zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Nowy resp Plaguesmith & Defiler na Edron?

vizek16
18-08-2008, 20:38
Dziś se oglądałem Tibia.wiki i se zauważyłem że na edron chyba normalnie Cipy se dodali nowe expowisko. Normalnie se oglądałem plaguesmitha a tu nagle widzę że od 8.2 na edron respią się plaguesmithy i defilery. Może to chodzi o inkwizycje, a może nie. Jak ktoś coś z was wie na ten temat piszcie bo jak wiadomo hunty na defilerach które nic nie dropią jak i na plaguesmithach są bardzo emocjonujące.

Tu cytat z t.wiki:
Plaguesmith
Since update 8.2 they respawn in Edron with Defilers, but only few people know how to get there.
Defiler
Since update 8.2 they respawn with Plaguesmiths in Edron, but only few people knows how to get to this room.

To tyle, dzięki za pomoc.

Voniek
18-08-2008, 20:42
Z tego co wiem w Inkwizycji to na pewno nie jest tajemnicą, w końcu 1 z seali ma pełno takich potworów. Jednakże wyraźnie napisali, że tylko nieliczni wiedzą, gdzie się znajdują. Możliwe, że dodali nowy resp, jednak nikt go nie odkrył jeszcze.
Moim zdaniem chodzi o Inkwizycję.

Emcess
18-08-2008, 20:42
ta, przeciez na inq wchodzi sie tam za warlock questem : p tylko na inq sa z tego co wiem ; ]

Milten Magician
18-08-2008, 20:48
Te moby sa na inq, to zdanie, ze tylko kilku ludzi wie jak tam sie dostac to prawda, tylko ze slowo ludzie w tym zdaniu raczej nie oznacza gracze, a NPC, a tylko paru NPC wie jak tam sie dostac... To chyba na tyle.