Pokaż pełną wersje : Skarga na poradnik!
Witam
Chcę zgłosić skargę na poradnik o Jaster outfit quest, kiedy jest napisane aby użyć zegarka i ściąć brodę imperatorowi nie ma nic o tym że za chwilę potem pojawi się dwarv Guard a z pokoju nie można uciec...Niestety przez ten błąd straciłem lvl i część eq ponieważ nie wziąłem ze sobą żadnych fluidów bo myślałem że o będzie spacerek...
Faktycznie przejebane. Imho to Twoja wina, ze padles, a nie niedopatrzenia w poradniku. Na przyszlosc uwazaj i zabieraj ze soba jakies potiony czy cos.
Faktycznie przejebane. Imho to Twoja wina, ze padles, a nie niedopatrzenia w poradniku. Na przyszlosc uwazaj i zabieraj ze soba jakies potiony czy cos.
Nie każdy na golenie brody zabiera ze sobą plecaki run czy tam potionów o.0
Ja pierdole, ludzie, mowimy o jednym guardzie. To nie bylo stado demonow.
HubertEM
16-08-2008, 14:12
Chyba normalne, ze jak ruszasz swoje dusko poza PZ, to bierzesz jakies poty. Chociażby na wypadek PK, Może teraz się tego nauczysz -.-
Ten jeden guard pozbawił mnie jaster out'u -.- / normalnie je kładłem ale niestety wtedy nie miałem food bo to kur** m miał być spacerek. Oczywiście według poradnikaX(X(
@up
To było kilka kroków od depo więc nie było po co bo samo hp by wystarczyło żeby zwiac na wypadek pk... ale też mojej winy troszkę w tym jest... Tak czy siak w poradniku jest niedopatrzenie np niższy lvl który nie ma np szans z guardem...
Mamy płakać z powodu twojej głupoty? Mają skasować poradnik bo padłeś? Jestem pewien, że gdybyś musiał robić ten quest bez spoillera to byś brał ze sobą potiony.
HubertEM
16-08-2008, 14:21
PS. Niezależnie gdzie idziesz bierzesz ze soba poty. Niektórzy to wiedzą a inni jaK ty nauczyli sie tego w bolesny sposób :)
@2up
Bez spoilera to pewnie by nawet nie wiedział że taki quest jest.
@Autor
1)Popatrz na swój podpis, a potem wyłącz komputer.
2)Który ty masz lvl, że nie dajesz rady guardowi? 12? Pewnie w misji na Edron koledzy ci pomagali?
3)Skończ waść, wstydu oszczędź.
@Michoss
Koleś jest taka rzecz: jak patrzenie o czym jest temat a mój lvl nie powinien cię obchodzić. Z takimi odpowiedziami wnioskuję że kolegów masz niezbyt wielu...
@Juzefek
1) nie obrażaj mnie kolego / nie skasować tylko uzupełnić i to jest skarga anie żebyście wy kur** mi pisali co sądzicie o mojej postaci!
Dalsze wywody niczego nie wniosą do tematu. Prędzej czy później ktoś dopisze wzmiankę o tym guardzie.
Zamykam.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.