zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Akcja: Stop Akcjom!.

Dragones5
19-08-2008, 00:19
Napisze, ze temat powinien sie nazywac 'Akcja: Stop glupim akcjom' poniewaz teraz jest to troche glupie...

Wiec postanowilem napisac ten temat aby osoby, ktora zakladaja pseudo akcje skonczyly to robic. Dzis wchodze na tibia.pl i pierwsze co widze to "akcja~". Do tych wszystkich co pisza kolejne akcje niech sobie dadza na wstrzymanie i nie zakladaja kolejnych tematow bo za jakies czas bedzie trzeba zrobic nowy dzial. Przyznam, ze mnie to zaczyna denerwowac (za malo powiedziane) gdy widze jak ludzie wymyslaja pseudo banery, stronki, a szczegolnie tematy i chca cos zrobic lub zmienic przez zalozenie tematu. Tak nawiasem mowiac do tych co zakladaja te 'akcje' to chcialem powiedziec, ze gowno zrobicie i niczego nie zmienicie...

Jest to jedynie prosba i nie licze na jakies komentarze bo nawet nie ma czego i nie jest to akcja, a jedynie nazwa tematu na to wskazuje. Uznajcie to za prosbe :).

Temat zrobilem bo:
1)Zlapalem fajnego wku**a jak ujrzalem kolejny temat tego typu.
2)Nudzi mi sie w domu i nie moge zasnac.
3)Prosic o nie zakladanie kolejnych tematow tego typu ;d.

PS. Tak wiec nie zakladajcie kolejnych tematow bo widze, ze to nie tylko mnie zaczyna denerwowac jak przeczytalem kilka komentarzy.

Donpeyot
19-08-2008, 03:29
twoja akcja zjada własny ogon

Erhion
19-08-2008, 08:25
Jakby tam było "Akcja: Stop GŁUPIM Akcjom" to by było ok.

A tak pan up ma racje.

Ale wiem co miałeś na myśli i popieram.:)

Prezydent_czuwa
19-08-2008, 08:52

u rox :) sprytnie

Dragones5
19-08-2008, 11:10
Mozliwe, ze zawalilem z tytulem i trudno ale zmienie to jakos ;d. Ogolnie chodzi mi o to zeby nie pojawialy sie kolejen akcje typu: 'stop polaczko' albo stop zlodziejom, a tresc to Okradli mnie na frij items! Stop zlodziejom!!'. Wkurza mnie takie cos i trudno ;d.
Z tytulem zrylem i mowi sie trudno ;).

Tyle, ze ja napisalem, ze to nie jest akcja, a jedynie nazwa na to moze wskazywac. Ale napisalem na poczatku jaka powinna byc poprawna nazwa i juz.

Emcess
19-08-2008, 11:19
popieram, stop polaczkom!!!!!! nie sadze zeby polaczki tam zajrzeli i cos zrozumieli...

Vortex_of_Voodoo
20-08-2008, 13:46
Bez sensu ...
Jak by to powiedział Ferdynand Kiepski i Walduś :
" Dupa Dupa Dupa Dupa "