Pokaż pełną wersje : o co chodzi?
mistrz99
19-08-2008, 12:07
Dzisiaj loguje się a tu ban za spamowanie na game chacie a ja tylko spamowałem troche i dotego nie na game chacie więc co zrobić?(nie spamowałem na całe depo tylko troche np "SPAM" tak z 3 razy zrobiłem
jak by co to jestem mess damerox serv harmonia
co zrobić?ban na 7 dni a ja może bym wbił dzisiaj skilla 62
no ale tak naprawde to kolega wtedy był na kompie a on newbie bo ja byłem w wc to może on spawmoał
Pancho666
19-08-2008, 12:16
Nic sie nie dzieje bez przyczyny kolego.. Słowo SPAM chyba masz świadomość co znaczy :D:D:D
7 dni to nie dużo... Chyba ZE no LIFER ;s pozdro :ban:
mistrz99
19-08-2008, 12:27
Nic sie nie dzieje bez przyczyny kolego.. Słowo SPAM chyba masz świadomość co znaczy :D:D:D
7 dni to nie dużo... Chyba ZE no LIFER ;s pozdro :ban:
ale gm cos sie pomylił bo na game chat nie pisałem nic
spam = noob
noob = zasługujesz na bana kkthxbb
Lord_Nerevar
19-08-2008, 16:07
Jeżeli uważasz że dostałeś bana niesłusznie i nie wiesz co teraz zrobić to znaczy że nie znasz regulaminu :)
ale gm cos sie pomylił bo na game chat nie pisałem nic
podobno byles w kiblu... gubisz sie
Dzisiaj loguje się a tu ban za spamowanie na game chacie a ja tylko spamowałem troche i dotego nie na game chacie więc co zrobić?(nie spamowałem na całe depo tylko troche np "SPAM" tak z 3 razy zrobiłem
no ale tak naprawde to kolega wtedy był na kompie a on newbie bo ja byłem w wc to może on spawmoał
Trzymasz kompa i kumpla w sraczu =o?
kodpocztowy
19-08-2008, 17:21
Ja kiedys tez dostalem bana nieslusznie. Dostalem za to co koles pisal na game-chat. Ja widzialem co on pisze, ale czemu ja dostalem, nie mam pojecia.
Dobra przyznam się! xD To moje dzieło, ten Twój ban. Stałeś w depo, i mówiłeś free items or spam, później zacząłeś napier**alać taki spam, że nie wiedziałem czy to thais czy venore. Więc wybacz...
ktoś Ci zrobił screena i masz ;] 7 dni to chwilka...
NIe screena tylko ja mu dałem reporta, a teraz koniec tego bez sensownego tematu ^^
7 dni to chwilka...
Dla mnie to wieczność ;-o
^-
NIe screena tylko ja mu dałem reporta
serio? :P
http://forum.tibia.pl/showpost.php?p=2235442&postcount=7
Mówie wam coś w tym jest.:baby:
ZapodajMuze
19-08-2008, 20:22
W wakacje tydzien bez tibi to jest nic ale w rok szkolny jak najbardziej.
mistrz99
19-08-2008, 21:02
kurwa usuwam konto
Dla mnie to wieczność ;-o
^-
Zamiast czekać na koniec bana poszedłbyś sobie pojeździć na rowerze, popływać, pograć w karty i poczytać książkę. Tibia to tylko gra.
@up lol! ^_^
kurwa usuwam konto
8o8o8o jednego nooba mniej.
Miastrz przeczytaj wiadomosc, a wy juz przestancie tutaj pisac bo sie zajebisty off robi
lols poczekaj te 7 dni a nie usuwasz konto żal?
ale też mi respekt jak mi kolega wbije
mistrz99
19-08-2008, 21:13
ehh chciałem usunac bo skille gdzies z 10 bym wbił ale huj bo kolega powiedzial ze mi poexpi
Widzicie jakie złe emocje pobudza ta gra? :D
psyhopatka
19-08-2008, 21:35
Drogi mistrzu.
Niestety (na szczęście jak kto woli) twój ban zostanie ściągnięty dopiero po 7 dniach. Sądzę że dostałeś słusznego bana i spamowałeś na game-chacie ponieważ senior tutor musiał mieć podstawę (twoją rozmowę - spam,hack linki itp. itd.) by wysłać raporta.
Do tego jeżeli wyślesz meila do cipsoftu że twój kolega siedział przy kompie wtedy to możesz dostać bana na 30 dni za account tradding or sharring.
Polecam Ci przeczytać tibia rules i postępować tak by już nigdy nie dostać bana.
Artix.
Do innych
Nikt nigdy nie dostał bana nie słusznie uwierzcie mi.
Procedura jest taka:
Senior tutor widzi nad użycie. (złamanie reguł jak kto woli)
Klika prawym na tekst który łamie reguły
Rule violation
Wybiera powód:
Spam,przekleństwa, hack linki, kupowanie sprzedawanie itemków za rl money. itp. itd.
Pisze komentarz.
Wysyła raport.
Teraz raport dostaje góra - GM,CM itd.
Oni decydują czy dostaniesz bana czy tylko cryminal record.
Ważne. Nie idzie nic wymyślić ponieważ klika się tylko na tekst napisany by dać raporta.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.