Pokaż pełną wersje : Jaką profesje na pvp teraz
Jaką profesje teraz,bardzo opłaca sie w pvp zrobić chciałbym aby był fajny exp i jakoś dawała rade w pvp nie plauje wysokiego lvla.
Meghann-Ola
15-08-2008, 09:27
Palek :)
Wg mnie jest to najlepsza profesja do tego i do tego :)
Andrealfus
15-08-2008, 09:27
wybierz knighta albo druida, sorcerer tez niezly ale paladyn tez niczego sobie
Palek robi miazge, sork niszczy wszystkich, druid sieka na plasterki a knight to istny armagedon.
Mam nadzieje, że pomogłem.
Jeśli PACC to Druid/Sorc a jeśli nie to palek ;)
--Cienius--
15-08-2008, 09:44
Jesli pacc to rookstayer jezeli facc wybierz paladyna i bij z miecza
Jedna osoba mi tylko pomogła,reszta próbuje udawać pr0 tibia.peelowców,i myśląc ze puszczą głupi tekst to zabłysną,NIE.
Jedna osoba mi tylko pomogła,reszta próbuje udawać pr0 tibia.peelowców,i myśląc ze puszczą głupi tekst to zabłysną,NIE.
głupie pytanie, głupia odpowiedź, proste i logiczne ;)
'profesja dobra w pvp'- to gracz ma byc dobry a nie profesja :D
ZapodajMuze
15-08-2008, 16:35
@2up
Ale napewno wole miec szybkiego Eldera ktory moze uzyc mw,paralyze,sd niz chujowego knighta ktory moze mi co najwyzej walnac 50 z mieczyka albo 200 z exori grana .
sueroski
15-08-2008, 16:55
ja tam polecam druida! :)
@2up
Ale napewno wole miec szybkiego Eldera ktory moze uzyc mw,paralyze,sd niz chujowego knighta ktory moze mi co najwyzej walnac 50 z mieczyka albo 200 z exori grana .
załozyciel tematu wspomniał, ze nie planuje wbijać wiekszego lvl, więc za bardzo nie postrzela z turkusowych runek z gwiazdką tudzież szarych z czaszką;d
a jak sie umie to i knajtem można z powodzeniem walczyć
Andrealfus
15-08-2008, 22:00
@2up
ale ja bije axem... wiec nie walne ci 50 z mieczyka
@ iles tam up
dobrze powiedziane, to gracz ma byc dobry a nie profesja
Planuje coś koło,50 lvla jak narazie to pierwszy plan,będzie pacc.
Planuje coś koło,50 lvla jak narazie to pierwszy plan,będzie pacc.
no to jeśli do pk to ed/ms, najłatwiej bedzie ;]
Na PVP licza sie umiejetnosci...
Osobiscie polecam grac Rookstayerem, to zaoszczedzi troche nerwow twoich i tych co potrafia grac :)
HubertEM
16-08-2008, 14:17
Jak patrze na niektórych to żal... Na pvp knight nie no brawo... Zobacz sobie na wojnach kto najczesciej fraguje, fragował i fragowac bedzie. Oczywiste ze MS lub ED osobiscie polecam MS, sam mozesz robić SD i jeśli do pvp to musisz liczyć sie z dedami, wiec lepjejmiec WOI która kosztuje 3k niz hailstorm rod, która jest droższa.
Juchasek
16-08-2008, 16:21
@2up
Ja gram knightem na pvp i nie narzekam jak na razie. NIe wybiłem jakiegoś pro evul lvla,a gra mi się naprawdę dobrze ;} Mag to teraz Chyba najbanalniejszy wybór,a gdybym zaczynał od początku to wybrałbym tylko i wyłącznie pallaB)
Jak patrze na niektórych to żal... Na pvp knight nie no brawo... Zobacz sobie na wojnach kto najczesciej fraguje, fragował i fragowac bedzie. Oczywiste ze MS lub ED osobiscie polecam MS, sam mozesz robić SD i jeśli do pvp to musisz liczyć sie z dedami, wiec lepjejmiec WOI która kosztuje 3k niz hailstorm rod, która jest droższa.
1. wojna to nie tylko fragi, rycerze też są potrzebni
2. msem robić sdki żeby z nich strzelać? posrało cie?
3. hahahhaha wybiore msa bo ma o 2k tańszą różdzke niż druid, dobry argument xDDDD
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.