Pokaż pełną wersje : Bronie Obuchowe!
Interesuje mnie gra broniami obuchowymi... ylko że nie wiem czy to się opłaca. Doradźcie mi : czy grać broniam obuchowymi?
Iris on Eternia
07-12-2004, 08:59
A mógłbyś powiedzieć chociaz jaką masz profesję?
Jestem jeszcze na Rookgardzie ale zamierzam być knightem
Sozemego
07-12-2004, 10:57
Nie bierz clubów.
Moze i są latwo dostępne i tanie, ale na wyzszym levelu i na wyzszych skillach, bedziesz zalowac, ze nie masz dragon lancy czy Gs'a. Przegrywają troche z axe i swordem.
obuchowe sa dobre dla ... magow i druidow.... chociaz sa ciezkie... ale szkoda tracic czas [czarnoksieznikom] na niepotrzebne dorabianie forsy zeby kupic fire sworda... to kupuja d-hammer i jest git... ;]
dla knighta lepsze axy... lepszy atk ... a swordy do blokowanaia lepszy def...
Jeżeli chcesz, to czemu nie ? Też tak wybrałem kiedyś. Wcale nie są takie złe, jak większość sądzi (znowu to samo mówię...). Moja rada: podskilluj, kup sobie Warhammera a wygrasz duela z niejednym knightem z GS/DLance...
Btw. Cluby ciężkie ? 0_o Chyba najlżejsza broń. Pomijając Dragon Hammera.
WH waży ~79 a GS ~190 -_-'
Btw. Cluby ciężkie ? 0_o Chyba najlżejsza broń. Pomijając Dragon Hammera.
WH waży ~79 a GS ~190 -_-'Dragon hammer ~95 a FS ~25. Ale znowu skull stuff ~18 jednak kosztem defense. Temat rzeka.
milaem kiedys knighta z clubami i .........zalozylem nowego dopoki nie dowiedzialem sie o potedze axe.Jesli chcesz byc "samotnym jezdzcem" bierz axe jesli blokerem to swordy
ostatni post - -07-12-2004 <--- po jakiego kija odgrzewac topic po 6 miesiacach ?
Zapewne, zeby nabic sobie posta.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.