Pokaż pełną wersje : Bog Raider
skalinho
19-08-2008, 09:29
szukam dobrego respu bog raiderow dla 45 palladyna ( pacc) skille 13 mlvl 80/65
chcialbym sobie poexpic bo loot z nich jest naprawde bardzo dobry :). Prosze o wypowiedz kogos kto expi na nich / grajacego juz pare dobrych lat gracza.
Dizzy_Adventurer
19-08-2008, 10:01
Eee... Mogę ci wskazać resp na PW, ponieważ i tak tam dużo ludzi tam chodzi... Nie wiem czy się gdzieś wepchniesz, mogą tam chodzić nawet 200+ lvle...
Kiedyś 75~ EK byłem tam i expiłem, jakiś 200+ i 150+ mówili że mam \/\/YP!3RD4LAĆ, na moją odpowiedź "Nie", otrzymałem około 10 Bog Raiderów... (Luring na Guardi, w końcu NON-PVP)
CaptainAmerica
20-08-2008, 14:36
Pod Stonehome na pónocny - wschód od Edron jest cave pod ziemią dosyć głęboko z Bog raiderami, ale jest tam duzo ludzi zazwyczaj.
http://tibia.pl/earth.php?x=33303&y=31784&z=7&q=168.81&r=1 ta dziura potem już jest 1 droga.
Lilasmus
20-08-2008, 20:19
szukam dobrego respu bog raiderow dla 45 palladyna ( pacc) skille 13 mlvl 80/65
chcialbym sobie poexpic bo loot z nich jest naprawde bardzo dobry :). Prosze o wypowiedz kogos kto expi na nich / grajacego juz pare dobrych lat gracza.
Co ma piernik do wiatraka ? Bog Raidery istnieją dopiero od ostatniego Up'a więc dlaczego tylko ktoś kto gra parę lat miałby znać odpowiedź na twoje banalne pytanie ?
ODP.
1. Okolice Edron (żeby nie było spoila)
2. Jak zrobisz Gorome (wyspy) to na jednej z wysp znajdziesz ich resp.
BTW: nikt nie wie już chyba co to erig...
Pozdrawiam.
skalinho
21-08-2008, 10:38
Co ma piernik do wiatraka ? Bog Raidery istnieją dopiero od ostatniego Up'a więc dlaczego tylko ktoś kto gra parę lat miałby znać odpowiedź na twoje banalne pytanie ?
ODP.
Pozdrawiam. jezeli nie czaisz i masz iq jak doda to pozdro . chodzilo o to zeby nooby nie pisaly odpowiedzi typu ,, ja niewiem '' , ''sorry nie mam pacc,, , ,,nigdy na nich niebylem '' itp.
Duży ich tam resp jest?
MieChO_SlaiT
21-08-2008, 11:29
ODP.
Pozdrawiam.
omg co za kozak wez stary w dupei byles i gowno widziales a potem pierdolisz na forum jak ise nie znasz to nie pisz...
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.