PDA

Pokaż pełną wersje : Forgotten hope

Czaja_93
14-08-2008, 13:22
http://img216.imageshack.us/img216/3149/fhis4.png

Sezon 1 - "Witaj Francjo"

D-Day ,p1- Druga Strona (1/1)
D-Day, p2- Druga Strona - post #37 (1/1)
D-Day, p3 - Trzecia Strona (1/1)
D-Day +1, p1 - Czwarta Strona (1/1)
D-Day +1, p2 - Piąta Strona (1/1)
D-Day +1, p3 - Piąta strona (1/1)

http://img228.imageshack.us/img228/2072/scenanr1ot6.png

http://img216.imageshack.us/img216/1171/scenanr2mq0.png

http://img216.imageshack.us/img216/9561/scenanr3th7.png

http://img228.imageshack.us/img228/1277/scenanr4ss2.png

-Kolejny żalowy fake o wojnie ?? - wcale nie , oglądajcie a zobaczycie
-nie rób żadnych fake o wojnie i wogule - wypad z tematu

Oglądajcie i oceniajcie :)

aha... trwa rekrutacja ( rekrutacja trwa nadal )
SZABLON
-imie i nazwisko bohatera ( klimatyczne z USA )
-cechy charakteru
-historia ( jest to 1943 rok ) - konkretnie opowieść o dzieciństwie, itp.
-rodzina ( może mieć , żonę , dzieci , albo rodziców )
Rekrutacje wysyłać na PW

Carbon_Lord
14-08-2008, 13:38
Wzorujesz się na moim co? Tak samo... Rekrutacja itp...

Czaja_93
14-08-2008, 13:42
@up
-Rekrutacja moze wygladac podobnie ale to chyba nie zbrodnia ?
-a twoja fabuła jest spoko i niebęde małpowal po tobie fabuły
-wzoruje się na fabule z pewnej książki

Arashel
14-08-2008, 13:51
Mam nadzieje że postacie będą sie ruszać, a nie
stać jak kołki w True Land'zie, bo jak tak to... ekhmm, nie ważne...

@2xUP
I kto tu się uważa ze "pro", ja nigdy otwarcie i ze 100% pewnością
nie "oskrażyłem" kogoś o to że kradnie fabułę...

Wzorujesz się na moim co?
Jesteś śmieszny Władco Węgla
Masz racje w końcu na WWII tez były "Alieny" które potrafiły kontrolować ludzi(?)...
Tez meteoryt trafił w Berlin (Wbił się prosto w parlament kiedy Adzio przemawiał)...

Kedven
14-08-2008, 14:00
Na tym forum jest zdecydowanie za duzo fake'ow, dziejacych sie w czasach wspolczesnych, przyslosci. Dla mnie wystarczy jeden dobry, True Land. ;D

@up
Arashel, błagam cię. Przestan się ze wszystkimi kłócic i prowokowac. Nie jestem pierwsza osoba, ktora ci to mowi. Skoncz sie wozic i wroc do starego Arashela. ;)

X-Zero
14-08-2008, 14:09
Na tym forum jest zdecydowanie za duzo fake'ow, dziejacych sie w czasach wspolczesnych, przyslosci.
Prawda.

@topic:
Ehh...
Jedyne co mi się tu podoba to ta kartka, chociaż tekst jest pod złym kątem .
Outfity średnie.

No i kurde najważniejsze, co mnie ostatnio dręczy:
część 1 - oczekiwanie na osoby do rekrutacji
Czemu Wy kurde musicie dawać zawsze "część 1 - już niedługo" czy też "Part 1 - ?? " ... Przecież to jest durnee ;/

Mikes1
14-08-2008, 14:24
@ Arashel
Ekhm.. Od kiedy postacie w moim fake'u się nie ruszają? O.o
Edit: hah edytował ^^

@ Topic
Nie chce mi się szukać błędów ale jakoś nie widze czegoś co mogłoby mi się nie spodobać. Więc jest dobrze! :p

Fushion
14-08-2008, 18:00
Mi sie tam podoba ;p fajne outy i ta podloga w tym domku

Gelt
14-08-2008, 18:31
@up
Arashel, błagam cię. Przestan się ze wszystkimi kłócic i prowokowac. Nie jestem pierwsza osoba, ktora ci to mowi. Skoncz sie wozic i wroc do starego Arashela. ;)

A ja go popieram w 100%. Carbon uważa, że zrobił super fake. Kody, fabuła itp. itd. No cóz, ja żywię do niego akurat mieszane uczucia.. Czemu.? Sa w moich postach w topicu z True Land.

@topic

Cięzko ocenić. Na razie zapowiada się.. Średnio. Ale czekam.

Kedven
14-08-2008, 18:53
@up
Sorry, Gelt, ale jakbyś była tutaj od troszkę dłuższego czasu, niż dwa tygodnie, to byś wiedziała o co mi i kilku innym osobom chodzi. :)

A z twoich postów, w temacie Carbona, naprawdę mało wynika..

Carbon_Lord
14-08-2008, 19:00
Właśnie! Kedven Ma rację. A tak wogóle, czy ja mówiłem że on kradnie mi fabułę? Powiedziałem tylko, że zgapił pomysł z rekrutacją. Po co od razu szukać dziury w całym... I czy ja wychwalam mój Fake? Wręcz przeciwnie, boję się, ze mi nie wyszedł.

Czaja_93
14-08-2008, 19:41
Tak na zachete chcę pokazać moje outfity Armii Amerykańskiej dla niecierpliwych osób.

http://img229.imageshack.us/img229/1051/teamrc7.png

@2x down
Forgotten hope z angielskiego oznacza Zapomniana nadzieja a " Nieodzyskana nadzieja " to taki szpic , pod tytuł ^^

Pozdro i zapraszam do rekrutacji pisać na PW szablon jest w pierwszym poście tego tematu

Arashel
14-08-2008, 19:46
@ 2 i 3x UP
Wasze bezsensowne i gówno warte wypowiedzi były nie potrzebne...
Autor fake'u nie chce słuchać o tym jak to mam wrócić do "starego" Arashel'a...
Znudziło mi się udawanie dobrego, miłego, skromnego itd....

@UP
Outfit fajny... Bezruchu brak i dobrze!

@Down
Garg dobrze powiedział(prawie)...
"Nie ocenia się książki po okładce"

;Post będzie miły, ze względu na to, że wiem jak bardzo to podforum leży.
Chyba raczej leży, kwiczy i robi pod siebie...

KalasantyX
14-08-2008, 20:01
Oko Kalasaurona zwróciło się ku "Forgotten hope", ostatniemu wolnemu od jego komenta fake'owi. No baaa...

;Post będzie miły, ze względu na to, że wiem jak bardzo to podforum leży.

~forgotten znaczy nieodzyskana? <btw nieodzyskana razem chyba>
~jak dla mnie ten fake jest niezgodny z regulaminem
~ten ullow trailer co tu wrzuciłeś to nie jest prolog jak go nazwałeś.
~wrzucanie tylko loga i jednego obrazka woła o pomstę do Kalasia
~kolejny fake nie w fantasy;
~ten temat nie powinien być założony...

Baa, miło było nawet. Tera pojechać trzeba po słówkach:

Powiedziałem tylko, że zgapił pomysł z rekrutacją.
Wzorujesz się na moim co? Tak samo... Rekrutacja itp...
@Gelt
Gdzie Carbon napisał, że jego fake jest super uber?

Znudziło mi się udawanie dobrego, miłego, skromnego itd....
A więc udawałeś... pozerze.

@At the end
Żołnierz siedzący ma dłuższe nogi niż stojący (siadając jest wyższy niż stoi ;<)
Z fake'a może coś być, jeżeli będzie dobry klimat. Opcja "IF".

rajaput
14-08-2008, 21:50
Czy to nie szczescie zeby mamy mistrza Arashela? Jesli teraz to forum 'lezy, kwiczy i robi pod siebie', to pomyslcie co by bylo bez naszego guru fake'ów.
A prawda jest taka, Arashel, ze umiesz zrobic kilka ciekawych efektow, ktore powoli zaczynaja sie robic nudne. Fabularnie, twoj fake przypomina Modę na Sukces. Nic nie warty tasiemiec. A na dodatek wozisz sie po forum, a tak naprade nikt nie wie, co ty tak naprawde zrobiles... Bo sorry, ale czy twoje outy sa takie zajebiste? Aragami ma lepsze. Czy twoje lokacje sa takie super? Gargoin robi o niebo ladniejsze. A efekty? Niektore ciekawe, natomiast Aragami nie robi gorszych. Grafiki? Nic nowego nie pokazujesz, za to Speed przedstawia byliardony nowych, super grafik. Wiec, co ty takie zrobiles, ze uznawany jestes za mistrza fake'ow, co? Fabula? Zerknij na fake'a Kalas i sie dowiesz, co to jest prawdziwa fabula. I taka jest prawda, pod prawie kazdym wzgledem, ktos cie przerasta.
Mozesz byc mily, mozezs byc niemily, ale z kazdym dniem, z twoja opinia liczy sie cora mniej ludzi. I mam nadzieje, ze niedlugo odejdziesz w niepamiec i nie bedziesz nas dluzej meczyl =*

@topic
Takie sobie. Pokaz nastepnego parta.

Carbon_Lord
14-08-2008, 22:00
@up
Wyjąłeś mi to z Ust.

Topic:
Chyab się zgłoszę.

GargoinX
14-08-2008, 22:07
Tym razem się z tobą zgodzę rajaputku. To jest dokładnei to co myślę o panu Arashelu. Dodatkowo, jak to ujął Kalas jesteś zasranym pozerem. Myślisz, że chcemy tutaj egoistów i ignorantów? Chyba znasz odpowiedź. Co do części wypowiedzi rajaputa, że robię lepsze lokacje: może tak, może nie, ale napewno jeszcze ładniejsze robi aragami i kedven.

@Topic:
Narazie za mało wiadomo, by oceniać faublarnie jednak znowu się szykuje fake o teraźniejszy/z przyszłości, a to już się robi nudne. Graficznie nie jest źle, a wręcz jest dobrze. Kontynuuj, chcę zobaczyć co dalej z tego wyjdzie.

Mikes1
14-08-2008, 22:11
@ wszyscy up
Kurde skończcie już w tym temcie spamować! :p
Autra raczej nie obchodzi czy Arashel jest zuy czy nie...
Zaraz będę "raportował"! :D

@ Autor tematu
Ja się zgłoszę do rekrutacji! Tylko wymyśle jakąś sensowną historyjkę :P

@ Down
Nie powiedziałem, że autorowi przeszkadzają te posty... Po prostu myślę, że wolałby, żeby pisano tu o jego fake'u a nie o Arashelu :p No ale mogę się mylić ofc...

"Tak btw, niedługo wpadnę do twojego tematu"
Huh, mam się bać? :p

KalasantyX
14-08-2008, 23:35
@Up
Odważysz się zareportować takich pro elo 3 2 0 fake'owców? Oo? Wiesz, ja myślę, że autor wcale nie myśli tak jak ty. Gdyby miał coś sprzeciw to by się wypowiedział, a on siedzi cicho i patrzy na licznik postów ;] Już nie mówiąc, że twój post to "ostrzeżenie raportem"+"zapowiedź zgłoszenia się" czyli czysty spam większy od naszego.

Na poważnie, ja sądzę, że nikomu nie przeszkadza nawet kilkadziesiąt takich postów. W końcu na forum trzeba wymieniać opinie. Taki mini spam to miły widok dla mojego zezowatego oka ;>

Tak btw, niedługo wpadnę do twojego tematu, tylko znaleźć trochę czasu muszę. Bo nie lubię na chybcika pisać.

Myślisz, że chcemy tutaj egoistów...
Każdy w głębi duszy jest wszechogromnych egoistą, ale co tam... Już wychodzę ;<

Michoss
15-08-2008, 01:14
Kurde, wiesz co? Ja...<Zerka na tekst poniżej fake>
Kolejny żalowy fake o wojnie? Nie rób żadnych fake o wojnie i w ogóle.

Ekhm...A nie, już nic. Zapomniałem co chciałem powiedzieć.

PS. "Na tym forum jest zdecydowanie za duzo fake'ow, dziejacych sie w czasach wspolczesnych, przyslosci."
Powtarzam to od roku, ale nikt nie reaguje ;[].

Gelt
15-08-2008, 17:37
@Gelt
Gdzie Carbon napisał, że jego fake jest super uber?

To wynika z wypowiedzi. Nie pisałbym tego jakbym nie zauważył. Mówiąc ładnie, drogą dedukcji. Wystarczy spojrzeć na ton postów Carbona.

@Kedven

To się wczytaj ^__________^ "Yes sir", mili dowódcy, pomieszanie z poplątaniem odnośnie fabuły (autor momentami sam się gubił kto z kim walczy, nie przeszkadza to AŻ tak bardzo ale mozna tego uniknąć). Powtarzam, True Land nie jest zły, ale Carbonowi odbiło. Co do Arashela: Pro fakeowiec czy nie ma prawo skrytykować coś. Nudne jest czytanie cały czas "supcio 10/10"..

Kedven
15-08-2008, 17:49
Wytłumacz mi, po czym wnioskujesz, ze Carbonowi odbilo? Gelt, ty z nim w ogole gadalas poza tematem "True Land"? Jesli Carbonowi odbilo, to mi powiedz co sie z Arashelem stało.

btw.
Dla mnie to, co piszesz w jego temacie, to nie jest kontruktywna krytyka, tylko jakies przebakiwanie o bledach...

@edit
Kończę się kłócic, bo ta głupawa rozmowa do niczego prowadzi. Teraz naprawdę jest mi obojętne, czy ktoś jest miły, czy niemiły. Poprzez wykrzykiwanie, kto jest debilem, idiotą, dzieckiem, niedorozwiniętym nastolatkiem, niczego nie osiągniemy. Poza tym mam poprostu dosyc : D

Gelt
15-08-2008, 18:03
@#%@#^%#$^ mam wrażenie, że rozmawiam ze ścianą. I co mnie obchodzi Carbon poza tematem.? Pisałem o jego fake'u, pisałem o tym co pisze tutaj co mi sie nie spodobało.

A jak nazwiesz inaczej "przebakiwanie o bledach".?

Ludzie.. proszę Was. Weźcie się za jakieś ćwiczenia z czytaniem ze zrozumieniem..

Co do tematu.. Doczekamy się dalszej części.? Czy jeszcze nie ma zrekrutowanych.?

Arashel
15-08-2008, 18:09
@Kedven
Wiesz co jesteś ku*wa poje*anym dzieciek, albo nie dorozwiniętym nastolatkiem... To samo rajaput i Carbon...

Rajaput:
Czy to nie szczescie zeby mamy mistrza Arashela? Jesli teraz to forum 'lezy, kwiczy i robi pod siebie', to pomyslcie co by bylo bez naszego guru fake'ów.
A prawda jest taka, Arashel, ze umiesz zrobic kilka ciekawych efektow, ktore powoli zaczynaja sie robic nudne. Fabularnie, twoj fake przypomina Modę na Sukces. Nic nie warty tasiemiec. A na dodatek wozisz sie po forum, a tak naprade nikt nie wie, co ty tak naprawde zrobiles... Bo sorry, ale czy twoje outy sa takie zajebiste? Aragami ma lepsze. Czy twoje lokacje sa takie super? Gargoin robi o niebo ladniejsze. A efekty? Niektore ciekawe, natomiast Aragami nie robi gorszych. Grafiki? Nic nowego nie pokazujesz, za to Speed przedstawia byliardony nowych, super grafik. Wiec, co ty takie zrobiles, ze uznawany jestes za mistrza fake'ow, co? Fabula? Zerknij na fake'a Kalas i sie dowiesz, co to jest prawdziwa fabula. I taka jest prawda, pod prawie kazdym wzgledem, ktos cie przerasta.
Mozesz byc mily, mozezs byc niemily, ale z kazdym dniem, z twoja opinia liczy sie cora mniej ludzi. I mam nadzieje, ze niedlugo odejdziesz w niepamiec i nie bedziesz nas dluzej meczyl =*

Naprawdę autor tego fake'a chce słuchać mnie jaki to ja jestem zły bo "SAM SIEBIE UWAŻAM ZA PRO ELO", a znajdź mi niedorobiony debilu gdzie się tak nazwałem (na serio)...
PS. Ściągnij FireFox'a pokaże ci błędy...

Carbon_Lord:
@up
Wyjąłeś mi to z Ust.

Kolejny który wyniósł mnie do rangi "Samozwanczego Pro Elo"

Gargoin_rtn:
Tym razem się z tobą zgodzę rajaputku. To jest dokładnei to co myślę o panu Arashelu. Dodatkowo, jak to ujął Kalas jesteś zasranym pozerem. Myślisz, że chcemy tutaj egoistów i ignorantów? Chyba znasz odpowiedź. Co do części wypowiedzi rajaputa, że robię lepsze lokacje: może tak, może nie, ale napewno jeszcze ładniejsze robi aragami i kedven.

i ku*wa kolejny... Wiesz co to ironia/sarkazm?

KalasantyX:
A więc udawałeś... pozerze.
Tak... Bycie miłym jest denerwujące...

KalasantyX:
Każdy w głębi duszy jest wszechogromnych egoistą, ale co tam... Już wychodzę ;<
Egoista, narcyzem, dbającym o własne dobro, widzącym tylko cudze błędy itd...

Kedvan:
Wytłumacz mi, po czym wnioskujesz, ze Carbonowi odbilo?
Tadam! Trafiłeś w sam środek tarczy! Odbiór nagrody przy wyjściu...

Gelt:
@#%@#^%#$^ mam wrażenie, że rozmawiam ze ścianą.
To nie ściana/ściany to debil/debile...

PS.
Jak macie coś do mnie chore dzieci to spamujcie moje a nie czyjeś tematy...

PS. 2
Jeśli admin/mod uzna tą wypowiedź za obraźliwą i da ostrzeżenie to proszę o danie warna:
Carbo_Lord
Kedven
Rajaput
Powód: Spam...

@2xDown
Co racja to racja...

Mr.Pszczola
15-08-2008, 18:28
Co do Arashela: Pro fakeowiec czy nie ma prawo skrytykować coś. Nudne jest czytanie cały czas "supcio 10/10"..

Tu się zgodzę, nich się uważa, za kogo tam chce i odpuścimy sobie te całe konflikty, bo myślę ze ktoś, kto potrafi ostro skrytykować z zimna krwią fake chociażby za najmniejsze błędy jest potrzebny, wiem ze może być to trochę zniechęcające, ale póki tylko on tak komentuje sprawa jest pod kontrolą.

@Fake
No cóż nic nadzwyczajnego, tło wydarzeń ujawnił twój podpis i twoje zamówienie na grafiki. Ładne te outy. Fabuła na razie na fenomen się nie zapowiada, ale poczekam.

shady<3
15-08-2008, 18:47
Carbo_Lord
Kedven
Rajaput
Arashel

:D xD ;] :] x]

Torog Velrock
15-08-2008, 18:56
Uwierzcie, krytyka Arshela jest potrzebna - nie dla tego że według nie których jest bogiem fakeów, czy dlatego że ma swój porządny faq, ale dlatego że POTRAFI krytykować - potrafi znaleźć błędy, takie błędy których sam popełnia (nie mówię o gramatyce i składni). ARSHEL MÓW O BŁĘDACH W FEJKACH mówi o rzeczach których nikt nie widzi i nikt nie mówi - oczywiście Gargion, Sir Speed, Kadven, KalasantyX i inni mogli by mówić o błędach o których mówi Arshel.

A teraz z drugiej strony barykady - Ty, Arshelu naprawdę widać że uważasz się za najlepszego fakeowca - uwierz korzystając z tylu Ironi, Sarkazmów i innych takich słowach jest część prawdy - ty naprawdę podświadomie sobie myślisz "na tym pod forum naprawdę nikt mi nie dorównuje w tworzeniu fake." I nie pytaj się mnie "Gdzie ja coś takiego napisałem na serio", to wychodzi z tego że ZBYT CZĘSTO MÓWISZ O TYM W sarkzmie, a to oznacza że w ukryciu naprawde tak sądzisz.

Raz, dwa, trzy - bluzgasz ty. Kto pierwszy obrzuci mnie błotem za to co napisałem ? ;]

Radze zrobić temat "Czo sondzimy o arszelu i innyh prlo faqofcah". Wesołego nowego roku cya.

Didek
15-08-2008, 21:18
Torlog SWIĘTA RACJA!;)

Cristal
15-08-2008, 21:36
Co tu się dzieje! To jest temat "Forgotten hope", a zrobiła się dyskusja na temat Arashela. Do tego służy dział SPAM.

@Arashel
Za bardzo się przechwalasz.

Czaja_93
16-08-2008, 10:40
I część
Jest troche gadatliwa :D , ponieważ chcę , żeby odrazu nie żucać chaotyczną
fabułą , tylko żeby forumowicze oswoili sie , co sie dzieje, o co gra w tym fake

http://img145.imageshack.us/img145/7641/p11ui8.png

http://img217.imageshack.us/img217/1894/p12sk6.png

http://img291.imageshack.us/img291/8922/p13ec4.png

http://img84.imageshack.us/img84/8682/p14vb0.png

http://img291.imageshack.us/img291/4328/p15pg8.png

http://img98.imageshack.us/img98/5102/p16aq9.png

http://img291.imageshack.us/img291/1227/p17hk4.png
@edit
poprawiłem 3 pierwsze obrazki z mową

Pozdro

Mikes1
16-08-2008, 11:33
Na obrazku 4 jest jaśniej niż na obrazku 3.
Zdecyduj sie jak wstawiasz te dialogi bo raz robisz "Matt mówi" a raz samo "Matt".
Mi się wydaje, że najlepiej wygląda to tak jak wstawiałeś na ostatnich obrazkach.
Na tej lokacji z domkniem tam przy lewej krawędzi to jest mur? Jeśli tak to jest troche
krzywo w jednym miejscu :p
Ten martwy spadochroniarz troche dziwnie wygląda.
Zabił go ten tępy pal? O.o
I to "podejdzmy bliżej" "zrozumiałem" troche głupie :D

Hmm.. Spadochrony, "Błysk! Grzmot!", pogubieni spadochroniarze...
Natchnęła Cię "Kompania Braci"? :P Nic nie sugeruje, tylko pytam bo oglądałem ten serial kilka razy. :)

Ogólnie nawet mi się podoba.. Nie lubie dawać ocen liczbowych ale jakbym miał dać to byłoby to jakieś.. 7,5/10? :P

Cristal
16-08-2008, 11:52
Jak dla mnie miodzio :D. Tylko ten pal na który spadł spadochroniarz jest trochę wyższy od innych. Jest super. Ciekawe kiedy ja będę:].

Arashel
16-08-2008, 12:17
Strona techniczna:

Nieco spadochrony dziwne...
Gdybyś nie powiedział, nie skapnął bym się że ten spadochroniarz nabił się na pal...
Te 6 pali nie wyglądają na groźne ani na ostre, normalnie żołnierz przecież nogami mógłby się odepchnąć i nie zawisł by na nich... (mówie o tym co wstawiłeś)
Ta jest wszystko spoko...

Fabuła:
Nie będe płakał i krzyczał że opier*alasz jakaś grę/film wojenny z fabuły, bo nie
wiem. A poza tym nie lubię jak ktoś płacze że ściągam/ściąga ktoś fabułe z
anime/filmy/książki itp...

Ocena:
Na razie nie dam żadnej oceny "x/10", ale od razu powiem tobie i wszystkim że
wygląda to na razie lepiej niż True Land...

Kogucik302
16-08-2008, 13:04
Ja się przyczepię do rozmów.
Obrazek 2:
To "uff" mogłeś napisać z dużej litery.
Przed "ze" nie ma przecinka.
No, i "spokojnie to ja", z małej litery, a zaczynasz nowe zdanie. No i nie ma kropki.
Tak samo z "myslalem ze to szkopy". Też powinno być z dużej, i kropka.
Obrazek 3:
Zdania pełne, a nigdzie nie ma kropki. (No dobra w jednym jest...)
Obrazek 5:
Zgadnij co? Kropki!
Obrazek 6:
"To szkopski pomysł. Spadochroniarze nabijają się na pręty, a z drugiej strony szybowce nie mogę lądować." Tak to powinno wyglądać.
Obrazek 7:
Kropka.

Wniosek:
Poćwicz interpunkcję, i nie dawaj np. dwóch pytajników.
No, i duże litery na początku zdania.

O grafice nic nie powiem, bo specjalnie mnie to nie obchodzi.

Pamiętaj!
Zły język polski, potrafi spieprzyć nawet najlepszy fake.

(O kurwa. To mój pierwszy post pisany bez ironii i cynizmu, od dwóch miesięcy. ;<)

Didek
16-08-2008, 13:49
Narazie nawet dobrze i zapowiada sie ciekawie

ps Kiedy Bede?:p

X-Zero
16-08-2008, 13:50
Do tego służy dział SPAM.
Pro...

Ad. Arashel:
Ten artystyczny cud istniał przed Sierotą...
Ps. Prędzej jest na odwrót...
@ down
"prędzej jest na odwrót"
I ku*wa z czego jeszcze brałem pomysły do mojego fake?!
Żal. Załamujecie mnie. Ktoś Wam powie że prędzej jest na odwrót ( no bo prawda, prędzej na odwrót ;p ), a Wy od razu to traktujecie jak "to fake Sierota brał pomysły z tego fake'a!!!! " ...
Inna sprawa... Ciągle mówicie że Arashel uważa się za pr0... Inni to słuchają i też zaczynają tak myśleć ( dodając swoje durne posty ... ) . Ale oczywiście nikt nie może zacytować posta w którym Arashel tak powiedział ( po za postami ironicznymi ). To że ostatnio nie jest miły ( no, niektóre posty trochę za mało cenzuralne =p ), nie oznacza że uznaje się za pro...
Szczerze, jeśli macie zamiar dalej tak sztywno działać, darujcie sobie...

P.S.: Post ten wylądował w tym temacie ponieważ najbardziej tutaj pasuje.

Carbo_Lord
Kedven
Rajaput
Arashel
shady<3
X-zero

@edit:
No, dopiero teraz zauważyłem post Toroga ;] Myślałem że sam stoję po drugiej stronie...

@topic:
Denerwuje mnie brak entera przy nicku xd
"Błysk! Grzmot!" ^_^
Hmm... 7- / 10

Czaja_93
18-08-2008, 11:15
Oto 2 part , komentujcie i wyszukiwujcie błędów :D wiem że te drzwi wywarzone wyszły mi kiepsko.

http://img84.imageshack.us/img84/1171/p21sq5.png

http://img237.imageshack.us/img237/7315/p22gn0.png

http://img232.imageshack.us/img232/5233/p23js4.png

http://img84.imageshack.us/img84/3181/p24rw4.png

http://img232.imageshack.us/img232/1300/p25zk5.png

http://img237.imageshack.us/img237/2681/p26hz5.png

http://img232.imageshack.us/img232/7185/p27pn0.png

Pozdro

Mikes1
18-08-2008, 12:13
Na 1 obrazku "OSZ.." powinno być linijke niżej.
Ten efekty wystrzału taki średni...
Na 2 obrazku wyparowała szkopska broń.
Fajny różowy/fioletowy oczojebny dywan xD
Omg drzwi tragedia...
Po pierwsze - skoro były wyważane to, powinny leżeć w tym drugim pokoju.
Po drugie - pisałeś, że szkopy wyniosły z tego domu wszystko co kosztowne. Zamykali za sobą drzwi na klucz? O.o (wiem czepiam się :P)
Później te otwarte drzwi też do bani, takie chude.

A co do fabuły to mnie osobiście jakoś nie wciąga... Schowali się w tym domu, przed szkopami, którzy się zbiegną po usłyszeniu strzałów tak?
Na pewno ostatnim miejscem jakie sprawdzą, będze domek obok którego leży trup...

To tylko moje zdanie, więc się nie zniechęcaj i rób dalej :p

Edit:
(...) komentujcie i wyszukiwujcie błędów (...)
WTF? Chyba "wyszukujcie". :P

Fushion
18-08-2008, 12:40
Edit:

WTF? Chyba "wyszukujcie". :P

No wlasnie, naucz sie odmieniowywac... xD

Dobry pomysl z tym odkrywaniem roomow ;]

Verious
18-08-2008, 13:26

Kurwa, Avager rox od dawnych czasów. Te fabuły, mmm.

Fake widocznie słaby, aczkolwiek efekt papieru mi się podoba.

Pacz_knight
18-08-2008, 16:45
Fake strasznie dziwny i cos mi przypomina. Pozatym cholernie syfnie wyglada to czarne tlo...

Evil_Aragami
18-08-2008, 19:07
@Araszel
Zauwazyeslemr zea jesteszuy ale niefiem dlazego?
xD Kiedyś byłeś milszy
@Gargoin
AHAHAHA Wyśmianie ja robie lepsze i poruwnujesz mnie do Kedvena oj dużo mi brakuje :>

@Topic
Fake bardzo ładny podoba mi się spadrochron i efekt zamkniętego pokoju :>
8/10

Didek
19-08-2008, 02:02
Wrescie :) jestem :D fajny part

SmOoTHas
23-08-2008, 22:02
całkiem obiecująco zapowiada się ten fake, (ponieważ mam okazje w nim występować xD) , podoba mi się fabuła, wykonanie nienajgorsze.
Tymczasowo dam ci 8.5/10 , narazie nie ma zbyt wiele do oceniania

Czaja_93
25-08-2008, 20:26
Witajcie , sorry , że mnie niebylo ale miałem sprawy
wiecie miałem wesele w rodzinie , ale next part wystawiew tym
tygodniu a na roku szkolnym bedzie krucho bo musze do nauki sie
zabrać .

Pozdro

Leader'Acrix
28-08-2008, 13:08
Jak dla mnie 7/10 bywały lepsze :///

Czaja_93
29-08-2008, 11:27
Witam , zapowiadam next parta jest on krótki , ponieważ jest to walka snajperska niezbyt ona wyglada extra.
Gdy nasz wojak zdobył karabin snajperski ruszył w strona lasu

http://img291.imageshack.us/img291/6721/p31be1.png

http://img291.imageshack.us/img291/4696/p32kx5.png

http://img291.imageshack.us/img291/4213/p33ud8.png

Pozdro

Carbon_Lord
29-08-2008, 11:53
BOŻE! Co to za żółte linie? o.O
Jeżeli to pociski to...
Troszkę "Nie extra". Fajnei że zrobiłeś leżący out. Dam Ci... hmmm.
8/10

SmOoTHas
29-08-2008, 12:34
Te pociski wyglądają żałośnie, zrób jakiś lepszy efekt, np. w GIMP-ie,
Ten leżący out to twój? jakoś wątpie...
Za tego parta 7.5/10

Czaja_93
29-08-2008, 12:57
Lepiej nie wątpij sam robiłem ten outfit , pixel po pixelu.
masz jeszcze jakieś wątpliwosci kolego ?
zrażasz mnie tym , pracowałem tyle nad tym outfitem, a ty wątpisz w to

Mikes1
29-08-2008, 13:12
Łaaadne te leżące outy. Nawet bardzo O.o
Parta nie oceniam bo to takie no.. za dużo fabuły nie było.

Ale rozumiem te wątpliwości Smootasa co do tego czy to Twoje outy.
Bo widzisz, ktoś to robi dośc ładnie leżącego żołniezrzyka nie zrobiłby
takich w ^$%*& badziewnych efektów strzału!
Ale i tak wierzę Ci, że to twoje outy :P

SmOoTHas
29-08-2008, 15:12
Lepiej nie wątpij sam robiłem ten outfit , pixel po pixelu.
masz jeszcze jakieś wątpliwosci kolego ?
zrażasz mnie tym , pracowałem tyle nad tym outfitem, a ty wątpisz w to
Ok, już nie wątpie, i nie mam wiecej wątpliwości co do ciebie, chociaż nie powiedziałbym ze posiadasz dar przekonywania...

Didek
29-08-2008, 17:03
Mi tylko sie tylko niepodobały pociski Reszta spox pozdro:dance:

Czaja_93
30-08-2008, 14:33
Chcę dodać jescze , że moje outfity nie są elo pro evul 3 2 0 , ale zabraniam ich uzywac do innych fake i edytowania ich .

@topic
Fake będzie kontynuowany , a wszystkim komentującym jestem niezmiernie wdzięczny za komentarze.

@down
Nie , ta wypowiedz dotyczy innego uzytkownika , który nażuca mi się

Pozdrawiam

Carbon_Lord
30-08-2008, 15:01
Chcę dodać jescze , że moje outfity nie są elo pro evul 3 2 0 , ale zabraniam ich uzywac do innych fake i edytowania ich .

Czy nie myślałeś przypadkiem o mnie mówiąc to?

Sir Speed
30-08-2008, 16:08
Leżący Smith ma tragicznie zrobioną broń, jakąś dziwną lewą nogę i do tego nie wycieniowaną rękę. Widać tu że raczej nie umiesz cieniować bo noga jest od zwykłego trupa. Tekst, który powinien być czytany pierwszy powinien znajdować się na wyżej od tekstu, który powinien być czytany drugi.
Żółte kreski i wystrzały z lufy - ogień są żałosne, lepsze były by już jakieś rozmazanki i rozjaśnienia w gimpie. Krew na głowie czy ręce wygląda okropnie.
To teraz coś z innej beczki...
Po dostaniu w rękę trochę trudniej się strzela, dużo trudniej, a Smith strzela jakby nigdy nic. Kask zniknął po zginięciu tego czarnego kolesia - jego kask. Broń podskoczyła na metr i upadła po jego drugiej stronie o.0 pierwszy raz widzę, że przy umieraniu koleś wyrzuca broń.
Ale ogólnie 5/10 bo bardzo spodobał mi się pomysł na ostatnim zdjęciu.

SmOoTHas
31-08-2008, 11:31

@topic
Fake będzie kontynuowany , a wszystkim komentującym jestem niezmiernie wdzięczny za komentarze.

@down
Nie , ta wypowiedz dotyczy innego uzytkownika , który nażuca mi się

Pozdrawiam
Chodzi o mnie?

Czaja_93
31-08-2008, 11:41
Boshe , powiem juz Zirek chcial edytowac moje outy ...
Na przyszłosc niespamujcie

SmOoTHas
31-08-2008, 16:34
Trza było mówić odrazu...

Snake_93
14-09-2008, 21:10
Fake bardzo fajny i ciekawy nie mam nic do tego Fake 10/10;) Oby tak dalej =]

Didav
14-09-2008, 21:25
Świetny fake, super leżące outfity, i jak narazie super się zapowiada 10/10

Pozdro.

SmOoTHas
15-09-2008, 15:34
Taaa... wszystko pięknie ładnie tylko dzie oczekiwany next part?

Czaja_93
01-01-2009, 13:23
Prolog Drugiego Sezonu

http://img76.imageshack.us/img76/5109/p41gc0.png (http://img76.imageshack.us/my.php?image=p41gc0.png)

http://img61.imageshack.us/img61/7357/p42na8.png (http://img61.imageshack.us/my.php?image=p42na8.png)

http://img132.imageshack.us/img132/4200/p43ha2.png (http://img132.imageshack.us/my.php?image=p43ha2.png)

http://img132.imageshack.us/img132/106/p44ec1.png (http://img132.imageshack.us/my.php?image=p44ec1.png)

http://img132.imageshack.us/img132/267/p45fq4.png (http://img132.imageshack.us/my.php?image=p45fq4.png)

http://img132.imageshack.us/img132/2387/p46yu4.png (http://img132.imageshack.us/my.php?image=p46yu4.png)

Pozdrawiam

Didek
01-01-2009, 21:48
Strasznie długo robiłeś tego parta :D malo w tym epilogu ,Fajny Hitler ;D niedaje narazie oceny

Drakon
01-01-2009, 22:08
Graficznie rewelacja to to nie jest... i nie musi być ;)
Akcja też nie powala, ale póki co nie jest źle.

KalasantyX
01-01-2009, 22:10
Bardzo treściwy odcinek =]
Jedna lokacja... właściwie to jeden obrazek ze zmieniającym się tekstem >: ]
Znak rzeszy bardzo dobry.

irwin546x2
02-01-2009, 09:25
Na razie nic. Czekam na... wszystko.
Amerykanie mieli takie hmm... takie jasnobrązowe mundury..

You_Ying
02-01-2009, 09:42
Nawet fajne, zwłaszcza flaga.

Czaja_93
02-01-2009, 10:45
CZĘŚĆ Skasowana, Nowa Bedzie Wstawiona Jutro

Torog Velrock
02-01-2009, 11:05
Czwarty obrazek EpicFail x.x ognie roxior xd

Drakon
02-01-2009, 12:49
to swiatła cos ci nie wyszły, pokaz mi ss bez nich to ci pokaże jak powinny wygladac ;p

Didek
02-01-2009, 14:33
Zal why Powel jest a Eksnera niema coto ma byc? X(
a tak o to part spoko;) 8/10 bo niema mnie :(

irwin546x2
02-01-2009, 14:39
Słabe. Imo, tylko grafiki ratują ten fake, bo nie widzę tutaj żadnej ciekawej fabuły i akcji. Dialogi mnie rozwaliły - szczególnie numerki i ,,<przytłumione głosy>"... Rób dłuższe części.

Michoss
02-01-2009, 15:00
Takie sobie. Przynudza. Cyferkami nie oceniam ;p.

You_Ying
02-01-2009, 15:01
Mi się zdaje, że fabuła jest taka, że Czaja pokazuje różne sceny z tym, co działo się na wojnie (nie ma głównych bohaterów, raz np. coś na syberii, itd.). Ale fajne. Błoto brzydkie, ale reszta spoko.

Gonzen
02-01-2009, 17:09
http://img113.imageshack.us/img113/8482/01ch4.gif (http://imageshack.us)

Jak dla mnie Fake super ;p 9.5/10

izerius
02-01-2009, 18:39
fajny fake 9.5/10

Czaja_93
03-01-2009, 09:45
Zaczynam nowy fake w tych klimatach , ponieważ fabuła sie pochrzaniła
ci co grali w tym fake będą przeniesieni do nowego fake.

Prosze o zamknięcie tematu.

Pozdrawiam

Marej71
03-01-2009, 09:50
@up
A wszystkie grafiki będą te same ? Bo jak tak to nawet dobrze, bo szybciej nowy fake wyjdzie .

Czaja_93
21-07-2009, 16:28
Dobra panowie po długiej przerwie przemyslałem , robię ten fake i tyle ;]
wygrzebie się z fabułą aby wszystko było super.

Pozdro

@edit ostatni part kasuje, ponieważ skraca fabułe.

Czaja_93
22-07-2009, 14:13
@up
Niewypowiem sie, ponieważ bezsensownie spamujesz, są inne tematy w których dowiesz sie o animacjach.

Nowy Part

http://img194.imageshack.us/img194/9814/p51y.png

http://img216.imageshack.us/img216/8607/p52.png

http://img132.imageshack.us/img132/9931/p53.png

http://img197.imageshack.us/img197/5789/p54.png

http://img194.imageshack.us/img194/5928/p56.png

http://img216.imageshack.us/img216/9250/p57.png

http://img216.imageshack.us/img216/8660/p58.png

Zapraszam do komentowania i prosze o uwagi (oceniajcie fake także w opcjach tematu)

Pozdro

Evil_Aragami
22-07-2009, 20:52
Za krótkie dałeś tu dwie lokacje tylko i już wystawiasz, ale wiem, że zawsze tak jest:D

Fake mi się podobał wiem, że ciężko jest zrobić dobry wojenny fake
6/10

Glannath
22-07-2009, 21:10
Part jest zdecydowanie za krótki. Wszystko wygląda ładnie i schludnie, ale w tych kilku obrazach nie zmieści się ani żadna akcja, ani dobra fabuła. Za krótkie.

Drakon
22-07-2009, 23:13
wiele to sie tu nie wydarzyło, nie ma co komentować w sumie ^^

n0_name
23-07-2009, 17:24
Czaja:
rozkręce tą karuzele

Czekam na to!! ;D
---------------------------------------
Bo narazie mało.

Czaja_93
23-07-2009, 19:02
Nowy part
Zapraszam do oglądania oraz komentowania.

http://img89.imageshack.us/img89/5914/p61.png

http://img159.imageshack.us/img159/3977/p62.png

http://img228.imageshack.us/img228/9827/p63.png

http://img190.imageshack.us/img190/96/p64.png

http://img193.imageshack.us/img193/6601/p65.png

http://img89.imageshack.us/img89/2176/p66.png

http://img228.imageshack.us/img228/2755/p67.png

http://img228.imageshack.us/img228/8770/p68.png

http://img89.imageshack.us/img89/2734/p69.png

http://img198.imageshack.us/img198/9307/p610.png

http://img193.imageshack.us/img193/3416/p611.png

http://img228.imageshack.us/img228/1839/p612.png

Pozdro

Drakon
23-07-2009, 23:41
czemu jak gośc dostaje kulke to nie krwawi? 0o

Pikosz92
26-07-2009, 15:59
Hmm...Fake kojarzy mi się z grą "Brothers in Arms" ;)
Ocena: 8/10

SmOoTHas
30-07-2009, 14:35
Fajne. Powiedziałbym nawet - Bardzo fajne, gdyby nie te krótkie party.
Pozostanę przy 8.5/10
A tak wogóle to kto tam leżał na ostatnim obrazku <mam nadzieje że nie ja>
@EDIT
Ten Hitler to trochę za wysoki jak na mój gust...

Glannath
30-07-2009, 19:55
Ogólnie nie jest źle, ale tak, jak poprzednio - za krótkie to.
Czołg bardzo średni. I już nie wspomnę o tych swastykach... ;)

SmOoTHas
17-08-2009, 13:13
Chyba jednak nie ma po co czekać na kontynuacje...

Drakon
17-08-2009, 15:39
To po co odświeżasz? 0o

Czaja_93
29-12-2010, 21:39
Drodzy forumowicze iż mam czas fake będzie kontynuowany, lecz z nowymi grafikami bo utraciłem dane z komputera, jeżeli ktoś ma moje grafiki prosze o umieszczenie w temacie.Kolejna część nie wyjdzie szybko, ale wyjdzie ;)
Chyba, że znajdą się chętni w pomocy z grafiką.

Pozdrawiam

GargoinX
29-12-2010, 22:24
No no, życzę Ci powodzenia i samozaparcia. ;D Ja niestety twoich grafik nie mam.
A tak na marginesie, to zacząłem tworzyć swój własny fake arsenał (wolę własny, gubię w cudzych), a gdy go ukończę również biorę się za fake'a, którego fabułę mam niemal gotową. :)

Jericho
30-12-2010, 12:00
Nie stawiamy spacji przed znakiem interpunkcyjnym.
Dziwne, że przez tyle czasu nikt o tym nie napisał. Pewnie dlatego, że interpunkcji tu jest tyle co nic. Jak już zaczynasz stawiać przecinki to stawiaj dalej, bo na niektórych obrazkach są, a na innych nie ma.
"Czolg w nogi !"
Lul, czyli że każe czołgowi uciekać?

Ortografia:
"choć", "nieprzerywajcie", "puki", "nieprzejda" - wszystko z nowego parta.
Porównując do innych fakerów na tym forum - nie jest najgorzej, ale i tak ssiesz. Jak masz dysleksję czy inne dysmózgowie, to polecam najpierw pisać dialogi w Wordzie z opcją podkreślania byków.

Shivek
30-12-2010, 12:04
Porównując do innych fakerów na tym forum - nie jest najgorzej, ale i tak ssiesz. Jak masz dysleksję czy inne dysmózgowie, to polecam najpierw pisać dialogi w Wordzie z opcją podkreślania byków.
Powiem jedno, wy*******aj z tego forum i nie obrażaj innych. A jak jesteś taki dokładny, to nie pisz byków, tylko błędów.

@2x down
Właśnie chodziło mi o język potoczny dokładnisiu (jak i słowo "ssiesz"), który do ciebie nie pasuje. A to, że masz chorą manie obrażania ludzi na podstawie popełnianych przez nich błędów ortograficznych to spoko. :cup::cup:

Arashel
30-12-2010, 12:23
Ignorujcie trolla od interpunkcji...

Jericho
30-12-2010, 12:42
@up
Erm...
Swoim "wy*******aj" obraziłeś mnie, więc sam wy*******aj.
Jeśli kogoś obraziłem, no cóż, według mnie zasłużył. Staram się wytykać orty i przecinki, bo mi się nie podobają fake'i z "ruwniesz" "poszłem" "hlep" itd.

A jak jesteś taki dokładny, to nie pisz byków, tylko błędów.

Jestem dokładny głównie w kwestii interpunkcji i ortografii, ale to nie znaczy, że nigdy się nie mylę. Czasami wstawię gdzieś złą formę wyrazu czy nie postawię przecinka. Ale, na boga, zawsze poprawiam słowa, które są podkreślone na czerwono! Zresztą, "byk" to żaden błąd ani niedociągnięcie.
Byk - samiec bydła hodowlanego; pot. błąd ortograficzny

@down
Misiu, przede mną offtopował Arashel i Shivek, więc jeśli chcesz się o to bić, to do każdego po równo, OK? Zresztą, ty chyba też swoim postem trochę odbiegłeś od tematu. :>
I to raczej ja jestem bardziej opanowany, ani razu się nie uniosłem. A z tego co widzę, już trzy osoby szczerzą na mnie kły. :D
Nie widze nic w tobie tylko jakiegoś chłopczyka co uważa, że wszystko wie a prawda jest taka, że gówno wie.
To, że mnie uważasz za takiego chłopczyka, dowodzi, że nie umiesz czytać ze zrozumieniem.

@2x up
Gucio wiesz co do mnie pasuje, a co nie. Pisanie poprawnie po polsku nie wyklucza mowy potocznej.
A, i dzięki, że wreszcie uznałeś, że chora mania obrażania userów jest spoko.

@up
Won, pierdolony krzyżaku, mścisz się na mnie za Grunwald? ;<

@edit
Bam, kolejny offtop, Shivuś. Jak się koniecznie chcesz o coś przyczepić to nie o to, plax.
Spuszczam bomby, jak to określiłeś, zazwyczaj na fake'i. Niewiele mnie obchodzi jak piszą userzy w komentarzach. A nie, cholera, coś pokręciłem... OBCHODZI mnie to, bo chcę, żeby forum było na trochę większym poziomie. Nie, kurde... teges... Dobra, cięcie.

Czaja_93
30-12-2010, 13:15
@Up

Słuchaj jeżeli masz zamiar off-topować, to powiem delikatnie wynoś się z tego tematu. Twoje posty nie dodają nic do tego tematu, tylko go zaśmiecają. Nie wiem co starasz się udowodnić twoją głupotę nad wyzywaniem lub obrażaniem ludzi z forum, z pewnością są oni bardziej opanowani od ciebie ( swoją postawą zmusiłeś ich do wulgarnych określeń )
Nie widze nic w tobie tylko jakiegoś chłopczyka co uważa, że wszystko wie a prawda jest taka, że gówno wie.

W tej wypowiedzi zapewne według Pana wszystko wiem sa błędy. (Bo są)

Shivek
30-12-2010, 13:34
Czaja ja już widzę parę błędów w twojej wypowiedzi, za chwile Jericho spuści na nas bombę ;/

Czaja_93
30-12-2010, 13:38
@Schivek

Ignoruj Trola

tympark
31-12-2010, 16:12
Nie stawiamy spacji przed znakiem interpunkcyjnym.
Dziwne, że przez tyle czasu nikt o tym nie napisał. Pewnie dlatego, że interpunkcji tu jest tyle co nic. Jak już zaczynasz stawiać przecinki to stawiaj dalej, bo na niektórych obrazkach są, a na innych nie ma.
"Czolg w nogi !"
Lul, czyli że każe czołgowi uciekać?

Ortografia:
"choć", "nieprzerywajcie", "puki", "nieprzejda" - wszystko z nowego parta.

Ujebalbym ci uszy

X-Zero
31-12-2010, 22:10
Wyrwałbym Ci zęby!

Wybuchy trochę rotfl'owe.
Tak to spoko.

Czaja_93
31-12-2010, 23:21
Temat do zamknięcia.
Fake musze zacząć z nową fabułą i grafikami głupio byłoby tak nagle zmienić wyglądy. Więc fake powstanie w nowym temacie.