tak sie podniecacie jak bym mial protekcje i znajomosci u GM to tez bym, mial nawet wyszy lvl i mi k urwa nie wciskaj ze mi zal w dupe sciska bo jak bym mial protekcje u GM i znajomosci zrobil bym nawet 400lvlNo jasne ze bys mial... tylko ze z tego co czytalem 255 to (jak narazie) max lvl... na tibia.de poruszali ten temat nawet chyba w temacie z lvl upem "Bubbla"(LOL xD naprawde rozwala :P)

Genesis 007
07-12-2004, 15:44
Nom Spoko Ale Szkoda ze to nie Polka

Buhahahaha koles nie rozśmieszaj mnie.Bubble polką..Wole ludzi 100+ którzy wiedzą co to jest Tibia.Wurzel przykladowo mozna rzec jakby chcialto dawno by ja wyprzedzil,ale za to skilluje...Za co go podziwiam.A taka Bubble może naprawde zostać nazwana "Bubel"

Hengar
07-12-2004, 16:04
A mi sie zdawalo ze BUBBLE jest dziewczyna chyba ze zmienila plec i teraz jest BUBEL no to nie wiem... Te zdjecia juz dawno byly na forum :)

Hengar
07-12-2004, 16:07
Bubble ma magic longsworda .....pewnie dostałą od nietzsche(gm'a i jej męża),a dragon slayer (150 royal pall z 99 shieldem )ma great shielda....takim to dobrze:P

Watpie w to by dostala od swojego meza (w Tibi ofkors) bo Gm nie moze tak robic xD

Genesis 007
07-12-2004, 16:09

Poprawa..Koles zacznij czytac z wiarygodnych źródel..."Bubel" magiclongsworda dostala nie od Gm'ów,ale od Boga-Durina(to chyba każdy wie:P)
Po drugie Dragonslayer nie ma Great Shielda tylko Soft'y

Stalmir
07-12-2004, 16:17
No jasne ze bys mial... tylko ze z tego co czytalem 255 to (jak narazie) max lvl... na tibia.de poruszali ten temat nawet chyba w temacie z lvl upem "Bubbla"(LOL xD naprawde rozwala :P)

Tak jaaaaasne....... To ciekawe czemu przed wielkim resetem tibii ludzie biegali z 500lvl?? Update cofajacy max lvl??? LOL??

Heliwurab
07-12-2004, 16:35
RE:Stalmir

ty też,jak mówił Genesis, musisz czytać z wiarygodych źródeł (chociaż w tym przypadku nie :P),pisali kiedyś tu na forum,ze była ta WIELKA cofka,i zmniejszyli lvle...moze ta cofka byla do kilku miesięcy cofana nie wiem... :d jak pomyślisz,to się dowiesz :)

Maseł
07-12-2004, 17:01
Ej czarny idioto!! nie ma kogos takeigo jak bubbel tylko BUbble LOL!!!!!

iglarf
07-12-2004, 17:15
A tak apropo jest wyzszy lvl niz 200?
ciekaw jestem jakie ona ma skillez/

Petersaber
07-12-2004, 17:52
a ja wam mogę powiedzieć, że Bubble(bubel -,-) rzeczywiście ma proteckje u GMów.. widziałem filmik, jak gosciu zaatakował Bubble.. z GFB ją prał, a ona po prostu do domku zwiała, zaraz przyszedł jakis GM i powiedział do goscia który atakował "do not atk my wife, you`re banished".. no i ban -,-

RE :UP bubble ma skille góra 105/95

Genezis 007- nikt niema Soft Bootsów, podobno Mer~Del`Toro miał, ale na filmiku jak soluje Demon Quest o niewidzać.. a pozatym, na ostatnim Test Serwerze(błagam, dajcie następny, plx,plx!!!!!!) miałem Softy... nic nie robiły
-,-

Maseł
07-12-2004, 18:17
dokładnie ma:101/89 :p

Master Of Devastation
07-12-2004, 21:08
Poprawa..Koles zacznij czytac z wiarygodnych źródel..."Bubel" magiclongsworda dostala nie od Gm'ów,ale od Boga-Durina(to chyba każdy wie:P)

Nie chce mi się z tobą kłucić .....Dragonslayer ma great shielda ,blokował na anihilatorze ......a bubble może mieć tego mls za zrobienie laski gm nietzsche ,to mnie nei interesuje...:P

Master Of Devastation
07-12-2004, 21:10
Watpie w to by dostala od swojego meza (w Tibi ofkors) bo Gm nie moze tak robic xD

Hehe ...GM może wszystko:P

Master Of Devastation
07-12-2004, 21:13

Aha i jeszcze jedno dragonslayer nie ma softów ...nikt ich nie ma w tibi...tak samo boots of waterwalling czy jakoś tak(buty do chodzenia po wodzie , są w skarbcu w ankrahmun)....także coś ci się pomyliło... :)

Patimrok
07-12-2004, 21:37
takie skille a taki lvl -.- powinna się wziąć ostro za trenowanie a nie za expienie

Veda
07-12-2004, 23:17
nic dodać nic ująć,Bubble is a little God on Antica :D..teraz CIPy bedą miały problem bo jak taka napakowana lala bedzie szła sobie po ulicy i robiła se spokojnie solo demony to chyba dodadzą nam kolejne levele :P...no i of korz Gratz 4 Bubble :D

Master Of Devastation
07-12-2004, 23:40
nic dodać nic ująć,Bubble is a little God on Antica :D..teraz CIPy bedą miały problem bo jak taka napakowana lala bedzie szła sobie po ulicy i robiła se spokojnie solo demony to chyba dodadzą nam kolejne levele :P...no i of korz Gratz 4 Bubble :D

Bubble nie zsoluje demona.....ostatnio był filmik ...nei trafiała demona prawie wcale ...potem waliła z explozki nawet po 400 .....a nietzsche ją uhał...także bubble solo demon weźmie z explo i uhającym ją nietzsche...:P

Genesis 007
08-12-2004, 17:18
Ej czarny idioto!! nie ma kogos takeigo jak bubbel tylko BUbble LOL!!!!!
Nie rozumiem czym sie tak podniecasz...
Chlopak popelnil bląd i co?
Czlowiek uczy sie na blędach.To,że źle napisal nick tego"Bubbla"nie oznacza,że musisz odrazu nim karcić.

Genesis 007
08-12-2004, 17:23
Nie chce mi się z tobą kłucić .....Dragonslayer ma great shielda ,blokował na anihilatorze ......a bubble może mieć tego mls za zrobienie laski gm nietzsche ,to mnie nei interesuje...:P

Ok..Widzialem Blessed Shielda w jego domku(na Ankrakhum).Pomylilem sie jednak co do Bs. DragonSlayer ma te Softy za najlepszy magic level jako paladyn (chyba 25 a może juz większy:))
Niektórzy moga w to nie wierzyc,nie mam zamiaru się z nimi klocic.

Wakarohe
08-12-2004, 17:42
Niepotrzebne zakładanie takich postów. http://www.tibia.gery.pl/newsy/18166.html Zdjecie pięknej Bubble vel Bubel :D

lol3
08-12-2004, 17:49
zauważlem wiele osob którzy non-stop o nim mowia co w nim jest szczególnego wiadomo ma 199 ( abo 200 ) ale nic wiecej a wiele osob caly czas buble, buble , buble....

Master Of Devastation
08-12-2004, 18:26
Ok..Widzialem Blessed Shielda w jego domku(na Ankrakhum).Pomylilem sie jednak co do Bs. DragonSlayer ma te Softy za najlepszy magic level jako paladyn (chyba 25 a może juz większy:))
Niektórzy moga w to nie wierzyc,nie mam zamiaru się z nimi klocic.

LOL!!!!!!!dragon slayer ma 24 mlvl!!!!najwyższy mlvl ma "prawdopodobnie " - tharkas , jest to 126 (chyba nie pamiętam) royal palladin ze skillami 111/101... 8o

Master Of Devastation
08-12-2004, 19:56
No i ten tharkas ma 25 mlvl :P

Dr.Unknown
08-12-2004, 20:38
Bubble nie zsoluje demona.....ostatnio był filmik ...nei trafiała demona prawie wcale ...potem waliła z explozki nawet po 400 .....a nietzsche ją uhał...także bubble solo demon weźmie z explo i uhającym ją nietzsche...:PI tu się mylisz, bubble soluje domony, chociarzby jednego, jest filmik i to bez Uhania przez inną osobę, filmik znany ze słynnego tekstu:
Ice rapier sucks

Master Of Devastation
08-12-2004, 21:32
Właśnie o ten filmik chodzi...w tym filmiku bubble waliła z exlozji a nietzsche ją uhał to było widać bo czasem zdażało się że uhała się ona i on ją jednocześnie w tym filmiku bubble waliła z explo a uhanie zostawiała nietzsche...;)