zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Obsidian Knife

Kamil_The_Orc_Berserker
13-08-2008, 21:37
Witam wszystkich. Mam pytanie. Czy opłaca się kupować obsidian knife od innych graczy ?? po 8k chodzi na moim servie

a może lepiej wykonać questa ??? którego można wykonać 1 raz na dzień oraz do którego jest potrzebna dragonka ( moge lotnąć z draga ) obsidian lance i 2 bast skirty ???

doradźcie!

aha ! i jeszcze jedno

mam zamiar kupić ten obsidian knife za kase z desertu. Co lepiej kupić sobie jakieś eq dla palla ( mam dość dobre ) czy ten obsidian knife ????
czy zakup się zwróci jeśli go zakupie ???

jakie potworki najlepiej skórować ( które skórki najszybciej się sprzedają ?? )

doradźcie plz :evul:

Asunul
13-08-2008, 21:49
ta ale musisz miec jeszcze questa wykonanego u spoconego cyklopa zebys mogl przetapiac metale, na ten quest potrzeba bodajze 3 bast skirtow,

jesli masz zamiar expic na minosach/dragach/behemotach[ i tak pewnie zapomnialem o czyms] to oplaca sie kupowac obsiadian bo 8k zwroci Ci sie po 100 zebranych skorkach minotaurow

Voniek
13-08-2008, 21:50
Jeżeli masz dość dobre eq - wystarczy, palladyn i tak walczy na dystans, a Ty masz pewnie niski poziom.
Obsidian Knife - jeżeli ma to być wydatek jednorazowy, lepiej kupić od graczy, zaoszczędzisz czas i pieniądze (nie wiem po ile jest 1 bast skirt na Twoim świecie, ale u mnie są po 3-5k, a więc łączony koszt to 9-15k + 4,5k za dragonke i obsidian lance).

Kamil_The_Orc_Berserker
13-08-2008, 21:53
ok dzieki za odp prosze o dalsze wypowiedzi

a nie lepiej kupić lepszego eq dla palla ???

aktualnie mam 21 palla

a eq : vampire shield belted cape p legi crown helmet :confused:

Voniek
13-08-2008, 21:57
Takie eq wystarczy, na Twoim poziomie łatwo o deda, więc lepsze nie jest Ci niezbędne. Poza tym jako palladyn bijesz na dystans, a więc niczego nie blokujesz, co za tym idzie, że nie musisz posiadać dobrego Eq.

Vein
14-08-2008, 09:23
Eq wystarczy.
Mozesz zrobic tak: kup dragon shield i obsidian lance powiedzmy 4k+1k? okolo 5k i popros kolege ktory ma zrobiony ten quest zeby ci zamienil.
A jezeli nie masz takiego kolegi to kup za 8k bo sie oplaca.

Kamil_The_Orc_Berserker
14-08-2008, 13:48
ok

a czy się te 8k zwróci ??
co najlepiej skórkować ?? co się najlepiej sprzedaje ?? :baby:

EDIT : co prawda nie związane z tematem ale potrzebne sorki że tu pytam ... ;)

1. czy opłaca się nosić rsy 21 pallem ze skillami 57/42 ??
2. czy hity będą mniejsze czy większe od zwykłych spearów ??

@down

:o a u którego NPC ??

Asunul
14-08-2008, 14:24
ok

a czy się te 8k zwróci ??
co najlepiej skórkować ?? co się najlepiej sprzedaje ?? :baby:

EDIT : co prawda nie związane z tematem ale potrzebne sorki że tu pytam ... ;)

1. czy opłaca się nosić rsy 21 pallem ze skillami 57/42 ??
2. czy hity będą mniejsze czy większe od zwykłych spearów ??

co do spearow to mysle ze wymecz juz ten 25 lvl na rsy, teraz mysle ze hity beda porownywalne wiec szkoda rs..

co najlepiej skorowac? to co sie da skorowac ;p na Twoim lvlu mozesz isc bic minotaury[ np. w mino tower kolo kazo] i je skorowac, za 100 skorek masz juz 8k u npc a u graczy moze i z 10k

Kamil_The_Orc_Berserker
14-08-2008, 19:53
a czy opłaca się na 20 lvl kupować ??? może lepiej zaczekać do wyżeszgo lvla ??:confused:

Rufus2309
14-08-2008, 20:18
O lol człowieku musisz tyle pytań zadawać ?? Przecież to niema najmniejszego sensu to co Ty piszesz... To jest tzw. "nabijanie postów".
@ Topic:
Kup sobie tego obsidian knifa i wycinaj skórki z minotaurów przez 2 lata to Ci sie zwróci... Takie jest moje zdanie.

Kamil_The_Orc_Berserker
14-08-2008, 20:49
a co cie to obchodzi ??? moge pytać do woli jak czegoś nie wiem

co ci do tego ??:confused:

CzubiX
14-08-2008, 21:12
Kup tego obsidiana i idź na minoski, jak zbierzesz 100 skórek - sprzedawaj

dawidoss112
14-08-2008, 21:45
Dobijasz skille, 25-30 lvl i jeśli nie będzie żadnych niespodzianek to po jednym wypadzie dłuższym na Mintwallin kasa za obsidiana ci się zwraca.

Obsidian przyda ci się zawsze na niskim i wysokim lvl więc lepiej zakupić go wcześnie.

pozdro ;p

Kamil_The_Orc_Berserker
15-08-2008, 11:29
ok dzięki

temat można zamknąć 8o

Inferno3031
15-08-2008, 12:11
Dodam tylko, że na obsidian knife'ach da się ubić niezły interes. Zrobisz questa z beast skirtami raz a potem tylko robisz obsidiany za dragonke i lance. Ja dragonki kupowałem po 4-5k a obsidian lance wypadała mi na expie czasem. Mi sie udało z 6 razy sprzedać knife za 10k, a na itemy wydałem 4-5k.

septimusek
15-08-2008, 12:42
jesli masz zamiar expic na minosach/dragach/behemotach[ i tak pewnie zapomnialem o czyms]

Owszem, zapomniales o lizardach, ale to później z paccem :)
Jeśli chodzi o knife to opłaca się go kupić, aczkolwiek przy większej sumie pieniędzy opłaca się także zrobić questa na niego, tak jak kolega wyżej wspomniał, można na nich zarabiać.

Na początku proponuje folde, myślę, że wiesz o jakie miejsce chodzi, tam skórki wchodzą ładnie na expa się nie narzeka [ na Twoim lvlu ] + możesz robić lootbaga co w efekcie da Ci dużą sumę pieniędzy.

Dodatkowo, kupisz [ zrobisz ] teraz to będziesz miał na przyszłość [ mam tu na myśli dragi i DL'e bo szkoda tak zostawiać ich ciała bez zcięcia skórki ]. No a jak padniesz i stracisz to już swoją drogą :)

Pozdrawiam