zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Bright Sword vs. 23 lvl

juran_se_spychowa
16-08-2008, 22:37
Cześć. Wiem, że tego tematu powinno tutaj nie być, ale jestem wprost zdesperowany. Od 3 dni próbuje kupić wyvern fang. Nikt nie sprzedaje. Mam 23 lvl i myśle nad zakupem bright sword'a, ponieważ bs'a sprzedaje dość dużo ludzi, więc mógłbym go mieć od zaraz, ale znowu ograniczenie lvl na 30 poziom. Różnica jest dość duża więc mam do was pytanie. Czy bardziej sie opłaca kupić crimsona, czy bs'a? Thx za odp

Pozdrawiam
Juran

down@
ok, thx, kupie crimsona

Donpeyot
16-08-2008, 22:43
Na ten lvl lepiej jeszcze crimsona. Bs założyłem na 27 lvl bo mi crimson wypadł po dedzie i na oko hity były takie same. Czyli na 23 będziesz miał raczej słabe.

Abexx
18-08-2008, 16:49
@up

racja, crimsonem lepsze hity wejdą niż bs'em na tym lvlu

ale i tak dasz rade z bs'em bo różnica aż taka OGROMNA nie jest :P

Sehrman
18-08-2008, 20:15
hej - żeby nie było nowego tematu spamu ple ple ple - kupiłem demonrage sworda na 27 levelu - no cholerna okazja nie mogłem nie kupić za taką cene - i co lepiej założyć - wivern fanga czy demonraga - chodzi mi o dmng bo wiem że obrona będzie słabsza ale z czego będą większe hity

boniedwa
18-08-2008, 21:23
@up

Z fanga powinieneś walić, beda wieksze hity, do pełnego dmg z demonrage ci zaduzo lvli brakuje. A tak właściwie to zawsze sam możesz iść i sprawdzić z czego ci sie lepiej leje:)

MnichU1007
23-08-2008, 12:34
Z mojego doświadczenia wiem, że Demonrage Sworda warto nosić od 50-55 lvla, wtedy wchodzą prawie max hity.