Pokaż pełną wersje : zarabianie w thias
sueroski
14-08-2008, 10:23
no i kolejny el poblemos. jestem druidem 8 level moje statyski można zobaczyć bo są w profilu wypisane. więc na czym najlepiej zarabiać w thais (miejsce bez pk)?
PS jeszcze jedno jak mam wpisać skil ataku w prfilu a ja wale z różczki to co mam wpisać Magic Level?
no i kolejny el poblemos. jestem druidem 8 level moje statyski można zobaczyć bo są w profilu wypisane. więc na czym najlepiej zarabiać w thais (miejsce bez pk)?
PS jeszcze jedno jak mam wpisać skil ataku w prfilu a ja wale z różczki to co mam wpisać Magic Level?
Skill ataku nie musisz wpisywać, w końcu jesteś druidem, który bije z laski. Wystarczy, że wpiszesz mlvl ew. skill obrony (shielding).
Co do expa polecam roty na fibuli, nie wiem jak na Twoim serwie, ale jak kiedyś grałem na kyrze to było mało PK.
sueroski
14-08-2008, 10:39
Skill ataku nie musisz wpisywać, w końcu jesteś druidem, który bije z laski. Wystarczy, że wpiszesz mlvl ew. skill obrony (shielding).
Co do expa polecam roty na fibuli, nie wiem jak na Twoim serwie, ale jak kiedyś grałem na kyrze to było mało PK.
a możesz dokładniej napisać jak te potwory się nazywają bo się z nimi nie spotkałem a na tibia.pl nie znajduje takich
Rotworm'y lub ich lepsza wersja czyt. mocniejsza Carrion Worm'y.
malypietroo
14-08-2008, 11:18
Ja tylko dodam, że nie ma miejsc bez PK :) To zależy tylko od Twojego szczęścia czy akurat sie jakiś napatoczy, czy nie. Na razie pkerzy Cię nie ruszą, bo lvl mały. A co do zarabiania... Hmm... No drut nie ma za dużo capa, lootbag nie przejdzie, bo wolny jesteś. Czyli najlepiej kasa sama. A do tego no to najlepsze minotaury, ew ghule i szkielety. Ale tam ciężko z dojściem. Zostańmy przy Rotwormach na razie xD
sueroski
14-08-2008, 11:52
Ja tylko dodam, że nie ma miejsc bez PK :) To zależy tylko od Twojego szczęścia czy akurat sie jakiś napatoczy, czy nie. Na razie pkerzy Cię nie ruszą, bo lvl mały. A co do zarabiania... Hmm... No drut nie ma za dużo capa, lootbag nie przejdzie, bo wolny jesteś. Czyli najlepiej kasa sama. A do tego no to najlepsze minotaury, ew ghule i szkielety. Ale tam ciężko z dojściem. Zostańmy przy Rotwormach na razie xD
przecięż głównie dlatego ż emam niski level pk mają na mnie chrapke
jak umiesz grac to luruj sobie pojedyncze cyclopy z mt sterum
lol człowieku we sie ogarnij jaka chrapke na 8 lvl ;( boshe !! i co z ciebie zlotuja xD studded set i ta badziewna rózge :D ? czy cos w tym stylu jakies smieci:D wogole najlepiej idz do ab na trolle jak kazdy i nabij tam "potężny" 13 lvl i podnies przedewszystkim mlvl na 8 lvl min 4-5mlvl :)
A teraz na Fibuli to codzienie noob chary blokuja droge itp ;]
@Helodin
A nie widzisz? Napisal ze nie wie co to ,,Rot" wiec raczej jest nowy..:confused:
@troyanX
o boshe boshe boshe pokemonQ móJ KoteCzQ A MoShe PoklikAmY?!!! skąd jesteś rybeCzqO?B)
@sueroski
polecam rotwormy pod thais,a co do pk,poprostu weż sobie 2-3 health potiony,i jak zacznie jakis 10 lvl Cie atakowac to ucieknij,napewno sie wyleczysz.
Pozdrawiam.
MasterMor
14-08-2008, 12:13
Radzę przeprowadzic się do Kazordoon, i tam bic dwarfy i rotwormy, jak nabierzesz wprawy możesz zacząc bic dwarfy soldiery. :)
sueroski
14-08-2008, 15:06
lol człowieku we sie ogarnij jaka chrapke na 8 lvl ;( boshe !! i co z ciebie zlotuja xD studded set i ta badziewna rózge :D ? czy cos w tym stylu jakies smieci:D wogole najlepiej idz do ab na trolle jak kazdy i nabij tam "potężny" 13 lvl i podnies przedewszystkim mlvl na 8 lvl min 4-5mlvl :)
może i loot słaby ale zabawe w dedanie mnie będą mieć :p
może i loot słaby ale zabawe w dedanie mnie będą mieć :p
Ale mi zabawa tracic jednego fraga na jakiegos 10 lvl i miec 15 minut pz lock...
Uwierz mi.. Na tym lvl'u nikt Cie nie tkie chyba ze komus zajdziesz powaznie za skore ;)
Gdzie mam zarabiać kase?
J/w
Rotwormy i Carrion Wormy nad thais z WoD...
idz na orci pozabijaj mozesz sprzedac speary 3gp jeden ale to sie nie oplaca... rob lootbagi z orcow... pelno sabre, mace itp. i do sama... :)))
roty kolo thais malo ludzi na pvp i 0 pk... 8o
pozdro ;)
Szefie :)
17-08-2008, 23:21
Thais trolle do 15, pozniej mysle mozesz sie przejsc na mount sternum poziom -1 (skeletony, czasami ghoule)
Lord_Nerevar
18-08-2008, 00:10
Skoro jesteś nowy, panicznie boisz się PK to może lepiej zmień świat na non-pvp póki nie jest za późno ? Chyba że masz na tym servie znajomych.
Jeśli chodzi o miejsca bez PK cóż w expowiskach na twój lvl są zazwyczaj noob-pk którzy efektywnością dorównują pijanemu trollowi :) nie ma co się ich zbytnio bać.
Trolle na wschód od thais, ancient temple (radze zobaczyć co się gdzie respi), jaskinie z rotami w okolicznych dziurach - tam możesz expić, co do cyklopów nie radze jak jesteś niedoświadczony łatwo ktoś cię może bloknąć co = dead :(
JestemZRoku2050
18-08-2008, 02:04
chyba go szósty lvl z rsem ubije hahahahahahahaa
na 8 lvlu to chodz na szkielety zwykle, zbieraj hatchety i na całego capa wez tylko hatchety i na fibule
jedna rundka przy twoim capie to jakieś 300 gp
mozesz tez klepac roty na fibuli i mace zbierac (tylko mace) bo mozesz je sprzedac niedaleko studni do ktorej wchodziłes na roty
klucz na fibule to koszt 800 gp, ale niskolevelowe nooby (6 -10 lvl) nie chodza tam na pk bo trzeba miec klucz
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.