Pokaż pełną wersje : Kryminalny rekord
Mysthic_Ducky
17-08-2008, 22:44
Witam,
2 miesiące temu dostałem bana na 7 dni. Brat mi sie wchrzanił na kompa, i pozabijał za dużo ludzi.
Można się jakoś od tego odwołać? Nie ma tam przy tej zakładce żadnego linku.
Napisałem na forum tibi.com, że mi się ktoś włamał. I pozabijał innych graczy. Czy mogę coś jeszcze zrobić?
Bo te kryminały chyba nigdy nie znikają nie?
Normalnie by mi to zwisało ale chce zostać tutorem :)
PZDR
Andrealfus
18-08-2008, 04:45
Witam,
2 miesiące temu dostałem bana na 7 dni. Brat mi sie wchrzanił na kompa, i pozabijał za dużo ludzi.
Można się jakoś od tego odwołać? Nie ma tam przy tej zakładce żadnego linku.
Napisałem na forum tibi.com, że mi się ktoś włamał. I pozabijał innych graczy. Czy mogę coś jeszcze zrobić?
Bo te kryminały chyba nigdy nie znikają nie?
PZDR
zniknie po 6 miesiącach, jak chcesz zostać tutorem powinieneś to wiedzieć
KSWisloka
19-08-2008, 18:13
a propo hacku:
powiedzmy ze nabilem hight lvl np: 50,
powiedzmy ze jakiś frajer wpiep**y mi sie na postać,
za****e wszystkie itemy i mi podeda np do 20 lvl.
Czy możliwe jest coś w stylu back up'a albo cos zeby mi cofneło do stanu przed hackiem?
a propo hacku:
powiedzmy ze jakiś frajer wpiep**y mi sie na postać,
za****e wszystkie itemy i mi podeda np do 20 lvl.
Czy możliwe jest coś w stylu back up'a albo cos zeby mi cofneło do stanu przed hackiem?
oczywiscie, że nie, trzeba dbać o bezpieczeństwo swojej postaci ;)
czy to żart?;d
PZDR
chyba jeszcze za wcześnie ;]
Kamil_The_Orc_Berserker
19-08-2008, 18:44
EDIT:
@down
dzięki
kiedy został zrobiony rs ?? gdzie to pisze ??? wiem że znika po 1 miechu ale bym chcial wiedziec dokladnie
zaloguj sie na tibia com, potem community > characters > wpisz name chara i masz pokazane wszystkie fragi
Dziwna sprawa - sporo banów to wina mamy, taty, córki, syna, brata, siostry, babci lub dziadka, prądu, komputera, dostawcy internetowego, obcych, dostawcy pizzy, listonosza, pioruna, burzy, wykipiałego mleka, kibla, kolegów, żony, najlepszego kolegi, Boga itp.
Dziwne, że nikt nie potrafi się przyznać, że to jego wina tylko zmyśla.
Dziwna sprawa - sporo banów to wina mamy, taty, córki, syna, brata, siostry, babci lub dziadka, prądu, komputera, dostawcy internetowego, obcych, dostawcy pizzy, listonosza, pioruna, burzy, wykipiałego mleka, kibla, kolegów, żony, najlepszego kolegi, Boga itp.
hahah przypomniał mi sie koleś co się tłumaczył GMowi że grał w wyłączonym monitorem _////
Andrealfus
19-08-2008, 19:07
hahah przypomniał mi sie koleś co się tłumaczył GMowi że grał w wyłączonym monitorem _////
hahahha :D niezly typ
@topic
tak jak pisalem, tutor powinien znac regulamin, jesli go nie znasz tutkiem nie bedziesz
KSWisloka
19-08-2008, 21:51
skuug
ale ty jesteś wredny!
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.