zaloguj się

Pokaż pełn± wersje : Prywatne grupy.

Gewof
06-12-2004, 21:29
Chcial bym zaprotestowac nowemu systemowi ogladania for prywatnych. To jak zmienil go Matkus jest strasznie. Nie dosc ze jest nie wygodne to jeszcze czesto zapomina sie o tym. Nie rozumiem iedii tego pomyslu, bo przeiciez jezeli ktos chcial miec schowane fora prywatne to mogl to zrobic i bylo po problemie... :/ A teraz co? Musimy za kazdym razem kliakc i wchodzic do poszczegolnych for, a jest to uciazliwe i dla typowej osoby korzystajacej z forum jak i dla tych ktorych internet za szybki nie jest... szczegolnie denerwuje to jezeli zagladamy tam a nie ma zadnych nowych postow... mysle ze Matkus zmieni to... co wy o tym myslicie?

Dr. Omader
06-12-2004, 21:44
Skoro tak matkus zrobil to byl w tym jakis plan...
To ma zwiazek z naszymi planami co do for gildii...

Gewof
06-12-2004, 21:58
No ale jak juz napisalem, ze jezeli komus przeszkadzalo by to ze ma taaaaaki duzy pasek for to moze sobie go schowac i powinnymismy miec prawo wyboru jak chcemy ogladac forum bo wydaje mi sie ze wiekszosci ludzie bedacych w grupach ten pomysl sie nie podoba...

MatKus
06-12-2004, 22:20
Skoro tak matkus zrobil to...Nie, matkus tego nei zrobił, tylko Dromader!!! Acz pomysł był mój. Ale ok, fakt, był to jednak błęd, więc teraz pomęczę droma, żeby spowrotem to zrobił tak, jak było :P

Gewof
06-12-2004, 22:22
No to sie ciesze ze wkoncu ktos cos z tym zrobi ;) I co ladnie Dromek tak zwalac(sie) na innych?? :>

Vanessa
06-12-2004, 22:31
No można na to patrzeć w ten sposób: mówisz - masz, Gewofq ;)

A co do Droma, to normalne... for nie widać - nie on, posty zniknęły - nie on, dolar spada- też nie on...

Gewof
06-12-2004, 22:36
Vanessa, no ba! :) Wkoncu dzisaj mikolajki :D A Dromek to zawsze udaje ze spi i ze on nic nie zrobil ;)

Dr. Omader
06-12-2004, 22:38
Ty tam matkós uwazaj bo dromadery teraz sa zmotoryzowane i nie stosuja sie do ograniczen predkosci... szczegolnie w miescie...

A mowilem ze to bedzie zle -.-""

@Vanessa: łozyn mi...
Ja sie tylko do jednego przyznaje... ze strasznie, bardzo, mocno... (reszte na priv dopowiem ;) )

Vanessa
06-12-2004, 23:09
ze strasznie, bardzo, mocno... (reszte na priv dopowiem ;) )
Znaczy, że mam im nie mówić, że strasznie, bardzo, mocno nie lubisz wszystkich userów i zamierzasz dzi¶ zniszczyć forum wielkim, czerwonym przyciskiem z napisem "Zniszcz forum (nieodwracalne)" umieszczonym w panelu admina?????!!!????!!!!!!!?

...oki, nie powiem.

Gewof
06-12-2004, 23:13
Mamoooo a co to za dusy cerwony guzik? Mamo... cos sie chyba stalo... bo forum nie ma... A Dromek pewnie chcial napisac ze strasznie, bardzo, mocno... Kocha swoja dziewczyna(nie wiem jak sie nazywa :( ) Tak? :>

Dr. Omader
06-12-2004, 23:15
@Vanessa:
zapomnialas ze pod tym guzikiem pisze: "DROM NIE DOTYKAJ TEGO DO JASNEJ CHOL... Forum microsoftu juz tak popsules i musimy sie ukrywac na jakims zadupiu zeby nas Bill nie znalazl! I NIE! TO NIE DAJE CUKIERKOOF"

Ale mialas nien moofic :(
Jak moglas :'( Teraz nie bedzie niespodzianki...

A tak bardziej serio to wlasnie o malo co nie zrobilem z forum elite users pod-forum w royal members ;) Ciekawe ktorzy by sie bardziej wnerwili :P

@Gewof: znowu mi sie w posta wepchales i musze edytowac -.-"" hrhr
Z tym dokonczeniem to prawie trafiles bo to dokladnie tak nie mialo wygladac ;) ale blisko :P

ps. ale sie offtopic zrobil :P

Dr. Omader
06-12-2004, 23:38
Dobra wszystko worcilo do starego stanu...

A narazie nie uzycje czerwone guzika bo Vanessa popsula mi niespodzianke to sie wsztrzymam chwile z tym... ;)