Pokaż pełną wersje : Pytanie dotyczące Knighta
Chciałem się spytac jaki świat wybrać knightem PVP czy non pvp.
Troche szukałem na fourm i nic nie znalazłem.
A właśnie. Przypomniałem sobie, że chciałem się jeszcze spytac o skille.
Czy to prawda, że jak skillujemy np.sword na rooku to gorzej sie go
wbija na main?
Podobno z shiedingiem tez tak jest.
Z góry dzięki za odpowiedź.
Andrealfus
15-08-2008, 10:12
Chciałem się spytac jaki świat wybrać knightem PVP czy non pvp.
wbija na main?
Podobno z shiedingiem tez tak jest.
1. pvp jesli lubisz starcia z innymi graczami tzn. ktos zwinal loota to go zabijesz, ktos podskoczyl, gryzie ziemie. Jesli lubisz spokojnie grac nie obawiajac sie pk ale za to utrudnienia ze strony graczy to na porzadku dziennym wybierz npvp
2. nie prawda, co za roznica czy wbije na roku 15 czy 18 sworda na mainie normalnie poleci
@up
Gowno prawda, knightem w PvP to on bedzie mogl conajwyzej s*******ac przed esdekami, bo ubijac to chyba 8levele bedzie mogl
@topic
Osobiscie polecilbym Ci non-pvp, gra sie w miare spokojnie, ludzie co prawda kradna expa/loota, ale jest to do wytrzymania.
A co do skilli - totalnie nie oplaca sie skillowac na rooku. Wychodz na maina zaraz po wbiciu 8lv i tam zaczynaj trening.
Jeśli lubisz ryzyko,niepewne hunty,pekowanie to zapraszam na pvp.
Przynajmniej nie będzie ci się nudziło jak będziesz miał hlvl!(chociaż nightem to nie wiadomo...;/)
Jeśli lubisz spokuj,zagrożenie ze strony jedynie potworów to zapraszam na non-pvp.
No tu nie będziesz miał co robić na hlvl po za trapowaniem ludzi i expieniem noi podstawowych czynności czy jakiś tam zabaw ,które także możesz robić na pvp.
Noi przygotuj się na wkurzających no_Obków np. przy skiLLowaniu!
A co do skiLLowania na ro-Oku to jeśli masz ochotę to proszę bardzo tylko wiedz ,że: na rooku skilluje się jakieś 3- ,może nawet 4 razy wolniej,nie opłaca się gdy chcesz wyjść na maina,marnujesz czas itp.
Lamp999
Andrealfus
15-08-2008, 11:46
@up
Gowno prawda, knightem w PvP to on bedzie mogl conajwyzej s*******ac przed esdekami, bo ubijac to chyba 8levele bedzie mogl
jesli nie umiesz nic wiecej wycisnac z kiny to twoj problem nie moj
MnichU1007
15-08-2008, 11:56
\Czy ja wiem czy najtem tylko 8 levele można zabijać, znam niektórych wymiataczy co potrafia sorka z takim samym levelem z***bać.
pvp jesli lubisz starcia z innymi graczami tzn. ktos zwinal loota to go zabijesz, ktos podskoczyl, gryzie ziemie.
Chodzi mi o to, ze obiecujesz mu niewiadomo jaka potege, a faktem jest, ze knight jest najgorsza profesja jesli chodzi o PvP.
Andrealfus
15-08-2008, 15:26
Chodzi mi o to, ze obiecujesz mu niewiadomo jaka potege, a faktem jest, ze knight jest najgorsza profesja jesli chodzi o PvP.
ta ale jak ktos ci ukradnie lootbaga to chyba nie ma 120lvl zazwyczaj robia to noobki max 40lvl
ZapodajMuze
15-08-2008, 15:46
Jakby nie bylo botow to by nie bylo 130 + ekow .
\Czy ja wiem czy najtem tylko 8 levele można zabijać, znam niektórych wymiataczy co potrafia sorka z takim samym levelem z***bać.
jak mu padnie net to czemu nie ..
a jeżeli chodzi o skille an rooku to mialo byc cos takiego:
na rooku bije z np. cluba, a jak wejde na main to ze sworda i wtedy sword leci szybciej. Mi nei chodziło o skillowanie mi chodzilo o expienie.
no jak jestes knightem to oczywiscie ze sword leci szybciej.
nabijesz na rooku 16 sworda, wyjdziesz na main i tez bedzie szybciej lecial.
Chciałem się spytac jaki świat wybrać knightem PVP czy non pvp. (1)
wbija na main? (2)
Podobno z shiedingiem tez tak jest. (3)
1. Na non-pvp jest zbyt mało szacunku pomiędzy graczami. Za to na pvp jak się narazisz możesz zginąć pare razy. Na dłuższą metę pvp uważam za lepsze.
2. Na rookgardzie skile wpadają w zastraszająco niskim tempie, o wiele niższym niż dzieje się to na mainie.
3. Jak wyżej.
Have fun.
Wielki THX. Bede gral na non-pvp. A gra ktos może na refugii albo/i askarze??
Zamienil bym sie itemami albo cos :)
ZapodajMuze
19-08-2008, 13:57
Zalezy na czym ci zalezy czlowieku , jak chcesz miec wysoki lvl ekiem non-pvp (Blackd w ruch) jak chcesz sie bawic a nie smucic na non-pvp wybieraj isare-elysia (dwa najlepsze swiaty jak dla mnie 100% PA wojny 24/7 malo osob online ).
co to ,,blackd"?? jakiś bot??
Non - pvp.
Knight Często obrywa od magów np. 35 lvl i przyzwal 2 fire elementale
Wybiez Non :)
co to ,,blackd"?? jakiś bot??
BlackD = Black Daniel
Daniel P.V. = twórca najostrzej zakodowanego bota "proxy" firmowanego przedrostkiem BlackD xD
Blackd jest skrótem myślowym dotyczącym tego bota. ;)
Wybrałem non i już to napisałem, w którymś poście.
Ale ciagle nie wiem oco chodzi z tym ,,blackd", to znaczy wiem teraz, że to jakiś bot ale nie wiem do czego służy i skąd go wziąść.
Andrealfus
21-08-2008, 07:03
Wybrałem non i już to napisałem, w którymś poście.
Ale ciagle nie wiem oco chodzi z tym ,,blackd", to znaczy wiem teraz, że to jakiś bot ale nie wiem do czego służy i skąd go wziąść.
nie uzywaj bota, jest to nielegalne.
Opłaca się używać clubów??
Sa najtańsze i podonbo nie sa takie złe od ostatniego update
Axy też są fajny cluby odpadają.
Więc co?
Swordy czy Axy?
Do swordów drogie są ringi podwyższające skila. Ja bym wybrał axy :p
czemu cluby odpadaja ?
Właśnie.Wybierał bym według swoich upodobań grasz 4fun, czy dla punktów w jedną czy drugą stronę? Jeśli lubisz maczugi to bierz maczugi, jeśli miecze bierz miecze, jeśli topory, to topory.
cluby sa najsłabsze ale najtańsze, a kasy mi nie brakuje :)
a właśnie, na którym lvl najlepiej kupic pacc??
to znaczy kiedy mi sie na serio przyda...
sory jeżeli to spam ale zniecierpliwiony czekam na odpowiedź, a tak przy okazji stan postaci na dzień dzisiejszy (wiem, że to żadna rewelacja)
[img=http://img393.imageshack.us/img393/2861/postacrlel0.th.png] (http://img393.imageshack.us/my.php?image=postacrlel0.png)
HubertPol
25-08-2008, 22:53
od 8 lvla sie przydaje ale jak chcesz poczekac to dobij skille wbij 20 i kupuj
Nie jest tragicznie, dobij skile 60, potem już lecą po 2h i więcej jeden skill. Wtedy możesz sobie odpuścić na pewien czas trening w celu wbicia wyższego poziomu.
Mała sugestia - wymień shielda na lepszy jak Cię stać. Dragon Shield to cena około 4k, a ma aż 5 defa więcej niż dwarvenka.
A co do pacca to zależy od gracza ... dla mnie bezsensowna jest gra bez niego a dla innych to "strata kasy". Po prostu zrób jak czujesz ;)
Berbatov
28-08-2008, 19:20
Ja w temacie kolegi zapytam o to, co mnie nurtuję. Jestem dosyć starym graczem, ale do knighta wracam po 3 - letniej przerwie, i wiem że sporo teorii dotyczących skilli się pozmieniało. Moje pytania to:
1) Ile czasu zajmie mi wbicie skilla od 63 do 70 (Axe, jeżeli to ma znaczenie).
2) Ile czasu zajmie mi wbicie skilla od 70 do 75.
I to by było na razie na tyle. :)
Leader'Acrix
01-09-2008, 14:22
Ja zawsze wolałem pvp ale to twój wybór doradziłbym ci jakbyś wybrał inna profe bo knight to raczej na pasuje do pvp, non pvp, i enfo to jest bardzo dobra i ogarnieta profa.
burak4123
03-09-2008, 18:41
Wyszlem na maina swoim knightem skilluje.Mam skille 41/37 male :( i juz nie moge skillowac poprostu nie chce mi sie patrzec w ekran i patrzec na skille.Dla mnie to jest straszne.Jaka profesje poleciacie dla mnie ?
cluby sa najsłabsze ale najtańsze, a kasy mi nie brakuje :)
cluby nie są najsłabsze... mają więcej ataku niż sword, oraz więcej defa niż axe więc są uniwersalne
Piotrek Marycha
03-09-2008, 22:04
a do tego najfajniej wyglada exori hur z clubem w reku :D
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.