Pokaż pełn± wersje : Secura Secura Forum
wiewioreq_are_back
12-08-2008, 18:41
Założyłem ten temat bo szukałem i nie było tematu o securze. Możecie tu rozmawiać o naszym ulubionym ¶wiecie, securze. Wszelkie sprawy, newsy, itp.
No i dobrze ze taki temat powstał pewnei juz jaki¶ był ale miejsza z tym
aha pozdrawiam największego nooba z secury Shin Natsume
jak to przystało na ¶wiat noob pvp przeszkadzanie przy wszystkim co sie da w tym przypadku przy dream hallenger quest "poduszki " pozdrów mame
wiewioreq_are_back
14-08-2008, 08:54
Secura jako ¶wiat non-pvp posiada w¶ród swoich graczy wielu noobów, którzy psuj± t± atmosferę. Zdecydowana większo¶ć z nich to Polacy, iż to jest ¶wiat w większo¶ci oblegany przez polaków.
PS. Jest jaki¶ tańszy ¶wiat niż secura? :D
Maxis'Secura
14-08-2008, 09:07
@up
Antica?? :D
@topic
Secure to chyba można nazwać polskim serverem. Niestety jest bardzo dużo noobów na tym ¶wiecie jak powiedział Wiewi.
AdiZgOlek
15-08-2008, 15:17
sry doubleee
AdiZgOlek
15-08-2008, 15:20
No i dobrze ze taki temat powstał pewnei juz jaki¶ był ale miejsza z tym
aha pozdrawiam największego nooba z secury Shin Natsume
jak to przystało na ¶wiat noob pvp przeszkadzanie przy wszystkim co sie da w tym przypadku przy dream hallenger quest "poduszki " pozdrów mame
oO nie wiedzialem ze ludzie z ekipy remontowej graja na securze bo po nicku Variat zdaje mi sie ze ty to Variacjus;P shin to moj rl xD
Co do secury... noobski server kazdy kazdemu wybija a nikt nie moze nikomu zrobic.
old Variat Sigon teraz wyższy rang± pozdro
@topic
Secure to chyba można nazwać polskim serverem. Niestety jest bardzo dużo noobów na tym ¶wiecie jak powiedział Wiewi.
Secura Polskim serwerem? Dominuj± tu zarówno Polacy, Brazylijczycy, Szwedzi/Niemcy, jak i wielu Amerykanów/Brytyjczyków, nieco mniej Francuzów. ;D
@2up:
noobski bo ludzie nie szanuj± siebie nawzajem i za to maj± najazdy noobów. :)
AdiZgOlek
27-08-2008, 20:09
old Variat Sigon teraz wyższy rang± pozdro
a to sie mylilem ;p pzdr
Taranka@
heh, prawda jest taka ze jakby secura byla serverem pvp to by 3/4 "forum fighterow" ucichla:D
Old Secura <3!
A teraz to...
Cos mi sie wydaje ze ten wasz temat z tym forum Secury jzu dawno umarł :D:D:D8o
AdiZgOlekk
29-10-2008, 21:17
bo secura=didn't happen ; o xD
Wyslal by ktos troche Graczowi Datis Zargoron ?? Kupilem pacca a tam nie mam kolegow i nie mam kaski na premium :)
michalmalek15
13-12-2010, 15:01
Jeżeli kto¶ może mi podać tak na oko:) ile zapłaciłbym za full set dla 104knighta walcz±cego w axie. Chodzi mi o arm legi bootsy itd. Z góry dzięki
zajebiscie,
ludzie podtrzymujcie ten temat!
w koncu secura - to moze ja cos dam.
http://img576.imageshack.us/img576/3713/nasecure.jpg
za pierwsz± proc± :P
40 minut d-lair Edron - http://img715.imageshack.us/img715/6637/blahblahwz.jpg
Valdas de'Vito
22-12-2010, 21:43
pamiętam jak tematy gildii z Secury robiły tu furorę. Teraz niestety to upadło, a szkoda. Pozdrawiam.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.