zaloguj się

Pokaż pełną wersje : palladyn i tyle :)

nekiruchs
15-08-2008, 22:11
W eic pisze temat ne aszybko pare pytan

----Mam 88Lvl zara 89. 90 dista i 70shielda-----

Kiedy moge isc na te kopalnie fermograr MInes?? na nightmary bo slyszalem ze oplaca sie na nich robic waste pallem a zwraca sie wiecej ( mam na mysli assassinki )

NO I GDZIE EXPIC Z ASSASINKAMI ZEBYS IE ZWRACALO ?!?!?!

Gdzie ja mam spelnic moje marzenia ze na uzym llvlu beda mi lecialy dobre itemy i bedzie sie zwracac

zgory dzieki za odpowiedz bo za 2dni jade na wakacje :>

Macunio
15-08-2008, 22:46
zapyytaj 1 ownera ( slaba prowokacja : ) )

nekiruchs
16-08-2008, 10:10
Nie WIem o co ci chodzi ale mi nie pomogles -.-:baby:

Sehrman
17-08-2008, 18:50
na nightmary możesz iść ale tylko na nie i to z assasinkami - waste.. no zależy co poleci

damtob
17-08-2008, 19:33
na nightmary możesz iść ale tylko na nie i to z assasinkami - waste.. no zależy co poleci

wlasnie tak powiedzail ci pro evul master ktory zabil smoka solo \o/

weź człowieku lepiej się nie oddzywaj jak niemasz pojęcia bo sobie tylko wstyd robisz

@topic

demony up/down

Voniek
17-08-2008, 20:25
@topic

demony up/down

Wczoraj się urodziłeś czy jak?

*topic
Na Twoim poziomie expienie/huncenie tam jest nieopłacalne. Polecam Ci bardziej Frosty/Dle, na których możesz wyciągnąć więcej expa. Oczywiście wiąże się to z ryzykiem, które jednak może popłacić. Na poziomie ponad 100 może już spokojnie bić wszystkie frosty/dle/kopalnie formagor.

damtob
17-08-2008, 20:40
*topic
Na Twoim poziomie expienie/huncenie tam jest nieopłacalne. Polecam Ci bardziej Frosty/Dle, na których możesz wyciągnąć więcej expa. Oczywiście wiąże się to z ryzykiem, które jednak może popłacić. Na poziomie ponad 100 może już spokojnie bić wszystkie frosty/dle/kopalnie formagor.[/QUOTE]

br? zeczywiscie na frostach bedzie mial profit jak 100 chu*i neiznasz sie nie komentuj

chillout

demoninator
17-08-2008, 20:46
Voniek dobrze mówił. Kumple nawet na 100+ mieli czasem waste, więc tak może 120?130?

na nightmary bo slyszalem ze oplaca sie na nich robic waste pallem a zwraca sie wiecej ( mam na mysli assassinki )

Jak można mieć waste ale się zwracA?xDD Waste czyli strata to się nie zwraca :P

Voniek
17-08-2008, 20:55
Dobra, jeżeli nity/dle/frosty odpadają niech spróbuje z Royal Spearami na GS/BB Island. Może bić wszystko co jest na tych wyspach + podziemia (quary, bog raidery, necro itp.). Sądzę, że to będzie najkorzystniejsze rozwiązanie.

Na przyszłość:
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=1807
:>